Βοηθεια! (Dogo με πρόβλημα συμπεριφοράς)

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Τιποτα δεν εγινε.Ακομα στο ψαξιμο ειμαστε.Ναι κλαιει σχεδον συνεχεια.Μας εστειλαν σε καποιο καλυτερο κτηνιατρο και μας ειπε οτι αυτη η συμπεριφορα οφειλεται σε ψωρα.Ειναι 90% λεει σιγουρος...Ενταξει εχουμε παρατηρησει οτι ξυνεται καποιες φορες στα μουτρα.Τι να πω.Ο προηγουμενος γιατρος δηλαδη δεν ειχε παρει χαμπαρι?Του κανει θεραπεια αλλα μεχρι τωρα τιποτα...Εχτες μας ειπε να παμε να παρουμε κορτιζονη απο φαρμακειο...Εχει κατι και κλαιει,ειναι καλομαθημενος?Θα προσπαθησω να ανεβασω αλλο ενα βιντεο μηπως βοηθησει λιγο γιατι εγω νομιζω οτι δεν ειναι η ψωρα η αιτια...Αν εχει και καθολου...
Ξυνεται στα μουτρα ή στα αυτια??
Το προηγουμενο μου σκυλι ειχε ψωρα στα αυτια και μονο, το επιβεβαιωσε ο κτηνιατρος στο μικροσκοπιο και με ενα καλο καθαρισμο και φαρμακο σε λιγες μερες ηταν περδικι.
Παρατηρησατε καποια τριχοπτωση, μπιμπικια, εντονο κνησμο με πληγες, πηρε δερματικο ιστο για δειγμα?

mildecoy

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
294
3
Βγεθι, Κερατεα
Το προβλημα απο το πρωτο βιντεο μοιαζει να ειναι συμπεριφορας και οχι ιατρικο. Ισως θα ηταν καλυτερο να ανεβαζες αλλο βιντεο οταν βρισκεστε εξω και γενικα να καταγραφατε μια ολοκληρη ημερα καθως και ακριβης ωρα(περιοδικοτητα).

zil

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2009
109
0
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=pOOgtF8epYA"]YouTube - SNC00187[/ame]

Μακαρι να ειναι ετσι και να ηρεμησει καποια στιγμη

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Χωρίς να είμαι γνώστης, τα 2 τελευταία βιντεάκια μου φαίνονται τελείως διαφορετικά από το πρώτο!Εδώ μου φαίνεται πιο πολύ σαν ένας σκύλος που γκρινιάζει σε σας για να ασχοληθείτε μαζί του!Το πρώτο ήταν πολύ πιο έντονο!

zil

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2009
109
0
Ειναι πολυ παραξενη η συμπεριφορα,του ειμαστε πρωταρηδες οπως εχω πει και πιο πριν.Δεν ξερω ισως φταιμε και ειναι μονο καλομαθημενος τελικα.Αλλα ειναι και το θεμα που κανει σαν λυκος δεν ειναι μονο αυτο το παραπονο για να ασχοληθουμε μαζι του.

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Μονο και μονο απο τα βιντεο τον εχω συμπαθισει το σκυλακο ρε γαμωτο και πολυ με στεναχωρει. Αυτο πρεπει να ειναι και το πρωτο σου θεμα ετσι?

Για πες μας δυο λογια, απο που τον ειχες παρει και σε ποια ηλικια?

Και κατι αλλο ασχετο. γιατι δεν φοραει κολλαρο??

zil

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2009
109
0
Τον εχουμε παρει απο καποια αγγελια στο ιντερνετ εντελως τυχαια.Δεν ειμασταν γνωστες της ρατσας απλα ετυχε.Ηταν 85 ημερων οταν τον πηραμε.Το κολαρο παει μονοκοματο μαζι με τον οδηγο.Ειναι σαν αυτα που χρησιμοποιουν στις εκθεσεις.Παιζει σημασια αυτο?γιατι εχει δικο του χωρο και δεν ειναι σχεδον ποτε δεμενος.

izambella

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
97
0
εμένα κάνει έτσι όταν δεν του κάνουμε τα χατίρια η όταν θέλει να κατουρήσει....αλλά δεν του δίνουμε σημασία και σταματάει...όταν θέλει να πάει τουαλέτα του ανοίγουμε την πόρτα και πάει στην αυλή....:D:D:D:D

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Τι δουλειά έχει ο σκύλος πάνω στο τραπέζι;;;;:p

Μήπως απλά βαριέται; Πόσο γυμνάζεται ο σκύλος ;
Χρειάζονται ΠΟΛΛΗ τα Ντόγκο. Όχι μόνο για το σώμα τους, αλλά και για το μυαλό τους...

Τελικά το κάνει μακριά από το σπίτι ή όχι;

Ενδέχεται να του έχει γίνει μία κακή συνήθεια (που ξεκίνησε από βαρεμάρα).
Το βράδυ όταν κοιμάται ΜΕΣΑ ξυπνάει για να κλάψει;

Τι τρώει ο σκύλος; Αν παίρνει υπερβολική πρωτείνη (ενώ δεν έχει ανάλογη άσκηση), θα μπορούσατε να την μειώσετε λίγο (ενώ τον βγάζετε και μία ακόμη βόλτα την ημέρα).

Ο γιατρός τι είπε;
Ο εκτροφέας του τι σας είπε;
Οι γονείς του είναι "στα καλά τους";

Last edited:

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Τον εχουμε παρει απο καποια αγγελια στο ιντερνετ εντελως τυχαια.Δεν ειμασταν γνωστες της ρατσας απλα ετυχε.Ηταν 85 ημερων οταν τον πηραμε.Το κολαρο παει μονοκοματο μαζι με τον οδηγο.Ειναι σαν αυτα που χρησιμοποιουν στις εκθεσεις.Παιζει σημασια αυτο?γιατι εχει δικο του χωρο και δεν ειναι σχεδον ποτε δεμενος.
Το ρωτησα για να δω ποσο καλο-ή-κακο-μαθημενο τον εχετε.

Αν μου ελεγες δηλαδη, "απαπα, κολαρο? αυτο ειναι βασανιστηριο...!!!":D:D:D

izambella

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
97
0
πείτε μου ότι θα παίρνει και thyrormon μετά να λιώσω...πέρα από την πλάκα πρέπει να πάει σε έναν γιατρό να ξεσκονισει το σκυλι στις εξετασεις...

zil

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2009
109
0
Γυμναζεται αρκετα πιστευω και στη βολτα και στο παιχνιδι.Ναι το κανει και μακρια απο το σπιτι.Τη νυχτα κλαιει σπανια ομως.Οσο για τα τρια τελευταια μας λενε ο καθενας τα δικα του και οι γονεις απο οσο ξερω ειναι μια χαρα.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Τι λένε δηλαδή;

Τους γονείς τους έχετε γνωρίσει;
Όταν παίζει με άλλους σκύλους συνεχίζει να το κάνει;
Το κάνει και καθώς περπατάτε στη βόλτα;
Ενώ τρέχετε ;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

zil

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2009
109
0
Την τελευταια φορα ο γιατρος μας ειπε οτι κλαιει γιατι εχει ψωρα και τον ενοχλει.Όταν παίζει με άλλους σκύλους το κανει αλλα μετα απο πολυ ωρα παιχνιδι.Στη βολτα του περιπου συνεχεια.Στο τρεξιμο οχι τοσο.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Βρε Ζιλ, γιατί απαντάς μόνο σε μερικές ερωτήσεις;
Να σε βοηθήσω θέλω, και το κάνεις σαν να βγάζω δόντι!

Ο ΔΙΚΟΣ μου γιατρός τι σου είπε; Είδε την ψώρα από το τηλ;
ΕΧΕΙ ψώρα ο σκύλος;;;

zil

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2009
109
0
Οχι συγνωμη απλα επειδη μιλαω και καπου αλλου ισως γραφω λιγο βιαστικα.Μιλησα με τον γιατρο που μου ειπες αλλα επειδη ειναι στην Αθηνα με εστειλε εδω στο Ηρακλειο σε καποιον,ο οποιος μας ειπε για την ψωρα.Καναμε μια ενεση και του εδωσε και κατι χαπια.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97