Μα δεν είναι.ειχε η δικια της και το αλλο το σκυλακι που ζευγαρωσαν αλλα και απο την κτηνιατρο . αν και δεν ειχα κανενα θεμα αν δεν ηταν καθαροαιμο .
Μα δεν είναι.ειχε η δικια της και το αλλο το σκυλακι που ζευγαρωσαν αλλα και απο την κτηνιατρο . αν και δεν ειχα κανενα θεμα αν δεν ηταν καθαροαιμο .
αφου ειχαν και οι δυο οι γονεις pedigree (τα ειδες; ) γιατι δεν εβγαλαν και στα κουταβια;;;; δεν βρισκω κανεναν λογο γιατι τα στερησαν απο τους απογονους τους...ειχε η δικια της και το αλλο το σκυλακι που ζευγαρωσαν αλλα και απο την κτηνιατρο . αν και δεν ειχα κανενα θεμα αν δεν ηταν καθαροαιμο .
ε αφου εισαι τοσο σιγουρη εσυ για τον σκυλο μου !! εγω δεν εχω λογο να μιλαω οτι πεις ..Μα δεν είναι.
δεν ξερω γιατι δεν μπηκαν στον κοπο να βγαλουν και δεν με πολυ νοιαζει . προφανος γιατι τα κουταβια δεν τα πουλουσαν αλλα τα χαριζαναφου ειχαν και οι δυο οι γονεις pedigree (τα ειδες; ) γιατι δεν εβγαλαν και στα κουταβια;;;; δεν βρισκω κανεναν λογο γιατι τα στερησαν απο τους απογονους τους...
η κτηνιατρος,τι εννοεις; εκανε διαγνωση καθαροαιμιας;
προφανως και δεν αλλαζει κατι, το σκυλι σου ειναι αυτο που ειναι, ασχετος αν εχει pedigree ή οχι...απλα επειδη επιασες τους ορισμους απο την αρχη και δεν εχω καταλαβει καλα τι εννοεις...
αν οντως υπαρχουν pedigree (ή απλα στο ειπαν οτι εχουν τελικα; ) αυτο ειναι λαθος κατα την γνωμη μου.....και δε μου απαντησες τι εννοεις για τον κτηνιατρο...δεν ξερω γιατι δεν μπηκαν στον κοπο να βγαλουν
ας τα χάριζαν με pedigree...δεν ξερω γιατι δεν μπηκαν στον κοπο να βγαλουν και δεν με πολυ νοιαζει . προφανος γιατι τα κουταβια δεν τα πουλουσαν αλλα τα χαριζαν
Αμαρτία εξομολογημένη, ουκ εστί αμαρτία :...και ήρθε ο καιρός του, να μάθουμε και από ποιό εκτροφείο είναι
σαφως και δεν ειπα οτι ξερω τα παντα . αυτο που με '' ενοχλησε'' ηταν που καποιος που δεν εχει δει καν τον σκυλο εβγαλε πορισμα .. για την γεννα την οποια μου χαρισαν τον σκυλο δεν την επιδιωξα προφανος και ποτε δεν θα το εκανα . απλα το εμαθα ηθελα εναν σκυλο και τελος . οποτε ναι σεβομαι οτι πρεπει τα σκυλια να εχουν χαρτια για να ''προστατευει'' η ρατσα αλλα και εγω προσωπικα αν γινοταν ποτε μια γεννα απο μερους μου που δεν θα γινει και απο την στιγμη που δεν θα τα πωλουσα για κανενα λογο . δεν θα εμπαινα στον κοπο να παω να βγαλω χαρτια . τωρα επειδη ενας σκυλοςδεν εχει χαρτια για καποιο λογο που δεν με αφορα κιολλας τον κανει καθαροαιμο η οχι λεες και αν ειχε χαρτια θα ηταν ποιο ζωηρος ή οχι ειναι πολυ αστειο . τελος παντων καθε ανθρωπος εχει την γνωμη του . σε ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο , να εισαι καλαLazaro95 καλως ηρθες!!να χαιρεσαι τον σκυλακο σου και να ειστε χαρουμενοι μαζι! προφανως και το σκυλακι για σενα ειναι το ιδιο με ή χωρις χαρτια!τα χαρτια δεν δημιουργουνται για να το αγαπας παραπανω. Τα χαρτια υπαρχουν για να "προστατευσουν" την αγαπημενη σ ρατσα πχ: θελω να παρω ενα σκυλακι και απερριψα το μιξ, ψαχνω για ρατσα με χαρακτηριστικα (εξωτερικα και συμπεριφορας) που ξερω οτι θα μπορεσω να ανταποκριθω.. σουπερ μεχρι εδω. Μαθαινοντας λοιπον για τα μπιγκλ πχ, την αγαπησα αυτη την ρατσα και θελω τετοιο σκυλακο! Απλα ξερεις τι γινεται; ο γνωστης της ρατσας ειναι παντα ο εκτροφεας γιατι εχει αφιερωσει μεγαλο μερος της ζωης του σε αυτο.. εχει παει σεμιναρια εχει μελετησει γραμμες εχει παει σε εκθεσεις για να παρει γνωμες κριτων..θελει το καλυτερο για αυτη την ρατσα.. δεν ζευγαρωνεις απλα μπιγκλ με μπιγκλ! Ειναι πολυ πιο πολυπλοκο απο αυτο.. ειναι πιο ακριβα ναι αλλα δεν σε βαζει σε σκεψεις το γιατι;; για καθε ρατσα υπαρχει ενα προτυπο. Αν δεν υπηρχε προτυπο δεν θα υπηρχε και η ρατσα σου. γιαυτο καθε ζευγαρωμα γινεται πολυ προσεκτικα για να ειναι "εντος προτυπου". Ειμαι 7 χρονια μεγαλυτερη σου μη νομιζεις οτι μια μερα με εβαλαν κατω και μου τα ειπαν αυτα οσο ενδιαφερομαστε ψαχνουμε κ μαθαινουμε
Πρέπει να ξέρεις ότι ο ορισμός της καθαροαιμίας είναι διεθνής και δεν έχει να κάνει με κανενός γνώμη ή άποψη. Ο σκύλος λοιπόν για να λέγεται καθαρόαιμος πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στα γενεαλογικά μητρώα της τάδε χώρας και να φέρει pedigree. Αν δεν το έχει απλά δεν μπορεί να λέγεται καθαρόαιμος. Το δέχονται όλοι οι κυνόφιλοι σε όλο το κόσμο. Τώρα αν εγώ ή κάποιος άλλος σου πει ότι είναι καθαρόαιμο, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Χωρίς το pedigree δηλαδή την ταυτότητά του δεν είναι καθαρόαιμο. Είναι σαν να μου λες ότι είσαι Έλληνας αλλά δεν έχεις ταυτότητα για να μου αποδείξεις ότι είσαι. Γιατί να σε πιστέψω ?τωρα επειδη ενας σκυλος δεν εχει χαρτια για καποιο λογο που δεν με αφορα κιολλας τον κανει καθαροαιμο η οχι λεες και αν ειχε χαρτια θα ηταν ποιο ζωηρος ή οχι ειναι πολυ αστειο . τελος παντων καθε ανθρωπος εχει την γνωμη του
Αν όμως δεν έχεις χρώματικη πάλετα που να δείχνει ότι το μαύρο είναι μαύρο και όχι κάποια αποχρωση του μαύρου, παραμένει αποχρωση και όχι χρώμα.Δηλαδή συγνώμη εσείς ως τι μιλάτε? Αν ρίξουμε σε ένα χαρτί μαύρο και μαύρο χρώμα ΈΝΑ είναι αυτό που θα προκειψει...... ούτε γκρι, ούτε ροζ
H ''καθαροαιμία'' ειναι ανθρωπινη επινόηση και προϋποθέτει καταγραφή των ζώων και των προγόνων τους.Δηλαδή συγνώμη όταν ζευγαρώσουν ένα καθαρόαιμο σκυλί μιας άλφα ράτσας με ένα άλλο καθαρόαιμο της ίδιας ράτσας. Τι υποτίθεται ότι θα βγάλουν???? Κροκόδειλο...
Άντε μη τρελαθούμε τελείως με αυτά που γράφετε
Πρέπει να ξέρεις ότι ο ορισμός της καθαροαιμίας είναι διεθνής και δεν έχει να κάνει με κανενός γνώμη ή άποψη. Ο σκύλος λοιπόν για να λέγεται καθαρόαιμος πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στα γενεαλογικά μητρώα της τάδε χώρας και να φέρει pedigree. Αν δεν το έχει απλά δεν μπορεί να λέγεται καθαρόαιμος. Το δέχονται όλοι οι κυνόφιλοι σε όλο το κόσμο. Τώρα αν εγώ ή κάποιος άλλος σου πει ότι είναι καθαρόαιμο, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Χωρίς το pedigree δηλαδή την ταυτότητά του δεν είναι καθαρόαιμο. Είναι σαν να μου λες ότι είσαι Έλληνας αλλά δεν έχεις ταυτότητα για να μου αποδείξεις ότι είσαι. Γιατί να σε πιστέψω ?
δηλαδη θες να μου πεις οτι αν πχ εχουμε 2 σκυλια ακριβως ιδια σε ολα το ενα αντιγραφη του αλλου ( ρατσα. χαρακτηρα . ειναι απο την ιδια γεννα( δηλαδη εχουν τους ιδιους γονοις ) ) στο μονο που ''διαφερουν'' ειναι οτι το ενα εχει χαρτια και το αλλο οχι . αυτο που λετε ειναι οτι δεν ειναι και τα δυο καθαροαιμα ε ?Καλώς ήρθατε στο φόρουμ κα.Μπύρου.
Στο ερώτημά σας...κροκόδειλο θα βγάλουν.
Αλλά συγχρόνως θα είναι και ημίαιμος.
Κοπράκι όπως λέμε