Παρτοο χαλαααραααααααα , παντως ειπες οτι μιλησες με δυο εκτροφεις και σου ειπαν οτι δεν εχουν κατι διαθεσιμο ενω ο αλλος εβγαζε κουταβια απο το καπελο του , απο μονο του κατι λεει και αυτο
Μόνο να κάθεσαι στα τέσσερα...Δεν χρειάζεται να ξέρειςκαι πολλά για τα σκυλιά για να κάνεις εναν σκύλο ευτυχησμένο.
Αχ δεν πάτε καλά εδώ μέσα... Το οτι δεν ξέρω δεν ξέρω απο σκυλιά δεν έχει σημασιά... Ο άνθρωπος είναι ξένος και δεν ξέρει ελληνικά. Εγώ βοηθάω στην συνενόηση... ΜΟΝΟ σε αυτό! Οτι μου λέει ο εκτροφέας λέω, τεσπα, καλά εγώ φταίω που θέλω να βοηθήσω... Μια βόμβα χρειάζεται εδώ μέσα για να καθαρήσει ο τόπος απο τα σκατά σαν εσάς που μαζευτίκαν... Πας να βοηθήσεις και σε βρίζουν και απο πάνω... Πρεέπι δλδ να είσαι εξπέρ για να βοηθήσεις εναν φιλό ή να κάνεις μια εξηπυρέτησει εεε; Πολύ σοβαρά το πήρατε το θέμα της κυνοφιλίας... το οτι απλά αγαπώ τα σκυλιά δεν μετράει καθόλου εεε; Μάλον όχι αφού εσές σας τρώνε οι εκθέσεις... Λυπάμε τα σκυλιά σας, μόνο αυτό έχω να πω. Δεν χρειάζεται να ξέρειςκαι πολλά για τα σκυλιά για να κάνεις εναν σκύλο ευτυχησμένο. Εγώ αυτό ξέρω, αλλά μάλλον ούτε που σας νοιάζει.
Για μενα φιλε μου,απο την στιγμη που θες pet & οχι show,βρες εναν καλο και εντιμο εκτροφεα που εχει την διαθεση να σε βοηθαει και μετα την αγορα του σκυλου,με καποια εξισου καλα σκυλια,κοιταξε να σου αρεσουν εσενα πανω απο ολα,να ειναι ηρεμα και ισορροπημενα,και τελος,να αντιστοιχει η ποιοτητα τους στην τιμη τους.Κυριως οταν ψαχνεις για show πρεπει να το ψαχνεις παρα πολυ.Οταν προκειται για πετ,κατ'εμε,πρεπει απλως να σου αρεσει και να ειναι φυσικα υγιες το σκυλακι.Αυτό που είπατε θα κάνω παιδιά. Στο χαλαρό, ψάξιμο, και να κάνω καμία γνωριμία. Αν μη τι άλλο το πήρα απόφαση ότι θα πρέπει να δώσω το "κάτι παραπάνω" ώστε να πάρω ένα καλό κουτάβι και να έχω, όσο είναι δυνατό φυσικά, το κεφάλι μου ήσυχο μακροπρόθεσμα
Δεν έχω κάτι με τα αδέσποτα, απλά δεν θέλω κάποιο ημίαιμο! Επίσηγς ρώτησα όλη την Μυτιλήνη και κανείς δεν ήξερε αυτή τη ρημαδιασμένη την φιλοζωική, μερικοί λέγαν οτι έκλεισε... Τεσπα.. Εγώ θεωρώ οτι για να πάρεις εναν σκύλο κάποιας φυλής δεν χρειάζεται να γνωρίζεισ και τα πάντα, αρκε΄να το αγαπάς!=και να είσαι πρόθυμος να κάνεις τα πάντα για την ευτυχία του!Βουτα την γλωσσα στο μυαλο σου πριν αρχισεις να αραδιαζεις τις αρλουμπες σου...
βεβαια ειναι και το νεαρο της ηλικιας.. αλλα και παλι..
εμαθες 4 ονοματα απο φυλες και εγινες και εκπροσωπος.. άιντε..
και αμα τα αγαπας.. ψαξε για την "κιβωτο Μυτλινης" και κανε κατι χρησιμο.
Κοιταξε,σαφως και δεν χρειαζεται να γνωριζεις τα παντα(σε τελικη αναλυση δεν μπορεις κιολας),αλλα θα πρεπει να γνωριζεις καποια πραγματα,που αφ'ενος (αν το εχεις κανει απο την αρχη) θα σε βοηθησουν να επιλεξεις τη φυλη,και αφ'ετερου να εχεις μια ομαλοτερη συμβιωση μαζι της(γνωριζοντας τις ιδιαιτεροτητες της).Εγώ θεωρώ οτι για να πάρεις εναν σκύλο κάποιας φυλής δεν χρειάζεται να γνωρίζεισ και τα πάντα, αρκε΄να το αγαπάς!=και να είσαι πρόθυμος να κάνεις τα πάντα για την ευτυχία του!
Τι ακριβώς λέει, γιατί εγώ δεν το κατάλαβα. Αν θα ήθελες να με βοηθήσεις λίγο...Παρτοο χαλαααραααααααα , παντως ειπες οτι μιλησες με δυο εκτροφεις και σου ειπαν οτι δεν εχουν κατι διαθεσιμο ενω ο αλλος εβγαζε κουταβια απο το καπελο του , απο μονο του κατι λεει και αυτο