Βοήθεια για υιοθεσία-απόκτηση σκύλου

Status
Κλειδωμένο θέμα

Ioannisfok

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2016
49
6
38
Νομίζω πως άκουσα όλες τις απόψεις. Απλά επειδή θέλω τον Αύγουστο να έχω το σκυλάκι που θα έχω άδεια και πολύ χρόνο, εννοώ άδεια εκτός διακοπών για την οποία έχω φροντίσει, καλό δε θα είναι να συνεννοηθώ από τώρα με έναν εκτροφέα;

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Νομίζω πως άκουσα όλες τις απόψεις. Απλά επειδή θέλω τον Αύγουστο να έχω το σκυλάκι που θα έχω άδεια και πολύ χρόνο, εννοώ άδεια εκτός διακοπών για την οποία έχω φροντίσει, καλό δε θα είναι να συνεννοηθώ από τώρα με έναν εκτροφέα;
φυσικα και θα ειναι καλο να εχεις πολυ ελευθερο χρονο ειδικα οταν θα παρεις το κουταβι...
δηάδη κατεληξες σε φυλη και βρηκες εκτροφεα με τα χρηματα που εχεις αναφερει;

Last edited:

Ioannisfok

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2016
49
6
38
Όχι απλά θα κάνω μια υποχώρηση στην τιμή αρκεί να μην με ρωτήσει τι αιματολογικές εξετάσεις έχω, ή το γεναιολογικό μου δέντρο. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
@Kouros είσαι απλά, τραγικός!
Εχεις φάει φρίκη με το δέντρο, και έχεις χάσει εντελώς, το δάσος!
Το στηριζεις καπου αυτο ή ειναι απλα φαντασια σου λογω της ζεστης?Εχεις καποιο επιχειρημα?
Και εγω μπορω να πω οτι εισαι μπλε....Στεκει?
Τραγικο ειναι το κολλημενο σου μυαλο που τρωει αμασητα ολα τα φουμαρα που πουλανε οι εκτροφεις για να συνεχισει να δουλευει το μαγαζι τους...
Μηπως εισαι και εσυ εκτροφεας?Ετσι για να ξερουμε ποιοι μιλαμε και γιατι...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Γιατι ρε παιδια το πανω κατω 500 δε φτανει για αγορα εκτροφικου σκυλου? Πως βγαλαμε αυτο το συμπερασμα?

Μηπως εισαι και εσυ εκτροφεας?Ετσι για να ξερουμε ποιοι μιλαμε και γιατι...
Got u!

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
Όχι απλά θα κάνω μια υποχώρηση στην τιμή αρκεί να μην με ρωτήσει τι αιματολογικές εξετάσεις έχω, ή το γεναιολογικό μου δέντρο. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Η φταιει η ζέστη και δεν δουλεύει το μυαλό μου, ή κάτι δεν πάει καλά με αυτή την πρόταση. Ο εκτροφέας θα ρωτήσει εσένα;

Ioannisfok

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2016
49
6
38
Εννοώ ότι ρωτάνε πάρα πολλά πράγματα και το τραβάνε από τα μαλλιά. Γνωρίζω τέτοιες περιπτώσεις και είναι ένας λόγος που με φρενάρει αυτό το "ύφος" των εκτροφέων. Δεν μου αρέσει η επιθετικότητα και ειρωνεία επίσης.

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
Εννοώ ότι ρωτάνε πάρα πολλά πράγματα και το τραβάνε από τα μαλλιά. Γνωρίζω τέτοιες περιπτώσεις και είναι ένας λόγος που με φρενάρει αυτό το "ύφος" των εκτροφέων. Δεν μου αρέσει η επιθετικότητα και ειρωνεία επίσης.
Ομολογώ ότι από εκτροφέα η ίδια δεν έχω αγοράσει ποτέ (ούτε από πουθενά αλλού) οπότε ιδέα δεν έχω προσωπικά τι σε ρωτάνε. Έχω φίλους που ασχολούνται, αλλά όχι εγώ άποψη. Αλλά αν μιλάς για αγορά, και δεν σου αρέσουν οι εκτροφείς τότε γυρνάς στο παράνομο; Είχα καταλάβει ότι το απέρριψες. Η βρέθηκε γνωστός με λαμπραντοράκια;
Δεδομένου ότι ο κετροφέας σου πουλάει και εσύ είσαι ο αγοραστής, τι να σε ρωτήσει δηλαδή ο εκτροφέας; Περίεργο μου ακούγεται οπότε αν έχεις κάποια εμπειρία, θα ήθελα να ακούσω, εγκυκλοπαιδικά και μόνο

Ioannisfok

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2016
49
6
38
Οχι κατέληξα τελικά πως είτε θα πάω σε εκτροφείο που δε θα ζητάει τετραψήφια τιμή και δε θα κάνει 100 αδιάκριτες ερωτήσεις , ή θα πάω σε σκυλάκι που χαρίζεται.

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
Οχι κατέληξα τελικά πως είτε θα πάω σε εκτροφείο που δε θα ζητάει τετραψήφια τιμή και δε θα κάνει 100 αδιάκριτες ερωτήσεις , ή θα πάω σε σκυλάκι που χαρίζεται.
Τι αδιάκριτες ερωτήσεις κάνει το εκτροφείο; Ο πελάτης δεν είναι που κάνει τις ερωτήσεις; Δηλαδή σε κόβει αν του κάνεις με κάποιο τρόπο; Η κοιτάνε αν έχεις κάτι εντελώς ασύμβατο με τη φυλή;

Ioannisfok

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2016
49
6
38
Nαι ξέρω ότι σε κόβει αν του κάνεις για το σκύλο που θα σου δώσει. Συγνώμη αλλά είμαι ενήλικος άνθρωπος και ξέρω τις ευθύνες μου για να πάρω ένα σκυλάκι και τι υποχρεώσεις έχω βάσει νόμου επιπλέον.

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
Nαι ξέρω ότι σε κόβει αν του κάνεις για το σκύλο που θα σου δώσει. Συγνώμη αλλά είμαι ενήλικος άνθρωπος και ξέρω τις ευθύνες μου για να πάρω ένα σκυλάκι και τι υποχρεώσεις έχω βάσει νόμου επιπλέον.
Εννοείς αν θα πεις κάτι τρελό, του τύπου θέλω 3 ΓΠ για το δυάρι που μοιράζομαι με 2 συγκάτοικους και 5 νήπια, ή έχει κάποιο στανταρ στο μυαλό του και πρέπει να ταιριάζεις; Καλά, τόσοι πελάτες υπάρχουν πια, για να μπαίνουν παλαβά κριτήρια αξιολόγησης του ίδιου του πελάτη;

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
52
Αυτό που λες ναι. Πιστεύω ότι έχει κάποιο στάνταρ στο μυαλό του.
Δεδομένου ότι το έχω δει από εθελοντές αυτό, το καταλαβαίνω (αν και δεν το κατανοώ, εκτός προφανούς ακαταλληλότητας), αλλά και σε εκτροφέα; Σε πιστεύω προφανώς, αλλά τόσοι υποψήφιοι πελάτες υπάρχουν πια για να μπαίνει και τέτοιος έλεγχος;

Ioannisfok

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2016
49
6
38
Όχι απλά όπως είπα πολλοί εκτροφείς κατά τη γνώμη μου έχουν ένα "ύφος 100 καρδιναλίων". Αυτό με αποθει ίσως από το εκτροφείο. Ότι αν δεν είσαι όλη μέρα με το σκύλο και δε του έχεις 18 στρέματα είσαι ακατάλληλος. Υπάρχει και η μέση οδός μεταξύ μπαλκονιού και μαντρώματος και του κτήματος από Μεξικάνικο σήριαλ. Λες και οι εκτροφείς προσφέρουν όσα πρέπει από χώρο στο σκυλάκι των 2 μηνών.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Εννοείται, ότι ένας σωστός εκτροφέας, θα κάνει ερωτήσεις, για να δει, αν αυτός που έχει απέναντί του, μπορεί να γίνει υποψήφιος ιδιοκτήτης του κουταβιού του. Γιατί τον ενδιαφέρει πρωτίστως, που και πως θα ζει. Ακόμη και ο μοναδικός ενδιαφερόμενος να είναι.

Ioannisfok

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2016
49
6
38
Εχω μιλήσει την προηγούμενη εβδομάδα ναι.Με ρώταγε αυτά που είπα. Απλά υπάρχει αυτό το αλλαζονικό ύφος από πολλούς και ότι εσύ είσαι ένας εν δυνάμει ανεύθυνος που θα το κακομεταχιριστεί.

Status
Κλειδωμένο θέμα