Βασικά... Καλησπέρα σας!

Status
Κλειδωμένο θέμα

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει διαφορες γευσεις στην ξηρα. Αλλα επειδη εχω κανει πολλες αλλαγες στο συντομο διαστημα που την εχω δεν θελω προς το παρον να κανω καποια αλλη αλλαγη ακομα και σε γευση. Αλλωστε αν δεν της αρεσε η γευση θεωρω οτι θα ετρωγε παντα τη λιγοτερη δυνατη ποσοτητα για να μεινει ζωντανη. Ενω η κυρα ειναι με τα φεγγαρια της. Χθες πχ δεν εφαγε καθολου, προχθες εφαγε κανονικα, αντιπροχθες εφαγε τη μιση ποσοτητα.
Οσο για τα χαπακια... επειδη παιρνουμε 2 την ημερα ευτυχως δεν μου το φτυνει στα μουτρα οταν με βλεπει να το χωνω σε τυρι ή ζαμπον.
Σου λεει αν δεν το φαω ετσι θα μου το χωσει στο στομα σκετο και δεν λεει να χασω και την λιχουδια!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αφού γενικότερα δεν έχει ανορεξίες με άλλα πράγματα δεν νομίζω να είναι παθολογικό. Ο κτηνίατρός σου τι λέει?

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Ο κτηνιατρος λεει οτι ειναι φυσιολογικο μεχρι να προσαρμοστει. Η υπευθυνη του καταφυγιου μου λεει το ιδιο + οτι η μικραν με περναει στρατιωτικα γυμνασια για να στρωσω χαρακτηρα. :Ρ
Σε γενικες γραμμες δεν ανησυχω. Αλλωστε δεν εχει χασει καθολου βαρος περα απο ελαχιστα γραμμαρια λογω περισσοτερης δραστηριοτητας.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
οτι η μικραν με περναει στρατιωτικα γυμνασια για να στρωσω χαρακτηρα. :Ρ
Τότε κυρία μου να συμμορφωθείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να αρχίσει να τρώει το καϋμένο το σκυλί που υποφέρει εξαιτίας σας ... :p:D:D

Αφού ο κτηνίατρος δεν ανησυχεί, μην στενοχωριέσαι !!! :D

Last edited by a moderator:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μόλις επιστρέψαμε από το πατερινό συναπάτημα.
Ο Ρας σήμερα μου απέδειξε ότι έχω πολλά να μάθω ακόμα και σίγουρα χρειάζεται μεγλύτερη υπευθυνότητα.
Η επιθετικότετα πυ λέγαμε με τα αρσενικά? Ε, αυτό έχει αρχίσει τελικά να χειροτερεύει απ'ότι είδα σήμερα. Πρέπει επειγόντως να βρώ τι κάνω λάθος και να το εξαλείψω. Σήμερα εκδήλωσε για πρώτη φορά ο δικός μου επιθετική συμπεριφορά προς κουτάβι. Πολύ κακό αυτό.
Πραγματικά έχω απογοητευτεί με την όλη εξέλιξη γιατί βλέπω ότι καταλήγω να είμαι το ίδιο ανεύθηνη με τους ιδιοκτήτες των Γ.Π. που είχαν αρπάξει τον δικό μου.
Στο επόμενο σκυλοσυναπάτημα με βλέπω να πηγαίνω χωρίς το Ρας...

(Ουφ, τα είπα, τα έβγαλα από μέσα μου αλλά η ανυσυχία παραμένει...)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ω ναι, συναντηθήκαμε και δυστυχώς ο Ρας άρπαξε το Φοίβο. Ότι χειρότερο μπορούσε να γίνει. Ειδικά όταν ο κούταβος ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του. Εύχομαι να μην του αφήσουμε κακό κατάλοιπο.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Με τα υπόλοιπα σκυλιά πως ήταν;
Ή απλώς του γυάλισε ο ασπρούλης;;;;

Τι να πω....Μακάρι να μη συνέβαινε και να μην του μείνει....
Μα καλά τόσο άσχημα ήταν;;;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Με τη Ziggy μια χαρά, με τη Μaya σε γενικές γραμμές καλά, απλά η μικρή έκανε μια διόρθωση στο Ρας γιατί είναι και πολύ ερωτιάρης και χωρίς λόγο κιόλας. Με τον Darco εεεε, δεεεεν, από μακρυά, ο δικός μου δεν σηκώνει άλλους αρσενικούς στην περιοχή του, αν και φάνηκε στην αρχή ότι θα ήταν ψιλό-ανεκτή η κατάσταση. Με έναν άλλο κούταβο, πιό μικρό σε μέγεθος αλλά περίπου στην ίδια ηλικία με τον Φοίβο δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ρε γμτ.. Δεν θέλω να τον κάνω ακοινώνητο από την μία πλευρά, αλλά από την άλλη είναι σαφώς προτιμότερο να μην ξανασυναντήσει κανένα αρσενικό σκυλί από το να χειροτερεύει καθε φορά η κατάσταση. Τουλάχιστον μέχρι να μάθω εγώ να χειρίζομαι σωστά καταστάσεις. Η εμπειρία τελικά είναι πολυ μεγάλο πράγμα...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κ κοινωνκος να ειναι ,να μην ξεχνας οτι με του ιδιου φυλου ζωα θα εχεις προβλημα.ειδικα αν ειναι εστω κ λιγο κυριαρχο ζωο.συνηθως δεν μανουριαζουν μονο τα ζωα που δεν αισθανονται οτι απειλουνται.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αχ Λαυρέντη, μόνο μια φορά έχει αισθανθεί απειλή από άλλα σκυλιά. Τώρα έχει γίνει τελικά αυτός η απειλή... Να το καταλάβω(όχι όμως να το δεχτώ) να έχει πρόβλημα με του ίδιου φύλου ενήλικα, αλλά με κουτάβι??? Ποιά κυριαρχία αφού το κουτάβι αποκλείεται να του "απειλεί" την σεξουαλική κυριαρχία? Ποιά απειλή γενικότερα να ένοιωσε από τον Φοίβο, αν τον δεις τον Φοίβο θα καταλάβεις γιατί αναρρωτιέμαι, είναι ένα παιχνιδιάρικο, αθώο αγγελούδι, λίγο μεγάλος στο μέγεθος αλλά πραγματικά καλοκάγαθο μωρό!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ο Κώστας μόλις ανέβασε φωτογραφίες, και νομίζω είσαι κι εσύ με τον Ρας.

Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με το αν είναι κουτάβι, αλλά ότι είναι αρσενικό .....

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ω ναι, αυτή είμαι εγώ, με τραυματισμένο δεξί χέρι (από άσχετο λόγο) και με μια τσάντα γεμάτη σκυλοπραμάτειες (νερό, μπολάκι, λιχουδιές, flexi και σακουλίτσες)...
Έχει παίξει ουκ ολίγες φορές με αρσενικά κουτάβια. Μέχρι σήμερα ήμουν σίγουρη ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Σιγουριές τέλος.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ρε συ κ κουταβι που θα ειναι ενα σκυλι,μπορει να επιδηξει κυριαρχη συμπεριφορα σε ενα αλλο σκυλι.κ ο δικος μου ετυχε να διορθωσει κουταβι,οχι μια φορα,δυο τρεις,αλλα οχι να δαγκωσει φυσικα,ξερεις....αγριηλες.συνεχησε εσυ να προσεχεις κ ολα καλα.αν προσεχεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αχ.. αν ήταν διόρθωση δεν θα αγχωνόμουν και δεν θα χαλιόμουν τόσο... Κάτι κάνω λάθος, δεν μπορεί...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μην απογοητεύεσαι, καλή μου. Καταρχάς είσαι τόσο υπεύθυνη, ώστε δεν υπάρχει περίπτωση να σε συγκρίνει κανείς με τους ιδιοκτήτες εκείνους που δεν προσέχουν την συμπεριφορά των σκύλων τους απέναντι στα σκυλιά των άλλων. Ούτε κατά διάνοια μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους ιδιοκτήτες εκείνων των γερμανικών ποιμενικών. Ο Φοίβος είναι ένα αγγελούδι, ταυτόχρονα όμως είναι ένα εξαιρετικά ρωμαλέο κουτάβι. Πολύ γεροδεμένος και εντυπωσιακός. Μήπως στα πλαίσια της γνωστής κυριαρχίας μεταξύ των αρσενικών, ο Ρασάκος είδε έναν μελλοντικό επικίνδυνο αντίπαλο ; Έναν θεοκούταβο που όταν μεγαλώσει θα γίνει σκύλαρος ; Μην τον απομονώσεις τον Ράς. Είναι κρίμα. Απλώς η γνώμη μου θα ήταν να μην έρχεται σε επαφή με τα κουταβάκια πρός το παρόν, αλλά οπωσδήποτε αν υπάρχουν μέλη του φόρουμ ή άλλοι γνωστοί σου με αρσενικούς ενήλικους στο μέγεθος του Ράς να γίνονται συναντήσεις μεταξύ τους, ώστε να αρχίσει να συνηθίζει την συνύπαρξη με άλλα αρσενικά.
Γλύκα είσαι στην φωτογραφία, και ο Ράς για φίλημα ! :D:D:D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
ενηλικους στο μεγεθος του ρας????????προσοχηηηηηηηη!!!!!!!
Λαυρέντη το σκεπτικό μου ήταν ότι πρέπει να συναντιέται με ενηλίκους στο μέγεθος του, ώστε να μπορούν να τον αντιμετωπίζουν. Λάθος κάνω ;;; :confused:

Status
Κλειδωμένο θέμα