Βασικά... Καλησπέρα σας!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
@ johnaras210 Να 'σαι καλά!Σ'ευχαριστώ!

@agathe ούτε να σε άκυρώσω θέλω ούτε κάτι κακό, απλά είναι γλυκήτατος, ναι και ο δικός μου τον ίδιο ήχο κάνει όταν χασμουριέται, θέλουν λάδωμα μάλλον

@io maria το Ρασουλιώ είναι μια χαρά, ευτυχώς ούτε πολύ αδύνατος και προς θεού με τίποτα παχουλός. Ξέρει καλύτερα από 'μένα πόσο πρέπει να τρώει (απ'ότι δείχνουν τα παραπάνω posts μου)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
@agathe ούτε να σε άκυρώσω θέλω ούτε κάτι κακό, απλά είναι γλυκήτατος, ναι και ο δικός μου τον ίδιο ήχο κάνει όταν χασμουριέται, θέλουν λάδωμα μάλλον
πλάκα έκανα παιδί μου.......

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ουφ γλύτωσα τη διαγραφή από το κόμμα και το εκτελεστικό απόσμασμα δηλαδή, ε? :D:D:D

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Agathe δεν ξερω αν πιανει η φωτο του μωρου σου γιατι δεν το δοκιμασα αλλα η αναφορα του ονοματος επιασε.
Αφου ολη μερα η καρακαηδονα μου εφαγε 25 γρ τροφης και μου εσπασε τα νευρα τωρα το βραδυ την απειλησα οτι αν δεν φαει ολο το φαι της θα στειλω την πανακριβη τροφης της αφου ειναι αχαριστη και θελει να στεναχωρει την μανουλα στον Αρη. Της ειπα μαλιστα οτι ο Αρης ειναι κονταμαν παλικαρι και οχι μισοριξια σας και του λογου της (οκ μια χαρα ειναι αλλα λεμε) γιατι τρωει ολο το φαι του και δεν κανει σας ανορεκτικο μοντελο Β κλασης. Μετα απο αυτο αδειασε ολο το μπωλακι της! Εχω παθει σοκ μιλαμε!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και μετα σου λένε τα σκυλιά δεν καταλαβαίνουν τι λέμε....
Βρε μας καταλαβαίνουν και μας δουλεύουν ψιλό γαζί!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
io maria συγνώμη που θα στο πω, αλλά αν της είπες όλα αυτά, μάλλον έφαγε για να γλυτώσει την ... πολυλογία σου...:D:D

kritikopoula, πολλές φορές το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό: ότι μας δουλεύουν ψιλο/χοντρό γαζί... και τείνω προς να παραδεχτώ ότι ισχύει:D:D

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Χεχε οχι καλε (αν και γενικα της μιλαω πολυ) ηταν σε διαστημα καμμιας ωρας που πηγαινε και ερχοταν στην κουζινα

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Δεν είναι τυχαίο που με την φιλενάδα μου την Agathe είμαστε Συμπροεδρίνες του κόμματος, λοιπόν. Είδατε πόσο γρήγορα έλυσε το πρόβλημα της Μαρίας με την μικρή της ; Και μετά από ουζοκατάνυξη παρακαλώ - φανταστείτε με καθαρό κεφάλι τί μπορεί να κάνει ! Agathe rules !!! :D:D:D

Ομολογουμένως, και ο δικός μου τρώει τα πάντα, οπότε δυσκολεύομαι να φανταστώ σκυλί που δεν ορμάει με πάθος στο φαγητό του, δεν τρώει σαν να τον είχαμε σε τρίμηνη νηστεία, και δεν γλύφει το πιάτο του σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην μπορείς να καταλάβεις αν το έπλυνες μετά το φαγητό του, ή όχι. :p iomaria αν θυμάμαι καλά η μικρή σου είναι από καταφύγιο, ή κάνω λάθος ; Συνήθως τα πρώην αδέσποτα κάνουν σαν τρελά για το φαγητό. Μήπως έχει ευαισθησία στο πεπτικό της όπως ο Ράς ; Ή μήπως είχε συνηθίσει συγκεκριμένη τροφή ; :confused:

Ο δικός μας χασμουριέται σχεδόν αθόρυβα, αλλά κλείνει μελωδικά ! Σκεφτόμαστε να κάνουμε και συναυλία - τα έσοδα θα πάνε στο κόμμα ... :D:D

Και ναί, τα σκυλιά μας όντως μας δουλεύουν ψιλό γαζί - εγώ πλέον το έχω πάρει απόφαση και έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά ... :D

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Ναι απο καταφυγιο ειναι. Απο όσο ξερουμε δεν ηταν ποτε αδέσποτο. Την ειχε ενας τυπος μαζι με 10 σκυλια σε 10 τμ. Υποψιαζομαι οτι μεχρι να φτασει στο καταφυγιο δεν ετρωγε και πολυ σωστα ή σωστες ποσοτητες. Μαλλον παλευε για να προλαβει να φαει απο τους "συγκατοικους" της. Αλλα και στο καταφυγιο δεν ετρωγε πολυ.
Προβλημα υγειας δεν εχει. Αλλωστε αν ειχε καποιο προβλημα δεν θα ετρωγε την μια μερα κανονικα και την αλλη την μιση τροφη. Λεω εγω τωρα...
Βεβαια αν της δωσεις τυρι, γιαουρτι ή τονο μια χαρα ορμαει και τα ρημαζει αλλα δεν ειναι καθε μερα Κυριακη.
Αρα με δουλευει κανονικα η μικραν

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ψυχούλα μου ! :( Μπορεί απλώς να είναι λιτοδίαιτη, λόγω αυτών που είχε περάσει στο παρελθόν. Ο δικός μας όταν τον πήραμε δεν μπορούσε να φάει την κανονική ποσότητα τροφής για ένα κουτάβι 6 μηνών. Είχε συνηθίσει στην πείνα και χρειάστηκε χρόνος για να ανοίξει το στομάχι του.
Η Μπαρόκ μπορεί επίσης να έχει άποψη για την διατροφή της ... ίσως πρέπει να διαπραγματευτείς μαζί της ... :D:D:D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μια ιδέα γιαουρτάκι μέσα στην ξηρά της και ανακάτεμμα δεν έχουν κάνει την διάφορά?

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Γλυφει το γιαουρτι και φτυνει την ξηρα. Πως κανουμε με το καρπουζι? Ενα τετοιο πραγμα. Γεμιζει κροκετες ολη η κουζινα!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ακόμα κι αν τα έχεις ανακατέψει αρκετή ώρα πιό μπροστά, να έχει "ποτίσει" το γιαούρτι?

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Αμε αμε ειμαστε πολυ εξυπνες. Παιδι εδω μιλαμε για σκυλι που κρυβει το χαπι της στο στομα της ακομα και για 10 λεπτα ενω καταπινει κανονικα αν της το δωσω σκετο!
Το εχω παρει αποφαση πια. Το κανει επιτηδες για να γελαει με την αγωνια μου και τις προσπαθειες μου να την "ξεγελασω"

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εμείς όταν πρέπει να του δώσουμε χάπι βλέπουμε αναλόγως. Υπάρχουν κάποια που τα τρώει χωρίς κανένα πρόβλημα με το που θα του το βάλεις στην χούφτα σου(μια αντιβίωση ήταν αλλα δεν θυμάμαι τώρα πιά ποιά) και υπάρχουν άλλα που ή θα τα φτύσει ή θα τα κρύψει στο μάγουλο, σαν τη δικιά σου! Ε τότε χαράζουμε ένα κομμάτι πάριζα, το χώνουμε μέσα και κατεβαίνει αμάσητο, αλλά δεν το βρίσκω και πολύ πρακτικό για την ξηρά τροφή... ( :D Φαντάζομαι κάποιον να χώνει κομμάτι κομμάτι σε πάριζα ένα ολόκληρο γεύμα ξηράς τροφής και μου φαίνεται τραγελαφικό:D:D:D )

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
την ίδια τακτική ακολουθώ κι εγώ για τα χαπάκια.
στις αρχές, με το που έβλεπαν να κρατάω κάτι, αμέσως άνοιγαν το στόμα, σου λέει μεζέ φέρνει. και χραπ, τους έχωνα το χάπι.
μετά όμως πονηρεύτηκαν....
έτσι ή τα χώνω μέσα σε παριζάκι, ή κανένα μπιφτεκάκι και ούτε που καταλαβαίνουν τι καταπίνουν:D:D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Και εμάς το τέρας ο χωρικός έκρυβε το χάπι κάτω από την γλώσσα ... :mad: τώρα του το βάζω μέσα σε λίγο τυρί, και το καταπίνει αμάσητο. Υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι δεν θα με δεί να κρύβω το χάπι, γιατί τότε πιπιλάει το τυρί και φτύνει το χάπι επάνω στο παπούτσι μου με ένα ύφος του τύπου "Πάρτο μωρή, που πήγες να με κοροϊδέψεις κιόλας" ! :p:D
Μαρία τί να πώ, έχετε δοκιμάσει διάφορες γεύσεις στην ξηρά, μήπως υπάρχουν κάποιες που της αρέσουν περισσότερο από άλλες ;

Status
Κλειδωμένο θέμα