Βασικά... Καλησπέρα σας!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Υπέροχοι! Ο Ρας μεγάλη αδυναμία, ακόμα πιο όμορφος από κοντά και πολύ καλός σκύλος (παρά τη μετριοφροσύνη της μαμάς του)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα

Χειμώνιασε. Ώρα να παρατήσω τα κρυα πατώματα και να ανέβω μόνιμα στους καναπέδες. Κι επειδή έχω αρχίσει να γίνομαι χαρούμενα σκυλάκι σιγά σιγά, γύρισα και μια κοιλίτσα, να τρελάνω τους δίποδούς μου, που δεν τους είχα συνηθησει σε τέτοια. Γιατί είμαι χαρούμενος? Μα γιατί βγήκα πάλι αρνητικός στη λεϊσμανίαση! Πάλι καλά γιατί εκείνα τα Zylapour καθόλου δε μ'αρέσανε τότε που είχα εκείνη την περιπέτεια. Ψιτ, σκνίπα, όσο πιο μακρυά μου μένεις τόσο πιο πολύ σε αγαπάω.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Eυχαριστούμε Estranged! Μακρυά απ'όλα τα σκυλιά, το καταραμένο ζωύφιο.

Με το καλό και στης Bonny, takisft!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ναι, επιτέλους χαμογελάει, έστω και στ'ανάσκελα, γιατί όρθιος φαίνεται σοβαρός σοβαρός (στα όμορφά του) ή το μόνιμα θλιμμένο βλέμμα (στα χαλαρά του). Τόσο θλιμμένο, σε σημείο, αυτοί που δεν τον ξέρουν να νομίζουν ότι το έχουμε νηστικό ή το χτυπάμε ή και τα δυο ταυτόχρονα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ωωωωω ο Ρας ανασκελα!!! Αυτό και αν ειναι ειδηση!!!

Που να ψοφήσουν όλες οι σκνιπες πριν προλάβουν να τον πλησιάσουν οι καργιες!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Είδες ghelly!!! Τώρα τελευταία γυρνάει όλο και πιο συχνά. Όση κοιλιά δεν καταφέραμε να χαϊδέψουμε τέσσερα χρόνια, έχουμε χαϊδέψει τους τελευταίους μήνες. Κι έχω και την αίσθηση ότι έχει αρχίσει να γίνεται πιο αγκαλίτσας. Εχει αρχίσει και αποζητάει τη σωματική επαφή. Τεσσάρων χρονών σκυλί κι ακόμα αλλάζει. Και ναι μεν μου αρέσουν κάποια από τα καινούρια που βλέπω, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πως να τα διαχειριστώ.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Είδες ghelly!!! Τώρα τελευταία γυρνάει όλο και πιο συχνά. Όση κοιλιά δεν καταφέραμε να χαϊδέψουμε τέσσερα χρόνια, έχουμε χαϊδέψει τους τελευταίους μήνες. Κι έχω και την αίσθηση ότι έχει αρχίσει να γίνεται πιο αγκαλίτσας. Εχει αρχίσει και αποζητάει τη σωματική επαφή. Τεσσάρων χρονών σκυλί κι ακόμα αλλάζει. Και ναι μεν μου αρέσουν κάποια από τα καινούρια που βλέπω, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πως να τα διαχειριστώ.
ελα, ειναι ερωτευμένο το παιδι.... δεν εξηγειται αλλιως!!! Τόσο αγκαλιτσας????????

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
@ghelly: Λες ε? Τώρα το θυμήθηκε? Γεροντοέρωτες? *lingua*

@ilektra_ilie: Ευχαριστώ! Πάντα υγεία και στον αρρενωπότατο Όζζυ

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Τι ευτυχισμενος που φαινεται εδω ο Ρας? *agapoylas* Παντα υγιες να ειναι το ομορφο αγορι :)

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
θα σου πω εγώ πως θα το διαχειριστείς το θεμα αγαπητή μου

- ανάσκελος ράς, ορμάμε στην κοιλίτσα για χάδια
- θέλει αγκαλίτσα ο ρας, χώνουμε χέρια στη γούνα και χαϊδεύουμε
- γλύφει ο ρας, το ακριβώς απο πάνω
- δείχνει οτι θελει να είναι συνέχεια μαζί μας, το αυτό

αν δεν τον κακομάθεις σε μια βδομάδα εμένα να μη με λένε βαγγέλω :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
χαχα...όπως τα λέει η vaggelo και χειρότερα...

Ακου, πως να διαχειριστείς την καλή διάθεση του σκύλου σου!!!

Πάντα υγιής να είναι ο μικρός και πάντα με αρνητικά αποτελέσματα :)

Status
Κλειδωμένο θέμα