kritikopoula συγνώμη που θα γράψω εδώ αλλά επειδή περνάει και o brain αλλεργία όπως έχεις περιγράψει στην δική σας ιστορία, σκέφτηκα να μην ανοίγω άλλο θέμα!
Πριν ένα μήνα περίπου ξεκίνησε η φαγούρα του και ο ερεθισμός στην μουσούδα του και στη κοιλιά του!
Πήγαμε στον κτηνίατρο και του έκανε αντισταμινική ένεση και άλλη μία (ένεση) για να μην μολυνθούν οι τα γδαρσίματα!
Μετά από 3-4 μέρες πάλι τα ίδια ..η φαγούρα συνεχίζετε.Μιλάω με τον κτηνίατρο και μου λέει να του δώσω prezolon 3 χαπάκια για μια φορά ...δεν αλλάζουν αισθητά τα πράγματα αλλά κάπως καλμάρετε η κατάσταση.
και μετά από μερικές μέρες τον ξαναμιλάω με το γιατρό και μου λέει να ξαναδώσω prezolon!πάλι τα ίδια ήρεμος για λίγο και μετά πάλι από την αρχή.
τον ξαναπάω στο γιατρό όπου ήθελε να του ξανακάνει αντισταμινική αλλά δεν τον άφησα γιατί νομίζω ότι ήταν μεγάλη η ποσότητα κορτιζόνης που έχει πάρει!Τότε μου πρότεινε το atarax 25 ml από 1 χαπάκι την μέρα.
τέλος πάντων για να μην μακρηγορώ,τώρα δεν ξύνεται σχεδόν καθόλου αλλά η ο ερεθισμός στην κοιλιά του υπάρχει ακόμα.
ΠΟΤΈ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΆΣΕΙ ???ΠΌΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΆΜΑ?
θα το παθαίνουμε κάθε χρόνο?
επίσης ήθελε αυτές τις μέρες να σέρνεται στα χόρτα και το γρασίδι αλλά δεν τον άφηνα γιατί νόμιζα ότι του κάνει κακό...ο δικός σου ανακουφίζετε με αυτό?
Τελειώνοντας να διακωμωδήσω λίγο την κατάσταση ....
Δεν ήξερα τι κάνει το prezolon με την κύστη του Brain :dohh: ....
και ο καημένος δεν μπορούσε να την ελέγξει ...με κοιτούσε μέσα στα μάτια σαν σοκαρισμένος και κατουρούσε αλλά φαινόταν σαν μην το καταλάβαινε ...σαν να μην το πίστευε ....:eyecrazy: ...ευτυχώς που μου έκοψε αμέσως ότι του την έκανε το φάρμακο και δεν τον μάλωσα ...απεναντίας με έπιασαν τα γέλια από την φάτσα του που με κοιτούσε σαν να μου λεγε ...δεν το έκανα εγώ
!!!!