Αgility Addicts - Ελάτε στην ομάδα μας!


ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Καλοί οι Βέλγοι κ οι Αγγλο-Σκώτοι, αλλά άααλλο ο Λέων! :D Κ το καταχάρηκε κιόλας από ότι φαίνεται.
 


kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
εγω θαυμαζω πιο πολυ εσας, που τρεχετε και φωναζετε !!
σας βλεπω και λαχανιαζω πιο πολυ!!

τα δικα μου σκυλια, αν ποτε μαθαιναν.. δεν θα εβγαζαν τους γυρους γιατι πολυ απλα θα ειχα κλαταρει πρωτη... :p

μπραβο σε ολους!!
 


Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μπράβο στα κορίτσια που κάνουν μία τόσο καταπληκτική δουλειά. Αν δεν είμασταν τώρα πια τόσο μακριά σας θα ερχόμασταν και εμείς να σας χαρούμε. Συνεχίστε την καλή δουλειά και σας ευχόμαστε ότι καλύτερο.
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ευχαριστούμε παιδιά!

Καλοί οι Βέλγοι κ οι Αγγλο-Σκώτοι, αλλά άααλλο ο Λέων! :D Κ το καταχάρηκε κιόλας από ότι φαίνεται.
Άμα δε γούσταρε δε θα το συζήταγα. Το agility δεν είναι αγγαρεία, είναι χαρούμενη εκτόνωση αλλά πάντα υπό την καθοδήγηση και όχι να κάνουν ότι θέλουν. ;)

Καλές γιορτές σε όλους. Χρόνια πολλά!
 




Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Έχω μια γριά σκύλα που ακόμη και τώρα με αρθριτικά κάνει το Ντίνγκο όποτε πάμε στα βουνά. Με το λύκο μου με δυσκολία τα βγάζουμε πέρα μαζί της.
 




ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Θα ήθελα να μάθω αν θα ξαναμαζευτείτε κάπου ώστε να έρθουμε με τον δικό μου να δοκιμάσουμε!

Αν μπορεί κάποιος ας με ενημερώσει παρακαλώ με ένα πμ!

Ευχαρστώ!!!!
 








Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Έλααααααα!!!!!!! Η Scarlett σε νέες περιπέτειες??

Φωτογραφική να πάρεις απαραιτήτως!!!!!
Δεν ερχεσαι παρεα Αλικακι αν δεχονται κουταβια για εισαγωγικα ασφαλη μαθηματα κουταβιων τα κοριτσια?!!!
 






aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Θα ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια ποια θεωρούν οτι είναι κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει ένα κουτάβι "εισαγωγικά" agility.

Διαβάζοντας το θέμα από την αρχή αλλά ψάχνωντας και άλλα θέματα που αφορούν το agility δεν έχω βρει μια ξεκάθαρη απάντηση...

Σκέφτομαι να φέρω τον δικό μου όταν κλείσει τους 5 μήνες (σε 1 εβδομάδα θα γίνει 4 μηνών) αλλά γενικά θα ήθελα να ξέρω αν πρέπει να περιμένω περισσότερο ή η ηλικία των 5 μηνών είναι καλή! Σε συζήτηση που έκανα με τον εκτροφέα μου, η απάντηση του ήταν οτι η φυλή αυτή πρέπει να αποφεύγει σκάλες και γενικότερα χοροπηδητά (και χοροπηδαει σα παλαβό) μέχρι 8 μηνών... Τα "εισαγωγικα" όμως στο agility είναι ήπια σωστά?
 




vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο πρέπει να είναι σε διαστάσεις ένας χώρος (έκταση )για agility;
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τουλάχιστον ένα στρέμμα
περισσότερο είναι καλύτερα
και ένα στρέμμα τετράγωνο ε,όχι ας πούμε 10 επι 100 αλλά 30 επι 35 ας πούμε
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Αλίκη, κατάλληλη είναι η ηλικία όπου έχεις αναπτύξει το δεσμό με τον σκύλου σου κι έχει βασική υπακοή ώστε να τον χειρίζεσαι λυτό. Έξω όταν παίρνουν σκυλιά για agility τα ξεκινάνε κι από δύο μηνών ασκήσεις. Εννοείται ότι είναι ήπιες και περισσότερο αφορούν την κατανόηση και τον τρόπο προσέγγισης των εμποδίων. Μέχρι να αναπτυχθεί ένα σκυλί (τα περισσότερα γύρω στο χρόνο) δε μπορεί να κάνει όλα τα εμπόδια, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που τα κάνουν τα πιο μεγάλα. Δεν επιτρέπεται να κάνει άλματα ψηλότερα από τους αγκώνες του αλλά μπορεί να μάθει τούνελ, σλάλομ και σωστή είσοδο, επαφές... Για να πάρουν μέρος σε αγώνες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 μηνών.
 


Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Βαγγέλη διαφωνώ με τον κύριο Κοκόνη. Οι στίβοι συνήθως είναι παραλληλόγραμμοι κι ένα στρέμμα αρκεί. Σύμφωνα με την FCI μπορεί να γίνει αγώνας όπου ο χώρος που θα καταλαμβάνει ο στίβος να είναι 20Χ40. Από κει και πέρα σίγουρα χρειάζεται επιπλέον χώρος εκτός του στίβου. Αλλά άλλο αγώνας άλλο προπόνηση. Αν καταφέρουμε να κάνουμε αγώνες πιθανότατα θα γίνουν σε κάποιο γήπεδο.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μηνύματα
898.136
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros