μμμ.....και Θαρρος!!!χχαχαχαχαχα...Θ Ε Ο Σ...
Και μαγκιά της τύπισσας που τον κατέβασε....
Γιούλη υπακούει πολύ καλά αλλά πέθανα όταν πάτησα να δω το βίντεο shy training...Πέθανα όμως!!:lol::lol::lol: "Είσαι κακό κορίτσι...είσαι κακό κορίτσι..." :lol::lol::lol::lol::lol:Εδω, ακομα κουταβα και παιζουμε στο παρκο που παμε....
English Cocker Scarlett playing part 1 - YouTube
English cocker Scarlett playing part 2 - YouTube
νηπιακα πραγματα απλα για να μαθαινει!
χαμηλα τον ηχο, ειμαι βροντοφωνη...
μπραβο στα παιδια της Ομαδας!!!! Θαυμαζοντας κιολας τα αποτελεσματα στους προχωρημενους!"και με βροχη και με χιονια το agility δε σταματα"
Σωστα ε?![]()
μηπως στην ιστοσελλιδα της ομαδας εμπαινε και χαρτης ή δν/ση του ομιλου για διευκολυνση, ή μηπως υπαρχει και δεν το βλεπω εγω?
H Θέτιδα αν συγκεντρωθεί -άντε να κρατήσεις, βέβαια, συγκεντρωμένο έναν ΕΠ σε χώρο ενός στρέματος, χωρίς να'χει το νου του στη φύλαξηΜ'αρεσε η Θετις. Προφανως δεν της αρεσει και τοσο η ροδα ή μου φαινεται?
Παντως μπραβο της.
Το'χα φτιάξει πιο μεγάλο, αλλά έχει όριο στα ΜΒ το vimeo κ αναγκάστικά να κόψω σκηνές...!και τον Λέοντα, αν και το δικό του κομμάτι είναι μικρο...!
Ωραία ήταν βρε παιδιά το Σάββατο αλλά ο καιρός μας ξενέρωσε εντελώώώώς.......:shake::shake:
Θαυμαζοντας κιολας τα αποτελεσματα στους προχωρημενους!
μειναμε απολυτα ευχαριστημενοι, αλλα παγωσα λιγακι στη βροχη και δεν ξανακαναμε![]()
Διακρίσεις..., στη Λώρα έφτιαξα ξεχωριστό βίντεο, στον Λέοντα τον κόψαμε γιατί... ε ολόκληρος σκύλαρος... που να χωρέσει.Χαχα!Πόσο γέλασα με την Θέτιδα κυρίως και τον Λέοντα, αν και το δικό του κομμάτι είναι μικρο...
Βαριούνται...δεν βρίσκουν την παραμικρή χρησιμότητα να το κάνουν, άλλα το κάνουν επειδή θέλουν να σας ευχαριστήσουν!