Αφίσα....

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Tη Δευτερα θα την κολλησετε.. την Τριτη δε θα υπαρχει:cool:
Παιδια η αφισοκολληση χωρις αδεια σε δημοσιο χωρο διωκεται ποινικά.
Μα γι αυτό μιλάω για στοχευμένη αφισοκόλληση και μάλιστα σε συγκεκριμένα σημεία. Όχι σε κολώνες και άσχετους τοίχους!

Να πάρουμε άδεια... από τον χ γνωστό στην γειτονιά μας που έχουμε καλές σχέσεις να μας επιτρέψει να το κολλήσουμε έξω από το μαγαζί του... ή να το αφήσουμε μέσα στο μαγαζί του το φυλλάδιο και να το πάρει όποιος επιθυμεί.

Δεν θεωρώ ότι δεν γίνεται ! Ο καθένας θα πάρει ένα χ αριθμό φυλλαδίων και θα κινηθεί στην γειτονιά του ή εκεί που μπορεί να τα αφήσει ή να τα κολλήσει !
Και ΟΧΙ δεν θα καλύψουμε ΟΛΗ την Ελλάδα, αλλά μπορούμε αν ενεργοποιηθούμε σωστά να καλύψουμε τις ίδιες μας τις γειτονιές... και αν είμαστε πολλοί, οι γειτονιές γίνονται πολλές! ;)

Θετική ενέργεια θέλει - τσιμπήστε ένα Motion και πάμε!! :)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
minimoula σορρυ αλλα αυτο απο την εργασιακη μου εμπειρια δεν θα παιξει. Ειναι παρωχημενος τροπος και για να ακριβολογω ειναι το ακριβως αντιθετο απο τη στοχευμενη διαφημιση... :rolleyes:

Κανεις δεν προκειται να παρει ενα φυλλαδιο απο μονος του. Θα πρεπει να ειναι ευαισθητοποιημενος και αν εινια τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα γνωριζει ηδη. Εδω στο δρομο σου προσφερουν το φυλλαδιο και δε το παιρνεις.

Το παρον της διαφημισης ειναι τα ηλεκτρονικα μεσα και δη τα social media.

Προτεινω να κινηθουμε αποκλειστικα εκει.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Τελικά μάλλον I"M A DREAMER.... γιατί εγώ αποκλείω κάτι μόνο αν δω ότι δεν πετυχαίνει...
Το ταξίδι θα το κάνω όμως!!!!
Δεν ξεκινάω με αρνητισμό πριν βάλω την ζώνη ασφαλείας.... γιατί παίζει να τρακάρω από την κακή ενέργεια μου ;)

Όπως και να έχει... ας κάνουμε το πρώτο και αν δούμε ότι ρολάρει... κ δεν τρακάρουμε πουθενά... πάμε κ στο 2ο βήμα...

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
Ο admin μίλησε θέλει να φτίαξουμε την καινούρια διαφημιστική καμπάνια της κοινότητας.

Υγεία+Χαρακτήρα+Μορφολογία = Σκύλος

Όλα ή Τίποτα

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Ο admin μίλησε θέλει να φτίαξουμε την καινούρια διαφημιστική καμπάνια της κοινότητας.

Όλα ή Τίποτα
Δεν πιστεύω ότι ο admin μας καλούπωσε... θεωρώ ότι διάβασε μια χαρά όλα τα ποστ που είχαν προηγηθεί και η απάντηση του ουσιαστικά έδινε ΟΚ σε αυτά που σκεφτόμαστε και θέλουμε να κάνουμε.

Το τρίπτυχο που θα πρέπει να κινηθούμε θα είναι να αναφέρουμε εναλλακτικές ... καταφύγια και σωστά εκτροφεία και να αποτρέψουμε από puppy mills και pet shop.

Απλά τα πράγματα.... μην τα μπλέκουμε! ;)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200

Όλα ή Τίποτα
φιλος δε γινεται αυτο που λες. Υπάρχει σπειρα με σπουργιτια εκει..

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Σήκω και κάνε μια στροφή γύρω απο τον εαυτό σου...να πάρεις λίγο αέρα..:D
Εριξα γυροβολια, βγηκα και εξω και ειδα ολα τα νεα παιδια της εταιριας που καπνιζουν και τα εκραξα...αλλα παλι τιποτα...
αλλο...λεγε....

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Εριξα γυροβολια, βγηκα και εξω και ειδα ολα τα νεα παιδια της εταιριας που καπνιζουν και τα εκραξα...αλλα παλι τιποτα...
αλλο...λεγε....
Εγώ ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω; Πώς παντρεύεται ο Παρθένης την Θάνου; μου λες? χαχα