δεν μιλησα για αρνητική διαφήμιση το σοκ και δεος μπορεί να επιτευχθεί και με αλλον τρόπο
δεν μιλησα για αρνητική διαφήμιση το σοκ και δεος μπορεί να επιτευχθεί και με αλλον τρόπο
Tη Δευτερα θα την κολλησετε.. την Τριτη δε θα υπαρχει
Μα γι αυτό μιλάω για στοχευμένη αφισοκόλληση και μάλιστα σε συγκεκριμένα σημεία. Όχι σε κολώνες και άσχετους τοίχους!Παιδια η αφισοκολληση χωρις αδεια σε δημοσιο χωρο διωκεται ποινικά.
Τα γλυκά και άτυχα αδεσποτάκια ...που παίζουν σε αυτό ?Υγεία+Χαρακτήρα+Μορφολογία = Σκύλος
Όλα ή Τίποτα
Δεν πιστεύω ότι ο admin μας καλούπωσε... θεωρώ ότι διάβασε μια χαρά όλα τα ποστ που είχαν προηγηθεί και η απάντηση του ουσιαστικά έδινε ΟΚ σε αυτά που σκεφτόμαστε και θέλουμε να κάνουμε.Ο admin μίλησε θέλει να φτίαξουμε την καινούρια διαφημιστική καμπάνια της κοινότητας.
Υγεία+Χαρακτήρα+Μορφολογία = Σκύλος
Όλα ή Τίποτα
Σήκω και κάνε μια στροφή γύρω απο τον εαυτό σου...να πάρεις λίγο αέρα..δεν καταλαβα τιποτα.
Καλά μην είσαι τόσο σίγουρη ότι ΕΣΥ δεν κατάλαβες τίποτα!δεν καταλαβα τιποτα.
φιλος δε γινεται αυτο που λες. Υπάρχει σπειρα με σπουργιτια εκει..Ο admin μίλησε θέλει να φτίαξουμε την καινούρια διαφημιστική καμπάνια της κοινότητας.
Υγεία+Χαρακτήρα+Μορφολογία = Σκύλος
Όλα ή Τίποτα
Εριξα γυροβολια, βγηκα και εξω και ειδα ολα τα νεα παιδια της εταιριας που καπνιζουν και τα εκραξα...αλλα παλι τιποτα...Σήκω και κάνε μια στροφή γύρω απο τον εαυτό σου...να πάρεις λίγο αέρα..
Εγώ ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω; Πώς παντρεύεται ο Παρθένης την Θάνου; μου λες? χαχαΕριξα γυροβολια, βγηκα και εξω και ειδα ολα τα νεα παιδια της εταιριας που καπνιζουν και τα εκραξα...αλλα παλι τιποτα...
αλλο...λεγε....
ο έρωτας ειναι τυφλος.Εγώ ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω; Πώς παντρεύεται ο Παρθένης την Θάνου; μου λες? χαχα