Έξω είμαι...το δ(€)εύρω με φόβισε...
Να σταθώ αρχικά στο θέμα έντυπης μορφής...Σαν κυνοφιλική σελίδα και κοινό θα πρέπει να έχουμε και να δείχνουμε και γενικότερες οικολογικές "ευαισθησίες", οπότε το έντυπο που θα μοιραστεί ή θα κολληθεί εν τέλει θα αποτελέσει "σκουπίδι" και ρύπανση.
Αν θα γίνει κάτι σε έντυπη μορφή θα πρέπει να είναι κάτι που ο "παραλήπτης" θα θέλει να κρατήσει, να μη "του ρίξει μια ματιά" και να το πετάξει.
Εκεί το κόστος ανεβαίνει (όπως και οι απαιτήσεις) για αυτό νομίζω πως μια "ηλεκτρονική αφίσα" ή μια διαδικτυακή καμπάνια με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες προσωπικές, κοινωνικής δικτύωσης και γενικά προσβάσιμες σε εμάς θα ήταν μια προτιμότερη αρχή.
Στο "εικαστικό" ή design κομμάτι έχω κάποιες ιδέες, αλλά δεν τις έχω συγκροτήσει ακόμα για να σας τις αναφέρω.
Να θυμίσω ή να γνωστοποιήσω σε όσους δεν το γνωρίζουν πως για 3 χρόνια, για μια περίοδο 15 ημερών, μέσα στις ημέρες των Χριστουγέννων το dogforum έκανε την παρακάτω καταχώρηση στην εφημερίδα "Χρυσή Ευκαιρία":
Οικονομικοί λόγοι δεν καταστούν εύκολη την παρουσία της καταχώρησης αυτής για τα επόμενα 2 χρόνια ως και σήμερα...και έχει αλλάξει και το λογότυπο μας.
Το "Ενημερώσου πριν αποφασίσεις" το βρίσκω σχετικά καλό.
Όταν θα υπάρχει περισσότερος χρόνος και πιο "μαζεμένες" ιδέες θα επανέλθω...
Καλή συνέχεια!