Αφίσα....

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Για κοστος δικο μου δεν τιθεται θεμα. Χαρα μου να προσφερω σε ενα τοσο σημαντικο θεμα.
Ελπιζω μονο βαλουμε κι εμεις ενα λιθαρακι να γινει σημαντικο και στον υπολοποιπο κοσμο.
Με το εκτυπωτικο κοστος υπάρχει ομως ενα θεμα. Δυστυχως δεν εχω δικο μου τυπογραφειο. :)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Για κοστος δικο μου δεν τιθεται θεμα. Χαρα μου να προσφερω σε ενα τοσο σημαντικο θεμα.
Ελπιζω μονο βαλουμε κι εμεις ενα λιθαρακι να γινει σημαντικο και στον υπολοποιπο κοσμο.
Με το εκτυπωτικο κοστος υπάρχει ομως ενα θεμα. Δυστυχως δεν εχω δικο μου τυπογραφειο. :)
προτεινω να παρουμε μια- δυο προσφορες και μετα να βαλουμε κι αλλοι καποια "λιθαρακια"

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Θα την βρούμε την άκρη....

Ένα άλλο θέμα που ήθελα να θίξω, είναι ότι ναι μεν η αφίσα πρέπει να είναι πιασάρικη και να μην έχει μέσα "την μάνα της και τον πατέρα της"..
Αλλά είναι και λίγο αόριστο να πεις σε έναν νεοέλληνα Ψάξε-ενημερώσου...κλπ...
Πόσοι θα ψάξουν μόνοι τους?
Θα ήταν καλό να παρέπεμπε κάπου...σε μια σελίδα στο φεις που θα ετοιμάσουμε ή κάτι άλλο....
Δεν χρειάζονται πολλά...έχουμε έτοιμα τα κείμενα για τα πετσοπς και τα λινκ με τα puppymills.....
Ανοίγουμε....αναρτούμε....Δίνουμε και στοιχεία ΚΟΕ, Ομίλων Φυλών, Φιλοζωικών Οργανώσεων....και κυλάει το νερό στο αυλάκι...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200

Ένα άλλο θέμα που ήθελα να θίξω, είναι ότι ναι μεν η αφίσα πρέπει να είναι πιασάρικη και να μην έχει μέσα "την μάνα της και τον πατέρα της"..
Θα ήταν καλό να παρέπεμπε κάπου...σε μια σελίδα στο φεις που θα ετοιμάσουμε ή κάτι άλλο....
Δεν χρειάζονται πολλά...έχουμε έτοιμα τα κείμενα για τα πετσοπς και τα λινκ με τα puppymills.....
Ανοίγουμε....αναρτούμε....Δίνουμε και στοιχεία ΚΟΕ, Ομίλων Φυλών, Φιλοζωικών Οργανώσεων....και κυλάει το νερό στο αυλάκι...
Ενταξει αυτο δεν ειναι δυσκολο. Φτιαχνουμε παραλληλα κι ενα tab στο FB που να εξηγει αναλυτικοτερα τι και πως/

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com

Στο #90 ποστ, ουσιαστικά αυτό λέω και εγώ, απλά δεν θα πρέπει να είναι με την λογική του copy paste των links γιατί θα κουράσει.
θα πρέπει να δημιουργηθεί εκ νέου ένα νέο κείμενο που ουσιαστικά να εξηγεί συνοπτικά και ουσιαστικά το γιατί δεν πρέπει να γίνονται κάποια πράγματα και γιατί πρέπει να ενημερωθούμε!

Αν θέλετε μπορώ να το αναλάβω αυτό και να το ετοιμάσω όσο φτιάχνει ο Lovey the Lab την αφίσα και να το ανεβάσω εδώ και να το διορθώσουμε έτσι ώστε να βγει το τελικό κείμενο που θα αποφασίσουμε ότι αξίζει να δημοσιευτεί ! :)

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Έξω είμαι...το δ(€)εύρω με φόβισε...:D

Να σταθώ αρχικά στο θέμα έντυπης μορφής...Σαν κυνοφιλική σελίδα και κοινό θα πρέπει να έχουμε και να δείχνουμε και γενικότερες οικολογικές "ευαισθησίες", οπότε το έντυπο που θα μοιραστεί ή θα κολληθεί εν τέλει θα αποτελέσει "σκουπίδι" και ρύπανση.

Αν θα γίνει κάτι σε έντυπη μορφή θα πρέπει να είναι κάτι που ο "παραλήπτης" θα θέλει να κρατήσει, να μη "του ρίξει μια ματιά" και να το πετάξει.

Εκεί το κόστος ανεβαίνει (όπως και οι απαιτήσεις) για αυτό νομίζω πως μια "ηλεκτρονική αφίσα" ή μια διαδικτυακή καμπάνια με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες προσωπικές, κοινωνικής δικτύωσης και γενικά προσβάσιμες σε εμάς θα ήταν μια προτιμότερη αρχή.

Στο "εικαστικό" ή design κομμάτι έχω κάποιες ιδέες, αλλά δεν τις έχω συγκροτήσει ακόμα για να σας τις αναφέρω.

Να θυμίσω ή να γνωστοποιήσω σε όσους δεν το γνωρίζουν πως για 3 χρόνια, για μια περίοδο 15 ημερών, μέσα στις ημέρες των Χριστουγέννων το dogforum έκανε την παρακάτω καταχώρηση στην εφημερίδα "Χρυσή Ευκαιρία":

Οικονομικοί λόγοι δεν καταστούν εύκολη την παρουσία της καταχώρησης αυτής για τα επόμενα 2 χρόνια ως και σήμερα...και έχει αλλάξει και το λογότυπο μας.

Το "Ενημερώσου πριν αποφασίσεις" το βρίσκω σχετικά καλό.

Όταν θα υπάρχει περισσότερος χρόνος και πιο "μαζεμένες" ιδέες θα επανέλθω...:)

Καλή συνέχεια!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
το "ενημερώσου πριν αποφασίσεις" είναι καλό, πλην όμως λίγο κουλτουριάρικο.
Κατα την δικιά μου γνώμη μια επιτυχημένη καμπάνια πρεπει να περιέχει ενα σύνθημα που προκαλεί
- σοκ και δέος ή τελος πάντων προκαλεί τον αλλον να το παρατηρήσει και ισως να σκεφτεί λίγο παραπάνω απο οτι συνήθως.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Έξω είμαι...το δ(€)εύρω με φόβισε...:D

Στο "εικαστικό" ή design κομμάτι έχω κάποιες ιδέες, αλλά δεν τις έχω συγκροτήσει ακόμα για να σας τις αναφέρω.

Όταν θα υπάρχει περισσότερος χρόνος και πιο "μαζεμένες" ιδέες θα επανέλθω...:)

Καλή συνέχεια!
Κρίμα και εγώ νόμιζα πώς σε φόβισα εγώ! χαχα!! :p

Λοιπόν προσωπικά είμαι πολύ μέσα στο να συμμετέχω οικονομικά αν πάρουμε απόφαση τελικά να τυπώσουμε!
Πιστεύω ότι και άλλα μέλη θα κινηθούν το ίδιο.
Εξάλλου όσοι περισσότεροι δραστηριοποιηθούμε στο να συνεισφέρουμε τόσο χαμηλότερο θα είναι το κόστος.
Θεωρώ ότι ίσως να μην είναι τόσο "αποτρεπτικό" το τελικό ποσό έτσι ώστε να φοβόμαστε!! ;)

Σε πρώτη φάση και εγώ πιστεύω ότι ίσως είναι καλύτερα να κινηθούμε δωρεάν χρησιμοποιώντας ίσως το μεγαλύτερο όπλο - το Internet !!! ;)
Σε δεύτερη φάση, αν ΟΛΗ αυτή η καλή διάθεση δεν σκάσει σαν φούσκα και φανεί ότι δεν είναι απλά ένας ενθουσιασμός μπορούμε να το προχωρήσουμε!

Λίγη οργάνωση και καλή θέληση θέλει το πράγμα... δεν είναι δύσκολο!

Παίρνω σαν δέσμευση το ότι θα επανέλθεις με ιδέες και βέβαια χαίρομαι που αντιμετωπίζεις θετικά όλη αυτή την κίνηση... γιατί αυτό σημαίνει ότι θα μας διαθέσεις και χώρο για να την υλοποιήσουμε ε? :) :D

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
το "ενημερώσου πριν αποφασίσεις" είναι καλό, πλην όμως λίγο κουλτουριάρικο.
Κατα την δικιά μου γνώμη μια επιτυχημένη καμπάνια πρεπει να περιέχει ενα σύνθημα που προκαλεί
- σοκ και δέος ή τελος πάντων προκαλεί τον αλλον να το παρατηρήσει και ισως να σκεφτεί λίγο παραπάνω απο οτι συνήθως.
Μαλλον διαφωνω στο στυλ "σοκ και δεος". Η αρνητική διαφημιση εχει δειξει οτι μακροπροθεσμα λειτουργει αποτρεπτικά.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
καλο το Internet.....αλλα να...η αφισα στο δρομο το κεντρικο και στη γειτονια μιλαει σε ΟΛΟΥΣ...Τραβαει το βλεμμα ολων των ηλικιων...
ή έξω από Δημοτικά Σχολεία... και γιατί όχι και ΜΕΣΑ σε σχολεία σε κάποιο πίνακα ανακοινώσεων, όπου είναι μέρος που πηγαίνουν οι γονείς να πάρουν τα παιδιά ... τα οποία παιδιά θέλουν ένα "λούτρινο"... ουπς... ένα ζωάκι ! ;)

Σίγουρα δεν θα πρέπει να αμελήσουμε την αφισοκόλληση σε δημόσια μέρη... Θα μπορούσαμε απλά να επιλέξουμε συγκεκριμένα σημεία - όπου θα ξέρουμε ότι θα παραμείνει εκεί... και θα την δουν αυτοί που ξέρουν ;) (έξω από pet shop άραγε θα βόλευε να μοιράζουμε φυλλάδια;;; χαχα)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ή έξω από Δημοτικά Σχολεία... και γιατί όχι και ΜΕΣΑ σε σχολεία σε κάποιο πίνακα ανακοινώσεων, όπου είναι μέρος που πηγαίνουν οι γονείς να πάρουν τα παιδιά ... τα οποία παιδιά θέλουν ένα "λούτρινο"... ουπς... ένα ζωάκι ! ;)

Σίγουρα δεν θα πρέπει να αμελήσουμε την αφισοκόλληση σε δημόσια μέρη... Θα μπορούσαμε απλά να επιλέξουμε συγκεκριμένα σημεία - όπου θα ξέρουμε ότι θα παραμείνει εκεί... και θα την δουν αυτοί που ξέρουν ;) (έξω από pet shop άραγε θα βόλευε να μοιράζουμε φυλλάδια;;; χαχα)
oh yes....λιγο πιο περα...οχι απ'εξω....να μη μπορουν να βγαλουν αχνα

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
θα ειναι πολλες...κατι θα μεινει....
βαριουνται να ξεκολλανε αλλωστε...:p
Ακου που σου λεω... εχει γινει πειραμα με αφισες "Σας παρακαλουμε μαζευετε τις ακαθαρσιες των μικρων σας φιλων" .. εμειναν για κανα 2ωρο ...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
δεν μιλησα για αρνητική διαφήμιση το σοκ και δεος μπορεί να επιτευχθεί και με αλλον τρόπο