Πάρε την ευθύνη πάνω σου!! ΔΕν διάλεξαν αυτά έξω. Εσύ διάλεξες γι αυτά!! Αν και μένω Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια, είμαι χωριάτης!! Το σκυλί μου όμως και στο χωριό αφού τρέξουμε, παίξουμε, λασπωθούμε,γίνουμε μαύροι,όταν έρθει η ώρα να μπούμε στο σπίτι καθαριζόμαστε και όλα καλά. Και αν χρειαστεί να σφουγγαρίσω δεκαπέντε φορές θα το κάνω, γιατί ο σκύλος είναι μέλος της οικογένειας μου! Ούτε αυτός κάνει χωρίς εμάς, ούτε κι εμείς χωρίς αυτόν.
Δεν καταλαβαινεις τι σου λεω....
Αντε να στο κανω ποιο παραστατικο:
Ξυπναμε το πρωι παμε εξω τρεχουμε παιζουμε.
Την πλενω την καθαριζω την βαζω μεσα.
Αν αρχισω να κανω μια δουλεια κ δεν της δινω σημασια, καπου στην μια ωρα με βαριεται παει στην πορτα κ κλαιει.
Ανοιγω την πορτα.
Αν δεν την ξανακαλεσω δεν ζηταει να μπει μεσα.
Αν ζητησει (σπανιοτατο) ξανα-μανα την σκουπιζω/καθαριζω καθεται μεσα.
Στο μισαωρο, ειναι ηδη στην πορτα κ κλαιει.
Ξανα το ιδιο....
Στην μια ωρα το ιδιο,
παλι απο την αρχη....
Εγω κουραστηκα να το γραφω, ποσο μαλλον να το ζω.
Αν θελει να μεινει μεσα καλως ας μεινει.
Αλλα δεν θελει.
Προτιμαει να ειναι εξω κ σπανιοτατα εως ποτε θα απαιτησει να μπει.
Προτινεις τι?
Να κανω το παραπανω καθε μιση ωρα?
Να την βαλω μεσα κ να την αγνοω που κλαιει να παει εξω?
Η να την αφησω εξω που δεν διαμαρτυρεται για να ξαναμπει μεσα???
Και σου μιλαω για κουταβι που το εφερα προσφατα στο σπιτι κ ηθελα να ζει μεσα κ της το επεβαλα να μενει μεσα τουλαχιστον τα βραδια, για να κανει αυτο που θελω να κανει........
Ο μεγαλος παθαινει σχεδον πανικο σε κλειστο χωρο αν δεν τον κρατας αγκαλια....... προτινεις να του επιβαλλω να ειναι μεσα κι αυτου??
Οσο για την τελευταια προταση σου, κ η μανα μου ειναι μελος της οικογενειας μου κ δεν μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις αυτη.... αυτο δεν σημαινει οτι αντεχουμε να μεινουμε συνεχεια στο ιδιο σπιτι σε αναγκαστικη συνυπαρξη!!!!