δηλ. ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το όνομά του;Εμένα το όνομα τους μου αρκει.... και μετά τους ετοιμάζεται γλέντι...
το οτι θα αιτηθουμε την αποπομπή τους οριστικά από τη δουλειά, θα ειναι το λιγότερο!
δηλ. ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το όνομά του;Εμένα το όνομα τους μου αρκει.... και μετά τους ετοιμάζεται γλέντι...
το οτι θα αιτηθουμε την αποπομπή τους οριστικά από τη δουλειά, θα ειναι το λιγότερο!
δηλ. ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το όνομά του;
Γκελυ κοριτσι μου, ακου. Περα απο τα νομιμα αυτοςη αστυνομια δεν μας εχει ενημερώσει ακόμα. Πριν λίγο ακουστουΑντιδήμαρχο ότι εδωσε τα ονόματα στην Αστυνομια και ότι είπαν αυτοί πως δεν ακουσαν το σκυλι...
Γκελυ κοριτσι μου, ακου. Περα απο τα νομιμα αυτος
Θελει λιντσαρισμα! Μα ειναι δυνατον; Δε βρεθηκε ενας ανθρωπος να τον κανει αγνωριστο τον πο&%€η; Εχω πραγματι σοκαριστει!!!!!!
Και μαρτυρες θα χρειαστουν οπωσδηποτε γιατι ο αλητης αυτος οπως κ ο συναδελφος του που ηταν παρων να εισαι σιγουρη οτι θα δηλωσουν αθωοι κ θα φροντισουν να δικαστουν με το ελαφρυντικο της αμελειας.
Οχι ακόμα, δεν μας εχει ενημερώσει ακόμα η αστυνομια για τα στοιχεία τους και αν συνελήφθησαν.Καλημέρα και πάλι!
Έχουμε κάποιο νέο;; Από χθες βλέπω εφιάλτες...
Ετσι ακριβος!Το γεγονός είναι τραγικό. Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι σε αυτό το μπουρδέλο με τους κωλονόμους που έχουμε ότι θα πάθουν το παραμικρό. ΠΛημμέλημα να θεωρηθεί το πολύ, για απόλυση βέβαια ούτε κουβέντα. Μακάρι να ήταν ράδιο αρβύλα η όλη ιστορία. Το θέμα είναι να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα για να έχουν την κατακραυγή του περίγυρου.
...τουλάχιστον να μην σας δει κανείς...... ¨να ειστε πιο προσεκτικοι την επομενη φορα..¨
Δεν ηθελα να το πω εγω μην φανω κακια αλλα το ειπες εσυ....σορρυ κιολας αλλα στανταρ αυτο θα τους ειπε. ( αλλος οτι ναναι....ειναι κ προισταμενος τρομαρα του)...τουλάχιστον να μην σας δει κανείς...
Έχει παρέλθει η προθεσμία του αυτόφορου.Μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ...
Αφού έγινε η ΕΔΕ (?) και ο προϊστάμενος "δεν έχει λόγο να μην τους πιστέψει", η ταυτότητα τους πρέπει να είναι γνωστή και άρα γιατί δεν έχουν συλληφθεί; Η μήνυση έγινε κατά παντός υπευθύνου να φανταστώ;
Ξέρω... η γενική απάντηση έγκειται στο bordelle που αναφέρεται πιο πάνω, απλά απορώ....