Ασχημα ξεκινησε η μερα

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Εμένα το όνομα τους μου αρκει.... και μετά τους ετοιμάζεται γλέντι...
το οτι θα αιτηθουμε την αποπομπή τους οριστικά από τη δουλειά, θα ειναι το λιγότερο!
δηλ. ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το όνομά του;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
δηλ. ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το όνομά του;

η αστυνομια δεν μας εχει ενημερώσει ακόμα. Πριν λίγο ακουσα τον Αντιδήμαρχο ότι εδωσε τα ονόματα στην Αστυνομια και ότι είπαν αυτοί πως δεν ακουσαν το σκυλι...

D

Deleted member 14614

Guest
Νόμιζε ότι είναι πολύ σκληρός άντρας ε? Κάτι τέτοια μαγκάκια θέλουν άλλου τύπου αντιμετώπιση, όχι ΕΔΕ και βλακείες. Λες και δεν ξέρουμε σε ποια χώρα ζούμε. Άντε το πολύ να απολυθεί και να φάει καμιά δίχρονη φυλάκιση με αναστολή. Μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί, γιατί σίγουρα θα προσπαθήσουν να το κουκουλώσουν. Μην ξεχνάτε ότι πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές, οπότε αυτό είναι ένα extra κίνητρο για να αναγκαστούν να κάνουν κάτι.

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
η αστυνομια δεν μας εχει ενημερώσει ακόμα. Πριν λίγο ακουστουΑντιδήμαρχο ότι εδωσε τα ονόματα στην Αστυνομια και ότι είπαν αυτοί πως δεν ακουσαν το σκυλι...
Γκελυ κοριτσι μου, ακου. Περα απο τα νομιμα αυτος
Θελει λιντσαρισμα! Μα ειναι δυνατον; Δε βρεθηκε ενας ανθρωπος να τον κανει αγνωριστο τον πο&%€η; Εχω πραγματι σοκαριστει!!!!!!

Και μαρτυρες θα χρειαστουν οπωσδηποτε γιατι ο αλητης αυτος οπως κ ο συναδελφος του που ηταν παρων να εισαι σιγουρη οτι θα δηλωσουν αθωοι κ θα φροντισουν να δικαστουν με το ελαφρυντικο της αμελειας.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Γκελυ κοριτσι μου, ακου. Περα απο τα νομιμα αυτος
Θελει λιντσαρισμα! Μα ειναι δυνατον; Δε βρεθηκε ενας ανθρωπος να τον κανει αγνωριστο τον πο&%€η; Εχω πραγματι σοκαριστει!!!!!!

Και μαρτυρες θα χρειαστουν οπωσδηποτε γιατι ο αλητης αυτος οπως κ ο συναδελφος του που ηταν παρων να εισαι σιγουρη οτι θα δηλωσουν αθωοι κ θα φροντισουν να δικαστουν με το ελαφρυντικο της αμελειας.
:rolleyes::rolleyes:
Και μαρτυρες υπάρχουν... βρεθηκαν και αλλοι και αν χρειαστεί θα πάμε με την προεδρο πόρτα πόρτα να τους ξεσηκώσουμε.... Δεν θα μεινει έτσι, για κανενα λόγο!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλημέρα και πάλι!
Έχουμε κάποιο νέο;; Από χθες βλέπω εφιάλτες...
Οχι ακόμα, δεν μας εχει ενημερώσει ακόμα η αστυνομια για τα στοιχεία τους και αν συνελήφθησαν.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Οχι το πρωι η αστυνομια μας ειπε ότι δεν τους εχουν ακόμα, αυτά τα ειπαν στην εδε τους.... και με περισσή ανεση ο προϊστάμενος τους ειπε "δεν εχω λόγο να μην τους πιστεψω"

εδιτ: και η μηνυση αφορά 2 υπαλληλους όχι 3

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Εχω την εντυπωση οτι δυστυχως δεν θα τους κανουν τιποτα ακομα κ αν τους συλλαβουν....κριμα να κυκλοφορουν τετοια καθαρματα στον δρομο κ μαλιστα να ειναι κ υπαλληλοι στο δημοσιο...πολυ λυπαμαι..μακαρι να γινει κατι παραπανω απο την απλη απολυση τους αλλα σε αυτη την χωρα που ζουμε,δυσκολα..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μιλησαμε εκ νέου μόλις, δεν εχει κανεις ενημέρωση περι δήθεν συλληψης. Αλλωστε βράδυ εισαγγελέας δεν υπάρχει... μένουν κρατητηριο και περνάνε σημερα. ΕΠισης η Ελίζα Καλλιτση δνε είναι μέλος του Αχαΐκού συλλόγου.

Εχουμε να ακουσουμε πολλα ακόμα...

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το γεγονός είναι τραγικό. Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι σε αυτό το μπουρδέλο με τους κωλονόμους που έχουμε ότι θα πάθουν το παραμικρό. ΠΛημμέλημα να θεωρηθεί το πολύ, για απόλυση βέβαια ούτε κουβέντα. Μακάρι να ήταν ράδιο αρβύλα η όλη ιστορία. Το θέμα είναι να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα για να έχουν την κατακραυγή του περίγυρου.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Το γεγονός είναι τραγικό. Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι σε αυτό το μπουρδέλο με τους κωλονόμους που έχουμε ότι θα πάθουν το παραμικρό. ΠΛημμέλημα να θεωρηθεί το πολύ, για απόλυση βέβαια ούτε κουβέντα. Μακάρι να ήταν ράδιο αρβύλα η όλη ιστορία. Το θέμα είναι να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα για να έχουν την κατακραυγή του περίγυρου.
Ετσι ακριβος!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
H χαρα της παραπληροφορησης....

Ευχαριστουμε για την ενημερωση βρε Γκελυ

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ...
Αφού έγινε η ΕΔΕ (?) και ο προϊστάμενος "δεν έχει λόγο να μην τους πιστέψει", η ταυτότητα τους πρέπει να είναι γνωστή και άρα γιατί δεν έχουν συλληφθεί; Η μήνυση έγινε κατά παντός υπευθύνου να φανταστώ;
Ξέρω... η γενική απάντηση έγκειται στο bordelle που αναφέρεται πιο πάνω, απλά απορώ....

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Φαντασου,ο προισταμενος τους πιστευει οποτε φαντασου κ το παρακατω...δεν θα γινει τιποτα! Μη σου πω οτι ουτε την δουλεια τους θα χασουν,το πολυ πολυ να τους πει ¨να ειστε πιο προσεκτικοι την επομενη φορα..¨

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
...τουλάχιστον να μην σας δει κανείς...
Δεν ηθελα να το πω εγω μην φανω κακια αλλα το ειπες εσυ....σορρυ κιολας αλλα στανταρ αυτο θα τους ειπε. ( αλλος οτι ναναι....ειναι κ προισταμενος τρομαρα του)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ...
Αφού έγινε η ΕΔΕ (?) και ο προϊστάμενος "δεν έχει λόγο να μην τους πιστέψει", η ταυτότητα τους πρέπει να είναι γνωστή και άρα γιατί δεν έχουν συλληφθεί; Η μήνυση έγινε κατά παντός υπευθύνου να φανταστώ;
Ξέρω... η γενική απάντηση έγκειται στο bordelle που αναφέρεται πιο πάνω, απλά απορώ....
Έχει παρέλθει η προθεσμία του αυτόφορου.