Ασχημα ξεκινησε η μερα

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Να το κυνηγήσετε ...όχι τίποτα άλλο αν δεν γίνει κάτι θα περάσει ως φυσιολογικό αυτό το πράγμα. Έτσι γίνεται, συνήθως μας εθίζουν σε διάφορες καφρίλες και στο τέλος τις θεωρούμε και σχεδόν φυσιολογικές.:mad:

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
ο κοσμος ειναι παλαβος...πραγματικα...ελπιζω αυτον να τον ποιασει καποιος και να τον κλεισει σε ενα υπογειο και να τον βασανιζει για χρονια αλλα κρατωντας τον στην ζωη....

valentina

Well-Known Member
28 Μαϊου 2013
101
0
θεσσαλονίκη
πλακα κανεις ετσι;; αχ ανατριχιασα πρωι πρωι..δεν ξερω εαν ημουν παρουσα τι θα μπορουσα να κανω..ισως να πετουσα τον ιδιο μεσα στο μηχανημα γιατι το σκυλι αξιζει ποιοτικα 1000000 φορες πιο πολυ απο αυτον...:mad:

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
Παιδια αφηστε τις καταρες και ας γινει κατι χρησιμο. Φανταζομαι ειναι ευκολο να μαθευτουν τα ονοματεπωνυμα αυτων που ηταν εκεινη την ωρα στο απορριματοφορο. Ε ας μαθουμε που μενουνε, ειδικα αυτος που το εκανε. Και καταγγελια στην αστυνομια παρουσια των μαρτυρων που ηταν εκει.

Christos Argentina

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2013
77
0
''O Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την καταγγελία που αφορά την εκτέλεση σκύλου από υπαλλήλους του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, εξέφρασε την οργή του για το καταγγελλόμενο γεγονός και ζήτησε άμεσα να κληθεί σε απολογία το συνεργείο του απορριμματοφόρου και στη συνέχεια να διενεργηθεί τάχιστα ΕΔΕ, προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι.''

Αντε να δουμε, θα τιμωρηθουν παραδειγματικα?

Αλλα και αν αθωωθουν (που δε νομιζω, ελεος) αρκει να γινουν γνωστα τα ονοματεπωνυμα τους, για τα υπολοιπα υπαρχουν παιδιά να το αναλάβουν άμα χρειαστεί.... Και εννοείται φυσικά οτι δεν αναφερομαι σε σωματικη βια ή απειλή, αυτά μακριά από μας. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
απο την ωρα που το εμαθα εχω παρει δεκα τηλεφωνα στο δημο και σε ολους λεω τι εχει γινει...κανεις δε το ηξερε αυτο....τους λεω μα καλα εσεις εκει δεν εχετε ιντερνετ? παντως σιγουρα το ξερουν και απο τις περισσοτερες υπηρεσιες πια...εχω ενημερωσει εγω σχεδον ολους τους υπαλληλους..μεχρι και την νομικη υπηρεσια τους πηρα...αν ηξερα και το ονομα του θα με εξυπηρετουσε...δε γινεται να συμβαινουν αλλο ολα αυτα εδω...την εχω δει πολυ ανταρτης το τελευταιο καιρο.....

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Φωναζαν οι γονεις; Ενας αντρας δεν υπηρχε να παει να του ριξει καμια πριν πατησει το κουμπι; Ακομα και μεσα να χωθει ενας φιλοζωος, ναι μεσα στα σκουπιδια, να βλεπα θα σκοτωνε και τον ανθρωπο μετα;

Τι να πω δε ξερω... Ειλικρινα εχω αρρωστησει με τη τοση αρρωστια και τρελλα που υπαρχει. Εχει ξεφυγει η κατασταση εδω και καιρο. Τουλαχιστον ας ελπισουμε η διαιοσυνη να μη κοιμηθει.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
:( :(

Φωναζαν οι γονεις; Ενας αντρας δεν υπηρχε να παει να του ριξει καμια πριν πατησει το κουμπι; Ακομα και μεσα να χωθει ενας φιλοζωος, ναι μεσα στα σκουπιδια, να βλεπα θα σκοτωνε και τον ανθρωπο μετα;
και εγώ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν -- ακόμα και εγώ, που είμαι 1.52 σε ανάταση, θα τον είχα πιάσει από τα μαλλιά --σε μερικές περιπτώσεις λειτουργεί μόνο η βία, λυπάμαι που το λέω, αλλά έτσι είναι.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
την συγκεκριμένη στιγμή που χρειαζόταν άμεση λύση ,μάλλον (τι μάλλον? 99% και βάλε να λές) , η λύση περιείχε βία......
από εκεί και πέρα πιστεύω πως το άτομο πρέπει να παυτεί από την εργασία του και να κλειστεί και μέσα αφού πρώτα προπηλακιστεί
όμως πρέπει να πάρει δημοσιότητα το γεγονός ώστε ο προπηλακισμός να πιάσει τόπο , κι αυτό όλο γιατί δυστυχώς οι άρρωστοι άνθρωποι αυτής της τραγικής πάθησης που λέγεται πλήρης έλλειψη ανθρωπιάς , δυστυχώς ξαναλέω, ίσως μόνο έτσι να καταλάβουν ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές

πραγματικά τον λυπάμαι όμως,καθώς και όσους τυχών τον συναναστρέφονται ........ φανταστείτε να έχει παιδιά ....

ΥΓ
ο προπηλακισμός περιέχει ελάχιστες ποσότητες βίας ,στοχευμένης ,αντιστρόφως ανάλογες του χειροκροτήματος, μίας εγκάρδιας χειραψίας ,ενός εναγκαλισμού, ενός λουσίματος με λουλούδια
το αντιστρόφως ανάλογο του επαίνου ρε παιδί μου

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
βαρέθηκα πια να ακούω και να διαβάζω τέτοια αίσχη..πάντα έτσι ήταν ρε παιδιά οι άνθρωποι, ή απλώς τώρα με τα social media και το διαδίκτυο τα μαθαίνουμε;; Κάθε μέρα κι απο κάτι..Απογοήτευση..:(

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ναι είναι προφανές αυτό
γενικά έχετε μία διάθεση εκτόνωσης με ότι μέσον βρίσκεται πρόχειρο
να το κοιτάξετε

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.791
20.102
ναι είναι προφανές αυτό
γενικά έχετε μία διάθεση εκτόνωσης με ότι μέσον βρίσκεται πρόχειρο
να το κοιτάξετε
Αυτό συμβαίνει πράγματι, με ανθρώπους που στην πραγματικότητα πράττουν.
Σε αντίθεση με την πλειοψηφία, που κουράζεται απλώς, να...παρλάρει...και...να σκέφτεται φιλοσοφικά δοκίμια...

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
παλια πρεπει να ηταν πολυ χειροτεροι γιατι ηταν και αμορφωτοι πολυ,πλεον κατι παιζει και κατι γινεται,ναι μεν δε τα μαθαιναμε αλλα κανεις δεν εδινε και ιδιαιτερη βαση στα δικαιωματα των ζωων...εδω μεχρι το 1975 οι γυναικες στην ελλαδα δεν ειχαν ισα δικαιωματα με τους αντρες,φαντασου λοιπον τι γινοταν με τα ζωα...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Αυτό συμβαίνει πράγματι, με ανθρώπους που στην πραγματικότητα πράττουν.
Σε αντίθεση με την πλειοψηφία, που κουράζεται απλώς, να...παρλάρει...και...να σκέφτεται φιλοσοφικά δοκίμια...
να το κοιτάξουν κι αυτοί γιατί προφανώς πράττουν άλλα από αυτά που έχουν ανάγκη να πράξουν
επίσης
δεν είχα συνειδητοποιήσει τόσο καιρό ότι βρισκόμαστε σε πλατφόρμα δημόσιας εκτόνωσης δια πληκτρολογίου
νόμιζα ότι είναι διαλόγου.....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Στο earthlings ηταν η σκηνη που δε μπορουσα να σταματησω να κλαιω....

Δεν ονομαζεται ανθρωπος αυτο το κτηνος και δε τον λυπαμαι καθολου. Μακαρι να πληρωσει οπως του αξιζει.

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.791
20.102
να το κοιτάξουν κι αυτοί γιατί προφανώς πράττουν άλλα από αυτά που έχουν ανάγκη να πράξουν
επίσης
δεν είχα συνειδητοποιήσει τόσο καιρό ότι βρισκόμαστε σε πλατφόρμα δημόσιας εκτόνωσης δια πληκτρολογίου
νόμιζα ότι είναι διαλόγου.....
Να...κοιτάξεις τις συνειδητοποιήσεις σου. Κάπου, κάτι, λαμβάνουν λάθος.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Η τιμωρία του δεν μου δίνει καμία ικανοποίηση. Ναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά, να φάει κι ένα βρωμόξυλο στην καλύτερη περίπτωση γιατί αυτό που διέπραξε είναι πολύ σοβαρό έγκλημα, αλλά εκεί ήθελε άμεση παρέμβαση των γονέων για να μην συμβεί το φρικιαστικό αυτό έγκλημα που ξεπερνάει κάθε φαντασία.