Από τα καλύτερα... (Bullmastiff)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Θοδωρη μην το ξαναπεις αυτο!

και εγω τιποτα δεν ξερω...μαθαινω οπως και εσυ...

εδω ειμαστε για να συζητουμε,να ρωταμε και να δεχομαστε απαντησεις και να μαθαινουμε λιγο περισσοτερο...

το να λες την γνωμη σου ειναι οτι πιο σωστο!(ασχετα αν ειναι σωστη ή λαθος)...μεσα απο λαθος ερχεται η διορθωση και η μαθηση.
Να σαι καλα ρε Θοδωρη!!! Ασχετο με το θεμα μας αλλα πρεπει να ανεβασεις καμια καινουργια φωτο απο τον Τορο, εδω ή στο facebook.Εχει αλλαξει απο την τελευταια φορα που τον ειδα?

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Θοδωρή ο ένας, Θοδωρή ο άλλος...με κουράσατε :p

Ο Robin Hood είναι παλιά μου αγάπη. Γούστα είναι αυτά.
Όταν έγινε η γέννα εγώ ήμουν όλο στη μετακίνηση λόγω δουλειάς και αποφάσισα ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να "σουρμαλάω" και να ταλαιπωρώ το σκυλάκι.

Δεν ήξερα το "bangog" αλλά όπως πάντα το μαγικό κουμπάκι "αναζήτηση" έχει απαντήσεις για όλα :D:D:D

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
θα βαλω οταν αξιωθω και βγαλω...αλλαζει μερα με την μερα...:):)

(ειμαι γενικα λιγο offtopic σημερα...ειμαι και moderator...δινω το παραδειγμα:D)
Τωρα το ειδα οτι εχεις γινει moderator!!! Συγχαρητηρια φιλε μου!:paja1::paja1::paja1:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
βλεποντας αυτη την σκυλα μου ηρθε στο μυαλο κατι σχετικο με τα χρωματα του μανδυα του bullmastiff...

τελικα (θεμα προσωπικου γουστου),μου αρεσουν πρωτα τα ανοιχτα εως πολυ ανοιχτα fawn σκυλια,με ελαχιστη διαφορα τα brindle και τελευταια τα red.

βεβαια ενα πολυ καλο red δεν θα με χαλουσε καθολου!:D:)

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
dajoxx alabamma slamma. Ειναι ενας σκυλος που μου αρεσει πολυ δυστυχως ποτε δεν ξεδιπλωσε ολο του το ταλεντο καθως σε πολυ μικρη ηλικια χαθηκε καταπινοντας ολοκληρο ενα ωμο κοκκαλο που του ειχε δωσει η ιδιοκτητρια και εκτροφεας του.

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
dajoxx alabamma slamma. Ειναι ενας σκυλος που μου αρεσει πολυ δυστυχως ποτε δεν ξεδιπλωσε ολο του το ταλεντο καθως σε πολυ μικρη ηλικια χαθηκε καταπινοντας ολοκληρο ενα ωμο κοκκαλο που του ειχε δωσει η ιδιοκτητρια και εκτροφεας του.
Πολυ ομορφος!Κριμα :(

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
πασιγνωστη δεν ειναι εχει ομως τα προσοντα να γινει πασιγνωστος ειναι ο κυριος στην πρωτη φωτο ειναι o hoochi coochi αν δεν κανω λαθος

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog