....ναι εχει!τεο το πρωτο εχει καθολου blackslate μεσα του;
Μπορεις να μου πεις ποιος ειναι γιατι θα σκασω....ναι εχει!
και πολυ μαλιστα...
ναι ρε γα@@ την τρελα μου και ελεγα που τον εχω δει blackslate tauralan πισω και δε συμμαζευεται.http://www.brindlebullmastiffs.com/Nyx.htm
αυτος ειναι.
εκτροφης του κ.Bill Arrington...αδερφικου φιλου της κ.Adele Pfenninger του διασημου Taylwynde.
εκτρεφει ΜΟΝΟ brindle...
το πρωτο ειναι ενηλικο και το δευτερο κουταβι???...με αφορμη τα παρακατω σχολια απο αλλο νημα τα μεταφερω και εδω για παιρετερω συζητηση και αναλυση...
1.
2.
μπορειτε να βρειτε τις διαφορες απο τα δυο αυτα τιγρε Bullmastiff?
ναι,απλα το κουταβι δεν ειναι bullmastiff.
το ειχα βαλει σαν κουιζ.
Εντάξει ... δεν είναι και τόσο ωραίος σιγά το σκύλο...τι σκυλο εβαλες τωρα...αχχχ...γιατι μου το κανεις αυτο?
offtopic: που μπορώ να μάθω/να συζητήσουμε περισσότερα για το υβρίδιο τύπου Bandog?υβριδιο τυπου Bandog.
γιατι δεν πηρες κουταβι τα ειχαν ηδη κλεισει για αλλους; Tα 2 απο αυτη τη γεννα τα κρατησαν για αυτους και μαλιστα ο kir royal μου αρεσει παρα πολυΕντάξει ... δεν είναι και τόσο ωραίος σιγά το σκύλο
Πέρα από την πλάκα εμένα μου αρέσει περισσότερο ο γιος του ο Robin Hood
Το 2006 ζευγάρωσε με την Ch. Green Dragon Ivorwen
και ήλπιζα σε ένα σκυλάκι αλλά τελικά δεν...
Sorry που γεμίζω το topic με φωτογραφίες
αλλά επειδή θεωρώ αυτά τα σκυλιά από τα καλύτερα είπα να τα βάλω
Γενικότερα, μπορείς βάλεις "bangog" στο κουτάκι της αναζήτησης πάνω και θα βρεις όλα τα νήματα ή θέματα που αναφέρονται στα bandog.....offtopic: που μπορώ να μάθω/να συζητήσουμε περισσότερα για το υβρίδιο τύπου Bandog?