Από που να πάρω γαλλικό Μπουλντόγκ?

Status
Κλειδωμένο θέμα

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Οκ για τα 2 σκυλια που λες..αρκει παντα να ειναι δηλωμενα στον κοε σωστα?
αν ειναι ελληνικης εκτροφης

Εσυ που ασχολεισαι ξερεις αλλους εκτροφεις γαλλικων?
αν και δεν ασχολουμαι, οχι δεν ξερω! αλλα δεν θα εγραφα οπως γραφεις εσυ. ε

Εγω παντως περιμενω παντα βαση κοε να μου δωσετε μια λιστα εκτροφεων αξιολογων...
ο ΚΟΕ δεν δινει λιστα αξιολογων εκτροφεων δινει λιστα ανθρωπων που εχουν δηλωση γεννα!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Απ τη στιγμη που ειναι ενα ελευθερο forum θα συνεχισω να εκφραζομαι ακριβως με τον ιδιο τροπο για ανθρωπους που ειναι byb η εφυγε κυνηγημενη μετα τα παμπολα προβληματα που δημιουργησε στη φυλη..
Τωρα αν επιτρεπεται η οχι απο εσενα πραγματικα με συγκινει...και αν θα μου τη λες καθε φορα...μπορει και να κλαιω μετα...
Γιατι σε εσενα μονο τετοιου ειδους συζητηση σου αρμοζει...
Οκ καλύφθηκα :)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Εγώ τί δουλειά έχω με τα γαλλικά μπουλντόγκ ?

Καλύφθηκα επειδή εγινε ξεκάθαρο σε όλους πλέον ότι ένας ιδιώτης - ιδιοκτήτης μίας φυλής δεν μπορεί να έχει κρίση για το αν καταστρέφεται μία φυλή από έναν εκτροφέα που δεν έχει δεί ποτέ κανένα από τα σκυλιά του ή τον ίδιο, άρα είσαι (κακο)δασκαλεμένος ...

... και επίσης να γίνει ξεκάθαρο ότι για σένα οι άλλοι ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ backyard breeders γιατί το έχεις αρνηθεί πολλές φορές ("ρώτησα δεν είπα σίγουρα") παραποιώντας την συζήτηση λές και είμαστε ηλίθιοι ...

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Καλα εσυ γραφεις πραγματικα οτι ναναι...
Οσο και να προσπαθησεις να πεισεις τον κοσμο δεν πειθεις...
Και δυστυχως για σενα φιλε μου αρκετοι εδω μεσα ξερουν πολυ καλα τι προσπαθειες κανω και ποσο εχω προσπαθησει για να στρεψω φιλους και γνωστους στη σωστη επιλογη σκυλων απο καταλληλα εκτροφεια..
Ξερεις εσυ αν ειδα η οχι, αν συζητησα η οχι με ανθρωπους που αντιμετωπισαν τεραστια προβληματα εχοντας αποκτησει σκυλι απο συγκεκριμενη εκτροφεα?οχι γι αυτο ασε τις υποθεσεις για αλλου..
Βαζεις πολλα λογια στο στομα μου διχως να τα εχω πει ποτε γιατι ετσι νομιζεις οτι θα επιβληθεις και θα περασουν τα δικα σου λογια στον υπολοιπο κοσμο..
Δεν ειπα ποτε οτι καποιος ειναι byb οσο και να το θελεις...αλλα αν δω οτι ειναι τοτε ναι θα το πω...

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Οχι, όντως ...

Ο καθένας έχει τους λόγους του που επιμένει σε μία συζήτηση. ;)
Αν εννοεις οτι εχω συμφεροντα κανεις πολυ μεγαλο λαθος..
Με τον ιδιο τροπο και με το ιδιο παθος θα υποστηριζα οποιονδηποτε θεωρω οτι κανει σωστα τη δουλεια του...ειτε εκτροφεας,ειτε μαστορας, ειτε οτιδηποτε θες εσυ...!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Βαζεις πολλα λογια στο στομα μου διχως να τα εχω πει ποτε γιατι ετσι νομιζεις οτι θα επιβληθεις και θα περασουν τα δικα σου λογια στον υπολοιπο κοσμο..
Δεν ειπα ποτε οτι καποιος ειναι byb οσο και να το θελεις...αλλα αν δω οτι ειναι τοτε ναι θα το πω...
Απ τη στιγμη που ειναι ενα ελευθερο forum θα συνεχισω να εκφραζομαι ακριβως με τον ιδιο τροπο για ανθρωπους που ειναι byb η εφυγε κυνηγημενη μετα τα παμπολα προβληματα που δημιουργησε στη φυλη..
2 posts πιο πανω ... (αυτό το έγραψα γιατί δεν μου περνάει το post μόνο με quote - τα οποία πλέον θα ήταν αρκετα από μόνα τους) :p :p :p

Αν το να στρέψεις πολλούς ανθρώπους πρός ένα καλό εκτροφείο (μπράβο σου αλλά το κάνεις με pm μάλλον γι'αυτό δεν το ξέρω - αλλά δεν το αμφισβητώ) σε νομιμοποιεί στο να βρίζεις άλλους εκτροφείς χωρίς βασικά επιχειρήματα (δεν ξέρεις κάν τί τηλέφωνα δίνει ο ΚΟΕ) μάλλον επειδή κι εγώ έχω δώσει το τηλέφωνο του ΚΟΕ σε πιο πολλούς, (κι ας μην ψαχνουν για rottweiler) με νομιμοποιεί να κατακρίνω - βρίζω εσένα για την στάση σου με επιχειρήματα και quote από τα ασυνάρτητα λεγόμενά σου. :)

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia

Με συγχωρεις ξερεις να διαβαζεις η οχι?
Ειναι πολυ συγκεκριμενα αυτα που γραφω...
θα συνεχισω να εκφραζομαι ακριβως με τον ιδιο τροπο για ανθρωπους που ειναι byb...σημαινει οτι αν καποιος ειναι byb θα το λεω και θα ενημερωνω τον κοσμο...
Εκτος απο την εν λογω εκτροφεα δεν εχω αναφερθει ποτε για κανεναν αλλον με αυτον τον χαρακτηρισμο..
Και οπως ειπα για την εν λογω ζητησα να διαγραφουν τα post γιατι πολυ απλα πλεον δεν εκτρεφει...αν συνεχιζε ομως θα την χαρακτηριζα μιας και στοιχεια εχω και ιδιοκτητες που αντιμετωπισαν τεραστια προβληματα...
Ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις τα αναγραφομενα...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Καλύτερα να γράψεις σε ένα posts τα προβλήματα της φυλής λοιπόν και πώς επηρεάζουν τον ιδιοκτήτη ή πώς λύνονται, ΤΙ ΕΙΝΑΙ το γαλλικό bulldog τί εξετάσεις χρειάζονται, γιατί κάποια σκυλιά δημιουργούν αυτά τα προβλήματα - ποιές γραμμές ή ποιοί τρόποι αναπαραγωγής και ποιές απροσεξίες πανω στην εκτροφή μπορεί να τα δημιουργήσουν, πώς διαλέγουμε έναν καλό εκτροφέα, ποιό είναι το τηλέφωνο του ΚΟΕ και πάρα πολλά άλλα , αφού ξέρεις ... ξέρεις ?

Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά τα αναγραφόμενα.

Εχω καταλάβει (από αυτά που 'εχεις πεί μέχρι τώρα ) ότι μιλάς με pm με όποιον θέλει η έχει μια απορία για το γαλλικό bulldog, ότι κάποιος τα είχε με μία εκτροφέα η οποία έφυγε σαν κυνηγημένη επειδή ψοφάγανε τα γαλλάκια, και τώρα αυτος είναι ΒΥΒ ή ύποπτος για ΒΥΒ επειδή έχει 2 σκυλιά μόνο και άλλες φυλές ... τί άλλο ? Α ναι, ότι τα ελληνικά γαλλικά bulldog είναι καλύτερα από τα καλύτερα Ρωσσικά ... :p :p :p τί άλλο ? ... Α ναι ότι ένα σκυλί δάγκωσε ένα pug και ο κόσμος έβριζε τον ιδιοκτήτη - το σκυλί αυτό ήταν ίδιας εκτροφής με του άλλου που εκτρέφει και γαλλικά αλλά δεν ήταν γαλλικό ούτε ήταν δικό του ίσως να φταίει και ιδιοκτήτης ...

Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο ... τώρα πραγματικά κουράστηκε το θέμα ... ;)

σημαινει οτι αν καποιος ειναι byb θα το λεω και θα ενημερωνω τον κοσμο...
Αναμένουμε με ανυπομονησία - σώσε τον κόσμο από τους ΒΥΒ των γαλλικών ... :p :p :p

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Κουρασες και κουραστηκες ρε φιλε...
Αν ειχα και εγω ολο αυτο τον ελευθερο χρονο σου ισως και να εγραφα ολα αυτα που ανεφερες..Αλλα εχουμε εσενα τον παντογνωστη ολων των φυλων και με απειρο χρονο οποτε μπορεις ευκολα να αναλυσεις για ολες τις φυλες...
Αντε ξεκινα μεσια...σε περιμενουμε ολοι πως και πως...

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Πρώτη σου δημοσίευση μετά το σβήσιμο:

Και μιας και δεν απαγορευεται πλεον..το ονομα του ειναι Γκιουλπαλογλου Ιωαννης..και καλως η κακως ειναι μονο αυτος στην Ελλαδα!
Δεν αναφέρεις/ξεχωρίζεις αν είναι ο μόνος που ξέρεις , ο μόνος που σου αρέσει , ο μόνος κατά ΚΟΕ , κλπ. , άρα και ακυρώνεις όσους άλλους υπάρχουν.

.....................................................................................................

Δεύτερη δημοσίευση μετά το σβήσιμο:

Οποτε οποιος ψαχνει για γαλλικο δεν χρειαζεται να ξαναρωτησει...
Και δεν αποσκοπω σε διαφημιση απλα ειναι ο μονος που κανει σοβαρη εκτροφη..Μακαρι να ηταν και αλλοι και να υπηρχε μεγαλυτερος ανταγωνισμος!!!
Αφήνεις "παραθυράκι" να υπάρχει και άλλος , αλλά τον ακυρώνεις αμέσως ως "μη σοβαρό" χωρίς καν να τον γνωρίζεις (ούτε την ύπαρξη του!).

......................................................................................................

Επόμενη δημοσίευση αφού έχω δημοσιεύση τουλάχιστον άλλον ένα:

Ο αλλος που εχεις στην Ελλαδα δεν τον εχω δει ποτε σε εκθεσεις κτλ, και με ξενιζει λιγακι οτι εχει πολλες φυλες...
Αμέσως βρίσκεις "ψεγάδια"...Δεν τον έχεις δεί σε έκθεση και εκτρέφει πολλές φυλές...και τα 2 δεν τον κάνουν αυτόματα ακατάλληλο.

Δεν ξεκαθαρίζεις αν τον γνωρίζεις ή όχι.

.....................................................................................................

Επόμενη δημοσίευση αφού σου έχω υποδείξη πως έχει κατέβει και σε εκθέσεις:

Αν δεις καλα το site του εχει φωτος με γαλλικα, dogo, rotties, ντοπερμαν και μια αλλη φυλη αν δεν κανω λαθος...αρα μαλλον δεν εχει 2 φυλες...
Χαιρομαι πραγματικα που υπαρχει κι αλλος ομως θα ψαξω και θα ρωτησω γιατι κανεις δεν μου λεει οτι δεν προκειται για αλλον εναν byb...το οτι μια φορα συμμετειχε σε εκθεση με ενα σκυλο δεν μου λεει τιποτα..(δεν λεω οτι ειναι byb αλλα δεν αποκλειω και την πιθανοτητα)...
Και εγω εχω φωτος απο τις εκθεσεις που πηρα μερος αλλα αν αρχισω να ζευγαρωνω δεν παει να πει οτι ειμαι και σωστος εκτροφεας...
Πρώτα βγάζεις συμπεράσματα από την σελίδα του.
Αργότερα , εμμέσως , παραδέχεσε πως δεν τον ξέρεις , αλλά θα μάθεις αν πρόκειτε για ΒΥΒ!!... Γιατί κάθε εναλλακτική επιλογή να περνάει από "κόσκινο" , ενώ η "μοναδική" επιλογή με τα 19 σκυλιά που συχνότατα έχει κουτάβια προς διάθεση να είναι στο απυρόβλητο?...Ερώτημα.

Επίσης παραδέχεσε πια πως έχει κατέβει σε έκθεση , αλλά μόνο μία (?) , αλλά πια δε "σου λέει τίποτα"...

......................................................................................................

Στην ίδια δημοσίευση:

Y.Γ O εκτροφεας που ανεφερες εχει ενα αρσενικο γαλλικο και ενα θυληκο..
Τωρα ποιος ανακυκλωνει μαλλον ειναι μια ρητορικη ερωτηση...
Τώρα αποτελεί "ψεγάδι" το ότι έχει μόνο 2 σκυλιά (που δεν αληθεύει , αλλά δεν ενδιαφέρει)...Γιατί?...Ξέρουμε πόσες γέννες έκανε το συγκεκριμένο ζευγάρι?...Σε ποιά συχνότητα?...Με τι αποτελέσματα?

Αργότερα και κατόπιν "ενημέρωσης" (από που αλήθεια?...Από αρμόδιο όργανο?...):

Λοιπον και μιας και ενημερωθηκα θα πω τα εξης...
Ο εν λογω κυριος ειχε πριν πολλα χρονια 1-2 γεννες..εχει στο εκτροφειο του και απ οτι επισυναπτει στο προσωπικο του κυβερνοχωρο 2 γαλλικα...συνεπως μια πολυ καλη ανακυκλωση κουταβιων...
Ακόμα δεν γνωρίζεις αν έκανε 1 ή 2 γέννες...Ακόμα επιμένεις στον αριθμό 2...και μιλάς για "ανακύκλωση κουταβιών"...Για πόσες γέννες?...Μία ή δύο?....Σε πόσο διάστημα?...Ποιοί ήταν οι απόγονοι και τι έκαναν?

Παλια συνεργαζοταν και με την προηγουμενη ''εν λογω'' αξιολογη κυρια αλλα μετα τα προβληματα που αρχισαν να παρουσιαζονται το εκοψαν το μεταξυ τους αθλημα..
Επισης θυμηθηκα τον κυριο απο την εκθεση του κοε στην νεα μακρη...ηταν της δικης του εκροφης dogo canario το οποιο κατα τη διαρκεια της εκθεσης επιτεθηκε και δαγκωσε μια κυρια με το pug της το οποιο το ειχε στην αγγαλια της εκεινη την ωρα...
Τωρα γιατι γυρισε ολος ο κοσμος και τον εκραξε του στυλ ''αμα δεν μπορειτε να ελεγχετε τα σκυλια σας'' μη τα φερνετε...ειναι αποριας αξιο..
Βεβαια σε αυτο δεν φταει αυτος αλλα ο ιδιοκτητης του..Απλα το αναφερω επειδη ημουν μπροστα στο περιστατικο..
Τα παραπάνω εκτός από κουτσομπολιό μπορούν να χαρακτηρισθούν χρήσιμες πληροφορίες και βάσιμες για την ποιότητα ενός εκτροφέα?

Δηλαδή αν έλεγα πως εσύ έχεις εξωσυζυγικές σχέσεις και σε έχω πετύχει σε γνωστό "σκυλάδικό" να τα σπάς , θα χρησιμεύσει στο να σε αξιολογήσω ως ιδιοκτήτη σκύλου?

Αρκετές δημοσιεύσεις αργότερα:

'Αρα οταν ρωταει καποιος, γιατι να μην τον στελνω κατευθειαν στον μονο που υπαρχει στην Ελλαδα...κι ας κρινεις μονος του αν ειναι καλος η οχι ο εκτροφεας που του προτεινα..''
Ξανά γυρίζεις στην άποψη σου ότι είναι "ο μόνος εκτροφέας που υπάρχει στην Ελλάδα"...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ?!

''Ολοι εδω μεσα κατα κοινη ομολογια θεωρουν οτι ο σωστος εκτροφεας πρεπει να κατεβαζει τα σκυλια του σε εκθεσεις..
Στο επομενο σου ερωτημα..εχω κατεβει σε 2 εκθεσεις προσωπικα...αν τωρα ξεκινησω εκτροφη ειμαι καλος?Αν τα σκυλια που συμμετειχαν δεν ειχαν καποια ιδιαιτερη διακριση τα κανει καλα να ξεκινησω εκτροφη?......Αν εχω μονο 2 απο αυτα και με αυτα κανω συνεχεις αναπαραγωγη ειναι καλα?
Και συνεχίζεις να θεωρείς , αβάσιμα , πως έχει κατέβει σε μία έκθεση και μία έκθεση δεν φτάνει.

Συνεχίζεις να θεωρείς πως τα 2 σκυλιά είναι λίγα κσι μιλάς για συνεχείς αναπαραγωγή όταν εσύ μίλησες για 1-2 γέννες.... :confused:

Λίγο αργότερα λες:

..αλλα δεν μεταφερω λογια κανενος..
Πώς αφού λες πιο πάνω...

Λοιπον και μιας και ενημερωθηκα θα πω τα εξης...
Και θα επαναλάβω το ερώτημα...Από που προήλθε η ενημέρωση?

Αρμόδια όργανα?...Γνωστούς και φίλους?...Τον ίδιο τον εκτροφέα?

........................................................................................................

Πιο κάτω:

Εκτροφειο με 2 γαλλικα γινεται? Και αν ναι για ποσα χρονια θα μπορεις να το κανεις αυτο?
Εσυ σαν πελατης ποιον θα εμπιστευοσουν..εναν που κανει αυτην την εκτροφη 30 χρονια και διακρινεται συνεχως σε ολες τις εκθεσεις με αριστες κριτικες, και ζει μονο για τα γαλλακια του(τον εχεις γνωρισει αρα θα ξερεις τι εστι).. ή καποιον που εχει 2 γαλλικα και πριν 5 χρονια ειχε κανει αλλη μια γεννα..και δεν το εχεις δει ποτε σε εκθεση?
Εμμένεις ξανά στον αριθμό 2!!

Συγκρίνεις κάποιον που γνωρίζεις (σωστά) , με κάποιον που δεν γνωρίζεις (πολύ λάθος).

Και ως εκ θαύματος , λες ξανά πως δεν τον έχεις δεί σε έκθεση σαν να μην υπήρξαν ποτέ , ακόμα και δικές σου , δημοσιεύσεις πιο πάνω που επιβεβαιώνουν πως έχει πάει!! :rolleyes:

Και επαναλαμβανω οτι ποτε δεν τον κακοχαρακτηρισα αλλα οι λιγες μου γνωσεις δεν τον κανουν εκτροφεα Γαλλικων..ποτε δεν ειπα οτι ειναι byb..
Το πρώτο μέρος της πρότασης έρχετε σε αντίθεση με το δεύτερο... :confused:

.........................................................................................................

Συνεχίζεις...

Εκτροφειο με 2 γαλλικα γινεται? Και αν ναι για ποσα χρονια θα μπορεις να το κανεις αυτο?
Εσυ σαν πελατης ποιον θα εμπιστευοσουν..εναν που κανει αυτην την εκτροφη 30 χρονια και διακρινεται συνεχως σε ολες τις εκθεσεις με αριστες κριτικες, και ζει μονο για τα γαλλακια του(τον εχεις γνωρισει αρα θα ξερεις τι εστι).. ή καποιον που εχει 2 γαλλικα και πριν 5 χρονια ειχε κανει αλλη μια γεννα..και δεν το εχεις δει ποτε σε εκθεση?
Να εμμένεις στο 2 και φυσικά να μειώνεις κάποιον που δεν γνωρίζεις.

Μετά...

Γιατι να του λεω ρωτα εκει πιο κει και παραπερα αφου οπως και να το κανουμε δεν υπαρχει αλλος στη Ελλαδα..
Αυτος που ανεφερε ο Dj γιατι δεν υπαρχει στον κοε στα Γαλλικα?
Πάλι η "μόνη λύση"...κατά ΚΟΕ τώρα?...Αφού έχει κατέβει σε εκθέσεις , με εγγεγραμμένα σκυλιά , Πρωταθλητές Ελλάδος και γέννα...?

........................................................................................................

Προς το τέλος...

Με συγχωρεις ξερεις να διαβαζεις η οχι?
Ειναι πολυ συγκεκριμενα αυτα που γραφω...
θα συνεχισω να εκφραζομαι ακριβως με τον ιδιο τροπο για ανθρωπους που ειναι byb...σημαινει οτι αν καποιος ειναι byb θα το λεω και θα ενημερωνω τον κοσμο...
Για να μη μένουν λοιπόν μετέωρες εντυπώσεις...ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΒΥΒ?

Αν όχι γιατί να βάζουμε έστω και το ερώτημα?...Και αν το βάζουμε να μπαίνει για όλους... ;)

Όπως πιστεύω να κατάλαβες ρόλο δεν παίζουν τα ονόματα , τα πρόσωπα , τα τηλέφωνα , αλλά ο τρόπος "διάδοσης της πληροφορίας" , διαφημιστικής ή δυσφημηστικής.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Πρώτη σου δημοσίευση μετά το σβήσιμο:

Δεν αναφέρεις/ξεχωρίζεις αν είναι ο μόνος που ξέρεις , ο μόνος που σου αρέσει , ο μόνος κατά ΚΟΕ , κλπ. , άρα και ακυρώνεις όσους άλλους υπάρχουν.

Σου απαντησα και παραπανω οτι βρηκα και αλλους που δεν εχουν χαρτια, δεν ειναι στον κοε γραμμενοι αρα τους ακυρωσα ναι..

Δεύτερη δημοσίευση μετά το σβήσιμο:

Αφήνεις "παραθυράκι" να υπάρχει και άλλος , αλλά τον ακυρώνεις αμέσως ως "μη σοβαρό" χωρίς καν να τον γνωρίζεις (ούτε την ύπαρξη του!).
Γνωρισα και αλλους και μιλησα απο κοντα..ειδα και τα σκυλια τους..ηταν παραεκτροφη...

Επόμενη δημοσίευση αφού έχω δημοσιεύση τουλάχιστον άλλον ένα:

Αμέσως βρίσκεις "ψεγάδια"...Δεν τον έχεις δεί σε έκθεση και εκτρέφει πολλές φυλές...και τα 2 δεν τον κάνουν αυτόματα ακατάλληλο.
Δεν ειπα εκεινη τη στιγμη αν ειναι καταλληλος η οχι απλα εθεσα καποια ερωτηματα μου

Δεν ξεκαθαρίζεις αν τον γνωρίζεις ή όχι.

Επόμενη δημοσίευση αφού σου έχω υποδείξη πως έχει κατέβει και σε εκθέσεις:

Πρώτα βγάζεις συμπεράσματα από την σελίδα του.
Αργότερα , εμμέσως , παραδέχεσε πως δεν τον ξέρεις , αλλά θα μάθεις αν πρόκειτε για ΒΥΒ!!... Γιατί κάθε εναλλακτική επιλογή να περνάει από "κόσκινο" , ενώ η "μοναδική" επιλογή με τα 19 σκυλιά που συχνότατα έχει κουτάβια προς διάθεση να είναι στο απυρόβλητο?...Ερώτημα.
Να τα λες σωστα ειπα θα μαθω αν προκειται για byb η οχι..και δεν ειπα ακομα και τωρα οτι ειναι byb..μονοι σας τα τονιζετε ολα αυτα..
Αλλα πλεον που ειναι?γιατι δεν εμφανιζετε στις εκθεσεις?γιατι δεν τον ξερει σχεδον κανεις?
Τι εχει 19 κουταβια προς διαθεση?

Επίσης παραδέχεσε πια πως έχει κατέβει σε έκθεση , αλλά μόνο μία (?) , αλλά πια δε "σου λέει τίποτα"...
απ οτι λενε εδω μεσα οι εκτροφεις ο σωστος εκτροφεας πρεπει να κατεβαζει να σκυλια του στις εκθεσεις..τωρα τι να σου πω εγω...

Στην ίδια δημοσίευση:

Τώρα αποτελεί "ψεγάδι" το ότι έχει μόνο 2 σκυλιά (που δεν αληθεύει , αλλά δεν ενδιαφέρει)...Γιατί?...Ξέρουμε πόσες γέννες έκανε το συγκεκριμένο ζευγάρι?...Σε ποιά συχνότητα?...Με τι αποτελέσματα?

Αργότερα και κατόπιν "ενημέρωσης" (από που αλήθεια?...Από αρμόδιο όργανο?...):

Ακόμα δεν γνωρίζεις αν έκανε 1 ή 2 γέννες...Ακόμα επιμένεις στον αριθμό 2...και μιλάς για "ανακύκλωση κουταβιών"...Για πόσες γέννες?...Μία ή δύο?....Σε πόσο διάστημα?...Ποιοί ήταν οι απόγονοι και τι έκαναν?
Εσυ μιλησες αρχικα για ανακυκλωση κουταβιων μιας και δεν μπορεσε να χωρεσει το μυαλλο σου οτι ο αλλος ζει με 19 σκυλια και ειναι πολυ καλος εκτροφεας..εκανες τις υποθετικοερωτησεις σου...

Τα παραπάνω εκτός από κουτσομπολιό μπορούν να χαρακτηρισθούν χρήσιμες πληροφορίες και βάσιμες για την ποιότητα ενός εκτροφέα?

Δηλαδή αν έλεγα πως εσύ έχεις εξωσυγικές σχέσεις και σε έχω πετύχει σε γνωστό "σκυλάδικό" να τα σπάς , θα χρησιμεύσει στο να σε αξιολογήσω ως ιδιοκτήτη σκύλου?
Αν εχεις ιδιοκτητες απο συγκεκτιμενο εκτροφειο με παρα πολλα προβληματα σπονδυλων, κακων αναπνευστικων οδων κτλ τοτε ναι βγαζεις συμπερασματα...

Αρκετές δημοσιεύσεις αργότερα:

Ξανά γυρίζεις στην άποψη σου ότι είναι "ο μόνος εκτροφέας που υπάρχει στην Ελλάδα"...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ?!
Παλι τα ιδια....

Και συνεχίζεις να θεωρείς , αβάσιμα , πως έχει κατέβει σε μία έκθεση και μία έκθεση δεν φτάνει.
Παλι τα ιδιαααα....

Συνεχίζεις να θεωρείς πως τα 2 σκυλιά είναι λίγα κσι μιλάς για συνεχείς αναπαραγωγή όταν εσύ μίλησες για 1-2 γέννες.... :confused:
Παλι τα ιδιαααααααα......

Λίγο αργότερα λες:

Πώς αφού λες πιο πάνω...

Και θα επαναλάβω το ερώτημα...Από που προήλθε η ενημέρωση?

Αρμόδια όργανα?...Γνωστούς και φίλους?...Τον ίδιο τον εκτροφέα?

Πιο κάτω:

Εμμένεις ξανά στον αριθμό 2!!

Συγκρίνεις κάποιον που γνωρίζεις (σωστά) , με κάποιον που δεν γνωρίζεις (πολύ λάθος).

Και ως εκ θαύματος , λες ξανά πως δεν τον έχεις δεί σε έκθεση σαν να μην υπήρξαν ποτέ , ακόμα και δικές σου , δημοσιεύσεις πιο πάνω που επιβεβαιώνουν πως έχει πάει!! :rolleyes:
Ειπα δεν τον εχω δει, εχει να εμφανιστει με γαλλικο αρκετα χρονια...

Το πρώτο μέρος της πρότασης έρχετε σε αντίθεση με το δεύτερο... :confused:

.........................................................................................................

Συνεχίζεις...

Να εμμένεις στο 2 και φυσικά να μειώνεις κάποιον που δεν γνωρίζεις.
Παλι τα ιδιααααα....

Μετά...

Πάλι η "μόνη λύση"...κατά ΚΟΕ τώρα?...Αφού έχει κατέβει σε εκθέσεις , με εγγεγραμμένα σκυλιά , Πρωταθλητές Ελλάδος και γέννα...?

Προς το τέλος...

Για να μη μένουν λοιπόν μετέωρες εντυπώσεις...ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΒΥΒ?

Αν όχι γιατί να βάζουμε έστω και το ερώτημα?...Και αν το βάζουμε να μπαίνει για όλους... ;)

Όπως πιστεύω να κατάλαβες ρόλο δεν παίζουν τα ονόματα , τα πρόσωπα , τα τηλέφωνα , αλλά ο τρόπος "διάδοσης της πληροφορίας" , διαφημιστικής ή δυσφημηστικής.
Για ποια διαδοση μιλας αφου στο συγκεκριμενο ποστ εχεις αναφερει 3 φορες τα ιδια πραγματα και πολλες φορες με μη κατανοητο τροπο...
Και σε ρωταω παλι...
Γιατι δεν δηλωνει τις γεννες του στον κοε?
Γιατι δεν εμφανιζεται πλεον στις εκθεσεις?(ουτε ξερεις αλλα ουτε θα μαθεις προσωπικα)...

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
:)...

Έλα να πάμε τις ερωτήσεις μία-μία για να μη σε μπερδεύω....

Θεωρείς κάποιον από αυτούς που αναφέρθηκαν στην κουβέντα ως πρώην ή νυν εκτροφείς , ΒΥΒ και αν ναί ποιούς και γιατί?

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Για να ρωτάω πάει να πεί ότι δεν την έχω δεί , δεν την έχω καταλάβει και σίγουρα θέλω να μάθω...οπότε θα σου ήμουν υπόχρεος αν απαντούσες την ερώτηση μου για να προχωρήσει ο διάλογος.

Θα σου πάρει τον ίδιο χρόνο με αυτόν που έκανες για να μου γράψεις πως έχεις ήδη απαντήσει...κάνε copy/paste εν ανάγκη... :)

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Εσυ δεν θες να μαθεις..εσυ θες να ειρωνευτεις..
Ασε που με το τοσες γνωσεις εκτροφεων ε κατι θα ξερεις και για το προσωπο που αναφερω...:)

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Και από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?

Ήμουν κάπου αγενής?

Δεν έθεσα σωστά ερωτήματα?

Που ήμουν ειρωνικός?

Και αν ήμουν κάπου ζητώ συγνώμη , αλλά νομίζω ότι μια απάντηση ο κάθε συνομιλητής που δεν σε έχει προσβάλει , αλλά και αυτός μοχθεί και συμμετέχει την αξίζει...Δε νομίζεις?

Status
Κλειδωμένο θέμα