Όπως ανέφερα προηγουμένος , δημόσιος συνήγορος δεν είμαι , αλλά νιώθω την ελευθερία να λέω την άποψη μου...
Γιατί όσοι έχουν "φύγει" (δεν γράφουν είναι η καλύτερη περιγραφή μάλλον) να μην είναι λόγο του χαρακτήρα του φόρουμ?
Κατ'επέκταση των μελών του ή της διαχείρισης που δίνει και το ύφος που επιθυμεί?
Ακόμα γιατί να μην έφυγαν λόγο του δικού τους χαρακτήρα που δεν άντεχε αντίλογο , σε όποιο επίπεδο και αν είναι αυτός?
Γιατί εσύ μένεις?
Επίσης γιατί δεν ξέρεις το δικό μου "βιογραφικό" ?
Γιατί δεν ξέρεις το "υπόβαθρο" του
denis , της
ROTTIE , του
lone wolf , της
Chloe , του
Promitheas , της
Kango , κλπ. ?
Γιατί υποβαθμίζεις 1000+ που δηλώνουν παρόν και προσπαθούν (ο καθένας με τον τρόπο του) , για να δώσεις υπεραξία σε 4-5 που παραιτήθηκαν της όποιας προσπάθειας ?
Στο κυρίως θέμα μας τώρα (αν μείνουν τα off topic μας...
)....
Ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν...Από αγάπη παίρνεις 19 σκυλιά που γνωρίζεις πως δεν μπορείς να φροντίσεις μόνος ?....Στα πόσα σταματά η "αγάπη" ?
''Οταν κανεις 20-30 χρονια εκτροφη τα σκυλια που μεγαλωσαν εσυ θα τα πεταγες? ''
Επίσης , αν πάρω σκύλο από το ίδιο εκτροφείο ή από άλλο εξίσου καλό με 1500-1800 ευρώ δεσμεύεσε να το πληρώσεις ?
''Δεν το καταλαβαινω?να πληρωσω εγω τι?
Πόσο αγόρασες το δικό σου?
''Το δικο μου το πηρα 1000 ευρω αφου περασα χιλια κυμματα απο petshop με ενα σκυλι κουφο, και ενα που χαθηκε απο τυφο..μετα εμαθα εψαξα,ρωτησα και αναγκαστικα στραφηκα στον εκτροφεα μου..ηταν μοναδικος και ετυχε να ναι και καλος'' Εξω δεν ηθελα να στραφω γιατι ποτε δεν θα επερνα ενα σκυλι που δεν μπορω να δω,να πιασω,να παιξω, να χαιδεψω..''
Υ.Γ. Το edit μου αναφερόταν στον τρόπο που βγαίνουν τα συμπεράσματα από εσένα και όχι στο πως διαλέγουμε εκτροφέα...