Από που να πάρω γαλλικό Μπουλντόγκ?

Status
Κλειδωμένο θέμα

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Το νομισμα οπως και να το γυρισεις την ιδια αξια θα εχει..
Απλά ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ... όπως και άλλα που δείχνουν σε τί επίπεδο μπορείς να κατέβεις ...

Δεν βλέπω να ακολουθείς την αξιολόγησή σου αυτή των μελών (1000 σαν κι εσένα = 5 ειδικοί στον χώρο) και να δείχνεις τον ανάλογο σεβασμό σε άλλον επαγγελματία που δεν γνωρίζεις ... ευτυχώς που δεν είσουν εσύ moderator εδώ, μάλλον όταν κάποιος ρώταγε από πού να πάρει σκύλο όπως ρώτησες εσύ πρίν ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ θα τον αγνοούσες τελείως. Εκτός και αν είχες ακούσει κάποια κουτσομπολιά ή ήσουν φίλος με κάποιον εκτροφέα και απλά "τον έστελνες συστημμένο" με ένα απλό pm ... ;) ;)

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Συνεχιζεις ακαθεκτα να εισαι γραφικοτατος..
Κανεις δεν μου συνυπογραφει αυτα που λεω γιατι ο καθενας του οτι ηθελε θα στο ελεγε στα ισια οπως και εγινε στο παρελθον με πληθος ατομων επαναλαμβανω..
Στα περισσοτερα γεγονοτα ημουν παρων ..
και φυσικα με τα λογια σου τους προσβαλλες πολλες φορες..
Καποιους απο αυτους τους ξερω προσωπικα, καποιους οχι..αλλα δεν μεταφερω λογια κανενος..
Εσυ δεν αντεχεις με τιποτα να μην εχεις την πρωτοπορια των ποστ και να βλεπεις ανθρωπους να αναγνωριζονται περισσοτερο απο εσενα σε αυτο το forum(ολοι αυτοι που εφυγαν)..Εισαι ο κλασικος νεοελληνας ξερολας που προσπαθει να επιβαλλει την αποψη του με το ετσι θελω..
Μπορει να μην εχω γενικοτερες γνωσεις περι εκτροφεων, εκθεσεων..αλλα δεν θα παψω ποτε να λεω πραγματα που μαθαινω και συναντω μπροστα μου οσο κι αν θιγεσαι εσυ και μερικοι αλλοι..

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Απλά ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ... όπως και άλλα που δείχνουν σε τί επίπεδο μπορείς να κατέβεις ...
''To νομισμα στη συγκεκριμενη περιστωση ησουν εσυ..οπως και να σε γυρισει κανεις την ιδια αχαρακτηριστη αξια θα εχεις''

Δεν βλέπω να ακολουθείς την αξιολόγησή σου αυτή των μελών (1000 σαν κι εσένα = 5 ειδικοί στον χώρο) και να δείχνεις τον ανάλογο σεβασμό σε άλλον επαγγελματία που δεν γνωρίζεις ... ευτυχώς που δεν είσουν εσύ moderator εδώ, μάλλον όταν κάποιος ρώταγε από πού να πάρει σκύλο όπως ρώτησες εσύ πρίν ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ θα τον αγνοούσες τελείως. Εκτός και αν είχες ακούσει κάποια κουτσομπολιά ή ήσουν φίλος με κάποιον εκτροφέα και απλά "τον έστελνες συστημμένο" με ένα απλό pm ... ;) ;)
''Ποτε δεν αγνοησα κανεναν και δεν θα το εκανα και ας ειχαν κανει ολοι την ιδια ερωτηση..επαναλαμβανω γιατι παραμενεις γραφικοτατος οτι πριν παρω εψαξα πολυ καιρο, και αναγκαστικα στραφηκα σε αυτον μιας και δεν υπηρχε αλλος..και σιγουρα δεν ειναι φιλος μου οσο και αν θελεις να αιωρηθει αυτο το θεμα''

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Αποφάσισε ...

''δεν εκρινα απο σελιδα..ρωτησα και εμαθα..αν 2 γαλλικα σε 5 χρονια σε κανουν εκτροφεα καλος..''
Λοιπον και μιας και ενημερωθηκα θα πω τα εξης...
Παρ'ολα αυτα επισημανω ξανα οτι δεν αναφερω οτι ο εν λογω κυριος ειναι καλος η κακος..θα πρεπει να ψαξω να ρωτησω για να μαθω...
Ο αλλος που εχεις στην Ελλαδα δεν τον εχω δει ποτε σε εκθεσεις κτλ, και με ξενιζει λιγακι οτι εχει πολλες φυλες
Τελικά ξέρεις ?? :)

Κανεις δεν μου συνυπογραφει αυτα που λεω .... στα περισσοτερα γεγονοτα ημουν παρων ..
Η δεν ξέρεις ?

Μπορει να μην εχω γενικοτερες γνωσεις περι εκτροφεων, εκθεσεων..αλλα δεν θα παψω ποτε να λεω πραγματα που μαθαινω και συναντω μπροστα μου οσο κι αν θιγεσαι εσυ και μερικοι αλλοι..
Να ρωτήσεις τον κο Γιάννη που εκτιμάς και εκτιμάω κι εγώ με το λίγο που τον γνώρισα, αν συμφωνεί με το να σπιλώνονται ανώνυμα εκτροφείς - ανταγωνιστές του ή μή - ΒΥΒ ή μή - δεν ξέρουμε ... από άτομα που δε έχουν τόσες γνώσεις και λένε αυτά που "μαθαίνουν" ... ΕΛΠΙΖΩ αν και δεν τον γνωρίζω καλά, μάλλον τον έχεις γνωρίσει καλύτερα ... ότι θα διαφωνήσει με την στάση σου ...

Οσο για την τοποθέτηση ότι ζήλεψα που κάποιος "αναγνωρίστηκε" περισσότερο από εμένα, πάλι ΕΛΠΙΖΩ να είναι δική σου άποψη :p :p :p αν ήθελα να "αναγνωριστώ" δεν θα κάναμε αυτήν την συζήτηση τώρα ... :p :p

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Όπως ανέφερα προηγουμένος , δημόσιος συνήγορος δεν είμαι , αλλά νιώθω την ελευθερία να λέω την άποψη μου...

Γιατί όσοι έχουν "φύγει" (δεν γράφουν είναι η καλύτερη περιγραφή μάλλον) να μην είναι λόγο του χαρακτήρα του φόρουμ?

Κατ'επέκταση των μελών του ή της διαχείρισης που δίνει και το ύφος που επιθυμεί?

Ακόμα γιατί να μην έφυγαν λόγο του δικού τους χαρακτήρα που δεν άντεχε αντίλογο , σε όποιο επίπεδο και αν είναι αυτός?

Γιατί εσύ μένεις?

Επίσης γιατί δεν ξέρεις το δικό μου "βιογραφικό" ?

Γιατί δεν ξέρεις το "υπόβαθρο" του denis , της ROTTIE , του lone wolf , της Chloe , του Promitheas , της Kango , κλπ. ?

Γιατί υποβαθμίζεις 1000+ που δηλώνουν παρόν και προσπαθούν (ο καθένας με τον τρόπο του) , για να δώσεις υπεραξία σε 4-5 που παραιτήθηκαν της όποιας προσπάθειας ?

Στο κυρίως θέμα μας τώρα (αν μείνουν τα off topic μας... :D )....

Ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν...Από αγάπη παίρνεις 19 σκυλιά που γνωρίζεις πως δεν μπορείς να φροντίσεις μόνος ?....Στα πόσα σταματά η "αγάπη" ?
''Οταν κανεις 20-30 χρονια εκτροφη τα σκυλια που μεγαλωσαν εσυ θα τα πεταγες? ''

Επίσης , αν πάρω σκύλο από το ίδιο εκτροφείο ή από άλλο εξίσου καλό με 1500-1800 ευρώ δεσμεύεσε να το πληρώσεις ? :D
''Δεν το καταλαβαινω?να πληρωσω εγω τι?

Πόσο αγόρασες το δικό σου?
''Το δικο μου το πηρα 1000 ευρω αφου περασα χιλια κυμματα απο petshop με ενα σκυλι κουφο, και ενα που χαθηκε απο τυφο..μετα εμαθα εψαξα,ρωτησα και αναγκαστικα στραφηκα στον εκτροφεα μου..ηταν μοναδικος και ετυχε να ναι και καλος'' Εξω δεν ηθελα να στραφω γιατι ποτε δεν θα επερνα ενα σκυλι που δεν μπορω να δω,να πιασω,να παιξω, να χαιδεψω..''

Υ.Γ. Το edit μου αναφερόταν στον τρόπο που βγαίνουν τα συμπεράσματα από εσένα και όχι στο πως διαλέγουμε εκτροφέα...
Να σε ρωτησω κατι? αφου τους ξερεις ολους...ειπες οτι οσα site που ανεφερες εχεις ακουσει κτλ..γιατι ρωτας εμενα για τον κυριο Γιαννη?

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Αποφάσισε ...

Τελικά ξέρεις ?? :)

Η δεν ξέρεις ?

Να ρωτήσεις τον κο Γιάννη που εκτιμάς και εκτιμάω κι εγώ με το λίγο που τον γνώρισα, αν συμφωνεί με το να σπιλώνονται ανώνυμα εκτροφείς - ανταγωνιστές του ή μή - ΒΥΒ ή μή - δεν ξέρουμε ... από άτομα που δε έχουν τόσες γνώσεις και λένε αυτά που "μαθαίνουν" ... ΕΛΠΙΖΩ αν και δεν τον γνωρίζω καλά, μάλλον τον έχεις γνωρίσει καλύτερα ... ότι θα διαφωνήσει με την στάση σου ...

Οσο για την τοποθέτηση ότι ζήλεψα που κάποιος "αναγνωρίστηκε" περισσότερο από εμένα, πάλι ΕΛΠΙΖΩ να είναι δική σου άποψη :p :p :p αν ήθελα να "αναγνωριστώ" δεν θα κάναμε αυτήν την συζήτηση τώρα ... :p :p
Οταν εχθες ξεκινησε η κουβεντα για το συγκεκριμενο εκτροφειο δεν ηξερα...Οπως ειπα θα επρεπε να μαθω πρωτα..και αυτο εκανα αργοτερα(οσο μπορουσα) οταν εσυ ξημεροβραδιαζοσουν εδω μεσα...
Και να σε ρωτησω και εγω κατι..αν μου επιτρεπεις βεβαια?μιας και οι γνωσεις μου περι εκτροφης οντως δεν ειναι πολλες...
Εκτροφειο με 2 γαλλικα γινεται? Και αν ναι για ποσα χρονια θα μπορεις να το κανεις αυτο?
Εσυ σαν πελατης ποιον θα εμπιστευοσουν..εναν που κανει αυτην την εκτροφη 30 χρονια και διακρινεται συνεχως σε ολες τις εκθεσεις με αριστες κριτικες, και ζει μονο για τα γαλλακια του(τον εχεις γνωρισει αρα θα ξερεις τι εστι).. ή καποιον που εχει 2 γαλλικα και πριν 5 χρονια ειχε κανει αλλη μια γεννα..και δεν το εχεις δει ποτε σε εκθεση?

Και επαναλαμβανω οτι ποτε δεν τον κακοχαρακτηρισα αλλα οι λιγες μου γνωσεις δεν τον κανουν εκτροφεα Γαλλικων..ποτε δεν ειπα οτι ειναι byb..
Αλλα ας μας πει ο Dj που λεει οτι το ξερει τι ρολο παιζει?να μαθουμε και εμεις επιπλεον στοιχεια..

Last edited:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Θα σου πω κάτι. Μέλος του φόρουμ έχει κάνει μόνο μία γέννα και την επόμενη την προγραμματίζει για μετά από 3-4 χρόνια. Έχει δύο σκυλιά. Φυσικά κατεβαίνει σε εκθέσεις και έχει διακριθεί μάλιστα.
Ρώτησα το εν λόγω μέλος εκ του σύνεγγυς : "Θα μου έδινες κουτάβι?"
Δίστασε και μου εξήγησε γιατί η φυλή αυτή θα με δυσκόλευε.
Το άτομο αυτό, θα το εμπιστευόμουν με κλειστά τα μάτια.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Συνεχίζεις την αξιολόγηση εκτροφείων ... δεν καταλαβαίνεις ότι είναι άκυρο ?

Στο ΙΔΙΟ εκτροφείο μπορεί να γίνει μία γέννα παγκοσμίων προδιαγραφών και μία χειρότερη από ΒΥΒ - με ημίαιμα. ΜΙΑ σκύλα μπορεί να δώσει ΜΟΝΟ τρομερούς πρωταθλητές και γεννήτορες σκύλους σε 2 γέννες και 50 άλλες σε ένα εκτροφείο να δίνουν ασθένειες επί 30 χρόνια ...

Τσακωνόμαστε για διαφορετικό πράγμα φίλε μου ... εγώ δεν τσακώνομαι για το αν είναι καλός ο κος Γιάννης ...

Οταν εχθες ξεκινησε η κουβεντα για το συγκεκριμενο εκτροφειο δεν ηξερα...Οπως ειπα θα επρεπε να μαθω πρωτα..και αυτο εκανα αργοτερα οταν εσυ ξημεροβραδιαζοσουν εδω μεσα...
Αλλη φορά θα ξέρω να κουτσομπολεύω ποιός είχε πάρε δώσε με την Πατρίτσια αντί να ξημεροβραδιάζομαι στο forum :p :p

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Θα σου πω κάτι. Μέλος του φόρουμ έχει κάνει μόνο μία γέννα και την επόμενη την προγραμματίζει για μετά από 3-4 χρόνια. Έχει δύο σκυλιά. Φυσικά κατεβαίνει σε εκθέσεις και έχει διακριθεί μάλιστα.
Ρώτησα το εν λόγω μέλος εκ του σύνεγγυς : "Θα μου έδινες κουτάβι?"
Δίστασε και μου εξήγησε γιατί η φυλή αυτή θα με δυσκόλευε.
Το άτομο αυτό, θα το εμπιστευόμουν με κλειστά τα μάτια.
Χλοη μου σε αυτο δεν θα διαφωνησω καθολου, και μπορει και εγω να τον εμπιστευομουν..αλλα αυτον που αναφερεις τον εχεις δει στις εκθεσεις..εχεις δει τις διακρισεις του..Αν οχι θα τον εμπιστευοσουν? Μαλλον οχι γιατι δεν θα ηξερες καν τι ρολο παιζουν τα σκυλια του σωστα?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Φυσικά και θα ήθελα να δω διακρίσεις κ.ο.κ. Απλώς σου λέω ότι το να κάνει γέννα κάθε πέντε χρόνια και να έχει 2 σκυλιά για μένα είναι μάλλον καλό παρά κακό.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Να σε ρωτησω κατι? αφου τους ξερεις ολους...ειπες οτι οσα site που ανεφερες εχεις ακουσει κτλ..γιατι ρωτας εμενα για τον κυριο Γιαννη?
Γιατί εγώ δεν πρότεινα ως "μοναδική λύση" 1 εκτροφείο.

Γιατί σαν υποψήφιος αγοραστής μπορώ να έχω εύλογες απορίες για όλους και ειδικότερα για αυτούς που φαίνονται να είναι "μοναδικοί".

Γιατί θα ήθελα να έχω πρόσβαση στην πλήρη πληροφορία (ότι υπάρχουν και άλλοι) , χωρίς περιττά σχόλια και αυθαίρετα συμπεράσματα.

Γιατί από όσο καταλαβαίνω τον γνωρίζεις καλύτερα , οπότε από το να βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα...απλά ρωτάω.

Επίσης το θέμα μας δεν πρέπει να είναι "ποιός είναι καλύτερος?" ...Ποιοί είμαστε εμείς να κρίνουμε?
Αλλά πως τελικά δεν υπάρχει μόνο ένας και δεν υπάρχει "μονόδρομος"!

Υπάρχουν πάντα και οι επιλογές του εξωτερικού (θα μου το πληρώσεις τελικά το κουτάβι?... :D ) , αλλά και του εσωτερικού.

Εξάλλου , που ξέρεις , μπορεί εγώ , o Christoforos , ο "x" να ταιριάζει καλύτερα με άλλον εκτροφέα...να "ταιριάζουν τα χνώτα τους"...να έχουν καλύτερη συνεργασία και κατ'επέκταση μια καλύτερη σχέση σκύλου - ιδιοκτήτη.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
UN CALLING

λοιπων, οσοι εχουν πατησει σε εκθεση τον εχουν δει τον κυριο Γιαννη (?) και ξερουν και την αγαπη του, το ηθος του ( που πολλες φωρες το εχει πληρωσει) και το γενικοτερο ποιον του. Σαν εκτροφεας ποτε δεν εχει ακουστει κατι κακο και το μονο περιεργο που θα μπορουσε να του επισυναψει καποιος ειναι οτι εχει παρα πολλα σκυλια-χωρις να ειναι απαραιτητα κακο, θεληση να υπαρχει και ολα γινονται! αν θυμαμαι καλα απο την frenchi κανει και τις εξετασεις υγειας που πρεπει οποτε δεν μπορεις να πεις οτι δεν κανει τα προαπαιτουμενα ενος εκτροφεα(εγω τουλαχιστον δεν γνωριζω κατι που θα με εκανε να το ισχυριστω)

το θεμα δεν ειναι ο κυριος γιαννης! εισαι εσυ παζλ μου. Ολοι εχουμε συμπαθιες και αντιπαθιες και σε χρηστες και σε εκτροφεις και σε εκπαιδευτες! αυτος ομως δεν μας δινει το δικαιωμα να κρινουμε τον κοσμο ολο, να θεωρουμε οτι εχουμε βρει την απολυτη αληθεια και να μην ειμαστε φειδωλοι στις εκφρασεις! υπαρχει μια πολυ λεπτη γραμμη που χωριζει την προταση απο την διαφημιση! και εσυ την εχεις ξεπερασει προπολλου. Επειδη και εσε να σε εχω πετυχει δεν νομιζω οτι το κανεις ιδιοτελως, αλλα οπως και να εχει χτυπαει ασχημα και δινει λαβη για την συζητηση που λαμβανει χωρα εδω και 4 σελιδες!

UN closing and out

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Συνεχίζεις την αξιολόγηση εκτροφείων ... δεν καταλαβαίνεις ότι είναι άκυρο ?

Στο ΙΔΙΟ εκτροφείο μπορεί να γίνει μία γέννα παγκοσμίων προδιαγραφών και μία χειρότερη από ΒΥΒ - με ημίαιμα. ΜΙΑ σκύλα μπορεί να δώσει ΜΟΝΟ τρομερούς πρωταθλητές και γεννήτορες σκύλους σε 2 γέννες και 50 άλλες σε ένα εκτροφείο να δίνουν ασθένειες επί 30 χρόνια ...

Τσακωνόμαστε για διαφορετικό πράγμα φίλε μου ... εγώ δεν τσακώνομαι για το αν είναι καλός ο κος Γιάννης ...

Αλλη φορά θα ξέρω να κουτσομπολεύω ποιός είχε πάρε δώσε με την Πατρίτσια αντί να ξημεροβραδιάζομαι στο forum :p :p
Κοιταξε να δεις...
Οτι ξερω αφορα μονο τα γαλλικα γι αυτο και ποτε δεν εχω γραψει και δεν εχω συμμετεχει σε κουβεντα για αλλη φυλη...
Οταν επρεπε να βρω εκτροφεα μετα το στραπατσο που εφαγα επικοινωνησα με παρα πολλα ατομα και ετσι εμαθα ολα τα κουτσομπολιστικα που αναφερεις..ομως σωστα με προτροπη σου εσβησα τα ασχημα λογια που ανεφερα για την κυρια μιας και δεν υπαρχει πλεον ως εκτροφεας αρα δεν αξιζει λογω αναφορας...
Τελικα ομως δεν μου απαντησες..
Εκτροφειο με 2 γαλλικα γινεται? Και αν ναι για ποσα χρονια θα μπορεις να το κανεις αυτο?
Εσυ σαν πελατης ποιον θα εμπιστευοσουν..εναν που κανει αυτην την εκτροφη 30 χρονια και διακρινεται συνεχως σε ολες τις εκθεσεις με αριστες κριτικες, και ζει μονο για τα γαλλακια του(τον εχεις γνωρισει αρα θα ξερεις τι εστι).. ή καποιον που εχει 2 γαλλικα και πριν 5 χρονια ειχε κανει αλλη μια γεννα..και δεν το εχεις δει ποτε σε εκθεση?

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
UN CALLING

λοιπων, οσοι εχουν πατησει σε εκθεση τον εχουν δει τον κυριο Γιαννη (?) και ξερουν και την αγαπη του, το ηθος του ( που πολλες φωρες το εχει πληρωσει) και το γενικοτερο ποιον του. Σαν εκτροφεας ποτε δεν εχει ακουστει κατι κακο και το μονο περιεργο που θα μπορουσε να του επισυναψει καποιος ειναι οτι εχει παρα πολλα σκυλια-χωρις να ειναι απαραιτητα κακο, θεληση να υπαρχει και ολα γινονται! αν θυμαμαι καλα απο την frenchi κανει και τις εξετασεις υγειας που πρεπει οποτε δεν μπορεις να πεις οτι δεν κανει τα προαπαιτουμενα ενος εκτροφεα(εγω τουλαχιστον δεν γνωριζω κατι που θα με εκανε να το ισχυριστω)

το θεμα δεν ειναι ο κυριος γιαννης! εισαι εσυ παζλ μου. Ολοι εχουμε συμπαθιες και αντιπαθιες και σε χρηστες και σε εκτροφεις και σε εκπαιδευτες! αυτος ομως δεν μας δινει το δικαιωμα να κρινουμε τον κοσμο ολο, να θεωρουμε οτι εχουμε βρει την απολυτη αληθεια και να μην ειμαστε φειδωλοι στις εκφρασεις! υπαρχει μια πολυ λεπτη γραμμη που χωριζει την προταση απο την διαφημιση! και εσυ την εχεις ξεπερασει προπολλου. Επειδη και εσε να σε εχω πετυχει δεν νομιζω οτι το κανεις ιδιοτελως, αλλα οπως και να εχει χτυπαει ασχημα και δινει λαβη για την συζητηση που λαμβανει χωρα εδω και 4 σελιδες!

UN closing and out
Μα ειλικρινα δυσκολευομαι να καταλαβω...
Μπαινει ενα παιδι και ρωταει που μπορω να βρω γαλλικο bulldog?
Οπως ειπα 10000 φορες οταν εγω εψαξα μεσω κοε μονο αυτος υπηρχε εν λειτουργια, τοτε που να τον στειλω? ειδικα οταν αυτος θελει μοναχα απο ελλαδα...
Γιατι να του λεω ρωτα εκει πιο κει και παραπερα αφου οπως και να το κανουμε δεν υπαρχει αλλος στη Ελλαδα..
Αυτος που ανεφερε ο Dj γιατι δεν υπαρχει στον κοε στα Γαλλικα?

Ρε συ Dj μπορει οντως ο χριστοφορος και ο καθε χριστ. να ταιριαζει με αλλον εκτροφεα..αλλα ρωτησε για ελλαδα αρχικα και του απαντησα...για εξωτερικο του απαντησες εσυ μιας και εγω δεν ξερω οποτε θα επικοινηνησει αυτος και θα κρινει με ποιον ταιριαζει η οχι...
Τι παει να πει διαφημιση η δυσφημιση....οταν αυτος που εκτρεφει γαλλικα ειναι ενας και τυγχανει να ειναι καλος...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Σαν πελάτης - ιδιώτης δεν μπορώ να απαντήσω.
Σαν πελάτης - εκτροφέας ... δεν θα αγόραζα ποτέ σκύλο με τα top standarts της φυλής ώς προυποθέσεις. Αυτό περιλαμβάνει συμμετοχή σε εκθέσεις και διακρίσεις των γονέων και πολλών προγόνων, και άλλα πολλά. Γίνεται εκτροφείο με μία σκύλα, μπορεί να πάρεις τον καλύτερο σκύλο του κοσμου, ναι.

Δεν το αναπτύσσω γιατί το πώς διαλέγω εκτροφέα είναι άλλο topic ... το πώς φέρομαι και αν σέβομαι είναι το topic που γράφουμε τώρα ;)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
.οταν αυτος που εκτρεφει γαλλικα ειναι ενας και τυγχανει να ειναι καλος...
this is the catch! καλος για σενα, συμφωνα με τις εμπειριες, τις γνωσεις σου και αυτα που ηθελες απο τον σκυλο σου!

για να μην μακρυγορω ! θα ηταν ποιο σωστο να πεις οτι εγω εμεινα ικανοποιημενος παρα να πεις ειναι καλος.
επεισης το μοναδικος παλι χτυπαει! ο μοναδικος που ξερεις εσυ! εγω μπορει να ξεκινησα την εκτροφη πριν 3 μηνες πως μπορεις να με αποκλειεις επειδη δεν με ξερεις!

και ναι με 2 σκυλους γινεται εκτροφη και πολυ καλη μαλιστα!

μπορει να ακουγεται ηλιθιο αλλα αυτα εχει ο γραπτος λογος σε φορα!!

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Γιατί εγώ δεν πρότεινα ως "μοναδική λύση" 1 εκτροφείο.
Και αφου ανεφερες 2 εκτροφεια λοιπον στην Ελλαδα...
Το δευτερο πειραζει που δεν το δινει ο κοε στα γαλλικα? Η γινεται εσκεμμενα?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Τώρα ξαναέγινε ΕΝΑΣ ... :D

Η διαφήμιση και η δυσφήμιση επιτρέπεται από τους κανονισμούς του forum.

Eκφράσεις για εκτροφείς όπως "έφυγε σαν κυνηγημένη" - "ΒΥΒ" - "οι άλλοι δεν είναι σοβαροί" κλπ απαγορεύονται από εμένα ... πόσο πιο σαφές να το κάνω ? και πώς θα το απαγορεύσω ενώ δεν είναι δικό μου το forum και δεν απαγορεύεται από τους κανονισμούς ?? Θα στην λέω κάθε φορά που θα τα γράφεις μέχρι να το καταλάβεις.

Αυτό είναι το θέμα μας σε αυτό το topic ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
this is the catch! καλος για σενα, συμφωνα με τις εμπειριες, τις γνωσεις σου και αυτα που ηθελες απο τον σκυλο σου!

για να μην μακρυγορω ! θα ηταν ποιο σωστο να πεις οτι εγω εμεινα ικανοποιημενος παρα να πεις ειναι καλος.
επεισης το μοναδικος παλι χτυπαει! ο μοναδικος που ξερεις εσυ! εγω μπορει να ξεκινησα την εκτροφη πριν 3 μηνες πως μπορεις να με αποκλειεις επειδη δεν με ξερεις!

και ναι με 2 σκυλους γινεται εκτροφη και πολυ καλη μαλιστα!

μπορει να ακουγεται ηλιθιο αλλα αυτα εχει ο γραπτος λογος σε φορα!!

Καλος οχι μονο για μενα..καλος ειναι η αποψη ολων οσοι τον εχουν γνωρισει οπως εσυ ακομα και ο denis..
Μοναδικος μιλαω παντα βαση κοε..και ανεφερα οτι πλεον ξεκινησε και η margarita webber...
Οκ για τα 2 σκυλια που λες..αρκει παντα να ειναι δηλωμενα στον κοε σωστα?
Εσυ που ασχολεισαι ξερεις αλλους εκτροφεις γαλλικων?τους εχεις δει ποτε στις εκθεσεις?Γιατι τα εχουμε πει στην εκθεση και νομιζω οτι βλεπεις μονο 2-3 συγκεκριμενα ατομα...
Τεσπα το θεμα ειδικα για τον κυριο Γιαννη οντως πρεπει να σταματησει..απλα ειχε πολλες αποριες ο Dj για το τι ρολο παιζει και ειπα να βοηθησω να λυθουν(αν και ανεφερε οτι τους ξερεις ολους που postare)...
Εγω παντως περιμενω παντα βαση κοε να μου δωσετε μια λιστα εκτροφεων αξιολογων...

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Τώρα ξαναέγινε ΕΝΑΣ ... :D

Η διαφήμιση και η δυσφήμιση επιτρέπεται από τους κανονισμούς του forum.

Eκφράσεις για εκτροφείς όπως "έφυγε σαν κυνηγημένη" - "ΒΥΒ" - "οι άλλοι δεν είναι σοβαροί" κλπ απαγορεύονται από εμένα ... πόσο πιο σαφές να το κάνω ? και πώς θα το απαγορεύσω ενώ δεν είναι δικό μου το forum και δεν απαγορεύεται από τους κανονισμούς ?? Θα στην λέω κάθε φορά που θα τα γράφεις μέχρι να το καταλάβεις.

Αυτό είναι το θέμα μας σε αυτό το topic ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Απ τη στιγμη που ειναι ενα ελευθερο forum θα συνεχισω να εκφραζομαι ακριβως με τον ιδιο τροπο για ανθρωπους που ειναι byb η εφυγε κυνηγημενη μετα τα παμπολα προβληματα που δημιουργησε στη φυλη..
Τωρα αν επιτρεπεται η οχι απο εσενα πραγματικα με συγκινει...και αν θα μου τη λες καθε φορα...μπορει και να κλαιω μετα...
Γιατι σε εσενα μονο τετοιου ειδους συζητηση σου αρμοζει...

Status
Κλειδωμένο θέμα