Μιας και ολα σβηστηκαν...Πατρίτσια Μηχαηλίδου τηλ.2104661183, Αγ. Γεωργίου 38, Σαλαμίνα, είναι εκτροφέας.
Να όμως που από το "Μακαρι να ηταν και αλλοι και να υπηρχε μεγαλυτερος ανταγωνισμος!!" , περάσαμε στο "Ο αλλος που εχεις στην Ελλαδα δεν τον εχω δει ποτε σε εκθεσεις κτλ, και με ξενιζει λιγακι οτι εχει πολλες φυλες...".Ο αλλος που εχεις στην Ελλαδα δεν τον εχω δει ποτε σε εκθεσεις κτλ, και με ξενιζει λιγακι οτι εχει πολλες φυλες...
Πόσα δικά του έχει ώστε να του επιτρέπονται x γέννες και επιβάσεις ανά έτος?...ζευγαρωνει δικα του σκυλια αλλα φυσικα οχι συγγενικα μεταξυ τους..
Από τα δικά σου λεγόμενα και μόνο να δείς απορίες που προκύπτουν και θα έπρεπε να προκύπτουν.....αυτη τη στιγμη στο σπιτι ζει με 19 περιπου γαλλικα...και οπως σου ειχα αναφερει αγοραζει σκυλια απο εξω για να ξεκιναει και νεες αναπαραγωγες αν κρινει οτι το σκυλι που εφερε αξιζει...Κι αν κρινεις απο την ηλικια του φαινεται ειλικρινα οτι το κανει απο αγαπη και μονο..και επειδη πλεον δεν τα καταφερνει μονος εχει βαλει και 2 ανθρωπους να τον βοηθανε σε καθημερινη βαση..
''Το οτι μενω εδω και γραφω δεν παει να πει οτι με κραταει κανεις απ ολους αυτους...Όπως θα πρόσεξες δεν έχω αναφέρει για κανέναν αν είναι καλός , κακός ή BYB γιατί ακόμα και αν το θέτεις ως ερώτημα για κάποιον ειδικά που ομολογείς πως δεν ξέρεις...δεν είναι και ότι καλύτερο.
Φαντάσου να ήθελες να γνωρίσεις έναν καινούργιο φίλο κάποιου φίλου σου και να έλεγες "Θα το ψάξω αν είναι κλέφτης , παιδεραστής , δολοφόνος γιατί δεν έχω ακούσει κάτι για αυτόν και μου φαίνεται ύποπτος"...
Δεν κρίνεις κανέναν , όπως και εκτροφέα , από την ιστοσελίδα του!
''δεν εκρινα απο σελιδα..ρωτησα και εμαθα..αν 2 γαλλικα σε 5 χρονια σε κανουν εκτροφεα καλος..''
''δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι byb,οποτε μη γραφουμε αερολογιες, απλα ειπα οτι γενικα με ξενιζουν εκτροφεις που ασχολουντε με πολλες ρατσες''
Από τα δικά σου λεγόμενα και μόνο να δείς απορίες που προκύπτουν και θα έπρεπε να προκύπτουν...
Στα πόσα σκυλιά ονομάζεσε "συλλέκτης" ?
Πόσα από τα 19 κατεβαίνουν σε εκθέσεις και πόσα ζευγαρώνουν ?
Γιατί δεν βλέπω 19 σκυλιά στο site , "αποκρύπτονται" για κάποιο λόγο ?
Γιατί να μην πάρω σκύλο από εκεί που παίρνει εκείνος ή και από καλύτερη πηγή και να "πάω ένα βήμα πιο μπροστά" το lot της φυλής στην Ελλάδα ?
Γιατί να μη θεωρήσω κάποιον με "μονωπόλιο" , 19 σκυλιά και 2 "βοηθούς" κερδοφόρο επιχείρηση αλλά "ποιοτικό χομπίστα" ?
''Ολα του τα σκυλια εχουν κατεβει σε εκθεσεις, κι εχουν διακριθει..Ψαξε καλυτερα το site και θα βρεις τα περισσοτερα..Αν παρεις απο εκει που παιρνει εκεινος θα χρειαστει να δωσεις 3-5000 ενω ο κοινος ελληνας δεν θελει να δωσει πανω απο 200 ευρω...Τις σκυλες του τις ζευγαρωνει μεχρι 2 φορες..και μετα τα κραταει σπιτι και τους προσφερει οσο πιο ποιοτικη ζωη μπορει να εχει ενα σκυλι μεχρι το τελος του''
''Κερδοφορο επιχειρηση?χεχεχε...εχεις αναλαβει να φροντησεις 19 σκυλια?τα εξοδα να φερεις απ εξω καινουργιο?κτηνιατρους?...νομιζω επαρκουν αυτα''
''Να αναφερω και την ομολογια του Dennis οτι κανεις εκτροφεας σωστος δεν βγαζει λεφτα αλλα μπαινει μεσα...εκτος απο αυτους που το εκμεταλευονται πχ. εχοντας και ενα petshop απο πισω..''
...και πολλά άλλα που εγώ δεν θα "ψάξω" , δεν είναι αρμοδιότητα μου...
Θα πρέπει όμως να ψάχνει ο κάθε νέος ενδιαφερόμενος γιατί οι ονομαστικές προτάσεις τον αφήνουν περισσότερο "άσχετο" από όσο ήταν πριν ρωτήσει.
''Οταν αποφασισα να παρω γαλλικο εψαξα,πηγα σε εκθεσεις ρωτησα κοε...η απαντηση του ηταν η patricia(δεν υπαρχει πλεον)...ενα αλλο τηλ(το οποιο δεν υπηρχε πλεον)..και του Γκιουλπαλογλου...οπως ειπαν μονο αυτους εχουν καταχωρημενους''
''Μονος μου μεσω ιντερνετ κτλ βρηκα κανα δυο ακομα ονοματα τα οποια ομως πλεον ειχα παψει να ασχολουντε''
''Αρα οταν ρωταει καποιος, γιατι να μην τον στελνω κατευθειαν στον μονο που υπαρχει στην Ελλαδα...κι ας κρινεις μονος του αν ειναι καλος η οχι ο εκτροφεας που του προτεινα..''
Υ.Γ. Χωρίς να αναλαμβάνω αυτεπάγγελτα την υπεράσπιση κανενός , θα ήθελα να παρατηρήσω πως αν συμφωνήσουμε πως denis , ROTTIE , Chloe , κλπ. έχουν "διώξει" με την συμπεριφορά τους 5-10 μέλη , θα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε πως έχουν φέρει και κρατήσει 1000+ ...Γιατί κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις...
Ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν...Από αγάπη παίρνεις 19 σκυλιά που γνωρίζεις πως δεν μπορείς να φροντίσεις μόνος ?....Στα πόσα σταματά η "αγάπη" ?Στα πόσα σκυλιά ονομάζεσε "συλλέκτης" ?
Γιατί δεν βλέπω 19 σκυλιά στο site , "αποκρύπτονται" για κάποιο λόγο ?
Και γενικά το έχεις ξαναπεί, ενώ στην πράξη ΓΡΑΦΕΙΣ :Σεβομαι ολους τους εκτροφεις που κανουν σωστα τη δουλεια τους...δεν ξερω γιατι τα παιρνεις τοσο πολυ στη κρανα μιας και δεν τον χαρακτηρισα καλο η κακο αλλα ειπα θα το ψαξω...
Οπως θα σου πουν πολλοι η επιλογη απο εκτροφεα στην Ελλαδα ειναι μονοδρομος..ενας υπαρχει που ευτυχως εχει καλα σκυλια...
Και μιας και δεν απαγορευεται πλεον..το ονομα του ειναι Γκιουλπαλογλου Ιωαννης..και καλως η κακως ειναι μονο αυτος στην Ελλαδα!
Οποτε οποιος ψαχνει για γαλλικο δεν χρειαζεται να ξαναρωτησει...
Και δεν αποσκοπω σε διαφημιση απλα ειναι ο μονος που κανει σοβαρη εκτροφη..Μακαρι να ηταν και αλλοι και να υπηρχε μεγαλυτερος ανταγωνισμος!!!
Ο αλλος που εχεις στην Ελλαδα δεν τον εχω δει ποτε σε εκθεσεις κτλ, και με ξενιζει λιγακι οτι εχει πολλες φυλες...
Παντως οριστε...πληρη απαντηση που μπορειτε να βρειτε Γαλλακια..
Χαιρομαι πραγματικα που υπαρχει κι αλλος ομως θα ψαξω και θα ρωτησω γιατι κανεις δεν μου λεει οτι δεν προκειται για αλλον εναν byb...το οτι μια φορα συμμετειχε σε εκθεση με ενα σκυλο δεν μου λεει τιποτα..(δεν λεω οτι ειναι byb αλλα δεν αποκλειω και την πιθανοτητα)...
Ξαναλέω τα χειρότερα έχουν σβηστεί. Και αφού ενημερώθηκες - αφύ όλα αυτά τα έγραψες χωρίς να ξέρεις λεπτομέρειες κατά δήλωσή σου :Y.Γ O εκτροφεας που ανεφερες εχει ενα αρσενικο γαλλικο και ενα θυληκο..
Τωρα ποιος ανακυκλωνει μαλλον ειναι μια ρητορικη ερωτηση...
Συνεχίζεις να μην λές τίποτα αξιόλογο - το ένα σκυλί ήταν δικής του εκτροφής (αλλά άλλου ιδιοκτήτη) ? - συνεπώς μια καλή ανακύκλωση - σύμφωνα με ποιό κριτήριο άμα έχεις 2 σκυλιά κάνεις αιμομιξία συνέχεια ? Δεν καταλαβαίνω ....Λοιπον και μιας και ενημερωθηκα θα πω τα εξης...
Ο εν λογω κυριος ειχε πριν πολλα χρονια 1-2 γεννες..εχει στο εκτροφειο του και απ οτι επισυναπτει στο προσωπικο του κυβερνοχωρο 2 γαλλικα...συνεπως μια πολυ καλη ανακυκλωση κουταβιων...
Παλια συνεργαζοταν και με την προηγουμενη ''εν λογω'' αξιολογη κυρια αλλα μετα τα προβληματα που αρχισαν να παρουσιαζονται το εκοψαν το μεταξυ τους αθλημα..
Επισης θυμηθηκα τον κυριο απο την εκθεση του κοε στην νεα μακρη...ηταν της δικης του εκροφης dogo canario το οποιο κατα τη διαρκεια της εκθεσης επιτεθηκε και δαγκωσε μια κυρια με το pug της το οποιο το ειχε στην αγγαλια της εκεινη την ωρα...
Τωρα γιατι γυρισε ολος ο κοσμος και τον εκραξε του στυλ ''αμα δεν μπορειτε να ελεγχετε τα σκυλια σας'' μη τα φερνετε...ειναι αποριας αξιο..
Βεβαια σε αυτο δεν φταει αυτος αλλα ο ιδιοκτητης του..Απλα το αναφερω επειδη ημουν μπροστα στο περιστατικο..