Καλησπέρα και παλι! Δυστυχώς δεν προλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια σας λόγω χρόνου. Λοιπόν μίλησα μαζι του και μου είπε οτι ειναι εκτροφέας αλλα ενίοτε εισάγει και κουτάβια απο Ουγγαρία καθως εχει συνεργάτες-εκτροφείς εκει. Στην περίπτωση μου έκανε εξαίρεση και έφερε το κουτάβι απο Ουγγαρια διότι μου είπε οτι νόμιζε οτι ήθελα άμεσα και δεν ειχε ο ίδιος διαθέσιμη γεννά διότι όλες οι γέννες ήταν ήδη κλεισμένες απο πριν. Μου είπε οτι νόμιζε πως με ενημέρωσε γι αυτο και προχώρησε με την εισαγωγή του κουταβιού μου. Η αληθεια ειναι οτι δεν με ενημέρωσε και ζήτησε συγγνώμη για το μπέρδεμα και την ταλαιπωρία και προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας του ως ένδειξη μεταμέλειας. Η άποψη μου ειναι παρόλο που εκτίμησα την προσφορά του και βοήθεια, δεν μπορώ να κρύψω την δυσαρέσκεια μου οτι δεν με ενημέρωσε και υπέθεσε λάθος διότι αρχικώς ήμουν ξεκάθαρη οτι έψαχνα αμιγώς εκτροφέα κι όχι εκτροφέας και εισαγωγέας. Δεν ξέρω αν μπορει καποιος νομικά να ειναι και τα δυο,αλλα μου είπε οτι έκανε εξαίρεση για εμένα καθως βιαζόμουν. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο διότι ξέρω οτι απαιτείται χρόνος για την εύρεση. Όσον αφορά το pet shop δεν διαθέτει όσον αφορά κουτάβια,μονο είδη εξοπλισμού για κουτάβια όπως αναφέρθηκε πιο πάνω. Ελπίζω να διαφώτισα κάπως τα πράγματα και να ξεκαθάρισαν διότι η επικοινωνία ήταν πολυ δύσκολη οφείλω να ομολογήσω γι αυτο και δεν είχατε νέα μου.