Ακριβώς για αυτο δεν κατηγορώ τον ίδιο και θεωρω πρώτα απο όλα τον εαυτό μου υπεύθυνο απο την αρχή της συζήτησης. Σε αυτο δεν χώρα αμφιβολία,οι χειρισμοί μου εντελώς άστοχοι και αν ήμουν τόσο εγώ όσο και άλλοι διότι πολυ θα ήθελα να ήμουν μονο εγώ αυτή που το χειρίστηκε λάθος,δεν θα υπήρχαν τέτοιες παρανοήσεις και ενδεχομένως παράνομιες.Επισης υπαρχουν κανονισμοι που απαγορευουν το ταξιδη σκυλου κατω απο μια ηλικια. Ουτε εγω το ηξερα διαβασα και το εμαθα πριν παρω το κουταβακι μου.
Επισης πως ειναι εκτροφης δικης του και να ειναι απο ουγγαρια? Εχει πετ σοπ ελλαδα και εκτροφειο ουγγαρια? Και ενα λιαρ τζετ να πηγαινοερχετε?
Εν κατακλειδι φταινε οι ανθρωποι που μας δουλευουν φταιμε και εμεις που δουλευομαστε.
Καλη ζωη με το σκυλακι σας.
Αυτο θέλω να κάνω κι εγώ γιατι τώρα δεν αλλάζει, ο,τι έγινε,έγινε. Σημασία εχει να το ψάξω,να μάθω απο αυτο έστω και υπό αυτές τις συνθήκες και να μπορέσω ισως με την εμπειρία μου αυτή να διαφωτισω κάποιον άλλο που μπορει να κανει τους ίδιους άστοχους χειρισμούς με εμένα.Δεν χρειαζεται να ευχαριστεις για τιποτα , και εγω ειχα καποια αρνητικη εμπειρια (οχι τοσο οσο η δικια σου και οχι τοσο τραβηγμενο , το 1ο κουταβι μου ειχε παρασιτα μαλλον giardia ή κοκιδια και τραβιομουν 10 μερες σε 3-4 κτηνιατρους οι οποιοι με καθοδηγησαν λαθος και στο τελος επεστρεψα το κουταβι στον εκτροφεα και πηρα απο αλλη γεννα πιο μετα αλλο κουταβι , αλλα εγω ειχα επιλεξει γεννα , ειχα δει τα μικρα απο 20 ημερων , ειδα τη μανα και πηγα στο εκτροφειο 5-6 φορες πριν παρω τα μικρα κλπ εδω παιζει μεγαλο serial) και εκανα τα δικα μου λαθη , απο αυτα μαθαινουμε.
Είναι συνέχεια του προηγούμενου θέματος με το κ.μπαουραμη ??Με το κουταβάκι που δεν ξέραμε αν έχει κάνει εμβόλιο??Μη βοιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα , αφηστε να μιλησει μαζι του διοτι και τη προηγουμενη φορα εγραφε οτι το κουταβι το πηρε ανεμβολιαστο αλλα τελικα ειχε κανει 1 εμβολιο , περιμενετε να δουμε τι θα μας πει
Ναι αυτο ειναι , τελικα το κουταβι ειχε κανει εμβολιο για τυφο , επαθε τυφο , το ξεπερασε αλλα δεν ξερουμε αν ειναι εκτροφης του , αν ειναι απο puppy mill στην ουγγαρια και αν εχει pedigree και απο ποιον κυνολογικο ομιλο , λιγο μπερδεμα...Είναι συνέχεια του προηγούμενου θέματος με το κ.μπαουραμη ??Με το κουταβάκι που δεν ξέραμε αν έχει κάνει εμβόλιο??
Μπορεί και να συμβαίνει αυτό. Όμως πως εξηγείς το γεγονός ότι το κουτάβι ήρθε στην Ελλάδα τόσο μικρό. Πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 μηνών και 21 ημερών αρα ήταν παράνομη η είσοδός της στην Ελλάδα.Πρώτα απ ολα να χαίρεσαι το κουταβάκι σου και να είναι πάντα καλά.
Οσο αφορά το μπέρδεμα με τα χαρτιά, γίνετε να έχει συνεργασία με κάποιο Ουγγρικό εκτροφείο (να παίρνει σκυλιά ως επιβήτορες για δικά του θηλυκά και το ανάποδο) και στην δική μας την περίπτωση να έχει στείλει αυτος το αρσενικό στην Ουγγαρία για ζευγάρωμα? Έτσι δεν θα ανήκε το κουτάβι στο ξένο εκτροφείο και δεν θα υπάγονταν στα ξένα προτυπα για το pedigree?
Σωστά έχεις απόλυτο δίκαιο. Δεν το σκέφτηκα καθόλου αυτόΜπορεί και να συμβαίνει αυτό. Όμως πως εξηγείς το γεγονός ότι το κουτάβι ήρθε στην Ελλάδα τόσο μικρό. Πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 μηνών και 21 ημερών αρα ήταν παράνομη η είσοδός της στην Ελλάδα.