Απόκτηση γερμανικού ποιμενικού

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
FairyMary ψάξε λίγο το όλο θέμα με τους εκτροφείς. Μην ακούς πολλά όλοι τους θέλουν να κάνουν τη δουλεία τους και να πουλήσουν, είναι εμπορικό το θέμα, Αν εσύ έχεις καταλήξει οτι θες ΓΠ σκέψου τα εξής:
1 είναι σκυλιά με πολύ ενέργεια,απο κουτάβι μπορεί να σε κουράσει θέλει υπομονή και επιμονή.
2 Καλό θα ήταν απο την ώρα που θα το πάρεις σπίτι σου να βρεις έναν καλό εκπαιδευτή να σου δίνει συμβουλές και στην ηλικία των 5 μηνών να ξεκινήσεις βασική υπακοή.
3 Να είσαι πάντα αυστηρή αλά και δίκαιη(μην σε τουμπάρει η γλυκιά φατσούλα του θα κάνει τα πάντα για να σε τουμπάρει.
Άμα γίνεις εσύ ο αρχηγός θα απολαμβάνεις όλες τις ώρες σας.Να όμως σου πάρει τον ¨αέρα¨ θα σε κουράζει και δεν θα τον χαίρεσαι.
Αυτές οι σωστές συμβουλές, ισχύουν σχεδόν για όλα τα σκυλιά.
Τουλάχιστον οπωσδήποτε, για τα μεγαλόσωμα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
O Γερμανικός Ποιμενικός χάρη στην εκπαιδευσιμότητα του είναι πολύ ελαστικός αλλά ταυτόχρονα απαιτητικός!
Αν δοθεί μια βάση από την αρχή και η τήρηση της στην συνέχεια σε ένα καλό επίπεδο η συμβίωση θα είναι υπέροχη!
Μην είμαστε υπερβολικοί, αν μάθεις τους χειρισμούς από τον εκτροφέα σου ή τον εκπαιδευτή σου όλα τα άλλα είναι μια χαρά!Δεν χρειάζεται υπερβολές, το είπαμε και παραπάνω;)!Ουσιαστική εκτόνωση χρειάζεται!Έχει πολύ ανοχή ως σκύλος από άποψη χειρισμών και αν είναι καλός χαρακτήρα είναι πολύ εύπλαστος και απόλυτα προσαρμόσιμος στο πρόγραμμα του καθενός!
Προσωπικά όταν ήταν κουτάβι ήμουν πολύ πιο αυστηρός από τώρα!Το πρόγραμμα το ακολουθούσα πολύ πιστά όσο μπορούσα!Πλέον έχω κάνει κοιλιά όσον αφορά τα ωράρια αλλά όχι όσον αφορά την ποσότητα και την ποιότητα της εκτόνωσης του!Είναι ένας σκύλος που διατηρείται και μπορεί να προσαρμοστεί πολύ εύκολα στα ωράρια!
Καλό θα είναι να μην αγχωνόμαστε!
Το τρίπτυχο "Διάβασμα-συμβουλές εκτροφέα-όρεξη" αν το έχει ο υποψήφιος ιδιοκτήτης θα είναι τέλεια!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κανείς δεν αγχώθηκε Στέλιο μου...ούτε υπερβάλαμε πουθενά...Όπως είπες και μόνος σου όταν ήταν κουτάβι ο Αδάμ ήσουν πολύ πιο αυστηρός...Και ναι μεν ο Γερμανικός είναι ένας πολύ προσαρμοστικός, εύπλαστος και έξυπνος σκύλος αλλά δεν τον λες και κανις...ή Golden...

FairyMary

Banned
Banned
3 Ιανουαρίου 2013
138
0
31
O Γερμανικός Ποιμενικός χάρη στην εκπαιδευσιμότητα του είναι πολύ ελαστικός αλλά ταυτόχρονα απαιτητικός!
Αν δοθεί μια βάση από την αρχή και η τήρηση της στην συνέχεια σε ένα καλό επίπεδο η συμβίωση θα είναι υπέροχη!
Μην είμαστε υπερβολικοί, αν μάθεις τους χειρισμούς από τον εκτροφέα σου ή τον εκπαιδευτή σου όλα τα άλλα είναι μια χαρά!Δεν χρειάζεται υπερβολές, το είπαμε και παραπάνω;)!Ουσιαστική εκτόνωση χρειάζεται!Έχει πολύ ανοχή ως σκύλος από άποψη χειρισμών και αν είναι καλός χαρακτήρα είναι πολύ εύπλαστος και απόλυτα προσαρμόσιμος στο πρόγραμμα του καθενός!
Προσωπικά όταν ήταν κουτάβι ήμουν πολύ πιο αυστηρός από τώρα!Το πρόγραμμα το ακολουθούσα πολύ πιστά όσο μπορούσα!Πλέον έχω κάνει κοιλιά όσον αφορά τα ωράρια αλλά όχι όσον αφορά την ποσότητα και την ποιότητα της εκτόνωσης του!Είναι ένας σκύλος που διατηρείται και μπορεί να προσαρμοστεί πολύ εύκολα στα ωράρια!
Καλό θα είναι να μην αγχωνόμαστε!
Το τρίπτυχο "Διάβασμα-συμβουλές εκτροφέα-όρεξη" αν το έχει ο υποψήφιος ιδιοκτήτης θα είναι τέλεια!
Αχ ωραία! Ευχαριστω πολύ!!!! Παω για διάβασμα και ψάξιμο!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Sea-mol και vageli ελπίζω να με δουλεύεται.
Με τέτοιο avatar που έχει ο sea-mol ...εσύ τι φαντάζεσαι ?

sea-mol..να σου θυμίσω ότι τέλειωσαν οι γιορτές.

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi