Αποριες για κουταβι

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Χωράει μεγάλη συζήτηση βρε ghelly...
Δεν ειναι ακριβως το ίδιο η βιτρινα, με καποιον που ανεύθυνα άφησε το σκυλί του να κυοφορήσει.
Το πετ σοπ αν δεν τα παιρνει ό κοσμος, αναγκαστικά δεν θα ξαναφέρει.
Ο ανεύθυνος δεν προκειται να συνετιστεί έτσι! Όταν συμβεί, αν δεν βρει να τα δώσει, θα τα βάλει σε μια κούτα και θα τα αφήσει κάπου.
Το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο,ειτε σε byb ειτε σε πετσοπ.Αν δεν βρεθει αγοραστης ή εστω καποιος να παρει σπιτι του το κουταβι,αυτο θα πεταχτει στον δρομο(στην καλυτερη των περιπτωσεων).Γιατι και αν δουνε απο το πετ σοπ οτι το σκυλι μεγαλωνει και δεν το παιρνει κανεις,τι θα κανουν ; Εγω οσο και αν το εχω ψαξει δεν εχω βρει λυση στο προβλημα χωρις να υπαρχουν απωλειες και θυσιες(εντος και εκτος εισαγωγικων).Αν το πετ σοπ φερει 10 κουταβια και δεν τα παρει κανεις,το κερδος θα ειναι οτι δεν θα τα αναπληρωσουν με αλλα 10,τα πρωτα 10 κουταβια ομως ποιος ξερει που θα βρεθουν..Αν κοπει η "ανατροφοδοσια" κουταβιων λογω χαμηλων πωλησεων,μπορει καποια στιγμη να σταματησει και η "τροφοδοσια"..

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Οι byb κατατάσσονται στο ιδιο πεδίο με τα πετ σοπ και γι αυτο δεν τους ανέφερα ξεχωριστά.
Εγω δεν μιλησα για byb.
Ουτε, αν καταλαβα καλά η κοπέλα σε αυτό το θέμα πήρε σκυλί από byb.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Απο ιδιωτη τα πηρανε και οι 2 κοπελες που εγραψαν στο θεμα,απλα και οι 2 ανεφεραν πως δεν πληρωσαν χρηματα.Ισως εγω καταλαβα λαθος.No big deal.