Απορίες για εκτροφεία Λαμπραντόρ

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αγαπητέ Argos,

Τείνω να συμφωνήσω μαζί σου, παρότι η διαδικτυακή εμπειρία μου και η εμπειρία μου σαν moderator είναι φτωχή... Απλά, προσπαθώ ακόμα να διατηρώ μιά κοινή - συμβατική λογική...

Για αυτό το λόγο ακριβώς, επειδή έχω την ίδια άποψη με σένα, έδωσα έμφαση στο βάθος χρόνου και εξαίρεσα άμεσα τα πάρα πολά posts στη μονάδα του χρόνου...

Υ.Γ. Αν διαβάσεις δε τα δικά μου posts (εντάξει, παραδέχομαι ότι έχω γράψει και ...chatting posts:)) θα καταλάβεις τι "ψυχή" και τι "αίμα" περιέχουν για το "σκύλο" και όχι για μένα...

Last edited:

Argos

Active Member
7 Μαϊου 2011
44
0
Πολλά μέλη με πρώτο πόστ να υποστηρίξουν τον εκτροφέα... "σαν να" είναι "βαλτοί". Εμένα αυτήν την εντύπωση μου δίνει πάντως.
Μπορεί και να χεις δίκιο... Μπορεί και να είναι όμως "βαλτοί" αυτοί που εναντιώνονται στο εν λόγω εκτροφείο, όπως εσύ... Γιατί μπορεί να είμαι άσχετος από σκυλιά, αλλά οι απόψεις τους μου φαίνονται πειστικές... και ξέρεις γιατί??? Γιατί εχουν κουτάβι,, απ ότι λένε τουλάχιστον, από αυτό το εκτροφείο... Και καλή τη πίστη έχουν γνωρίσει και τον εκτροφέα και τη δουλειά του.... Εσυ??? Που τα βασίζεις αυτά που λές??? Άντε γιατι θα πάρω raccellaki...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Άντε γιατι θα πάρω raccellaki...
Off-topic, αλλά για να χαλαρώσουμε λιγάκι:

Πρόσεξε, γιατί θα σου βάλει τα δυό πόδια σ' ένα παπούτσι!!!:D

Argos

Active Member
7 Μαϊου 2011
44
0
Off-topic, αλλά για να χαλαρώσουμε λιγάκι:

Πρόσεξε, γιατί θα σου βάλει τα δυό πόδια σ' ένα παπούτσι!!!:D

Απειλή ή προειδοποίηση????? :D:D:D:D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Απειλή ή προειδοποίηση????? :D:D:D:D
Μόνο σαν απειλή θα μπορούσα να το πάρω, μέσα στο σπίτι μου, αν δεν ήμουν (πρωτ)αθλητής δρόμων ημιαντοχής, ώστε να το εκτονώνω...:D

Argos

Active Member
7 Μαϊου 2011
44
0
"Οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά" λένε οι Σέρβοι ;) Θα δείξει...
και μαζί με τα ξερά... καίγονται και τα χλωρά... Δεν μου απαντάς όμως!!!!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Αυτο ειναι το θεμα οτι η ιστορια επαναλαμβανεται! Γιατι φαινεται πως υπαρχουν ατομα που ενοχλουνται πολυ απ τις επιτυχιες και το επιπεδο στο οποιο εχουν φτασει ο Χρηστος και η Μαργαριτα!

Προσωπικα ειπα οτι αυτος ηταν καθαρα ο λογος που γραφτηκα. Γιατι δε μπορουσα και 2η φορα να μη καταθεσω τη γνωμη μου. Δε γινεται να βλεπω να γραφονται ανακριβειες, και να μη παιρνω θεση.

Εχουμε ενα απ τα καλυτερα ελληνικα εκτροφεια και παμε να βγαλουμε απ τη μυγα ξυγκι για να βρουμε κατι αρνητικο.

Κι αν οποιος γραφει θετικα ειναι βαλτος , το ιδιο μπορω να πω και για σενα πχ Berna!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Μπορεί και να είναι όμως "βαλτοί" αυτοί που εναντιώνονται στο εν λόγω εκτροφείο, όπως εσύ... Γιατί μπορεί να είμαι άσχετος από σκυλιά, αλλά οι απόψεις τους μου φαίνονται πειστικές... και ξέρεις γιατί??? Γιατί εχουν κουτάβι,, απ ότι λένε τουλάχιστον, από αυτό το εκτροφείο... Και καλή τη πίστη έχουν γνωρίσει και τον εκτροφέα και τη δουλειά του.... Εσυ??? Που τα βασίζεις αυτά που λές???
Προφανώς σε διηγήσεις άλλων που τους εμπιστεύεται τόσο πολύ ώστε να εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Γιατί για μένα εκτίθεσαι όταν ζωγραφίζεις τόσο αρνητικά την δουλειά κάποιων ανθρώπων χωρίς να έχεις την παραμικρή προσωπική εμπειρία από αυτούς, από τον χώρο τους και από τους σκύλους τους.
Kαι όσον αφορά Berna αυτούς που συμφωνούν μαζί σου δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν , αλλά πιστεύω ότι αυτοί τουλάχιστον ίσως έχουν 'αποψη που να πηγάζει από προσωπική εμπειρία και δεν γίνονται απλά φερέφωνα κάποιου άλλου.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Κι εγω εχω ακουσει αρνητικα για αλλα εκτροφεια αλλα επειδη δεν εχω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποψη, δε θα κατσω να τα γραψω

+1000 kyveli

Argos

Active Member
7 Μαϊου 2011
44
0
Argos διάβασε και το άλλο θέμα που παρέθεσε η Sofouli... Εγραψαν και εκεί μέλη όπως ο "Αλέξης" η "Νάνσι" και έμειναν στα 6 τους ποστ... και μετά μην τους είδατε. Η ιστορία επαναλαμβάνεται.
ΟΚ. Το διάβασα, αλλά δεν μου λέει κάτι αυτό! Δεν θα επαναλάβω τη γνώμη μου για τoν αριθμό των post, αλλά θα επαναλάβω το ερώτημά/ άποψη μου προσπαθώντας να το κάνω σαφέστερο... όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ ως υποψήφιος αγοραστής lab, που προσπαθεί να βγάλει άκρη και από αυτά που γράφονται σε αυτό το forum!!!!

Το θέμα δεν είναι πόσοι "βαλτοί" υπερασπίζονται τον "κουταβέμπορα" (εμπνευσμένο!!!), αλλά πόσοι κατατίθενται εναντίων του "puppymillαδικού" (επίσης εμπνευσμένο) του... και για να το θέσω στην σωστή του βάση: πόσοι των κατηγορούν όχι από ΚΑΠΝΟΥΣ
και ΦΩΤΙΕΣ, αλλά πόσοι αγόρασαν κουτάβι από αυτόν με πρόβλημα, ή προέκυψε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω... Οι ΚΑΠΝΟΙ αδικούν και τους υποψήφιους αγοραστές που ψάχνονται μέσα σε αυτό το forum, αλλά και τα άλλα εκτροφεία...
Και ξέρεις κάτι... επιδή πείσμωσα, εγώ θα πάω να τους γνωρίσω αυτούς τους εκτροφείς... ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ .... και τοτε θα έρθω και θα καταθέσω την άποψη μου!!! Για να μην μιλάω και εγώ στον αέρα, όπως εσύ και κάποιοι άλλοι... ¨Αντε γιατί θα πάρω raccellaki...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Προφανώς σε διηγήσεις άλλων που τους εμπιστεύεται τόσο πολύ ώστε να εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Γιατί για μένα εκτίθεσαι όταν ζωγραφίζεις τόσο αρνητικά την δουλειά κάποιων ανθρώπων χωρίς να έχεις την παραμικρή προσωπική εμπειρία από αυτούς, από τον χώρο τους και από τους σκύλους τους.
Kαι όσον αφορά Berna αυτούς που συμφωνούν μαζί σου δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν , αλλά πιστεύω ότι αυτοί τουλάχιστον ίσως έχουν 'αποψη που να πηγάζει από προσωπική εμπειρία και δεν γίνονται απλά φερέφωνα κάποιου άλλου.
Κατ'αρχάς γίνεσαι εριστική, δεν είμαι "φερέφωνο" κανενός. Υπάρχουν όμως πράγματα που δε μου αρέσουν, και ΝΑΙ, είναι ο μεγάλος αριθμός σκύλων, και ΝΑΙ, είναι που δεν αναγράφονται εξετάσεις δυσπλασίας στην ιστοσελίδα τους, και ΝΑΙ, είναι που άνθρωποι με τους οποίους έχω μιλήσει και εμπιστεύομαι δεν το θεωρούν ότι καλύτερο, και ΝΑΙ, είναι πολλοί οι παράγοντες που θα με έκαναν να απορρίψω το συγκεκριμένο εκτορφείο.

Εχω κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις, γιατί κανείς δε μου απαντάει; Από εσάς που πήρατε κουτάβια από εκεί; Σας έχουν πει για τα κληρονομικά προβλήματα της φυλής; Σας έχουν πει για τις εξετάσεις που έκαναν στους γεννήτορες; Σας τις έχουν δείξει; Γιατί κανείς δεν απαντάει;

(μετά βάζω πράγματα στο μυαλό μου)

Argos

Active Member
7 Μαϊου 2011
44
0
Και ξέρεις κάτι... επιδή πείσμωσα, εγώ θα πάω να τους γνωρίσω αυτούς τους εκτροφείς... ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ .... και τοτε θα έρθω και θα καταθέσω την άποψη μου!!! Για να μην μιλάω και εγώ στον αέρα, όπως εσύ και κάποιοι άλλοι...
Mήπως να το κανες και συ Berna??? Tότε ίσως να αποκτούσαν υπόσταση κάποια από αυτά που ισχυρίζεσαι...

@Argos... γράψτο Russellaki τουλάχιστον:p ... Jack Russell γράφεται:D
οκ thanks... ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Κατ'αρχάς γίνεσαι εριστική, δεν είμαι "φερέφωνο" κανενός.
Μπορείς να το πεις κι έτσι αλλά εάν δεν μου έδινες πάτημα δεν θα μπορούσα να γίνω.

Εχω κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις, γιατί κανείς δε μου απαντάει; Από εσάς που πήρατε κουτάβια από εκεί; Σας έχουν πει για τα κληρονομικά προβλήματα της φυλής; Σας έχουν πει για τις εξετάσεις που έκαναν στους γεννήτορες; Σας τις έχουν δείξει; Γιατί κανείς δεν απαντάει;
Κατ'αρχάς δεν ρώτησες ποτέ εμάς, ρώτησες τον εκτροφέα.
Και ναι έχω συζητήσει μαζί του για τα προβλήματα της φυλής, μάλλον για να είμαι πιο ακριβής μου τα έχει εκθέσει ο ίδιος με κάθε λεπτομέρεια, μου έχει μιλήσει και για τα σκυλιά του και για το ιστορικό υγείας τους, και εξετάσεις δεν του ζήτησα ποτέ να δω γιατί δεν το θεώρησα ΕΓΩ αναγκαίο.
Το γιατί κανείς δεν απαντάει νομίζω ότι είναι άλλο ένα αυθαίρετο συμπέρασμα σου, μόλις ρώτησες σου απάντησα.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ωστε Κυβέλη, δεν έχεις ιδέα αν οι γονείς του κουταβιού σου έχουν δυσπλασία.
Εγώ τουλάχιστον, δεν νιώθω την υποχρέωση να "γλείφω" κανέναν.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ωστε Κυβέλη, δεν έχεις ιδέα αν οι γονείς του κουταβιού σου έχουν δυσπλασία.
Νομίζω ότι τώρα πραγματικά κάνεις πλάκα, και δεν θα συνεχίσω να σου απαντάω σοβαρά :)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Berna κακες παρεες κανεις νομιζω! Σου προτεινω να πας καποια στιγμη απο εκει και να γνωρισεις τους ανθρωπους απο κοντα και τα σκυλια τους.

Μεχρι τοτε μπες στο dbg.gr να δεις την αξιολογηση του εκτροφειου. 20 αστερια βλεπω εγω

Λες οι ανθρωποι να τρεχουν ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ για εκθεσεις, να ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ και να μην εχουν υγειη σκυλια;; Το πιστοποιητικο απ τις εξετασεις του μπαμπα της σκυλας μου ειναι στον υπολογιστη μου.

Να μπει να γραψει ο εκτροφεας τι; Το αυτονοητο;;

Εδω εχουμε εκτροφεις που ζευγαρωνουν σκυλια χωρις να τα χουν κατεβασει σε εκθεση, ο Χρηστος και η Μαργαριτα μας πειραξαν. Α ρε bybs που μας χρειαζονται!

Last edited:

Argos

Active Member
7 Μαϊου 2011
44
0

(μετά βάζω πράγματα στο μυαλό μου)
Γιατί ρε Berna δεν ρωτάς και για τα άλλα δύο εκτροφεία που αναφέρθηκαν??? Για αυτούς ξέρουμε??? Γιατί εγώ, ο χαζός πάλι!!!, δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο!!!!! ή στις λίγες γέννες το θεωρούμε δεδομένο ότι δεν συμβαίνει????

Μας κοροϊδεύεις ή ιδέα μου είναι???? Και εξακολουθείς να μην απαντάς στο προηγούμενο ερώτημα μου...
Το "φερέφωνο" σε πείραξε μετά!!!! Άντε γιατί θα πάρω Rassellaki...

Last edited: