Χμ, ενδιαφέρον, 2 νέα μέλη, και τα πρώτα τους ποστ να υποστηρίξουν το εν λόγω εκτροφείο.
Ενδιαφέρον.
Ενδιαφέρον.
Εγώ όμως Βerna δεν είμαι νέο μέλος, και δεν ήταν τα πρώτα μου posts και αυτά που λέγονται από τα 2 νέα μέλη είναι και η δική μου εμπειρία.Χμ, ενδιαφέρον, 2 νέα μέλη, και τα πρώτα τους ποστ να υποστηρίξουν το εν λόγω εκτροφείο.
Ενδιαφέρον.
Berna, χωρίς να ξέρεις, χωρίς να έχεις πάει ποτέ στο εν λόγω εκτροφείο, χωρίς να έχεις προσωπική άποψη και να δείχνεις τόση εμπάθεια είναι αν μη τι άλλο περίεργο. Όσο για ισοπέδωση, μόλις τα ισοπέδωσες όλα μιλώντας για παπυμιλάδικο.Αυτό δε μου λέει κάτι, σίγουρα υπάρχουν και ευχαρηστημένοι πελάτες παπιμιλάδικων αλλά οκ, ας μην τα ισωπεδώνουμε.
Αγαπητή Emmanuela, καλώς ήλθες στο dogforum!Θα σου πρότεινα να εξέφραζες τη προσωπική σου άποψη μονάχα αν είχες ιδία εμπειρία και όχι απλά γιατί δεν έχεις τι άλλο καλύτερο να κάνεις.
Και γιατι δεν μας βάζει σε σκέψεις το οτι δεν μπαίνουν νέα μέλη να κατηγορήσουν το εν λόγω εκτροφειο ρε Berna? Πολύ πιο ενδιαφέρον!!!!Αυτό δε μου λέει κάτι, σίγουρα υπάρχουν και ευχαρηστημένοι πελάτες παπιμιλάδικων αλλά οκ, ας μην τα ισωπεδώνουμε.
Να μπαίνουν όμως μέλη στο φόρουμ για να υποστηρίξουν το εκτροφείο ενώ ο ίδιος ο εκτροφέας δεν απαντάει στις ερωτήσεις μου, με βάζει σε σκέψεις!
Δεν πιστεύω να μην καταλαβαίνεις, σοβαρά
Πολλά μέλη με πρώτο πόστ να υποστηρίξουν τον εκτροφέα... "σαν να" είναι "βαλτοί". Εμένα αυτήν την εντύπωση μου δίνει πάντως.
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω... αν θες γίνε πιο σαφής γιατι αισθάνομαι ηλίθιος... και οχι τιποτα αλλό... αλλά τελικά αντί για lab θα πάρω raccellaki...
Αγαπητέ johnk, η εμπειρεία μου ως mod σε άλλο forum μου υπαγορεύει πως τα παλλά post που πολλές φορές γίνονται εσχεμένα, απλά και μόνο για να αυξηθεί ο ο αρι8μός και κατ επέκταση ο σεβασμός από τα άλλα μέλη της κοινότητας, δεν μας δίνουν την δυνατότητα να γειώνουμε έτσι τα νέα μέλη της κοινότητας με πρόφαση ότι τα καλοσωρίζουμε... Ευχαριστώ.ας μην πω μετά από 5.500 posts, όπως η Berna