Απορίες για εκτροφεία Λαμπραντόρ

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Berna διαβασε λιγο παλι τη συζητηση μας. Εσυ προτεινες το αμαλθεα, εγω σε ρωτησα αν πληρει καποιες προυποθεσεις. Μου απαντησες οτι δεν ηξερες αλλα οτι τουλαχιστον δε ζευγαρωσε σκυλα με καρκινο.
Αρα γενικα σου λεω οτι νταξει μωρε και να μη τα κατεβαζει(ο οποιοσδηποτε) ή να μη του εχει εξετασεις, ειναι οκ αρκει να μην εχουν καρκινο.

Εγω δε γνωριζω προσωπικα τους ανθρωπους κι εχω ακουσει καλα λογια ισα ισα. Εσενα ρωτησα πως μπορεις να τους προτεινεις; Αφου δε ξερεις τα βασικα γι αυτους; Πραγματα τα οποια ρωταγες με επιμονη τον Χρηστο;;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Εδώ και 15 ποστ μιλάτε για μια ιστορία που ακούσατε από την εκτροφέα της coco και που δεν μπορείτε να επιβεβαιώσετε τα γεγονότα με κανένα τρόπο...Γνωρίζετε αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που βγαίνει αυτή η ιστορία στην επιφάνεια; Επειδή κανείς δεν γεννήθηκε χθες γνωρίζουν όλοι νομίζω πως μπορεί να κάψουν πρώην συνεργάτες που ήρθαν σε σύγκρουση ο ενας τον άλλο...Χωρίς να έχουμε και τις δύο απόψεις, για μια υπόθεση που εκκρεμεί λέμε ότι να ναι; Επειδή μιλάμε πίσω από nicknames φυσικά...Γιατί αν μιλούσαμε επώνυμα θα ήμασταν τουλάχιστον λίγο πιο προσεχτικοί..

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Απαξίωση όχι - το αντίθετο ακριβως

και το βασικότερο
μιλάμε για το διαδύκτιο και τα φόρουμ
όχι για την κατα πρόσωπον επαφή
άλλα ήθη
- καλό κακό δεν ξέρω
αλλά εδω δεν υπάρχει ισχύς όνόματος
-άλλωστε σας εξήγησα,υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα να γνωρίζει ο καθένας τον κάθε επώνυμο του κάθε χώρου
ΑΛΛΑ και αν όντως είναι αυτος που δηλώνει ότι είναι στο nickname του αφού κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει
Αλλο το τι λέω σαν αγαπητικός της βοσκοπούλας ....και αλλο επωνύμως, ας μην το κάνουμε βήμα οπαδών Ολυμπιακού η Παναθηναικού, ας αναμένουμε να δούμε πιός έχει δίκιο, και σαφώς έχοντες απόψεις αντίθετες έχουν θέσεις με ισχύ εδώ, δεν δέχομαι καμιά άποψη μέχρι το να λάβω γνώση όλων των απόψεων

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Αλλο το τι λέω σαν αγαπητικός της βοσκοπούλας ....και αλλο επωνύμως, ας μην το κάνουμε βήμα οπαδών Ολυμπιακού η Παναθηναικού, ας αναμένουμε να δούμε πιός έχει δίκιο, και σαφώς έχοντες απόψεις αντίθετες έχουν θέσεις με ισχύ εδώ, δεν δέχομαι καμιά άποψη μέχρι το να λάβω γνώση όλων των απόψεων
Δηλαδη πιστευετε οτι στο τελος θα φανει ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο ιδιως οταν μιλανε ανθρωποι κρυμμενοι πισω απο nicknames; Φασκετε και αντιφασκετε το μονο που γινεται εδω μεσα(στο συγκεκριμενο θεμα) ειναι καταγραφη καποιων αποψεων και εμπειριων (αληθεις ή ψευδεις) και απο κει και περα ο θεος βοηθος. Παντως γραψατε οτι περιμενατε να σας απαντησει ο εκτροφεας μηπως ξεχασατε οτι δε γνωριζει απο Internet;

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Γεια σου Νίκο ,σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια , ειναι μερος της ιδεολογίας μου να γραφω πάντα επωνυμα ωστε να αναλαμβάνω και την ευθύνη των γραπτών μου .
Για την σκύλα θα σας πω αυτα που γνωρίζω προρωπικά , οχι αυτα που άκουσα,ξέρω λοιπόν οτι η σκύλα ΠΡΙΝ μπει στην εκτροφη εξεταστηκε απο το μεγαλύτερο ιατρικό κεντρο τη Ευρώπης 2 φορες και το αίμα στάλθηκε στην Αμερική , αφού τα αποτελέσματα βγήκαν και επέτρεπαν στην σκύλα να κυοφορήσει΄μόνο τότε ζευγάρωσε. Γνωρίζω επίσης οτι υπάρχουν αποδείξεις για όλα αυτά και είμαι σίγουρη οτι ο εκτροφέας θα της δημοσιοποιήσει!
Θα με συγχωρέσετε αν σας αφήσω ξαφνικά αλλα το μωρό νυστάζει :)
Γειά σου Λίνα, ξερω κορίτσι μου πιός γράφει , και τι βάρος έχουν τα γραφόμενά του, σαφώς και υπάρχουν διάφορα προβλήματα, και καλό θα είναι να λυθουν, με τον καλύτερο τρόπο, και όποιος έχει κάνει λαθος να έχει και τις ευθύνες του, αλλα δεν δέχομαι έτσι απλά λαικά δικαστήρια, μου θημιζουν κεφάλια στο φανοστάτη των Τρικάλων, ετσι προς τέρψη θεατών και γενικά καταστάσεις μη αρεστές. ταισε το παιδί, είναι πιό σημαντικό απο το να δέχεσαι κατηγορίες περί απόψεων για θέματα που μπορεί και να είμαι πραγματικά και σωστά , αλλά λάθος εκφρασμένα η μη εμπεριστατομένα
Πολές φορές έχω αναφέρει άλλο το οτι μου αρέσει ο Αριστοφάνης, άλλο το οτι μου αρέσουν οι όρνιθες. και άλλο το να κάνω τι κότα

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
εγω παντως αν ηθελα λαμπ κατευθειαν εκει θα πηγαινα με τοση διαφημιση νομιζω οτι πρεπει να ειναι πολυ καλο εκτροφειο (δεν κανω πλακα σοβαρα το λεω)

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Εγω λεω να μη πας spyrou σε καμια περιπτωση!!

Εχει σκυλια πρωταθλητες, σωστους χαρακτηρες, με εξετασεις. Χαλια δηλαδη. Ασε που θα σου κανει και ανακριση πριν το παρεις. Και μπορει οταν θες να του μιλησεις να ναι Ελβετια ή Ιταλια για συμμετοχη σε εκθεση. Ξερεις ποσο θα σου κοστισει η κληση;;

Ασε το αλλο τους χουι..που χουν δωσει σκυλια δωρεαν σε ιδιαιτερες περιπτωσεις. Να ποσος καιρος ηταν που μιλαγαν στη Στεφανιδου για την Πανδωρα; Ή η σχολη σκυλων οδηγων Λαρα, με τη May που ειναι σκυλι τους.. Και πολλα ακομα που δεν εχουν μαθευτει.. Εσυ θα πρεπει να πληρωσεισ, και τι εισαι εσυ να σε πιανουν κοροιδο;;Απαπαπα!!

Μεινε μακρια καλυτερα!

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Την άποψη μου για το θέμα (topic...) την έχω γράψει και είχα κάνει και μια "πρόταση/ερώτηση" προς πάντες, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση (συνηθισμένος είμαι...αν συμβεί και κάτι διαφορετικό μάλλον θα ανησυχήσω...:D), πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Θα εκφράσω όμως και άλλη μια απορία μου...

Αρκετά μέλη με σωστή γραφή, με άποψη, με επαφή με την κυνοφιλία και την κυνολογία και με "ιστορία" "περίμεναν" ένα "κουτσομπολίστικο θέμα" (με τέτοια τροπή έστω), μια "κόντρα", ένα "λαϊκό δικαστήριο"...για να γράψουν επ'αυτού.

Σε ένα θέμα που η αξία του περιορίζεται σε "προσωπικές διαμάχες" ίσως, σε "συμφέροντα" ίσως...σε ένα "μικρό κύκλο" σίγουρα.

Την ίδια στιγμή που η "μάζα", ο "πολύς κόσμος" χρειάζεται την πληροφορία και την παρουσία ανθρώπων που την κατέχουν και μπορούν να την μεταδώσουν σε πάρα πολλά θέματα.

Νιώστε ελεύθερα να "αγνοήσετε" αυτή την απορία/επισήμανση και καθαρά προσωπική εκτίμηση...:D

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Berna διαβασε λιγο παλι τη συζητηση μας. Εσυ προτεινες το αμαλθεα, εγω σε ρωτησα αν πληρει καποιες προυποθεσεις. Μου απαντησες οτι δεν ηξερες αλλα οτι τουλαχιστον δε ζευγαρωσε σκυλα με καρκινο.
Αρα γενικα σου λεω οτι νταξει μωρε και να μη τα κατεβαζει(ο οποιοσδηποτε) ή να μη του εχει εξετασεις, ειναι οκ αρκει να μην εχουν καρκινο.

Εγω δε γνωριζω προσωπικα τους ανθρωπους κι εχω ακουσει καλα λογια ισα ισα. Εσενα ρωτησα πως μπορεις να τους προτεινεις; Αφου δε ξερεις τα βασικα γι αυτους; Πραγματα τα οποια ρωταγες με επιμονη τον Χρηστο;;
Λοιπόν εγώ έχω τη δυνατότητα να μπω σε 3 ιστοσελίδες, και να μην γνώριζα αυτην την ιστορία με το Palmhill βλέποντας μόνο τόσα σκυλιά στην εκτροφή θα το διέγραφα.

Με το Poseidonio και το Amalthea θα επικοινωνούσα, αν και περισσότερο θα εμπιστευόμουν το Amalthea. Αν τελικά δεν είχαν να μου δείξουν τις ακτινογραφίες των γεννητόρων σίγουρα θα πήγαινα αλλού για κουτάβι.

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Η υπέροχη Πανδώρα είχε γίνει θέμα και εδω πρίν την τηλεοπτική της εμφάνιση-πραγματικά υπέροχη σκύλα
http://www.dogforum.gr/v3/showthrea...Black-Labrador-Retriever)&p=294970#post294970

http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?12359-%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82!

μόνο τέτοια θα ήθελα να μαθαίνω για σκυλους....

Last edited:

Emmanuela

Member
8 Μαϊου 2011
22
0
Berna μαλλον εχεις προβλημα ορασης! Και εγω απο εχθες αλλα και η Λινα σημερα γραψαμε πως η σκυλα εξεταστηκε κ δεν πασχει απο καρκινο! Ειναι μια χαρα, εξεταστηκε τοσο στην Ευρωπη οσο και στην Αμερικη και πιστοποιηθηκε οχι μονο οτι ειναι υγιης αλλα και οτι ο καρκινος που ειχε εμφανισει οτι ΔΕΝ ειναι ορμονοεξαρτωμενος, με αλλα λογια; οτι η εγκυμοσυνη δε θα προκαλεσει την επανεμφανιση του! Τα χαρτια υπαρχουν κ φανταζομαι οτι ο ιδιοκτητης της μπορει να τα δημοσιοποιησει.

Βλεπω τη σκυλα αρκετες φορες τη βδομαδα, ειναι κατι παραπανω απο υγιεστατη!!! ευτυχισμενη, πανεμορφη κ ζει μεσα στο σπιτι, κοιμαται μαζι στο δωματιο τπυς, την παιρνουν μαζι στα ταξιδια τους.. τι αλλο να πω;;
Σταματηστε πλεον τις ανυποστατες κατηγοριες κ το ραδιο αρβυλα κ επιτελους ας μας πεις berna ποιανου συμφεροντα εξυπηρετεις;;

Και να προσθεσω berna πως οι ριζες του αμαλθεα ξεκινανε με τη πρωτη σκυλα τους απο το palmhill! Φαντασου οτι οταν ειχα παρει εγω το γκολντεν μου εκεινοι πηραν τη λαμπραντορινα τους. Και δεν εμειναν εκει, αρκετα απο τα σκυλια τους, αν οχι ολα ηταν απο το Χρηστο κ τη Μαργαριτα! Με αλλα λογια κ απο το αμαλθεα να αγορασεις ειναι σα να παιρνεις palmhill με προθεμα αλλου εκτροφειου :)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
Λοιπόν εγώ έχω τη δυνατότητα να μπω σε 3 ιστοσελίδες, και να μην γνώριζα την βρόμικη ιστορία με το Palmhill βλέποντας μόνο τόσα σκυλιά στην εκτροφή θα το διέγραφα.
@Berna....βιάζεσαι πολύ και βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.....
Περισσότερη προσοχή δεν βλάπτει...

PANOS-LAB

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2010
225
0
Χανιά
Λοιπόν εγώ έχω τη δυνατότητα να μπω σε 3 ιστοσελίδες, και να μην γνώριζα την βρόμικη ιστορία με το Palmhill βλέποντας μόνο τόσα σκυλιά στην εκτροφή θα το διέγραφα.

Με το Poseidonio και το Amalthea θα επικοινωνούσα, αν και περισσότερο θα εμπιστευόμουν το Amalthea. Αν τελικά δεν είχαν να μου δείξουν τις ακτινογραφίες των γεννητόρων σίγουρα θα πήγαινα αλλού για κουτάβι.
Πως εισαι τοσο σιγουρη ακομα δεν το εχω καταλαβει

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αγαπητή Emmanouela,

Θα σου πω κάτι με όλη την ειλικρίνεια που μπορεί να διαφανεί, μέσω διαδικτύου.. Χαίρομαι με το μήνυμά σου!!!

Το κυρίαρχο, το πρώτο είναι να είναι καλά η σκύλα... Για όλους εμάς που είμαστε κυνόφιλοι και δεν ανήκουμε στο "χώρο"...
Ασχετα με το ποιούς συμπαθούν περισσότερο και ποιούς συμπαθούν λιγότερο, νάσαι σίγουρη ότι πολλά μέλη θα νιώσουν ανακουφισμένα με την ανακοίνωσή σου αυτή (ότι η σκύλα είναι μιά χαρά), ιδίως δε αν η δήλωσή σου συνοδευτεί από τη δημοσιοποίηση που αναμένεις και εσύ...

Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα... Οι "πόλεμοι" μεταξύ των εκτροφέων (και οι στρατοί τους) αφορούν μόνο εκείνους... Οχι εμάς...

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Το θέμα μάλον πάει να γίνει διαμάχη οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, εύχομαι σε όλους να έχετε τον καλύτερο προπονητή και με αύθονες επιτυχίες, περί πραγματικού lab , μορφολογικά και εργασιακά, πότε θα μιλήσουμε?

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
εχει γραψει ο εκτροφεας κατι , αλλα ποιος τον διαβαζει??

Γράφονται ανυπόστατες κατηγορίες ότι κάνουμε πολλές γέννες το χρόνο (θα θέλαμε να μας απαντήσεις ALEXIA πόσες γέννες νομίζεις ότι κάνουμε και μας κρίνεις ως κακούς εκτροφείς.

....

Εμείς BABSTER εκτρέφουμε το 10% των σκύλων μας το χρόνο (με ότι αυτό συνεπάγεται), γιατί απλά δεν μπορούμε να αποχωριστούμε τα σκυλιά μας, αυτά που έχουν βγει από την εκτροφική διαδικασία.
κρεμαστε τον!! μονο το 10%? και τα αλλα τα κραταει?? ντροπη!

@kokkoni αυτη η υπεροχη σκυλα, βγηκε απο εναν υπεροχο ανθρωπο!! αυτα δεν ειναι τυχαια!!!

εναν ανθρωπο που δεχεται απιστευτη λασπη και πολεμο!!

πειτε μου πως ειναι δυνατον ενας ανθρωπος με τετοιες ευαισθησιες να ταλαιπωρει, οπως καποιοι ισχυριζονται, τη σκυλα του???

πειτε μου γιατι πριν βγαλετε συμπερασμα δεν περιμενετε να ακουσετε και τις 2 πλευρες???
το θεμα παρακαλω να μεινει ανοιχτο γιατι θα βγουν στη φορα αποδειξεις και στοιχεια.

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Ή η σχολη σκυλων οδηγων Λαρα, με τη May που ειναι σκυλι τους.. Και πολλα ακομα που δεν εχουν μαθευτει..
ωπ
παράλειψη
και για την καταπληκτική May είχαμε topic εδώ και πολύ καιρό
http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?5116-%CE%A3%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%A3%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%A4%CF%85%CF%86%CE%BB%CF%8E%CE%BD-%CE%9B%CE%AC%CF%81%CE%B1&highlight=lara+guide