Το εύχομαιΤα έργα και τα λόγια χτίζουν ή καταστρέφουν τα ονόματα...
Τα ονόματα και η επίκλησή τους δεν αρκούν για να καθοσιόσουν τα λόγια...
Το εύχομαιΤα έργα και τα λόγια χτίζουν ή καταστρέφουν τα ονόματα...
Τα ονόματα και η επίκλησή τους δεν αρκούν για να καθοσιόσουν τα λόγια...
Αλλο το τι λέω σαν αγαπητικός της βοσκοπούλας ....και αλλο επωνύμως, ας μην το κάνουμε βήμα οπαδών Ολυμπιακού η Παναθηναικού, ας αναμένουμε να δούμε πιός έχει δίκιο, και σαφώς έχοντες απόψεις αντίθετες έχουν θέσεις με ισχύ εδώ, δεν δέχομαι καμιά άποψη μέχρι το να λάβω γνώση όλων των απόψεωνΑπαξίωση όχι - το αντίθετο ακριβως
και το βασικότερο
μιλάμε για το διαδύκτιο και τα φόρουμ
όχι για την κατα πρόσωπον επαφή
άλλα ήθη
- καλό κακό δεν ξέρω
αλλά εδω δεν υπάρχει ισχύς όνόματος
-άλλωστε σας εξήγησα,υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα να γνωρίζει ο καθένας τον κάθε επώνυμο του κάθε χώρου
ΑΛΛΑ και αν όντως είναι αυτος που δηλώνει ότι είναι στο nickname του αφού κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει
Δηλαδη πιστευετε οτι στο τελος θα φανει ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο ιδιως οταν μιλανε ανθρωποι κρυμμενοι πισω απο nicknames; Φασκετε και αντιφασκετε το μονο που γινεται εδω μεσα(στο συγκεκριμενο θεμα) ειναι καταγραφη καποιων αποψεων και εμπειριων (αληθεις ή ψευδεις) και απο κει και περα ο θεος βοηθος. Παντως γραψατε οτι περιμενατε να σας απαντησει ο εκτροφεας μηπως ξεχασατε οτι δε γνωριζει απο Internet;Αλλο το τι λέω σαν αγαπητικός της βοσκοπούλας ....και αλλο επωνύμως, ας μην το κάνουμε βήμα οπαδών Ολυμπιακού η Παναθηναικού, ας αναμένουμε να δούμε πιός έχει δίκιο, και σαφώς έχοντες απόψεις αντίθετες έχουν θέσεις με ισχύ εδώ, δεν δέχομαι καμιά άποψη μέχρι το να λάβω γνώση όλων των απόψεων
Γειά σου Λίνα, ξερω κορίτσι μου πιός γράφει , και τι βάρος έχουν τα γραφόμενά του, σαφώς και υπάρχουν διάφορα προβλήματα, και καλό θα είναι να λυθουν, με τον καλύτερο τρόπο, και όποιος έχει κάνει λαθος να έχει και τις ευθύνες του, αλλα δεν δέχομαι έτσι απλά λαικά δικαστήρια, μου θημιζουν κεφάλια στο φανοστάτη των Τρικάλων, ετσι προς τέρψη θεατών και γενικά καταστάσεις μη αρεστές. ταισε το παιδί, είναι πιό σημαντικό απο το να δέχεσαι κατηγορίες περί απόψεων για θέματα που μπορεί και να είμαι πραγματικά και σωστά , αλλά λάθος εκφρασμένα η μη εμπεριστατομέναΓεια σου Νίκο ,σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια , ειναι μερος της ιδεολογίας μου να γραφω πάντα επωνυμα ωστε να αναλαμβάνω και την ευθύνη των γραπτών μου .
Για την σκύλα θα σας πω αυτα που γνωρίζω προρωπικά , οχι αυτα που άκουσα,ξέρω λοιπόν οτι η σκύλα ΠΡΙΝ μπει στην εκτροφη εξεταστηκε απο το μεγαλύτερο ιατρικό κεντρο τη Ευρώπης 2 φορες και το αίμα στάλθηκε στην Αμερική , αφού τα αποτελέσματα βγήκαν και επέτρεπαν στην σκύλα να κυοφορήσει΄μόνο τότε ζευγάρωσε. Γνωρίζω επίσης οτι υπάρχουν αποδείξεις για όλα αυτά και είμαι σίγουρη οτι ο εκτροφέας θα της δημοσιοποιήσει!
Θα με συγχωρέσετε αν σας αφήσω ξαφνικά αλλα το μωρό νυστάζει
Λοιπόν εγώ έχω τη δυνατότητα να μπω σε 3 ιστοσελίδες, και να μην γνώριζα αυτην την ιστορία με το Palmhill βλέποντας μόνο τόσα σκυλιά στην εκτροφή θα το διέγραφα.Berna διαβασε λιγο παλι τη συζητηση μας. Εσυ προτεινες το αμαλθεα, εγω σε ρωτησα αν πληρει καποιες προυποθεσεις. Μου απαντησες οτι δεν ηξερες αλλα οτι τουλαχιστον δε ζευγαρωσε σκυλα με καρκινο.
Αρα γενικα σου λεω οτι νταξει μωρε και να μη τα κατεβαζει(ο οποιοσδηποτε) ή να μη του εχει εξετασεις, ειναι οκ αρκει να μην εχουν καρκινο.
Εγω δε γνωριζω προσωπικα τους ανθρωπους κι εχω ακουσει καλα λογια ισα ισα. Εσενα ρωτησα πως μπορεις να τους προτεινεις; Αφου δε ξερεις τα βασικα γι αυτους; Πραγματα τα οποια ρωταγες με επιμονη τον Χρηστο;;
@Berna....βιάζεσαι πολύ και βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.....Λοιπόν εγώ έχω τη δυνατότητα να μπω σε 3 ιστοσελίδες, και να μην γνώριζα την βρόμικη ιστορία με το Palmhill βλέποντας μόνο τόσα σκυλιά στην εκτροφή θα το διέγραφα.
Πως εισαι τοσο σιγουρη ακομα δεν το εχω καταλαβειΛοιπόν εγώ έχω τη δυνατότητα να μπω σε 3 ιστοσελίδες, και να μην γνώριζα την βρόμικη ιστορία με το Palmhill βλέποντας μόνο τόσα σκυλιά στην εκτροφή θα το διέγραφα.
Με το Poseidonio και το Amalthea θα επικοινωνούσα, αν και περισσότερο θα εμπιστευόμουν το Amalthea. Αν τελικά δεν είχαν να μου δείξουν τις ακτινογραφίες των γεννητόρων σίγουρα θα πήγαινα αλλού για κουτάβι.
κρεμαστε τον!! μονο το 10%? και τα αλλα τα κραταει?? ντροπη!Γράφονται ανυπόστατες κατηγορίες ότι κάνουμε πολλές γέννες το χρόνο (θα θέλαμε να μας απαντήσεις ALEXIA πόσες γέννες νομίζεις ότι κάνουμε και μας κρίνεις ως κακούς εκτροφείς.
....
Εμείς BABSTER εκτρέφουμε το 10% των σκύλων μας το χρόνο (με ότι αυτό συνεπάγεται), γιατί απλά δεν μπορούμε να αποχωριστούμε τα σκυλιά μας, αυτά που έχουν βγει από την εκτροφική διαδικασία.
ωπΉ η σχολη σκυλων οδηγων Λαρα, με τη May που ειναι σκυλι τους.. Και πολλα ακομα που δεν εχουν μαθευτει..