χθες δεν είχα πρόσβαση στο φορουμ οπότε μολις διαβασα τα μηνύματα σας..Για την ιστορια να αναφερω οτι το αλλο σκυλι δεν φορουσε ουτε πνιχτη ουτε κολλαρο γιατι το πρωτο πραγμα που κοιταξα χωρις βεβαια να το γνωριζω απλα αυτο μου ηρθε στο μυαλο να τον πιασω απο το κολαρο μεχρι να ερθει ο ιδιοκτητης του κοντα. Ομως δεν φορουσε και στην περιπτωση μας δεν νομιζω να ειχε διαφορα γιατι οταν τον αντιληφθηκα ειχε γραπωσει τον δικο μου..Οσον αφορα την συμπεριφορα του τωρα, εχει σχεδον επανέλθει. Το δουλεψα πολυ αυτες τις μερες, καθε φορα που αντιδρουσε ασχημα σταματουσαμε και του μιλουσα και οταν ειχε καλη συμπεριφορα τον επιβράβευα. Χτες πηγαμε αρκετες βόλτες για να το δουλεψουμε. Σημερα δεν ειχαμε ουτε ενα γαυγισμα, ουτε σε περαστικο ουτε σε αυτοκινητο
Μερη με σκυλια τα αποφευγω ακομα και εκει που ξερω οτι υπαρχουν σε μπαλκονια και ταρατσες. Συναντησαμε ενα μικρο σκυλακι, το εφερε ο ιδιοκτητης του κοντα μας, και ο ερμης απλα το μυρισε και φυγαμε. Το μονο που μας εχει μεινει είναι οτι δεν ειναι τοσο ενθουσιωδεις με τους ανθρώπους. Σημερα μας σταματησε καποιος για να με ρωτησει τι εχει το σκυλι και αυτος εκατσε διπλα μου και περιμενε μεχρι να τελειωσουμε την συζητηση, ενω παλιοτερα θα ηταν στα ποδια του να παρει τα χαδια του.Ισως βεβαια να ηταν και τυχαιο. Τον αφησε μάλιστα να τον χαιδεψει στο κεφαλι,
Νομιζω οτι τα παμε αρκετα καλα! με εκπαιδευτη μίλησα, αλλά δεν νομιζω να ξεκινησουμε συντομα, λόγω οικονομικού,αλλα θα το κανω μόλις καταφερω να μαζεψω χρηματα..μου εδωσε καποιες συμβουλες γενικά για το πως να του φερθω και πως να κανω την επανενταξη του. Μου ειπε επισης να τον φερω σιγα σιγα σε επαφη με σκυλια που γνωρίζει αλλα καλυτερα στην βολτα και οχι μεσα στο σπιτι. Οποτε κανονισα το βραδυ βολτα με μια φιλη και το θηλυκό της κοκερ για να δουμε αντιδράσεις..Τις φοβίες μου τουλάχιστον εγω προσπαθω να τις ξεπεράσω, κυκλοφορω βέβαια παντού με ενα μπουκαλι νερό!