Απλά βρείτε τη και πράξτε τα δέοντα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Kι εγώ συμφωνώ με @Yorkaddict @betty coltrane κλπ κλπ.

Προσέξτε γιατί με τη φόρα που έχουν πάρει οι δικαστές στα κοινωνικά δίκτυα καμιά μέρα θα δείτε την αφεντομουτσουνάρα σας να ανοίγετε το αυτοκίνητο και να βγάζετε έξω τον σκύλο σας για τον οποιοδήποτε λόγο και θα σας κυνηγάνει ένα μάτσο μουρλοί να σας δείρουν.

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Kι εγώ συμφωνώ με @Yorkaddict @betty coltrane κλπ κλπ.

Προσέξτε γιατί με τη φόρα που έχουν πάρει οι δικαστές στα κοινωνικά δίκτυα καμιά μέρα θα δείτε την αφεντομουτσουνάρα σας να ανοίγετε το αυτοκίνητο και να βγάζετε έξω τον σκύλο σας για τον οποιοδήποτε λόγο και θα σας κυνηγάνει ένα μάτσο μουρλοί να σας δείρουν.
Άντε με το καλό, έχω κάτι σχέδια και δεν εχω χρηματοδοτηση, 2-3 μηνύσεις με καπάκι αγωγές για ψυχική οδύνη (της συζύγου), σοκ και δημόσια διαπόμπευση εμού του ιδίου θα με φτιάξουν.
Το μόνο που πρέπει να ρωτήσω είναι αν ανοίξω κανένα κεφάλι αφού φάω 2-3 πιάνεται για αυτοάμυνα.

-Κυριε αυτό που έχετε βάλει στο σκυλί σας είναι παράνομο και κακοποίηση!
-Αυτο; (half choke και μάλιστα νάυλον με ευδιάκριτο Training κεντημένο)
-Ναι αυτό. Θα σας καταγγειλω στην αστυνομία και την φιλοζωική!
-Κατσε να σταθώ να βγάλεις και καλή φωτο!
-Μιλαω ΠΟΛΥ σοβαρά μην με κοροϊδεύετε!
-Σε γράφω ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ στα @@ κάνε ότι θες.
-Παιρνω τηλέφωνο τώρα.
-Περιμενω να έρθει η αστυνομία, δεν φεύγω.
-Στην φιλοζωική παίρνω.
-Παρε και στο μπάρμπα σου να έρθει να μου κάνει ντα...
-Εισαι αναγωγος και βασανιστής (σχεδόν τσιριζοντας)
Ναι έλα, η Βάσω είμαι, είναι ένας εδώ που έχει πνιχτη στο σκυλί του και το βασανίζει, τον έχω βγάλει και φωτογραφία πρέπει να του πάρουμε το σκυλάκι υποφέρει το καημένο
(Όλο αυτό το διάστημα η μικρή με κοιτάει στα μάτια και τις δίνω λιχουδιές για να βελτιώσουμε την εντολή να με κοιτάει)
-Ναι σου λέω ο σκύλος (ηλίθια δεν έχει τσουτσουνι θηλυκό είναι) υποφέρει
-Πες στην Νονι σε παρακαλώ ότι έχει χαιρετισματα από την Choco και ότι θα περάσουμε αύριο να τους δούμε.
-.....(Παγωτο)
-Καλα σε κλείνω τώρα έφυγε και δεν μπορώ να τον ακολουθήσω...

True story απλά η βλαμμένη ήταν νεα και υπέρμετρα μαχητικη για τους λάθους λόγους, παντού έβλεπε βασανιστές και ανθρώπους που κακομεταχειρίζονται τα σκυλιά τους. Θεωρούσε (όπως έμαθα αργότερα) ότι η διόρθωση ήταν τιμωρία και ότι το σκυλί πρέπει να έχει την πλήρη ελευθερία να κάνει ότι θέλει στην βόλτα, ότι πρέπει να μυρισει ότι θέλει, όπου θέλει.
Ζουν ανάμεσα μας.

• Like
Reactions: ntinos2

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αυτοί εκεί στο Zoosos το χουνε ''κάψει'' τελείως. Στο βωμό της ''τηλεθέασης'' του hype και όχι μόνο...

Για το συγκεκριμένο τώρα, όταν θες να ''πετάξεις'' τον σκύλο σου κάπου δεν τον αφήνεις σε πολυσύχναστο δρόμο μπροστά σε βενζινάδικο με υπαλλήλους πελάτες κλπ. Δεν τον βγάζεις και περιμένεις 1 ολόκληρο λεπτό εκεί, για ποιο λόγο; Να σε δουν οι περαστικοί, να σε δει ο σκύλος σου και να ξανάρθει; Αν σε ένοιαζε μην πάθει κάτι μην τον πατήσει κανένα αυτοκίνητο πχ δεν θα τον άφηνες στην οδό Σοφούλη στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Το τι συνέβη ακριβώς δεν το ξέρουμε με σιγουριά ούτε εμείς ούτε το Zoosos. Με την διαφορά ότι το Zoosos έβγαλε ετυμηγορία και έδωσε και ''στίγμα''...Κάποιοι μετά απο αυτό βλέποντας το βίντεο διαβάζοντας και τα σχόλια στην σελίδα γεμίζουν αγανάκτηση πάνε ένα βήμα παρακάτω προσθέτουν το δικό τους ''λιθαράκι'' αν την βρει κάποιος να πράξει τα δέοντα κλπ και πάει λέγοντας...

Και ποια είναι τα δικά σου ''δέοντα''; Τα δικά μου, τα δικά του; Μπορεί να διαφέρουν δραματικά... Όταν απλά τα έχουμε ''πάρει'' με την γυναίκα με το κόκκινο Corsa? Που εγκατέλειψε τον σκύλο της; Βοήθεια μας...

• Like
Reactions: greko11 and epial

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν