Απατεωνιές των σκύλων

peter12x

Well-Known Member
13 Μαϊου 2012
154
0
Πάτρα
προχτές μου έφαγε το ποντίκι και δεν τον είδα τη συγκεκριμένη στιγμή, το διαπίστωσα μετά και το βλέμα του ήταν σαν να λέει: ποιος ; εγώ ; όχι όχι κάποιος άλλος το μάσησε .... είχε κρυφτεί κιόλας κάτω από ένα τραπέζι, μάλλον το κατάλαβε ότι έφαγε κάτι που δεν έπρεπε :p

Asp

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
119
0
Πάτρα
Πριν από αρκετό καιρό, μια ωραία πρωία βγαίνω από το μπάνιο και τη βλέπω να μασουλάει ένα εικοσάευρο.. Με το που αντιλαμβάνεται την πατατιά της, πέφτει πάνω σε ό,τι έχει απομείνει φαρδιά πλατιά και κάνει πως κοιμάται..! Περιττό να πω δε ότι για τουλάχιστον τρεις μέρες @χ@ζε λεφτά...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μη το συζητάς...ο Boo μου έχει κοστίσει μέχρι στιγμής 2 πενηντάευρα και 1 δεκάευρο!!! Και να μη μιλήσω για 2 πιστωτικές και το μισό δίπλωμα αυτοκινήτου!!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Κ εγώ ένα ξεσκισμένο 50euro το έχω στο γραφείο για ενθύμιο.Από τότε ούτε χαρτί της τσίχλας δεν αφήνω σε τραπέζι αδέσποτο..

Asp

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
119
0
Πάτρα
Αααα εσείς έχετε ακριβά γούστα..!!

Απορία: Πως μπορώ να απαντάω σε δύο μηνύματα στο ίδιο μήνυμα..? Κάτι δεν κάνω καλά μάλλον..

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Θα τον είχα πνίξει αν τον είχα δει να έχει στο στόμα 50ευρω! άπαπαααααα!
Άλλη μια "απατεωνιά" του δικού μου είναι να κάθεται χωρίς εντολή αν κρατάω στο χέρι μπισκότο. και επειδή δεν του το δίνω, κάθεται και κάτω (σου λέει κάποιο από τα 2 θα πιάσει και θα μου το δώσει!) αλλά εγώ του γυρνάω πλάτη και του δίνω πρώτα την εντολή και μετά το μπισκότο! :p

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
δεν είχε νόημα όμως που μάλωσες τον μπού αφού την στιγμή εκείνη δεν ήσουν στο σημείο.μιάς που είμαστε και στο θέμα εμένα δεν έχω παρατηρήσει κάτι άντε μόνο να μου δίνει στο άσχετο το χέρι της μήπως της δώσω φαγητό και τα γλυκά μάτια όταν τρώμε(που το κάνουν όλοι πιστεύω οι σκύλοι).

πάντως το κουτάβι όντως δεν κάνει να είναι δεμένο,το δικό μας το δέναμε για λίγο καιρό αλλά διότι έτσι λέγανε οι δικοί μου για να συνηθίσει αμά χρειαστεί στο μέλλον(κανένα νόημα όμως αλλά αφού θέλανε)σύν μην πέσει σε καμία πισίνα η σκάψει κήπους αλλά εγώ το έλυνα και ευτυχώς που βγήκε πολύ καλούλη το μικρό.:p

Last edited:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.422
10.636
Athens
Η Κάρλα είναι μεγάλη drama queen. Από τα πιο χοντρά που έκανε και με κοψοχόλιασε πρόσφατα:
Στις διακοπές κάποια στιγμή τα έφτυσαν και τα 2 τα σκυλιά και πονούσαν τα πόδια τους - έβλεπαν λουρί και κρύβονταν. Τις βγάζω από τον ξενώνα να τις πάω για κατούρημα και με το που περνάμε την πύλη του ξενοδοχείου η Κάρλα μουλαρώνει και βάζει τον κώλο κάτω. Την τραβάω με το ζόρι για να περπατήσουμε λίγο, περπατάει αργά και αρχίζει να κουτσαίνει. Πανικοβάλλομαι γιατί το μυαλό μου πήγε στο πρόβλημα με τη σπονδυλική στήλη και αρχίζω να σκέφτομαι σενάρια ...διακτινισμού στην Αθήνα.
Τις γυρνάω πίσω και με το που περνάει τη διαχωριστική γραμμή της πύλης - ακριβώς εκεί όμως!- αρχίζει πάλι να περπατάει κανονικά. Μου ρθε να την σκοτώσω...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
"Το μυαλό το ξέχασε στην γέννα"

Ανεπανάληπτη φράση του εκτροφέα μου και επιβεβαιωμένη από μένα ύστερα από 3 χρόνια συμβίωσης!

Δεν μπορώ πω περισσότερα, όλα είναι μέσα σε αυτήν την φράση, τα περικλείει!

Μεγάλος ΠΡΗΧΤΗΣ!
Πολλά πράγματα μου έρχονται στο μυαλό και μου 'ρχεται να του σπάσω το κεφάλι κάθε φορά που τα κάνει!
Κατάλοιπα της βλακείας που τον δέρνει!

1°) Ότι παίρνει παπούτσια και τα σουλατσάρει μέσα στο σπίτι έτσι χωρίς λόγο και αιτία!
2°) Ότι αγαπημένη συνήθεια ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι να τρώει τις κοντές κάλτσες μου που συχνά πυκνά τις βάζω πάνω στα παπούτσια μου και ξεχνάω να τις βάλω στην τουαλέτα!Ω ναι τις τρώει και ευτυχώς τις βγάζει από πίσω!
3°) Ότι αφού φάει το φαγητό του τον πιάνει μια μετενσάρκωση σε άνθρωπο και πάει και σκουπίζεται συγκεκριμένα στην πετσέτα της κουζίνας που είναι κρεμασμένη στο χερούλι του φούρνο, ενίοτε την παίρνει και αυτήν και την σουλατσάρει!
4°) Όταν δεν του δίνω σημασία την ώρα που είναι να φάει(κάνω κάτι βρε αδερφέ, μια δουλειά, κατιτοίς) θα έρθει σαν τον Βασιλάκη Καΐλα και θα ακούμπησει τη μούτσκα του στο μπούτι μου και θα κλαίει.
5°) Αν δεν το δώσω σημασία και πάλι θα πάει θα φύγει μουρμουρίζοντας και θα πάει να ξαπλώσει κάπου.
6°) Σαν να μην έφτανε το 5° θα ξαπλώσει σε αυτό το κάπου και θα σκουντάει με νεύρα αυτό το κάτι μουρμουρίζοντας.Ας πούμε θα πάει να ξαπλώσει στην πόρτα δίπλα, ε θα σκουντάει ξαπλωμένος την πόρτα!

Μόλις σηκώνομαι με ΧριστοΠαναγίες τότε σταματάνε τα πάντα!

Αυτά μέσα στο σπίτι!Έξω φοράμε την σοβαροφάνεια μας...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

Υ.Γ.:Πότε ωριμάζουν τα Γερμανικά Ποιμενικά είπαμε? Στα 2 τους χρόνια?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ποια 2 χρόνια Στέλιο μου...Ποτέ δεν ωριμάζουν...Τρανό παράδειγμα ο Τζος...της κολλητής μου ο ΓΠ...14 μηνών και ακόμα φέρεται σαν κουτάβι 4 μηνών...
Αυτός και ο Μπου είναι κολλητάρια και κάθε απόγευμα διαλύουν ένα κτήμα ολόκληρο...μέσα σε 3 ώρες..
Αυτόματα ποτιστικά...γλάστρες και φυτά...Αφού λέμε με τη Πένυ ότι αν δεν χωνεύουμε κάποιον θα του χαρίσουμε τον Τζος και τον Μπου πακέτο...

Αυτο δε με το μπολ του νερού που κάνει (και το έχει μάθει και στον δικό μου) δεν περιγράφεται...Μόλις γεμίσω το μπολ πάει και με τα πόδια του πλατσουρίζει μέσα μέχρι που το χύνει όλο έξω...Μετά πάνε και οι δύο και ξαπλώνουν πάνω στα νερά...(για δροσιά) και τέλος κυλιούνται και στο χώμα...

Αποτέλεσμα : Η φωτογραφία που βλέπετε!!!!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
st3lios πλάκα μου κάνεις? Υπολογίζεις το πρώτο.... σκέψου ενα σκυλι να αλωνίζει περήφανο σέρνοντας γυναικεία εσώρουχα στο σπιτι, μπροστά σε κόσμο, επειδη αποφάσισε ότι ΝΑΙ μπορεί να πηδήξει στη μπανιέρα που ειχα βάλει τη λεκάνη της μπουγάδας!

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
απο που να αρχισω????1.αφηνει τις πολυτιμες ευωδιες του καθε φορα που θα ρθει αγνωστος στο σπιτι.αν δεν ερθει κανεις μπορει να μεινει κ μια βδομαδα...ακλαστος!τα κραταει για τον επομενο!
2.εχει μανια με τις μοσχομυριστες καλτσες του..μπαμπα!μετα απο δεκα ωρες σε βενζιναδικο καταλαβαινετε την μποχα!(μπορει να εχει φτασει κ στα ρουθουνια σας τωρα που μιλαμε!)οσο πιο βρωμερη τοσο μεγαλυτερη η εμμονη!(κ η υστερια μου,αφου τις κρυβει κ ακολουθω τη μυρωδια σοοοοοολο το σπιτι για να τις βρω! υγ.σορρυ αγαπη μου για την ξεφτιλα!αλλα με καποιον επρεπε να το μοιραστω η γυναικα!)
3.οταν θελω να ηρεμησω παω στο δωματιο να διαβασω ενα βιβλιο κ κλεινω την πορτα.αυτος μενει στο σαλονι με τον φιλο μου κ σκουζει λες κ τον χτυπαει!τωρα πια μετα απο ατεεεεεελειωτους καυγαδες(τι εκανες στο παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?)τον εχω παρει πρεφα κ αγορασα ωτοασπιδες.
4.οταν βλεπει τη μαμα μου παει κ χαιδευεται με υφος 'περναω χαλια εδω,με δερνουν οοοοοολη μερα,θα με παρεις μαζι σου?' (γιατι η μαδερ ειναι με μια λιχουδια στο χερι)
5.οταν τελειωνει το βραδυνο ερχεται κ ζητιανευει ντενταστιξ.απλα τα λατρευει.τωρα πλεον τρωει το μισο φαγητο(νομιζω οτι χορτασε)του δινω ντεντα,το καταβροχθιζει,παει τρωει το αλλο μισο κ ξαναζητιανευει!μα καλα,τι βαζουν μεσα?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
-ενα 20ευρω σκιμένο και απο τον δικο μου..

-στη βόλτα όταν περνάμε κοντά σε κόσμο του μαζεύω κοντά μου το λουρί για να μην πηγαίνει και ενοχλέι. Όποτε δεν το μαζεύω προχωράει κανονικά και τους γράφει όλους τους γύρω γύρω, όποτε του κονταίνω το λουρί με τραβάει να πάει και μπλέκεται στα πόδια μου με αποτέλεσμα τα 10 δευτερόλεπτα που θα κάναμε για να περάσουμε να γίνουν 50...

-η άλλη όποτε κάνει κάτι σοβαρό και της στερώ ελευθερίες (πχ για μερικές ώρες δεν ανεβαίνεις στον καναπέ/κρεβάτι/πολυθρώνα-θα μείνεις στο πάτωμα), ενώ ξέρει τι έκανε και τι κυρώσεις έχει υποστεί, πάει και ψευτοανεβαίνει (με τα δυο πόδια), την κοιτάω, πατάει με τα 4 κάτω, κοιτάω αλλού, ανεβαίνει κανονικά και με κοιτάει μέχρι να την κοιτάξω, την κοιτάω, της λέω "κατω" και εξαφανίζεται απο το οπτικό μου πεδίο.. για έναν περίεργο λόγο το "κατω"(απο τον καναπε) το ακούει μόνο τότε και μονο αν έχει κάνει κάτι σοβαρό και ξέρει οτι έχω νευριάσει

-και μια σκισμενη εργασια απο τη μικρη όσο ήταν κουτάβι

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Λεφτά ευτυχώς ακόμα δεν μου έφαγε!!!!

Την μεγαλύτερη απατεωνιά που μπορώ να θυμηθώ τώρα έγινε πριν 2 μέρες και έχει ως εξής......θα βγαίναμε βόλτα και ετοιμαζόμουν. Πήρα και το μπαλάκι του τένις, το άφησα πάνω στην τραπεζαρία για να το πάρουμε μαζί μας φεύγοντας να πάμε να παίξουμε. Ξαφνικά ακούω θόρυβο και τον βλέπω τον αρκούδαρο με τα δυο πόδια πάνω στην τραπεζαρία να προσπαθεί να πάρει το μπαλάκι :confused: (να σημειώσω ότι δεν το έχει ξανακάνει ΠΟΤΕ, και φαγητό να αφήσω στο τραπέζι και να φύγω από το σπίτι δεν πείραξε ποτέ τπτ).

Μέχρι να πάω κοντά του το είχε βάλει στο στόμα και έτρεξε :mad:.......του φωνάζω ''στοπ, τί έκανες??'', αφήνει το μπαλάκι πηγαίνει σε μια γωνία με κατεβασμένα αυτιά και με κοιτούσε με το πιο μελαγχολικό βλέμμα....αν τον έβλεπε κανένας θα έλεγε ότι το σκυλί είναι κακοποιημένο :D.

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Πολύ ευχάριστο τοπικ!

Η δικιά μου μασουλάει πράγματα(κοντρολ τηλεόρασης,φορεμένα εσώρουχα που τα βγάζει απο τα άπλυτα έτσι και ξεχάσω να κλείσω την πόρτα της τουαλέτας,κινητό,μάσκαρα,κασέτες κάμερας γραμμένες,ενα βιβλίο που δεν πρόλαβα να το τελειώσω,τσιγάρα,τα κλειδία του αυτοκινήτου του πατέρα μου που πήγε να πάθει εγκεφαλικό κτλ κτλ)και τα κρύβει αφού τα μασουλήσει!:mad:
Η συνηθισμένη κρυψώνα είναι κάτω απο καναπέδες ή πολυθρόνες!Καταλαβαίνω οτι έχει κάνει ζημία όταν μου κάνει πάρα πολλές χαρούλες!Αλλα δεν μπορώ να θυμώσω μετά απο τόσες χαρές!
Και σήμερα μετα την βόλτα που πήγα να βάλω φαγητό στο σκιουράκι μου το κατούρισε!:mad:
Ευτυχώς είναι γρήγορος και το απόφυγε!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn