Απατεωνιές των σκύλων

popidimi

Member
25 Αυγούστου 2012
14
0
χαχαχαχαχα ο δικοσ μου οταν τον εχω δεμενο τεντονει το λουρι και κανει πως πνιγετε και βηχει..στην αρχη νιμιζα οτι τον επνιγα αλλα μετα τον επιασα το μπαγασα....

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
χαχαχαχαχα ο δικοσ μου οταν τον εχω δεμενο τεντονει το λουρι και κανει πως πνιγετε και βηχει..στην αρχη νιμιζα οτι τον επνιγα αλλα μετα τον επιασα το μπαγασα....
Αν τεντόνεται το λουρί τότε μάλλον όντως πνίγεται στην προσπάθειά του να λυθεί...

edit: Τώρα είδα το άλλο θέμα που έχεις ανοίξει...ποιος ο λόγος να δένεις ένα κουτάβι 2,5 μηνών???

Last edited:

popidimi

Member
25 Αυγούστου 2012
14
0
διοτι το μπαλκονι μου εχει καγκελα. προτιμασ να πεσει απο κατω?και μην μου πεισ να βαλω πλεγμα διοτι καποιο λογο θα εχω που δεν βαζω...και τελος παντων τι φορουμ ειναι αυτο?ενταξει ολοι αγαπαμε τα ζωα αλλα δεν καταλαβαινω τον τροπο ορισμενων.και το λεω τωρα εδω γτ μου εδωσεσ την αφορμη... και εσενα τι σε νιαζει γτ δενω το σκυλο μου?αμαν πια θα διαγραφω απο το φορουμ και μαλλον και καποιοι φιλοι μου πρεπει να το κανουν...σκατοφορουμ ειστε..δεν σασ νοιαζει το προβλημα του αλλου αλλα μονο πωσ θα του τι πειτε και μην ακουσω καμια μπαρουφα του τοιπου οτι κανενασ δεν εχει σκοπο να τη πει γτ θα γελασω....δεν απευθηνομαι αποκλιστικα σε σενα αλλα σε πηρε η μπαλα....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ρε κοπελιά, τι πίνεις και δεν μας δίνεις? Και να είχε και καύσωνα να το καταλάβαινα..
Αυτοί οι "φίλοι" στους οποίους αναφέρεσαι...μήπως είναι η pompom???? Λέω τώρα εγώ?
Και για να σοβαρευτούμε λίγο...
Κουτάβι 2,5 μηνών ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΝΟΥΜΕ...και αν δεν θέλεις η δεν μπορείς να βάλεις πλέγμα στο μπαλκόνι ΜΗ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ...
Και αν δεν ήθελε να στη πει η minipinkiller ...στη λέω εγώ...Γκέγκε?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Πες μας για ποιον λόγο δε βάζεις πλέγμα να μάθουμε κι εμείς. Αν είχες μωρό δε θα ΄βαζες;
Αν θέλεις να τον προστατεύσεις, είτε του κόβεις την πρόσβαση, είτε τον μαθαίνεις να στέκεται σε απόσταση, είτε βρίσκεις άλλον τρόπο, πχ γλάστρες ή φραχτάκια. Όλα εύκολα είναι, τα έχω κάνει, τα ξέρω.
Θα σε παρακαλέσω προσωπικά να μην τον ξαναδέσεις μέσα στο σπίτι, για κανένα λόγο. Δε θέλουν να είναι δεμένα. Θέλουν να είναι δίπλα σου.

popidimi

Member
25 Αυγούστου 2012
14
0
ρε ανα μουμου(να στο πω και στα κουλουριοτικα) που ξερεις και το γκεγκε και τελοσ παντων οταν σας ρωτανε κατι επικεντρωθητε στο θεμα και οχι στα γυρο γυρο..το ειδα και τον ανθρωπο που ρωταγε για το χρωμα του λαμπραντορ.και αν το ειχα στο μπαλκονι ετσω και μαζι μου αναπσα στιγμη μπορει να γινει το κακο και μετα ποιοσ θα φταιει?εσυ που λεσ να μην το αφηνο μονο του εξω?η να το αφησο το αμοιρο μονο του μεσα και εγο να δροσιζομαι εξω και να περναω καλα?και μην μου πεισ ποτι αν αντιδρα ετσι δεν περνα και αυτο καλα γτ δεν εισαι εκει να τον δεισ και γτ αν αφηνεισ το σκυλο να κανει οτι θελει μετα αλλαζουν οι ρολοι... Γκεγκε???

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Αυτό το "σ" το χρησιμοποιούμε εντός των λέξεων,αυτό το "ς" (λέγεται κ ς τελικό) μπαίνει στο τέλος των λέξεων.

free tip

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Το τελευταίο δίμηνο έχω ακούσει για 2 περιστατικά που πνίγηκαν σκυλιά που ήταν δεμένα.Το πρώτο ήταν κουτάβι και το δένανε συχνά και το άλλο το δέσαν για λίγο και ξεχάσαν να το λύσουν το βράδυ , οπότε μπερδεψε το λουρί του και πνίγηκε... Και τα 2 πέθαναν με φρικτό θάνατο !!!
Το κουτάβι σου είναι πολύ μικρό για να προσποιείται οτιδήποτε, το καημένο πνίγεται και κινδυνεύεις να αποκτήσει μόνιμη βλάβη στην τραχεία του ή και να σου πνιγεί οριστικά αν συνεχίσεις έτσι. Περιόρισέ το με κάποιον άλλο τρόπο, σε δωμάτιο , σε πάρκο, και βάλε του στηθόλουρο, τουλάχιστον τώρα που είναι μωρό.
Αν θες να αποχωρήσεις κάντο, το κουτάβι δεν σου φταίει να του βγαίνει η ψυχή γιατι νομίζεις πως κάνει για πλάκα ότι πνίγεται...Ξεπέρνα τον εγωισμό σου και φρόντισε σωστά την ψυχούλα που ανέλαβες, κανείς μας δεν γενήθηκε να τα ξέρει τα σωστά, γι αυτό διαβάζουμε και συζητάμε εδώ μέσα

Asp

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
119
0
Πάτρα
Αν και δεν καταλαβαίνω το μένος σου, να σου πω ότι είχα δει κάποια στιγμή σε μια εκπομπή (στο ''παρα τρίχα'' νομίζω), μια κυρία που όταν ήθελε να περιορίσει το σκυλάκι της όταν αυτή καθόταν κάπου, πέρναγε το λουρί σε ένα σημείο πάνω της. Νομίζω είναι προτιμότερο από το κανονικό ''δέσιμο''.

Κρίμα δεν είναι όμως να χαλάμε ένα τόσο ωραίο θέμα..?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ενημερωτικά, στο μπαλκόνι τη μέρα δε δροσίζεται. Η υγρασία και η αντηλιά τον ενοχλούν πιο πολύ. Μέσα στο σπίτι βρίσκουν δροσερές γωνιές.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αλλος για τη βάρκα μααααααααααααααας?

Α και αν αποφάσισες να φύγεις... αντε κάντο λοιπόν...
Μην ακούμε τωρα τις εξάρσεις υστερίας καθενός επειδη τον τσίμπησε καλαζάρικη σκνίπα.... Χαλασες και το θεμα

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ο δικός μου είναι αθώος!
Η μόνη απατεωνιά είναι αυτό το βλέμμα που μου ρίχνει όταν τρώω που προσπαθεί να με πείσει ότι είναι ένα μικρό αθώο φτωχό και ορφανό κουταβάκι που αν δεν του δώσω το δικό μου φαί θα πεθάνει με τραγικό θάνατο!
Αλλά το κάνουν όλοι οπότε σίγουρα το ξέρετε αυτό το βλέμμα... :p

Αλλιώς η άλλη "απατεωνιά" είναι όταν βαριέμαι να τον χαιδέψω και βάζει το κεφάλι του κάτω από το χέρι μου και κάνει μπρος-πίσω και με "αναγκάζει" να τον χαϊδέψω :rolleyes:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Χμ εμενα το πρωι ερχεται στο κρεβάτι και μου γλύφει το πρόσωπο. Μόλις δει ότι ξύπνησα... σπρώχνει το σώμα της, ανάμεσα στο κεφάλι μου και το μαξιλάρι και γυρνά ανάσκελα να την ξύσω στην κοιλια.
Την πρώτη φορά νόμισα ότι το εκανε τυχαία, αλλά εκτοτε το κάνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καλά...αυτό με το βλέμμα του ορφανού, πεινασμένου, παρατημένου και κακοποιημένου σκύλου δεν υπάρχει !! Ποιος τους το έχει μάθει αυτό και το κάνουν συνέχεια....? Οι δικοί μου το παίζουν έτσι και σε ξένους....Να νομίζει ο κόσμος τώρα ότι κακοποιώ τα σκυλιά μου...Ρεζίλι...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μπου ο Μεγαλοπρεπής Απατεώνας...
1. Σπρώχνει επίτηδες τον γέρο για να πέσει κάτω επειδή δεν τον χωνεύει...
2. Σπρώχνει τον Keagan (και καλά για να πάιξουμε ) ώστε ο άλλος να μη μπορεί να με πλησιάσει για χάδια
3. Όταν θέλει να μπει στο απαγορευμένο δωμάτιο που αφήνω όλα τα παπούτσια...πάει τοίχο τοίχο για να μην τον πάρω είδηση!!
4. Σήμερα έκανε το κορυφαίο...γύρισα σπίτι και είχε μαδήσει τον φοίνικα από τη βεράντα και τον είχε φέρει μέσα στο σαλόνι...Μόλις μπήκα και το είδα του έβαλα τις φωνές..και ο απατεώνας πήγε στη βεράντα , μου γύρισε τον κώλο και άρχισε να κλαψουρίζει...Μα το Θεό...κλαψούριζε σαν μωρό. Τρόμαξα και πήγα έξω να δω τι έχει...και μόλις του λέω "Μπου αγόρι μου τι έχεις? πετάχτηκε επάνω και άρχισε να χοροπηδάει...

Ε τον γ....κύριε Πρόεδρε η όχι?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Λίγη ανακαίνιση εσωτερικών χώρων με περισσότερα φυτά ηθελε να κάνει...

Είναι δημιουργικό το αγόρι σου!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ΣΜΕΑ?Θες να δεις τη δικιά μου να τρέχει με ορχιδέα μινιατουρα στο στόμα και εμενα να την κυνηγάω φωνάζοντας "μπα γ@μω τη μάνα σου κουκουσκιάχτρα πορδή"

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn