Απαγόρευση των πιτ μπουλ;

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Το λυσσαλέα από το απρόβλεπτα, απέχει πολύ. Όταν καταφέρεις να κατανοήσεις τι λέω, και ότι δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι, συζητάμε και τα υπόλοιπα.
Πολύ ευχαρίστως, παρά το πρόβλημα κατανόησης που παρουσιάζω θα μπορούσες εντούτοις να μην αρπάζεσαι από μία λέξη κάθε φορά από τα σεντόνια που γράφω. Αν μη τι άλλο ως έχουσα υψηλότερο βαθμό αντίληψης μα δείξεις μία άλφα κατανόηση βρε παιδί μου... ;)

Ισως πάλι η κ.Δεκαρίστου (τώρα το μαθαίνω ότι είναι εκτροφέας) στοχεύει σε μεγαλύτερες πωλήσεις στην εκτροφή της όταν θα πέσει η πώληση των dob και όλων των άλλων φυλών που τόσο περίτεχνα πολεμά..
Τι είπαμε πάλι ότι εκτρέφει αυτή...??

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Ακόμα χειρότερα μια και σίγουρα οι ιδιότητές της κάνουν το λόγο της σημαντικότερο από αυτόν ενός ιδιώτη. Ελπίζω αντίστοιχων ιδιοτήτων επαγγελματίες να καταγράψουν αντίθετες απόψεις....

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Καλέ ναι, την έχω δει και στο Παρατρίχα νομίζω... χμμμμ, πλάκα πλάκα πιο πολλά πιτ κυκλοφορούν από ότι παπιγιον....*demonio* με τα δίκια της η γυναίκα αν έχουν πέσει οι πωλήσεις (πω,πω,πω... φαρμακόγλωσση είμαι!)

Σοβαρά τώρα, μήπως να μίλαγε και κανένας ειδικός στις φυλές που σχετίζονται με τα πιτ... και έχει και καλύτερη άποψη επί του θέματος από τη πεταλουδίτσα...???

Last edited:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτή την ηλίθια την Δεκαρίστου της δίνουν συνέχεια βήμα και λέει αυτές τις μ****ες.
Ισως πάλι η κ.Δεκαρίστου (τώρα το μαθαίνω ότι είναι εκτροφέας)
Και επειδή είναι εκτροφέας από ηλίθια μετατράπηκε σε κυρία?
Θα μας τρελάνεις ρε trickius :lol:

Προσωπικά θεωρώ πως όποια και αν ήταν η ιδιότητα της το ηλίθια κλπ καλό θα ήταν να αποφευχθεί...
Άσχετα με το αν συμφωνούμε ή όχι, κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στη διαδικασία να εκφράσουν δημόσια και επώνυμα τη γνώμη τους. Και πάλι άσχετα με το αν συμφωνούμε το έκαναν με κίνητρο αυτό που θεωρούν καλύτερο για τα ζώα (ή σχετικά με τα ζώα). Είναι λίγο άκομψο να θεωρούμε ότι αυτό μας δίνει το δικαίωμα να τους βρίζουμε ανώνυμα. Να τους κρίνουμε ναι, να τους βρίζουμε... Δεν θα το έκανα.

Ξέρω, θα μου πείτε τους πολιτικούς τους βρίζουν όλη μέρα :p Αλλά είναι δημόσια πρόσωπα, it comes with the job.

Το νόημα είναι ότι δεν έδωσαν βήμα προσωπικά στην συγκεκριμένη, αλλά σε όλους μας. Αν διαφωνείς δεν έχεις παρά να εκφράσεις κι εσύ κόσμια την αντίρρηση σου (όχι εδώ). Το πόσο θα τα λάβουν όλα αυτά υπόψη τους είναι άλλη ιστορία...

Για μένα και μόνο ο αριθμός των σχολιων ειναι μια επιτυχία. Δείχνει τουλάχιστον τον μεγάλο αριθμό των ανθρώπων που τους απασχολεί ο συγκεκριμένος νόμος.

Last edited:

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Ναι λέει μ****ες κυρία, δεσποινίδα, εκτροφέας η οτιδήποτε άλλο. Τόσο και για το ένα θέμα (για τα αυτιά των dob, όσο και για το άλλο με τα pit). Γιατί αν και εφαρμόστηκε στην Αγγλία αυτός ο νόμος με τα pit και άλλες φυλές ποτέ δεν εξαλείφθηκε το ενδεχόμενο κάποιο ζώο να δαγκώσει κάτω από stress. Οι σκύλοι δάγκωναν και θα δαγκώνουν.
Το όνομα μου για όποιον ενδιαφέρεται μπορώ να το δώσω με pm.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Κ
Το νόημα είναι ότι δεν έδωσαν βήμα προσωπικά στην συγκεκριμένη, αλλά σε όλους μας. Αν διαφωνείς δεν έχεις παρά να εκφράσεις κι εσύ κόσμια την αντίρρηση σου (όχι εδώ). Το πόσο θα τα λάβουν όλα αυτά υπόψη τους είναι άλλη ιστορία...

Για μένα και μόνο ο αριθμός των σχολιων ειναι μια επιτυχία. Δείχνει τουλάχιστον τον μεγάλο αριθμό των ανθρώπων που τους απασχολεί ο συγκεκριμένος νόμος.
Το θέμα είναι οτι και εγώ και ο οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει την γνώμη του αλλά όταν κάποιος δηλώνει το ονοματεπώνυμο και πολύ περισσότερο την ιδιότητα του εκτροφέα αμέσως καταγράφεται στον εγκέφαλο των άλλων που δεν ξέρουν τίποτα ή πάρα πολύ λίγα αλλά διαβάζουν τα γραφόμενά της, οτι το άτομο είναι το πλέον ειδικό και γνωρίζει τι λέει με αποτέλεσμα η γνώμη της να αποκτά πολύ περισσότερη βαρύτητα απο την δική μου και ενδεχομένως με πολύ λιγότερα επιχειρήματα απο τα δικά μου.
Και εγώ συμφωνώ οτι ο αριθμός των σχολίων είναι μια επιτυχία.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ισως η κυρια αυτη με αυτη τη δηλωση της, βρηκε εναν πολυ ωραιο τροπο να τραβηξει την προσοχη...

Οπως ξαναγραφτηκε, πρακτικα απαγορευση δεν μπορει να γινει ειδικα σε αυτη τη φυλη για ενα σωρο λογους...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
απορρω για ποιο λογο στοχοποιουμε μονο τις μαλ@@@@ς τις κυριας μαριας... εχουν υποθει κ αλλες στο συγκεκρημενο θεμα...

κιρκι θα ηθελες να μας πεις δυο λογια για τα πρεσα?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Οταν το ονειρο καποιων,η απαγορευση δηλαδη,γινει πραγματικοτητα θεωρω οτι θα ειναι αργα...
Τι θα λυσει?Θα σταματησουν οι κυνομαχιες?

Θα μπουν αλλες φυλες στο παιχνιδι,αν και καποιες ηδη εχουν μπει.

Οποιος θελει να λεγεται φιλοζωος,δεν μπορει να ζητα την καταδικη σκυλων,ας ζητησει την καταδικη των ανεγκεφαλων ιδιοκτητων τους.

Στο κατω κατω αυτη εχουν εγκληματικη,παρεμβατικη συμπεριφορα και οχι τα σκυλια τους.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
εχει υποθει κατι που δεν δωθηκε κ ιδιεταιρη σημασια,τοσο κ απο εμενα αλλα κ απο αλλο μελος του φορουμ....για να απαγορευσουν κατι ,πρεπει πρωτα να ξερουν τι απαγορευουν.αυτο δεν προκειται να γινει ποτε παιδια,κ τζαμπα το συζηταμε.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Δεν ξέρω, ρε συ Λαυρέντη...

Π.χ., στην Μεγ. Βρετανία "τι" και "πως" έχει απαγορευτεί?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
πιστευεις οτι δεν υπαρχουν η δεν εχουν βρει λυσεις για να εχουν πιτ στην μεγ.βρετανια?για να μπορεσουμε να το δουμε καλυτερα το θεμα,ας μας πει καποιος που ξερει ,τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.τι λεει ο νομος κ φυσικα τι κανουν οι αρχες για αυτο κ πως κυνηγανε το "κακο".

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Γλωσσα λανθανουσα...παραβατικη συμπεριφορα ηθελα να πω.

Στη Μ.Β απαγορευονται και ημιαιμα που ισως εχουν στο αιμα τους καποιες απο τις απαγορευμενες φυλες αρα...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
δλδ μοιαζεις με πιτ = τελος?κ τι κανουν?κ μετα την απαγορευση τι εχει αλλαξει.πες οτι εχω πιτ κ η απαγορευση γινεται αυριο,τι κανουν ?

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Το οξυμωρο ειναι, οτι απο την μια δεν υπαρχει ρατσα πιτμπουλ και θεωρουνται ημιαιμα κατα FCI, και απο την αλλη θελουν να απαγορευτουν τα σκυλια πιτμπουλ.

Ποια ειναι αυτα τελικα τα πιτμπουλ και με τι κριτηρια θα τα ξεχωριζουν απο τα αλλα ημιαιμα?
Θα βγαλουν προτυπο σκυλου πιτμπουλ ωστε να τα απαγορευσουν? ή θα παραδεχτουν το προτυπο της ADBA που δεν αναγνωριζετε επισημα απο αλλους κυνολογικους φορεις?
Ποιοι αραγε θα βγουν ωφελημενοι απο μια τετοια απαγορευση?
Θα σταματησουν οι κυνομαχιες?

μερικες αποριες-ερωτησεις για σκεψη!

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
απορρω για ποιο λογο στοχοποιουμε μονο τις μαλ@@@@ς τις κυριας μαριας... εχουν υποθει κ αλλες στο συγκεκρημενο θεμα...

κιρκι θα ηθελες να μας πεις δυο λογια για τα πρεσα?
Ασε τον Κιρκι.......να σου πω εγω 2 λογια!

http://www.dbg.gr/tribes2.php?id=36&cat=%CF%EC%DC%E4%E1%202

Οταν κυκλοφορουν τετοια site ρε φιλε και λενε τοσες ......... μεσα, με τοσες ανακριβειες και αλλες τοσες ηλιθιοτητες και με υπογραφη ανθρωπων που υποτιθεται πως εχουν εκτροφεια με "αξιολογα" σκυλια και με πολλες διακρισεις και πολλα χρονια στο χωρο......πες μου εσυ τωρα τι μπορει να σκεφτει ο μεσος αναγνωστης που απλα διαβαζει ενα τετοιο κειμενο ......ή για τον ανεγκεφαλο επισης που πιστευει πως τελικα ενας τετοιος σκυλος ειναι αυτο που του χρειαζεται καθως ετσι σκεφτονται οι πιο πολλοι.....νομιζοντας πως ενα μεγαλο και αγριο σκυλι ειναι η προεκταση του πουλιου τους και στο δρομο οταν περπατανε αν δεις τι καμαρι εχουν δε θα το πιστευεις!!!!Any way....o νοων νοειττω απο εκει και περα...

Last edited by a moderator: