Αντιο μικρε μου φιλε!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το σκυλι μπορει να ζησει μεχρι τα βαθια γεραματα κανεις δεν ξερει,βεβαια υπαρχουν παρα πολλες πιθανοτητες οπως μου ειπαν οι γιατροι να καταστραφει το συκωτι του σκυλιου λογο οτι θα περνει απο πολυ μικρο φαρμακευτικη αγωγη (χωρις να ειναι και αυτο 100% σιγουρο).Εσενα δηλαδη το ποστ μου σου φαινεται οτι αντιμετοπιζω ολο το θεμα σαν μηχανη??????????????????????????????????????ημαρτον διαβασε ξανα σε παρακαλω

Και περιμενω απαντηση σου για το αλλο που ανεφερες...που ειδες ανευθηνοτητα??????
Μαλλον μιλαμε διαφορετικη γλωσσα η κανεις πως δεν καταλαβαινεις. Δεν μπορω να στο εξηγησω με πιο απλα λογια. Θα το ξαναπω λοιπον. Το σκυλι εχει αισθηματα. Δεν το πας στον εκτροφεα αν αρωστησει, δεν το πας στον εκτροφεα για ψιλου πηδημα και οταν δεν εχεις πλεον υποχρεωσεις τον ξαναπαιρνεις σαν πακετο. Κατανοητο;

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Διαβάζω πολύ καλά τι γράφεις.
Για μένα είναι απολύτως το ίδιο. Προφανώς δεν έχουμε ίδια στάνταρ...

Και πρόσεχε αν έχεις την καλωσύνη πως εκφράζεσαι, γιατί αν μπω κι εγώ σ'αυτό το κλίμα θα έχουμε δράματα πάλι ;)
Δηλαδη τι να προσεχω και απο τι πρεπει να φοβαμαι?με απειλεις?γραψε και εκφρασου οπως θελεις!!!

Κατα τα λεγωμενα σου δηλαδη εσυ θα πρεπει να εχει στο σπιτι σου αρκετα εκκατομυρια σκυλους....αφου οσα δεν ειναι σε σπιτι ειναι στην τυχη τους,χαρας το κουραγιο σου.Εαν θελεις μπορω να σε βοηθησω οικονομικος

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Μαλλον μιλαμε διαφορετικη γλωσσα η κανεις πως δεν καταλαβαινεις. Δεν μπορω να στο εξηγησω με πιο απλα λογια. Θα το ξαναπω λοιπον. Το σκυλι εχει αισθηματα. Δεν το πας στον εκτροφεα αν αρωστησει, δεν το πας στον εκτροφεα για ψιλου πηδημα και οταν δεν εχεις πλεον υποχρεωσεις τον ξαναπαιρνεις σαν πακετο. Κατανοητο;
Επειδη μαλλον εισαι μικρος στην ηλικια και δεν τολεω με ειρωνια,ρωτα τους δικου σου τι θα εκαναν στην ιδια περιπτωση εαν εσυ ησουν βρεφος...τοτε εσυ θα καταλαβεις.Δεν ρισκαρεις ρε φιλε με την οικογενεια σου,πως να στο πω!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Δηλαδη τι να προσεχω και απο τι πρεπει να φοβαμαι?με απειλεις?γραψε και εκφρασου οπως θελεις!!!

Κατα τα λεγωμενα σου δηλαδη εσυ θα πρεπει να εχει στο σπιτι σου αρκετα εκκατομυρια σκυλους....αφου οσα δεν ειναι σε σπιτι ειναι στην τυχη τους,χαρας το κουραγιο σου.Εαν θελεις μπορω να σε βοηθησω οικονομικος
Εχεις αρχίσει να αμύνεσαι με επίθεση. Μπορώ κι εγώ να το κάνω, με τεράστια επιτυχία ως γνωστόν, αλλά προτιμώ να το αποφύγω.
Εύχομαι στο σκυλάκι ότι καλύτερο και στο επόμενό σας, μην του ξημερώσει καμμιά αρρώστεια.
Και ευτυχώς...δεν χρειάζομαι την οικονομική σου υποστήριξη δόξα το Θεό. Θα σε έχω υπόψιν μου όμως. Ξέρω ένα καταφύγειο που έχει τεράστια ανάγκη. Αν ενδιαφέρεσαι, να σου στείλω στοιχεία :)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Επειδη μαλλον εισαι μικρος στην ηλικια και δεν τολεω με ειρωνια,ρωτα τους δικου σου τι θα εκαναν στην ιδια περιπτωση εαν εσυ ησουν βρεφος...τοτε εσυ θα καταλαβεις.Δεν ρισκαρεις ρε φιλε με την οικογενεια σου,πως να στο πω!!!
Χαχαχαχαχαχα ναι μικρος ειμαι. Πες που εισαι να σου στειλω λουλουδια.

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Εχεις αρχίσει να αμύνεσαι με επίθεση. Μπορώ κι εγώ να το κάνω, με τεράστια επιτυχία ως γνωστόν, αλλά προτιμώ να το αποφύγω.
Εύχομαι στο σκυλάκι ότι καλύτερο και στο επόμενό σας, μην του ξημερώσει καμμιά αρρώστεια.
Και ευτυχώς...δεν χρειάζομαι την οικονομική σου υποστήριξη δόξα το Θεό. Θα σε έχω υπόψιν μου όμως. Ξέρω ένα καταφύγειο που έχει τεράστια ανάγκη. Αν ενδιαφέρεσαι, να σου στείλω στοιχεία :)
Δεν ειμαι επιθετικος,δεν ειναι στον χαρακτηρα μου απλα γραφω την αληθεια και οπως ειναι τα πραγματα.Σε ευχαριστω για την ευχη σου και ελπιζω κανενα σκυλακι να μην εχει παρομοιο προβλημα,ολα τα αλλα προβληματα λυνονται,ακομα π.χ και εαν ειναι σκυλακι ειναι τυφλο απο γεννησιμιου.Αληθεια θα ειχες τυφλο σκυλακι ?γιατι εγω ειχα και εζησε ποοοολλα χρονια μια χαρα στο σπιτι μας :)

Να στειλεις γιατι οχι αν και κανω ειδη

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Χαχαχαχαχαχα ναι μικρος ειμαι. Πες που εισαι να σου στειλω λουλουδια.
βγηκε και κατι καλο δηλαδη...ελα ολες οι ηλικιες εχουν τις χαρες τους lol

εγω λοιπον εκρινα και επραξα ετσι...εσυ ως ενηλικας και οικογενειαρχης κρινε και πραξε οπως σε φωτισει ο Θεος

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
βγηκε και κατι καλο δηλαδη...ελα ολες οι ηλικιες εχουν τις χαρες τους lol

εγω λοιπον εκρινα και επραξα ετσι...εσυ ως ενηλικας και οικογενειαρχης κρινε και πραξε οπως σε φωτισει ο Θεος
Εγω παλι ειχα καταλαβει το αντιθετο για σενα. Οικογενειαρχης ε; Προσεχε τι μηνυματα θα περασεις στα παιδια σου σε μικρη ηλικια. Στο λεω καλοπροαιρετα, μην το παρεις στραβα.:)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Φυσικά και ξέρεις από παλιότερο θέμα ότι μου είσαι 120% αντιπαθής γιατί σε θεωρώ αυταρχικό. Τώρα σε θεωρώ και ανεύθυνο κι εγωιστή. Δεν έχει να κάνει με την ποιότητα ζωής του επιληπτικού σκύλου, ή την ευθανασία αλλά με την εκλογίκευση και την απόσταση που θα σου δώσει την ευκαιρία να μην πάρεις την ευθύνη της όποιας απόφασης. Έχεις κι άλλο ένα σκύλο, πρόσεξε το γιατί γερνάει σιγά σιγά να δεις που θα τον δώσεις.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εγραψες οτι το προβλημα δεν ειναι παθολογικο,οι κτηνιατροι που το αποδιδουν?
Μαγνητικη κανατε?

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Εγω παλι ειχα καταλαβει το αντιθετο για σενα. Οικογενειαρχης ε; Προσεχε τι μηνυματα θα περασεις στα παιδια σου σε μικρη ηλικια. Στο λεω καλοπροαιρετα, μην το παρεις στραβα.:)
Το πας αλλου οκ θα προσπαθησω για το καλυτερο......εισαι μονος ε?μπορω να σε καταλαβω,προσπαθησε για το καλυτερο.Μην το παρεις στραβα καλοπροαιρετα στο λεω και εγω

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Πολλές φορές είναι πιο εγωιστικό να θέλουμε να κρατήσουμε ένα ζώο εν ζωή
Σε βαριά μορφή επιληψίας νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι η ευθανασία.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
λυπάμαι που θα το πω αλλά....
φοβάμαι τους γενναιόδωρους οικογενειάρχες που κάνουν ανερυθρίαστα τα πάντα για το ''καλό'' της οικογενείας τους...:(:mad:

Last edited:

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το πας αλλου οκ θα προσπαθησω για το καλυτερο......εισαι μονος ε?μπορω να σε καταλαβω,προσπαθησε για το καλυτερο.Μην το παρεις στραβα καλοπροαιρετα στο λεω και εγω
Εκανα μπανακι στη θαλασσα το πρωι και δεν εχω διαθεση να με στειλει ο mod και για αλλο και ετσι δεν θα απαντησω οπως θα ηθελα απλα θα σου πω οτι δεν ειναι τυχαιο τοσος κοσμος ειναι αντιθετος με αυτο που θες να κανεις. Συνεχισε ετσι, εισαι σε καλο δρομο.

Last edited:

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Εγραψες οτι το προβλημα δεν ειναι παθολογικο,οι κτηνιατροι που το αποδιδουν?
Μαγνητικη κανατε?
Μαγνητικη οχι δεν εγινε,κανενας γιατρος δεν ειπε να γινει.

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Εκανα μπανακι στη θαλασσα το πρωι και δεν εχω διαθεση να με στειλει ο mod και για αλλο και ετσι δεν θα απαντησω οπως θα ηθελα απλα θα σου πω οτι δεν ειναι τυχαιο τοσος κοσμος ειναι αντιθετος με αυτο που θες να κανεις. Συνεχισε ετσι, εισαι σε κμαλο δρομο.
Δηλαδη που τελικα δεν εκανα ευθανασια στον σκυλο?lol

georgeIII

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
55
0
Για άρχη να ευχηθώ να γίνει οτι καλύτερο για το σκυλάκι και να ζησει οσο πιο πολλά χρόνια γίνεται. Δεν θα επιδοκιμάσω ούτε θα αποδοκιμάσω τις επιλογές και τις πραξεις του akiouss. Πιστέυω οτι ο καθένας μας θα επραττε διαφορετικα αν ειχε το σκυλακι του καποιο παρομοιο προβλημα. Δεν θελω να πω τι θα εκανα εγω γιατι ευτυχως δεν μου εχει τυχει κατι παρομοιο και ελπιζω να μην μου τυχει ποτε. Αυτο που αναρωτιεμαι εγω ειναι:
Εστω οτι καποιος εχει δωσει ενα καθολου ευκαταφρονητο ποσο για να αποκτησει ενα σκυλο εκτροφης για να εχει ολα τα καλα που εχουν αυτα τα σκυλια με σκοπο να "επενδυσει" σε αυτο τον σκυλο. Δεν εννοω να κερδισει χρηματα αλλα να συμμετεχει σε εκθεσεις κυναθληματα και οτι αλλο. Το κουταβι ομως του βγαζει καποιο μορφολογικο προβλημα ή προβλημα υγειας με αποτελεσμα να μην μπορει να κανει οτι σκεφτοταν ο ιδιοκτητης. Τοτε τι κανει; Δεν το επιστεφει στο εκτροφεα και το κραταει;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Και αν, -ω μη γένοιτο- έκανες ένα επιληπτικό παιδί θα το γύριζες στο μαιευτήριο για να μη βλέπουν τα άλλα τα παιδιά σου πως παθαίνει επιληπτικές κρίσεις;

Εγώ δεν καταλαβαίνω, αλλά τέλος πάντων.

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Berna παμε καλα???????διαβασε τι εγραψες....ημαρτον!!!!

εχουμε χασει την μπαλα εδω μεσα.....τι συγκρινεις?τι υποθετεις?

Τι αλλο μπορει να σκεφτει το μυαλο ενος ανθρωπου,ειμαι πολυ περιεργος

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Berna παμε καλα???????διαβασε τι εγραψες....ημαρτον!!!!

εχουμε χασει την μπαλα εδω μεσα.....τι συγκρινεις?τι υποθετεις?

Τι αλλο μπορει να σκεφτει το μυαλο ενος ανθρωπου,ειμαι πολυ περιεργος
Συγκρίνω ζωντανά πλάσματα
Εσύ απ' την άλλη συμπεριφέρεσαι σαν ο σκύλος να είναι πράγμα που αν χαλάσει στην πορεία θα το επιστρέψεις

Και λες κι από πάνω πως τάχα μου τόσο πολύ το αγαπάς εγώ δεν βλέπω αγάπη, συγνώμη.

Status
Κλειδωμένο θέμα