Αντιο μικρε μου φιλε!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Οταν βλεπω τετοιες λογικες, τοσο μικροψυχες, αισθανομαι πραγματικα τυχερος που σκεφτομαι οπως σκεφτομαι, που μιλαω οπως μιλαω, που εχω δημιουργησει ενα μικροκοσμο γυρω που τον διακατεχουν κοινες αρχες και στον οποιο πορευομαι με μια γυναικα διπλα μου με την οποια μοιραζομαστε κοινα πιστυω.
Ο σκυλος εφοσον εχουμε ξεφυγει από το σταδιο της σπηλιας και της προβιας εκτος από εργατης είναι και μελος της οικογενειας και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται. Αν καποιος δεν το βλεπει ετσι δεν είναι αξιος να εχει σκυλο.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
1.)Τα αν μου αναφέρονται στις διαφορετικές εκδοχές.
2.)Ναι
3.)Και; Η αγορά ενός σκύλου δεν σημαίνει ίδιες υποχρεώσεις με την υιοθεσία του;
4.) Όταν κάποιος ανοίγει ένα ποστ στο όνομα της αγάπης οι υπόλοιποι θα κρίνουμε και αυτό. Έτσι το έθεσε, έτσι θα κριθεί. Ο καθένας μας κρίνεται για αυτά που γράφει, δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να είναι στο απυρόβλητο ο συγκεκριμένος;
1)αυτο λεω,εχεις αρχισει να υποθετεις και να στηριζεσαι σε διαφορετικες εκδοχες,εδω ομως η εκδοχες ειναι συγκεκριμενες (ολες τις παραμετρους τις γνωριζει μονο ο ιδιοκτητης του σκυλου και δεν ειναι υποχρεωμενος να τις αναφερει),και η αποφαση εχει παρθει.
2)αρα εισαι και εκτος θεματος απο μια αποψη ,σωστα?
3)οχι,η αγορα με την υιοθεσια εχουν διαφορετικες υποχρεωσεις και δικαιωματα απο καθε αποψη ,
το μονο τους κοινο χαρακτηριστικο που βρισκω ειναι πως η αποκτηση σκυλου γινεται συνειδητα ,γνωριζοντας τις παραμετρους εκ των προτερων (αν και το "συνειδητα" ,καλλιστα μεταβαλεται σε ασυνειδητα,περισσοτερο απο την μερια των υιοθεσιων,οπως μου εχουν δειξει οι δικες μου εμπειριες-αληθεια,οι δικες σου?)
υποχρεωμενος καθε ιδιοκτητης σκυλου,ειναι το να μπορει να φερθει με υπευθυνοτητα.
4) κι επειδη το ανοιξε ,πρεπει να κριθει,οποτε εφοσον δεν μπορεσαμε να τις αμολυσουμε (τις κρισεις) αβερτα στον εκτροφεα,στους κτηνιατρους,στο τι ενεργειες εκανε και τι ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη εκανε μεχρι τωρα ο ιδιοκτητης,
εεεεεεεεεε,ας τις αμολυσουμε στο ονομα της αγαπης,οχι ρε φιλε,δεν αγαπας,εμεις αγαπαμε καλυτερα!
κατι πρεπει να κρινουμε ρε αδερφεεε!!!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Οταν βλεπω τετοιες λογικες, τοσο μικροψυχες, αισθανομαι πραγματικα τυχερος που σκεφτομαι οπως σκεφτομαι, που μιλαω οπως μιλαω, που εχω δημιουργησει ενα μικροκοσμο γυρω που τον διακατεχουν κοινες αρχες και στον οποιο πορευομαι με μια γυναικα διπλα μου με την οποια μοιραζομαστε κοινα πιστυω.
Ο σκυλος εφοσον εχουμε ξεφυγει από το σταδιο της σπηλιας και της προβιας εκτος από εργατης είναι και μελος της οικογενειας και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται. Αν καποιος δεν το βλεπει ετσι δεν είναι αξιος να εχει σκυλο.
με την δικη μου "μικροψυχη λογικη",νιωθω πολυ τυχερη που υπαρχουν ακομη υπευθυνοι εκτροφεις και ιδιοκτητες να αναλαμβανουν τις ευθυνες τους και να μην κανουν τσιου τσιου οταν βρεθουν απεναντι στο προβλημα.
απεναντι στο προβλημα ε?οχι απεναντι στην οθονη.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
4.) Όταν κάποιος ανοίγει ένα ποστ στο όνομα της αγάπης οι υπόλοιποι θα κρίνουμε και αυτό. Έτσι το έθεσε, έτσι θα κριθεί. Ο καθένας μας κρίνεται για αυτά που γράφει, δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να είναι στο απυρόβλητο ο συγκεκριμένος;
Η αγαπη για ενα ζωο δεν εκφραζεται απ' ολους το ιδιο.Επισης, υπαρχει η (κουταβισια) καψουρα και η αγαπη που χτιζεται με την κοινη ζωη.Υπαρχει ομως και η λογικη , η οποια δεν αποκλειει την ευαισθησια.

Ας δουμε μερικα statements αναλογα με το πως εννοει ο καθενας την αγαπη :
1. '' Γιατι κοιματε εξω ο σκυλος σου ? δεν τον αγαπας ? ''
2. ''Γιατι εκοψες τα αυτια του σκυλου σου ? δεν τον αγαπας ? ''
3. ''Γιατι του εβαλες πνιχτη ?''
4. ''Γιατι το ταιζεις ξηρα τροφη ? Δεν το αγαπας ? Στο παιδι σου θα εδινες ξηρα τροφη ? ''
5. '' Γιατι δεν εδωσες (πχ δανειζομενος/κλεβοντας/πουλωντας το κορμι σου κλπ) 6.000 ευρω για την εγχειρηση που χρειαζοταν ο σκυλος για να σωθει και επελεξες να τον κοιμισεις ? Δεν το αγαπας ? ...''
6. ''Γιατι αγορασες καθαροαιμο σκυλο συντροφιας οταν υπαρχουν τοσα αδεσποτα που πεθαινουν καθε μερα? Και εχεις το θρασος να μου λες οτι αγαπας τα ζωα ? ''
7. '' Μην κανεις το σκυλο , ανθρωπο ...δεν το αγαπας για αυτο που ειναι ? ''
8. ''Εγω αγαπαω τα σκυλια μου πιο πολυ απο τους γονεις μου''

Πολλες διαφορετικες ερμηνειες της αγαπης σε ενα φορουμ οπου ολοι αγαπαμε τα σκυλια ... :)

Τελος , στην οποια κοινη μας ζωη με αλλους ανθρωπους που επισης αγαπαμε, οι αποφασεις πρεπει να ειναι κοινες ...εγω μπορει να αγαπαω την ελευθερη πτωση με αλεξιπτωτο αλλα πρεπει να καταλαβω αν ποτε η γυναικα μου και μελλοντικη μανα των παιδιων μου ζητησει να βρω ενα πιο ασφαλες χομπι.Ειναι μαλλον δικαιο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μπορεί να έχεις και δίκιο (μπορεί και όχι). Κρίνοντας εξ ιδίων πάντως ό,τι αγαπάω δεν μπορώ να το αποχωριστώ - εφ' όσον ζει μαζί μου και αυτό το σκοπό εξ αρχής είχε.
Ναι, αν δεν μπορούσα να καλύψω τις ανάγκες του θα το έδινα, αλλά μιλάμε για οικονομικές και συναισθηματικές ανάγκες εδώ. Αν δεν υπήρχε οικονομική δυνατότητα δεν θα είχε προσφερθεί ο άνθρωπος να το συντηρεί το σκυλάκι εφ' όρου ζωής. Αν δεν υπάρχει συναισθηματική δυνατότητα, πώς ισχυρίζεται ότι το αγαπάει? Αυτή είναι η λογική μου, και επαναλαμβάνω καλά κάνει, δική του απόφαση, κακώς δέχτηκε επίθεση.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
:)αγαπαμε κατι,οταν μπορουμε να το αποχωριστουμε(μπορει να εχω δικιο ,μπορει και οχι)
αυτη η συναισθηματικη δυνατοτητα,δηλωνει και το μεγαλειο της αγαπης.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η αγαπη για ενα ζωο δεν εκφραζεται απ' ολους το ιδιο.Επισης, υπαρχει η (κουταβισια) καψουρα και η αγαπη που χτιζεται με την κοινη ζωη.Υπαρχει ομως και η λογικη , η οποια δεν αποκλειει την ευαισθησια.

Ας δουμε μερικα statements αναλογα με το πως εννοει ο καθενας την αγαπη :
1. '' Γιατι κοιματε εξω ο σκυλος σου ? δεν τον αγαπας ? ''
2. ''Γιατι εκοψες τα αυτια του σκυλου σου ? δεν τον αγαπας ? ''
3. ''Γιατι του εβαλες πνιχτη ?''
4. ''Γιατι το ταιζεις ξηρα τροφη ? Δεν το αγαπας ? Στο παιδι σου θα εδινες ξηρα τροφη ? ''
5. '' Γιατι δεν εδωσες (πχ δανειζομενος/κλεβοντας/πουλωντας το κορμι σου κλπ) 6.000 ευρω για την εγχειρηση που χρειαζοταν ο σκυλος για να σωθει και επελεξες να τον κοιμισεις ? Δεν το αγαπας ? ...''
6. ''Γιατι αγορασες καθαροαιμο σκυλο συντροφιας οταν υπαρχουν τοσα αδεσποτα που πεθαινουν καθε μερα? Και εχεις το θρασος να μου λες οτι αγαπας τα ζωα ? ''
7. '' Μην κανεις το σκυλο , ανθρωπο ...δεν το αγαπας για αυτο που ειναι ? ''
8. ''Εγω αγαπαω τα σκυλια μου πιο πολυ απο τους γονεις μου''

Πολλες διαφορετικες ερμηνειες της αγαπης σε ενα φορουμ οπου ολοι αγαπαμε τα σκυλια ... :)

Τελος , στην οποια κοινη μας ζωη με αλλους ανθρωπους που επισης αγαπαμε, οι αποφασεις πρεπει να ειναι κοινες ...εγω μπορει να αγαπαω την ελευθερη πτωση με αλεξιπτωτο αλλα πρεπει να καταλαβω αν ποτε η γυναικα μου και μελλοντικη μανα των παιδιων μου ζητησει να βρω ενα πιο ασφαλες χομπι.Ειναι μαλλον δικαιο.
Αλλο να κάνεις ό,τι νομίζεις πως είναι καλύτερο με βάση τις γνώσεις σου και τα πιστεύω σου και άλλο να τον παρατάς επειδή (τάχα μου) το παιδί σου θα πάθει ψυχολογικό τραλαλά (ψυχολόγοι του το είπαν; ) όταν δει το σκύλο να παθαίνει επιληπτική κρίση. Πολύ κακή δικαιολογία για κάποιον που γράφει δημόσια πόσο αγαπάει το ζώο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
1)αυτο λεω,εχεις αρχισει να υποθετεις και να στηριζεσαι σε διαφορετικες εκδοχες,εδω ομως η εκδοχες ειναι συγκεκριμενες (ολες τις παραμετρους τις γνωριζει μονο ο ιδιοκτητης του σκυλου και δεν ειναι υποχρεωμενος να τις αναφερει),και η αποφαση εχει παρθει.
2)αρα εισαι και εκτος θεματος απο μια αποψη ,σωστα?
3)οχι,η αγορα με την υιοθεσια εχουν διαφορετικες υποχρεωσεις και δικαιωματα απο καθε αποψη ,
το μονο τους κοινο χαρακτηριστικο που βρισκω ειναι πως η αποκτηση σκυλου γινεται συνειδητα ,γνωριζοντας τις παραμετρους εκ των προτερων (αν και το "συνειδητα" ,καλλιστα μεταβαλεται σε ασυνειδητα,περισσοτερο απο την μερια των υιοθεσιων,οπως μου εχουν δειξει οι δικες μου εμπειριες-αληθεια,οι δικες σου?)
υποχρεωμενος καθε ιδιοκτητης σκυλου,ειναι το να μπορει να φερθει με υπευθυνοτητα.
4) κι επειδη το ανοιξε ,πρεπει να κριθει,οποτε εφοσον δεν μπορεσαμε να τις αμολυσουμε (τις κρισεις) αβερτα στον εκτροφεα,στους κτηνιατρους,στο τι ενεργειες εκανε και τι ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη εκανε μεχρι τωρα ο ιδιοκτητης,
εεεεεεεεεε,ας τις αμολυσουμε στο ονομα της αγαπης,οχι ρε φιλε,δεν αγαπας,εμεις αγαπαμε καλυτερα!
κατι πρεπει να κρινουμε ρε αδερφεεε!!!

Μισό.Δεν υπέθεσα τίποτα. Απάντησα τι θα έκανα ανάλογα με την αντιδρασή του στην θεραπεία. Εξού και τα αν...εκδοχές είναι όχι υποθέσεις.
Εκτός θέματος γιατί είμαι επειδή δεν μιλάμε για τον δικό μου σκύλο; Δεν καταλαβαίνω την λογική αυτή.
'Ενα σκύλο τον έχω υιοθετήσει και άλλον ένα αγοράσει και οι υποχρεωσεις μου απεναντί τους είναι οι ίδιες. Η διαφορά είναι ότι στην περίπτωση υιοθεσίας στις απορίες μου απευθύνομαι στον κτηνίατρο ενώ της αγοράς έχω και τις πολύτιμες συμβουλές του εκτροφέα. Οι υποχρεώσεις μου απέναντι στα δύο σκυλιά είναι οι ίδιες.
O καθένας κρίνει και κατακρίνει ότι δεν έρχεται σε συμφωνία με τις δικές του αρχές. Εγώ κρίνω τις ενέργειες του Akiouss και εσύ κρίνεις τις δικές μου απόψεις. Που βλέπεις το κακό σε αυτό, και αν το βρίσκεις κακό τότε εσύ γιατί κρίνεις;
Γαλάζιο, για να μην το κουράσουμε άλλο, εσύ θεωρείς ότι η συμπεριφορά του έδειξε υπευθυνότητα και αγάπη και εγώ ανευθυνότητα και βόλεμα...Προφανώς έχουμε εντελώς διαφορετική κοσμοθεωρία. Δεν νομίζω να προσφέρουμε τίποτα στους υπόλοιπους με τα ποστ μας αυτά μπορούμε αν θέλεις να συνεχίσουμε με Pm

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com

αγαπαμε κατι,οταν μπορουμε να το αποχωριστουμε(μπορει να εχω δικιο ,μπορει και οχι)
αυτη η συναισθηματικη δυνατοτητα,δηλωνει και το μεγαλειο της αγαπης.​
Σαφώς, αλλά όχι πάντα και όχι σ' αυτή την περίπτωση. Γιατί, επίσης, αγαπάμε κάτι ΚΑΙ όταν δεν το εγκαταλείπουμε.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
:)αγαπαμε κατι,οταν μπορουμε να το αποχωριστουμε(μπορει να εχω δικιο ,μπορει και οχι)
αυτη η συναισθηματικη δυνατοτητα,δηλωνει και το μεγαλειο της αγαπης.
Οταν μπορούμε να αποχωριστούμε, για το καλό του άλλου (που αποχωριζόμαστε). Οχι το δικό μας.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Αλλο να κάνεις ό,τι νομίζεις πως είναι καλύτερο με βάση τις γνώσεις σου και τα πιστεύω σου και άλλο να τον παρατάς επειδή (τάχα μου) το παιδί σου θα πάθει ψυχολογικό τραλαλά (ψυχολόγοι του το είπαν; ) όταν δει το σκύλο να παθαίνει επιληπτική κρίση. Πολύ κακή δικαιολογία για κάποιον που γράφει δημόσια πόσο αγαπάει το ζώο.
που τον παραταει?στον εκτροφεα εννοεις η σε καποιον αλλον που θα τον αναλαβει με υιοθεσια?
παρατημα ειναι αυτο?εξαλλου κουταβι ειναι ακομη.
το τι επιπτωση μπορει να εχει στα παιδια γενικως η ασθενεια ενος σκυλου-ανθρωπου whatever και τι επιπτωσεις στην οικογενεια,εσυ δεν μπορεις ουτε να το υποθετεις,ουτε να το κρινεις,ουτε να το ξερεις.
εγω υποθετω οτι θα εχει μεγαλες επιπτωσεις.
οι μονοι ομως που το γνωριζουν και αποφασιζουν,ειναι οι γονεις κι ακομη και εαν ΜΟΝΟ το υποθετουν,καλα κανουν και δεν ρισκαρουν
και παιρνουν αυτη την αποφαση.

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Δεν αναφερομουν σε γνωσεις και πιστευω ...απλα ηθελα να καταδειξω πως η εκφραση της οποιας αγαπης δεν ειναι παντα κοινη.

Οσο αφορα το ψυχολογικο τραλαλα , ναι γινεται και γνωριζω μια περιπτωση πολυ καλα ...αν τυχον παρακολουθει το θεμα, ας γραψει ο ιδιος την εμπειρια του.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
το τι επιπτωση μπορει να εχει στα παιδια γενικως η ασθενεια ενος σκυλου-ανθρωπου whatever και τι επιπτωσεις στην οικογενεια,εσυ δεν μπορεις ουτε να το υποθετεις,ουτε να το κρινεις,ουτε να το ξερεις.
εγω υποθετω οτι θα εχει μεγαλες επιπτωσεις.
Ναι θα εχει επιπτωσεις και τα παιδια απο νωρις θα παρουν ενα μαθημα ζωης και ανθρωπιας. Θα μαθουν οτι οταν υπαρχει προβλημα η ανθρωπινη σταση ειναι να σταθουμε διπλα στο προβλημα και οχι να τρεξουμε μακρια.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μην με βαζετε να επαναλαμβανομαι ρε παιδια.
ειπαμε,ο ιδιος ο ιδιοκτητης(για οποιοδηποτε λογο που δεν ειναι της παρουσης) δηλωνει "ανεπαρκης".
και ψαχνει συνειδητα και με υπευθυνοτητα την καλυτερη λυση.
τι ακριβως δεν καταλαβαινετε?
θα του κανουμε ενεση επαρκειας τωρα με το στανιο?
μηπως να ξεκινησουμε τις ενεσεις πρωτα σε μας?
για βγαλτε τα ολα στο φορα κι εσεις ,σχετικα με τις προσωπικες σας ανεπαρκειες,να δουμε ,ωστε να παραγγειλουμε χοντρικη...
επισης ξεχασα να πω,οτι μπροστα στην ψυχικη και σωματικη υγεια των παιδιων μου,εστω και απλα υποθετικα,να πανε να χεστουνε οι σκυλοι ολου του κοσμου και ο πλανητης και το συμπαν μαζι...
τι να κανουμε,ο καθενας την δικη του ζωη κουμανταρει.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Ναι θα εχει επιπτωσεις και τα παιδια απο νωρις θα παρουν ενα μαθημα ζωης και ανθρωπιας. Θα μαθουν οτι οταν υπαρχει προβλημα η ανθρωπινη σταση ειναι να σταθουμε διπλα στο προβλημα και οχι να τρεξουμε μακρια.
τα μαθηματα που επιλεγει να δωσει και να μην δωσει ο καθενας στα δικα του παιδια,δεν ειναι δουλεια δικη μας.

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Οσο αφορα το ψυχολογικο τραλαλα , ναι γινεται και γνωριζω μια περιπτωση πολυ καλα ...αν τυχον παρακολουθει το θεμα, ας γραψει ο ιδιος την εμπειρια του.
ναι, εγω εχω παραδειγμα γειτονισσα που σε μικρη ηλικια ειχε ασχημη εμπειρια. ειναι με περουκα τωρα..........

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Δυστηχως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα (τουλαχιστον για πολυ μικρα παιδια και οχι εφηβους) ...αλλιως οσοι εχουν παιδια, θα επρεπε συνεχως να τα εκθετουν σε σκηνες ωμου ρεαλισμου ωστε να τα προετοιμασουν για την πραγματικη ζωη και τις δυσκολιες της.Οπως καταλαβαινεις , κατι τετοιο δε στεκει γιατι τα παιδια δεν αντιλαμβανονται την εικονα, την αιτια και τη ''θεραπεια'' με τον ιδιο τροπο οπως εμεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δυστηχως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα (τουλαχιστον για πολυ μικρα παιδια και οχι εφηβους) ...αλλιως οσοι εχουν παιδια, θα επρεπε συνεχως να τα εκθετουν σε σκηνες ωμου ρεαλισμου ωστε να τα προετοιμασουν για την πραγματικη ζωη και τις δυσκολιες της.Οπως καταλαβαινεις , κατι τετοιο δε στεκει γιατι τα παιδια δεν αντιλαμβανονται την εικονα, την αιτια και τη ''θεραπεια'' με τον ιδιο τροπο οπως εμεις.
Φυσικά και όχι αλλά με την λογική αυτή ότι στο περιβάλλον δεν είναι ωραίο να το εξαλείψουμε...Μια γιαγιά που έχει πάθει εγκεφαλικό και τις τρέχουν τα σάλια, ένα επιληπτικό σκυλί, μια ανάπηρη θεία ίσως; Να μην τα δείχνουμε στα παιδιά μας γιατί είναι σκηνές ωμής βίας; Ελεος...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Φυσικά και όχι αλλά με την λογική αυτή ότι στο περιβάλλον δεν είναι ωραίο να το εξαλείψουμε...Μια γιαγιά που έχει πάθει εγκεφαλικό και τις τρέχουν τα σάλια, ένα επιληπτικό σκυλί, μια ανάπηρη θεία ίσως; Να μην τα δείχνουμε στα παιδιά μας γιατί είναι σκηνές ωμής βίας; Ελεος...
τωρα ολα αυτα τα ξανθοπουλικα,που κολλανε με το συγκεκριμενο θεμα?
αγορασε κανεις απο εκτροφεα,καμια γιαγια με εγκεφαλικο που της τρεχουν τα σαλια?καμια αναπηρη θεια?
θα χρειαστουμε κι εμεις περουκα σε λιγο...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
τωρα ολα αυτα τα ξανθοπουλικα,που κολλανε με το συγκεκριμενο θεμα?
αγορασε κανεις απο εκτροφεα,καμια γιαγια με εγκεφαλικο που της τρεχουν τα σαλια?καμια αναπηρη θεια?
θα χρειαστουμε κι εμεις περουκα σε λιγο...
Τώρα θα σου απαντήσω στον ίδιο τόνο και να σου πω αν χρειαστείς περούκα να πάρεις μελαχροινή μήπως και καμουφλαριστείς;

Για μένα αυτά που έγραψα δεν είναι καθόλου άσχετα με το θέμα, είναι μέρος του θέματος και ένας σημαντικός λόγος που με ενόχλησε η όλη στάση του. Εσύ πάλι βάλε περούκα..

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk