αν δεν μου το έδινε αλλα το χειριζόταν σωστα δεν θα με ένοιαζε! αν ομςσ το άφηνε όπως είναι θα έπραττα αναλόγος! Νομικος είμαι κάτι θα έβρισκα! Εξάλλου καταπατά βασικούς νόμους του πει σκύλλου νόμο (δεν ξέρω αν τον έχετε και εσείς αλλα στην Κύπρο υπάρχει)Τουλαχιστον προν τιμη του ο απιστευτος γειτονας τον εδωσε ευκολα.
αν δεν μου το έδινε αλλα το χειριζόταν σωστα δεν θα με ένοιαζε! αν ομςσ το άφηνε όπως είναι θα έπραττα αναλόγος! Νομικος είμαι κάτι θα έβρισκα! Εξάλλου καταπατά βασικούς νόμους του πει σκύλλου νόμο (δεν ξέρω αν τον έχετε και εσείς αλλα στην Κύπρο υπάρχει)
Σήμερα η μέρα μου ήταν τέλεια! Τα μ΄νωρά όλη μέρα διασκέδαζαν! προσαρμόστηκε τόσο γρήγορα
πολύ ύσηχο βράδυ! κημοιθήκαμε και οι τρεισ αγγαλίτσα! λίγο στη βόλτα εχουμε πρόβλημα αλλά εντάξειελπιζω να ειχες ενε ανοδοινο πρωτο βραδυ!!
όχι....προγραμματιστής είναι!μήπως είναι κανένας στρατιωτικός, μελαχρινός και λέγεται Γιώργος.
Κι οταν με το καλο στο δωσει και σωθει το σκυλακι με καλυτερες συνθηκες διαβιωσης.πες μας και πώς τον λενε το γειτονα,που μενει να του στειλουμε και κανα δωρακι για την ευαισθησια του με τα ζωα...Δεν μπορει ολο και κατι καλο θα βρουμε να του στειλουμε.χεχεΕλπίζω τελικά να μου το δώσει.!