Ανεύθυνος γείτονας

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Η πόρτα χτύπησε πριν λίγο! Ανοίγοντας την βλέπω τ ον γείτονα με τον σκυλλακο! Μου είπε θα μου τον δώσει και θα έρχεται να τον βλέπει :) Χάρεικα τόσο πολύ! όμως χάρηκε ακόμη περισσότερο η δικιά μου! ΧΕΧΕΧΕ.......είδη έχουν παίξει τόσο πολύ που κουράστηκαν και ξάπλωσαν και οι δύο στο κρεβάτι μου! Απόψε θα κοιμιθούμε και οι τρεις μαζί γιατί μονο η μικρή μου έχει κραβατάκι και είναι κρίμα ο Πέπε να κοιμιθή στο πάτωμα! Θ ακοιμηθούμε όλοι μαζί για να μην ζηλέψει και η δικιά μου! Και εντυπωσιάστικα με το πόσο υπάκουοσ είναι! Πήρα το αφεντικ΄΄ο μου και τουείπα ότι θέλωρεεπό εως την Δευτέρα και δέχτηκε! Έτσι θα έχω τέσσερις μλερεσ για να τον βοηθήσω να προσαρμοστή και να μάθει να τα μην τα κάνει σπίτι!

Με αγάπη η χαρουμενη οικογενεια!!!!!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Άντε με το καλό !! Πόσο εύκολα τον έδωσε όμως !! Αυτό πάλι το ότι θα έρχεται να τον βλέπει ...είχαμε μια αγωνία αν θα το κάνει τι να σου πώ..
Καλώς τον δέχθηκες και πάλι να είστε όλοι χαρούμενοι. :)Μην του τον δώσεις να τον πάει βόλτα ...γιατί θα τον χρησιμοποιήσει ως γυναικοπαγίδα...δεν θα τον βοηθήσουμε κιόλας.:D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το έχασα η ξανθιά.... στο έδωσε? θα το έχεις για 4 μέρες???
Βρε ξανθιά απο το αφεντικό ζήτησε άδεια 4 μέρες δεν της τον έδωσε για 4 μέρες ο γείτονας, της τον έδωσε για τα καλά:D

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Απ΄ ότι κατάλαβα, τέσσερις μέρες θα έχει ρεπό. Το σκυλάκι της το έδωσε για μόνιμα. Καλή συμβίωση με το νέο σας μέλος!!!!! Μπράβο!!!!!!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Άντε με το καλό !! Πόσο εύκολα τον έδωσε όμως !! Αυτό πάλι το ότι θα έρχεται να τον βλέπει ...είχαμε μια αγωνία αν θα το κάνει τι να σου πώ..
Καλώς τον δέχθηκες και πάλι να είστε όλοι χαρούμενοι. :)Μην του τον δώσεις να τον πάει βόλτα ...γιατί θα τον χρησιμοποιήσει ως γυναικοπαγίδα...δεν θα τον βοηθήσουμε κιόλας.:D
διαφωνω..δωστουτο για να μην παρει αλλο :)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλύτερα να τον δίνει μπας και γλυτώσει κανένα άλλο γιατί γκόμενα χωρίς σκυλί ο συγκεκριμένος αποκλείεται να βρει.

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Το έχασα η ξανθιά.... στο έδωσε? θα το έχεις για 4 μέρες???
όχι δικό μου είναι τώρα!
διαφωνω..δωστουτο για να μην παρει αλλο
δεν μιλας σοβαρα έτσι?
όπως και να έχει εγς είμαι πολύ χαρούμενη! θα βάλω σύντομα φωτοραφιες ( α! τελικα τσάμπα μου το έδωσε!)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Αν δεν του το δίνεις πολύ γρήγορα θα βρεις καινούργια φάτσα στην είσοδο να σε κοιτάει με παράπονο. Εσύ αποφασίζεις.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
δωστουτο για βολτα εννοω και οχι δωστουτο πισω! επισης βεβαιωσου οτι θα εχεις μεταβιβαση με χαρτι και καλαμαρι γιατι αυριο το πρωι μπορει να ξυπνησει αλλιως και να σου πει ααααα ,ο σκυλος ειναι δικος μου!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Γιατί το πήρε εξαρχής είπαμε; :confused::confused::confused:
Πάντως, τυχερό τελικά το σκυλάκι. Μπράβο σου :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Παλι καλα που το καταλαβε οτι δε κανει γιαυτον το σκυλακι......μωρε και να του το δινεις τζαμπα θα το τραβαει απο και απο κει!!!!Ακου να παρει σκυλο για να βρει γκομενα...και τα μωρα τραβανε "γκομενες" τι θα κανει αν το παρει χαμπαρη θα ψαχνει για μωρο??Ωωω τι αλλο θα ακουσουμε....καλοτυχο να ειναι αν και μαζι σου θα ειναι(δε σε ξερω),αλλα μονο που εκανες τετοια κινηση σε παραδεχομαι!!!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Να σου ζησει το νεο μελος της οικογενειας.
Περιμενουμε φωτογραφιες. Και ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ειναι πισω απο τα καγκελα σαν τον φυλακισμενο.
Της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες λεει ενα ασμα αλλα ο δικος σου ειναι λεβεντης και εντος "φυλακης"

Τουλαχιστον προν τιμη του ο απιστευτος γειτονας τον εδωσε ευκολα.