Αναζήτηση εκπαιδευτή

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
δεν εχει κανενα νοημα παιδια,ισως τελικα να φταιω εγω,δεν υπαρχει εδαφος για μενα εδω,υπαρχει αποσταση μεγαλη και δεν μπορω αλλο,την αγνεια την συνχωρο,την ηλιθιοτητα οχι,,,,,,,,,,,,,
και ηλιθιο ειναι να κανεις τον εξυπνο χωρις να εισαι,,,,,,,,,,,,,,,,,που δεν ξερεις,δεν πειραζι,που δεν φροντησες να μαθεις αυτο πειραζι!!!!!!!!!
Εδώ υπάρχει έδαφος για όλους!!!
Αν γλιστράς και θες να φύγεις, δικαίωμά σου....

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Εξέλιξη.....

:wink:
Καλημέρα σε όλους σας. Μόλις τελειώσαμε το 9ο μάθημα με τον Μαξάκο και η πρόοδός του είναι εξαιρετική. Ήδη περπατάμε ανάμεσα από κόσμο και είναι δίπλα μας, περνάμε έξω από σπίτια που έχουν σκύλους και είδαμε και δύο φορές γάτα χωρίς ο Μαξάκος να αντιδράσει. Όπως μου εξήγησε ο εκπαιδευτής δεν αρκεί που ο μικρός μου συνεργάζεται, σημαντικό είναι ότι έχει συνέχεια το στόμα ανοικτό και την ουρά του ψηλά , άρα όχι μόνο δεν στρεσάρεται άλλα αντίθετα απολαμβάνει το μάθημα-βόλτα που κάνουμε.
:)Από την άλλη πλευρά έκανα άλλες δύο επισκέψεις στον Άρκο μου. Την Παρασκευή το απόγευμα στάθηκα και τυχερή. Είχε η περιοχή διακοπή ρεύματος και δεν χτύπαγε το κουδούνι στην είσοδο. Έβλεπα κάποιον στο χώρο εκπαίδευσης και αντί να του φωνάξω κάθισα να δω πως δουλεύει. :D Με ένα μπαλάκι έπαιζε με κάποιο σκύλο που μάλλον έμοιαζε με ντόμπερμαν , έπαιζαν σε τέτοιο σημείο που νόμιζα ότι ο σκύλος ήταν δικός του. Είδα όλη την εκπαίδευση. Αυτό που με εντυπωσίαζε ήταν ότι τελειώνοντας ξάπλωσε στο χορτάρι με το σκύλο δίπλα του να μην πω πάνω του για τουλάχιστον 5 λεπτά. Ο χρόνος μου ήταν λίγος και αποφάσισα να του φωνάξω να μου ανοίξει. Είδα τον Άρκο μου και δούλεψα και λίγο μαζί του. Πολύ καλή εικόνα και ο Άρκο μου και αυτή τη φορά ομολογώ ότι ασχολήθηκε περισσότερο μαζί μου αλλά όποτε έβλεπε τον εκπαιδευτή του του έδινε μία γλυψιά και ερχόταν και πάλι.
Αυτά για τώρα.
Έπεται συνέχεια:wink:

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
θεσσαλονικη-πυλαια 6972 647148
:wink:
Καλημέρα σε όλους σας. Μόλις τελειώσαμε το 9ο μάθημα με τον Μαξάκο και η πρόοδός του είναι εξαιρετική. Ήδη περπατάμε ανάμεσα από κόσμο και είναι δίπλα μας, περνάμε έξω από σπίτια που έχουν σκύλους και είδαμε και δύο φορές γάτα χωρίς ο Μαξάκος να αντιδράσει. Όπως μου εξήγησε ο εκπαιδευτής δεν αρκεί που ο μικρός μου συνεργάζεται, σημαντικό είναι ότι έχει συνέχεια το στόμα ανοικτό και την ουρά του ψηλά , άρα όχι μόνο δεν στρεσάρεται άλλα αντίθετα απολαμβάνει το μάθημα-βόλτα που κάνουμε.
:)Από την άλλη πλευρά έκανα άλλες δύο επισκέψεις στον Άρκο μου. Την Παρασκευή το απόγευμα στάθηκα και τυχερή. Είχε η περιοχή διακοπή ρεύματος και δεν χτύπαγε το κουδούνι στην είσοδο. Έβλεπα κάποιον στο χώρο εκπαίδευσης και αντί να του φωνάξω κάθισα να δω πως δουλεύει. :D Με ένα μπαλάκι έπαιζε με κάποιο σκύλο που μάλλον έμοιαζε με ντόμπερμαν , έπαιζαν σε τέτοιο σημείο που νόμιζα ότι ο σκύλος ήταν δικός του. Είδα όλη την εκπαίδευση. Αυτό που με εντυπωσίαζε ήταν ότι τελειώνοντας ξάπλωσε στο χορτάρι με το σκύλο δίπλα του να μην πω πάνω του για τουλάχιστον 5 λεπτά. Ο χρόνος μου ήταν λίγος και αποφάσισα να του φωνάξω να μου ανοίξει. Είδα τον Άρκο μου και δούλεψα και λίγο μαζί του. Πολύ καλή εικόνα και ο Άρκο μου και αυτή τη φορά ομολογώ ότι ασχολήθηκε περισσότερο μαζί μου αλλά όποτε έβλεπε τον εκπαιδευτή του του έδινε μία γλυψιά και ερχόταν και πάλι.
Αυτά για τώρα.
Έπεται συνέχεια:wink:
στην ουσια εκπαιδευης εσυ τον εναν σκυλο με παρουσια εκπαιδευτη(ειναι μια αποδεκτη μεθωδο απο μενα τουλαχιστων) αλλα το δυσκολο εδω ειναι οταν τβν παρεις σπιτι,εκει θα φανει το ολλο θεμα,δε για τον αρκο πυστευω καπως καλυτερα τα πραγματα και να μας το πεις στην διαρκεια!!!!!!!! ευχωμε τα καλυτερα παντος.............

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
[video=youtube;vHh6tB50JHI]http://www.youtube.com/watch?v=vHh6tB50JHI&feature=channel[/video]
εμεις κραταμε την υποσχεσει μας!!!!!!!!!
σας δειχνω καποιες δουλιες οχι πανω απο 20 ημερων,για να καταλαβετε αυτο που θελω να πω,,,,,,,,,,,,τα σκυλια ευτηχως δεν λενε ψεματα,!!!!!!!απλος υπαρχει τροπος εκπαιδευσης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
:
στην ουσια εκπαιδευης εσυ τον εναν σκυλο με παρουσια εκπαιδευτη(ειναι μια αποδεκτη μεθωδο απο μενα τουλαχιστων) αλλα το δυσκολο εδω ειναι οταν τβν παρεις σπιτι,εκει θα φανει το ολλο θεμα,δε για τον αρκο πυστευω καπως καλυτερα τα πραγματα και να μας το πεις στην διαρκεια!!!!!!!! ευχωμε τα καλυτερα παντος.............
:)Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Μόνο να διορθώσω κάτι . Δεν εκπαίδευα εγώ το σκύλο μου παρουσία του εκπαιδευτή γιατί αυτό μου ακούγεται...λίγο.
Εκπαίδευε ο εκπαιδευτής τον Μαξάκο και στο τέλος κάθε μαθήματος μου έδινε χρόνο να δουλέψω και εγώ μαζί του.Την επόμενη ημέρα δούλευα μόνη μου με το Μαξάκο..Μέρα παρά ημέρα γινόντουσαν τα μαθήματα..
:)

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Τα νέα μας.....

Καλησπέρα σε όλους σας. Θα μπορούσα να σας γράψω το Σάββατο που παρέλαβα τον Άρκο μου αλλά καλύτερα να έχετε μία συνοπτική εικόνα αφού πρίν μισή ώρα έκανα το τελευταίο επί πληρωμή μάθημα με το Μαξάκο μου.
Σάββατο απόγευμα είπαμε προσωρινό αντίο στον εκπαιδευτή μας.. Είναι περιττό να σας πω ότι ο μικρός μου έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ένας κούκλος. Κάναμε μάθημα "παράδοσης" (έτσι το ονομάζουν). Δουλέψαμε μέσα στο στίβο εκπαίδευσης , στο πάρκιν της σχολής και τελικά βγήκαμε και περπατήσαμε και στο δρόμο. Ούτε αυτοκίνητα ούτε τίποτα, Σημασία καμμία. Δίπλα μου και αδιάφορος για όλα. οταν μάλιστα κάνοντας την βόλτα μας ο εκπαιδευτής ήρθε προς το μέρος μας με άλλον σκύλο για αντιπερισπασμό, ήταν σαν να είμαστε μόνοι μας στον κόσμο. Θετικότατη εικόνα και υπερευχαριστημένη.Το έιχανε χτενίσει κιόλας ....δεν τον χόρταινα. Είμαι ήδη 3 ημέρες με τον Άρκο στο σπίτι ζώντας τη ρουτίνα μας. Χαρούμενος και υπάκουος παντού. Ακόμα και όταν πήγαμε βόλτα στο Άλσος Μορέλα στην Πεύκη που γίνεται χαμός από κόσμο.Τέλειος.
Ο Μαξάκος μου έκανε την έκπληξη. Προχώρησε πιό γρήγορα από ότι υπολογίζαμε. Είναι απίστευτος σε όλες τις συνθήκες. Μέχρι που τον πήγαμε βόλτα στο Πάρκο του Τρίτση απογευματινή ώρα που γίνεται χαμός από σκυλιά. Μέχρι που περπατήσαμε στη Βείκου με τα αυτοκίνητα σαν τρελλά δίπλα μας. Δεν το πίστευα. Εκεί που έδωσα ρέστα............ Μου είπε ο εκπαιδευτής ότι τα μαθήματα τελειώνουν σήμερα το ίδιο και η πληρωμή μου αφού ο Μαξάκος ήταν πολύ συνεργάσιμος και εγώ εργατική και συνεπής. Παιδιά, μου μείωσε το κόστος που είχαμε συμφωνήσει ο τύπος. Θεικό????????? Τελειώνοντας , και για τους δύο σκύλους μου θα αρχίσει το πρόγραμμα συντήρησης είτε στη σχολή , είτε στο Χαλάνδρι, για τους επόμενους 3 μήνες με ένα μάθημα κάθε 20 ημέρες χωρίς λεφτά. Έτσι δουλεύουν λέει.! Καλά δεν υπάρχει. !!!:):):):):D
Αισθάνομαι την ανάγκη να το φωνάξω χωρίς να πω άλλα στοιχεία και θεωρήσετε ότι κάνω διαφήμιση. :D Γιάννη και Θοδωρή σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είσαστε ανώτεροι άνθρωποι, έντιμοι επαγγελματίες, και μας κερδίσατε για πάντα ολοκληρωτικά.

Ευχαριστώ πολύ και όλους εσάς που με βοηθήσατε με τα μηνύματά σας και τις συμβουλές σας όλο αυτό το διάστημα. Θα είμαι φίλη του forum και θα μπαίνω συχνά να σας γράφω και να μαθαίνω νέα σας.;)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.881
5.151
patra
grdane.blogspot.com
μια μικρη παρατηρηση..
οτι και να κανει ο εκπαιδευτης με οποιο τροπο και να εκπαιδευεται ο σκυλος...
αν δεν υπαρχει προπονηση κι εξασκηση απο το ζευγαρι ιδιοκτητης -σκυλος δεν υπαρχει βελτιωση και τελικο αποτελεσμα....

MANOSF

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2012
47
0
Θελω να παω και εγω την δικια μου για εκπαιδευση. Της εχω μαθει τα βασικα αλλα νομιζω πως στον εκπαιδευτη θα ειναι καλυτερα. Στον εκπαιδευτη πρεπει να το παμε μετα τον 6o μηνα ή μπορουμε και νωριτερα?

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
μια μικρη παρατηρηση..
οτι και να κανει ο εκπαιδευτης με οποιο τροπο και να εκπαιδευεται ο σκυλος...
αν δεν υπαρχει προπονηση κι εξασκηση απο το ζευγαρι ιδιοκτητης -σκυλος δεν υπαρχει βελτιωση και τελικο αποτελεσμα....
μαζι σου!!!!!!ετσι εχουν τα πραγματα!!

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
Θελω να παω και εγω την δικια μου για εκπαιδευση. Της εχω μαθει τα βασικα αλλα νομιζω πως στον εκπαιδευτη θα ειναι καλυτερα. Στον εκπαιδευτη πρεπει να το παμε μετα τον 6o μηνα ή μπορουμε και νωριτερα?
γει σας,προτεινω και εγω να παει σε εκπαιδευτη,οσο πιο μικρο τοσο πιο καλα ειναι,,καλη επυτιχια!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.273
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK