Αναζήτηση εκπαιδευτή

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
:wink:
Είμαι πού είμαι πολυλογού θα προσπαθήσω να σας πω τα νέα μου περιληπτικά.
Έχουμε ήδη κάνει 5 μαθήματα με τον Μαξάκο και είμαι απλά εντυπωσιασμένη. Η δουλειά είναι εξαιρετική και η Μαξάκος είναι πολύ χαρούμενος όταν κάνει μάθημα. Η υπομονή του εκπαιδευτή είναι το κάτι άλλο. Εκείνο που με εντυπωσίασε είναι ότι είναι πολύ μεθοδικός , ήπιος, και έδωσε χρόνο στο Μαξάκο να τον εμπιστευτεί.
Έκανα ήδη και επισκέψεις στη σχολή που έχω το άλλο μου "παιδί". Όποτε πήγα είδα ότι και την πρώτη φορά. Το απίστευτο είναι ότι το παλιόπαιδο έγλυφε και έπαιζε περισσότερο τον εκπαιδευτή του παρά εμένα. Χρειάστηκε να φύγει από κοντά του για να μου δώσει μεγαλύτερη σημασία. Παρότι ζήλεψα για μία στιγμή και τους το είπα κιόλας, κατάλαβα ότι ο ο μικρός μου περνάει καλά.
Σύντομα θα σας έχω και άλλα.:wink:
χαιρομαι που ακουω τετοια νεα

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
επειδη εχω μαθη να μην ακουω πολα........το βλεπω παρατραβηγμενο,χωρις ομως να παρω θεση.... απλος ενα παραδειγμα....
πριν αρκετο καιρο μου φερανε ενα ντοπερμαν 8 μηνων για εκπαιδευση,με το που φευγη το αφεντικο του, λινω τον δικο μου σκυλο τοτε 10 μηνων για να παιξουν μαζι και να ξαχαστη απο τον χωρισμο του με το αφεντικο του......πραγματι τα ζωα παιζουνε σε εντονο ρυθμο χαρας με αποτελεσμα να γληστρηση το ντοπερμαν επανω στο μωσαικο και να καρφωθει σε ενα καλαθη και να σκιση το πισω ποδι του (βαθυ κωοψιμο).....
... ερωτησει,,,,,,εγω που φταιω????? εαν τωρα επερνα τηλεφωνο το αφεντικο του μεγαλητερες πυθανωτητες θα ειχα να παρει τον σκυλο απο την σχολη με αποτελεσμα να χασω δουλεια,,,,,η,, να το ρισκαρω να το παω στον κτινιατρο μονος μου με δικη μου ευθηνη να το γιατρεψω,με αγνεια του αφεντικου του.......(μεγαλη ευθυνη γιατι μπορουν να συνβουν πολα)??????? χωρις στοιχεια δεν μπορουμε να κατηγορουμε κανεναν!!!! μαζι σας οταν ειπαρχουν στοιχεια βιας(αλα και αυτο φενετε γιατι οταν ο σκυλος δειχνη φοβιες στον εκπαιδευτη τοτε το χασαμε το κορμη πατριωτη.
εσυ το εγραψες.
εγω αν και βλεπω και τη δικη σου οπτικη γωνια,λεω την αποψη μου απο τον καναπε μου απο τη μερια του πελατη.

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
θεσσαλονικη-πυλαια 6972 647148
εσυ το εγραψες.
εγω αν και βλεπω και τη δικη σου οπτικη γωνια,λεω την αποψη μου απο τον καναπε μου απο τη μερια του πελατη.
εγω τα εγραψα γιατι??? στην δικη μου την πλευρα δεν μπορεις να εισαι,στου πελατη ναι,και ο πελατης εχει παντα δικιο(και ας εχει αδικο καμια φορα)και το αδικο ειναι να εχεις την απετηση να παρω αδεια απο τον ιδιοκτητη για να παιξει με τον σκυλο μου,οσο για το ποιος τα κανει αυτα(δες τι εγραψες) εγω,το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να ενταξω τον σκυλο στο καινουργιο περιβαλον του και να γνωριστη με αλλα σκυλια,,,το μονο λαθος μου εοναι,(οπου συμφωνο) που δεν ενημεροθηκε ο ιδιοκτητης αμεσως (30 λεπτα εφ'οτου το αφησε)στα υπολιπα πρεπει να εχεις το θαρος να παραδεχτης οτι ειναι παρατραβηγμενα αυτα,μετα απο 25 χρονια τουλαχιστων θελω να πηστευω οτι ξερω να κραταω και πεντε σκυλια στο χωρο μου,,,,λες να ειμαι χαλια???? και ο τροπος μου(λιγο επιθετικος) ειναι γιατι ειμαι αλλης γενιας και για μενα ειναι σαν να μηλω με μηχανημα και οχι σε ανθρωπο,δεν εχει να κανει με κατι αλλο,προσωπικα δεν εχω με κανεναν και επιτρεψτε μου να απαντω ευθεος την αποψη μου,με ειλικρινια,και αν κανω λαθος(αρκει να το καταλαβω)εχω το θαρος να το πω!!!!!!!
αλλα συμπερασματα εκ του ασφαλους δεν λεει,,,,,,(ελατε να δειτε καθε μερα το τη θεατρο-παραμυθη παιζι του τυπου αχ εμεις το αγαπαμε και ματσ-μουτσ και και και ....και ελατε να σας δειξω τα σκυλια τους,πληρως ψυχικα καταστραμενα,εγω κανω οτι δεν ακουω,,,,,,,,,,καταλαβατε λιπων γιατι απαντω ετσι,γιατι το παραμυθη το τρωω καθε μερα!!!!!!!!!! εχω δοσει 25 χρονια σωμα και ψυχη στα σκυλια και δεν μετανιωσα ποτε γιατι το κανω για μενα και τα σκυλια και οχι για να με πουνε μερικοι ανεγκεφαλοι μπραβο για το αυτονωητω και ερχεσται εσεις να μου πειτε μετα απο τωσα χρονια οτι δεν ξερω να κραταω σκυλο,,τελος παντον, για αυτο φοναζω τοσα χρονια ελατε!!!!!!! υπαρχει τροπος απλος μας λιπη η γνωση και βαζω και εμενα μεσα διοτι ακομα παω σε σεμειναρια,αρα μαθαινω,,,,,,,,

Last edited:

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
ΟΚ! πιάνω το πως το λες. Εγώ θα προτιμούσα να ενημερωθώ για το παραμικρό και να εις γνώση μου να πω "Συνέχισε" ή να πω "Έρχομαι και το παίρνω". Προσωπικά αν έβλεπα ένα βαθύ κόψιμο στο πόδι του σκυλιού μου, από την στιγμή που έγινε έτσι με τον τρόπο που περιγράφεις, θα είχα την κρίση να σκεφτώ ότι ήσουν καθαρός μαζί μου, ειλικρινής και σαφώς όταν θα ερχόμουν να το δω, θα περίμενα να δω ότι έχει λάβει και τις σχετικές πρώτες (μην σου πω και δεύτερες) βοήθειες! ;)
Όπως και να έχει, τραβηγμένο ή μη, συνέβη. Θα ρωτήσω παραπάνω στοιχεία, όνομα εκπαιδευτή κτλ, και αν δεν έχει θέμα επειδή είναι στα δικαστήρια, θα στο πω μπας και τυγχάνει να τον ξέρεις!
ευχαριστω πολυ,,,,συμφωνο απολυτα,,,,,,,,,,,,,απλος εφερα ενα παραδειγμα που μου συνεβη για να δειτε πως μπορεις να μπλεξεις καμια φορα χωρις να φταις,,,τετοια παραδειγματα εχουμε απειρα και συμβαινουν συχνα αλλα ειμαστε ΠΑΡΩΝ και με αυστηρα επιβλεψη και αν χρειαστη επεμβαινουμε και βεβαιος υπαρχει φαρμακειο για πρωτες βοηθειες,αλλα παιδια και αυτα και θα πεσουν και θα κτιπησουν,,χαχαχα

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
:wink:
Είμαι πού είμαι πολυλογού θα προσπαθήσω να σας πω τα νέα μου περιληπτικά.
Έχουμε ήδη κάνει 5 μαθήματα με τον Μαξάκο και είμαι απλά εντυπωσιασμένη. Η δουλειά είναι εξαιρετική και η Μαξάκος είναι πολύ χαρούμενος όταν κάνει μάθημα. Η υπομονή του εκπαιδευτή είναι το κάτι άλλο. Εκείνο που με εντυπωσίασε είναι ότι είναι πολύ μεθοδικός , ήπιος, και έδωσε χρόνο στο Μαξάκο να τον εμπιστευτεί.
Έκανα ήδη και επισκέψεις στη σχολή που έχω το άλλο μου "παιδί". Όποτε πήγα είδα ότι και την πρώτη φορά. Το απίστευτο είναι ότι το παλιόπαιδο έγλυφε και έπαιζε περισσότερο τον εκπαιδευτή του παρά εμένα. Χρειάστηκε να φύγει από κοντά του για να μου δώσει μεγαλύτερη σημασία. Παρότι ζήλεψα για μία στιγμή και τους το είπα κιόλας, κατάλαβα ότι ο ο μικρός μου περνάει καλά.
Σύντομα θα σας έχω και άλλα.:wink:
τωρα καταλαβενεται τι λεω επιτελους,,,,,,,,,,αυτο φοναζω τοσα χρονια,,,,,ο σκυλος ο ιδιος σας λεει πως περναει,δεν ειναι αναγκη να εισαι συνεχεια εκει,,,,ο σκυλος δεν λεει ποτε ΨΕΜΑΤΑ,,, χαιρομε ειλικρηνα για σενα,ελπιζω στα καλυτερα!!!!!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εκπαιδευτη δεν εχει να κανει με τοαν ξερεις να κρατας σκυλια η οχι.εχει να κανει αποκλειστικια μ,ε την αποψη μου.
οταν εγω για τα δικα μου δεδομενα δεν επιτρεπω στο σκυλο μου με αλλα σκυλια πως μπορει καποιος να βαλει το σκυλο μου να παιξει με αλλο σκυλο χωρις την εγκριση μου?τωρα τα αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.δεν εγραψα κατι για να πυροδοτησω καποια δια μαχη αλλα οπως εσυ εγραψες οτι τα λες ευθεως το ιδιο κανω και γω συνηθως.κ ας μην εχω 25 χρονια στο χωρο.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
ευχαριστω πολυ,,,,συμφωνο απολυτα,,,,,,,,,,,,,
συμφωνείς αλλά δεν πήρες τηλέφωνο! :p

Όπως και να έχει θεωρώ ότι κάποια ψιλοπράγματα είναι μέσα στο σενάριο. Άλλο ατύχημα και άλλο αιμάτωμα στο κεφάλι και θάνατος.
Το θέμα είναι πως για να βρεις εκπαιδευτή σωστό που να ξέρει την δουλειά του καλά και να μην ακολουθεί το moto "Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι" είναι δύσκολο!

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
συμφωνείς αλλά δεν πήρες τηλέφωνο! :p

Όπως και να έχει θεωρώ ότι κάποια ψιλοπράγματα είναι μέσα στο σενάριο. Άλλο ατύχημα και άλλο αιμάτωμα στο κεφάλι και θάνατος.
Το θέμα είναι πως για να βρεις εκπαιδευτή σωστό που να ξέρει την δουλειά του καλά και να μην ακολουθεί το moto "Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι" είναι δύσκολο!
μην πυροβολητε,,,εσεις εισται αλανθαστοι,οποτε?????

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
Καλά....εμένα πάλι δεν μου πολυ-αρέσει που άφησες τα σκυλιά να παίξουν στο μωσαικό....
εσει μην τα αφηνης τα δικα σου,εμεις τα αφηνουμε!!!!!!!!! τι θα σου αρεζε εσενα???????

Last edited:

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
εκπαιδευτη δεν εχει να κανει με τοαν ξερεις να κρατας σκυλια η οχι.εχει να κανει αποκλειστικια μ,ε την αποψη μου.
οταν εγω για τα δικα μου δεδομενα δεν επιτρεπω στο σκυλο μου με αλλα σκυλια πως μπορει καποιος να βαλει το σκυλο μου να παιξει με αλλο σκυλο χωρις την εγκριση μου?τωρα τα αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.δεν εγραψα κατι για να πυροδοτησω καποια δια μαχη αλλα οπως εσυ εγραψες οτι τα λες ευθεως το ιδιο κανω και γω συνηθως.κ ας μην εχω 25 χρονια στο χωρο.
ωραια εσενα θα σε ρωταμε τα παντα,,,,,,,,,,,αν εχεις τετοιες αποψεις τοτε δεν ειναι να αφηνης πουθενα των σκυλο σου,,,,ουτε λογος να γινεται.............φανταζωμε τα παιδια σου στο σχολειο,ο αγαπητος των δασκαλων θα εισαι!!!!!! μην παισει το παιδι του σουπερμαν καεικαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
γιαιτ εξαπτεσαι?
κανονικα εμενα πρεπει να ρωτατε γιατι ειμαι ο φωτεινος παντογνωστης.:D
περα απο αυτο οι δασκαλοι ειναι για να κανουν τη δουλεια τους και να μαθαινουν στα παιδακια γραμματα και οχι για να τα πηγαινουν καλα μαζι μου.κ οι εκπαιδευτες το ιδιο ειναι εκει για να μαθουν τα σκυλακια καποια πραματα.κ ενα απο αυτα ειναι να μαθαινουν στα σκυλακια να μη γραφουνε τα αφεντικα τους στα απο κεινα τους.κ πληρωνονται για να μαθουν στο σκυλο υπακοη οχι το αντιθετο.
δε χρειαζεται να εξαπτεσαι κουβεντα κανουμε..

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
Αντριανα δεν τιθεται θεμα συγνωμη, γραπτος λογος ειναι κ εχει τα μειονεκτιματα του!! Γι αυτο υπαρχουν κ οι επεξηγησεις!!:D:D Χαιρομαι για την πορεια της εκπαιδευσης κ για την οπως φαινεται σωστη σου επιλογη!! Εκπαιδευτη γραφουμε απ τον καναπε οτι εμπειριες εχουμε ο καθενας μεσα απ τη δουλεια που κανουμε στα σκυλια μας η οποια γινεται "εξω". Σεβομαι τα 25 χρονια πανω στην εκπαιδευση σκυλων που εχεις, ειναι σχεδον μιση ζωη, αλλα ο σι μολ ειπε κατι πολυ ουσιαστικο στο οποιο αν προσθεσω κ πολλες συζητησεις στο φορουμ οσον αφορα κουταβια-ασκηση αυτων- επιφανεια που πρεπει να παιζουν-ασφαλεια την ωρα του παιχνιδιου κλπ εχω κ εγω την ενσταση μου!!:rolleyes: θα εβαζα τον δικο μου να παιξει στο μωσαικο μονο αν ηθελα να τον προπονησω για το ντανσινγκ ον αις γιατι μονο πατιναζ θα εκανε σε τετοια επιφανεια με τον τραυματισμο του στο τσεπακι μου!!;) δεν σε κρινω, λεω απλα μια αλλη αποψη την οποια εχω σχηματισει βλεποντας τον σκυλο μου καθε μερα μεσα στο σπιτι εδω κ τρια χρονια!! Βεβαια ο δικος μου εχει κ αιματα απο μπαμπουινο, καποιο αλλο σκυλι μπορει να ειναι πιο ηρεμο κ να μην παιζει τοσο ρολο η επιφανεια!!:D:D

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
γιαιτ εξαπτεσαι?
κανονικα εμενα πρεπει να ρωτατε γιατι ειμαι ο φωτεινος παντογνωστης.:D
περα απο αυτο οι δασκαλοι ειναι για να κανουν τη δουλεια τους και να μαθαινουν στα παιδακια γραμματα και οχι για να τα πηγαινουν καλα μαζι μου.κ οι εκπαιδευτες το ιδιο ειναι εκει για να μαθουν τα σκυλακια καποια πραματα.κ ενα απο αυτα ειναι να μαθαινουν στα σκυλακια να μη γραφουνε τα αφεντικα τους στα απο κεινα τους.κ πληρωνονται για να μαθουν στο σκυλο υπακοη οχι το αντιθετο.
δε χρειαζεται να εξαπτεσαι κουβεντα κανουμε..
πρεπει να καταλαβης οτι κανεις λαθος,το να εχεις αλλη γνωμη απο εμενα δεν πηραζει,,,,,το να εχω τον σκυλο σου στην σχολη μου και να εχεις την απετηση να ρωτησω τον σκυλο η εσενα για να παιξει μα αλλα σκυλια και να του μαθουμε συμπεριφορα (πηδημα επανω μας-δακγωμα χεριων,ρουχων,κ.α )εεε, με πειραζει,διοτι μαθενουμε περα απο 5 εντολες συμπεριφορα,αυτο ειναι το κυριος πιατο... για μενα!!!!!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
εσει μην τα αφηνης τα δικα σου,εμεις τα αφηνουμε!!!!!!!!! τι θα σου αρεζε εσενα???????
Εγώ δεν τον αφήνω....πόσο μάλλον όταν ήταν 8 μηνών, να παίζει σε γλιστερές επιφάνειες με άλλο σκυλί...σε "έντονο ρυθμό" όπως περιγράφεις...
Δεν έχω το δικαίωμα να πιστεύω ότι είναι επισφαλές?
Ποιοι άλλοι εκτός από εσένα είστε "εσείς"?
Εμένα θα μου άρεζε (sic) να υπάρχει χώρος εκτόνωσης σε φυσικό έδαφος, ή αν δεν είναι αυτό εφικτό, σε επιφάνεια που δεν γλιστράει...:)

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
...
Εμένα θα μου άρεζε (sic) να υπάρχει χώρος εκτόνωσης σε φυσικό έδαφος....
Και ακόμα καλύτερα η παραμονή σε φυσικό έδαφος...

ΥΓ
Βέβαια το φυσικό έδαφος, χρειάζεται και την ανάλογη "καλλιέργεια" του... ;)

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
Εγώ δεν τον αφήνω....πόσο μάλλον όταν ήταν 8 μηνών, να παίζει σε γλιστερές επιφάνειες με άλλο σκυλί...σε "έντονο ρυθμό" όπως περιγράφεις...
Δεν έχω το δικαίωμα να πιστεύω ότι είναι επισφαλές?
Ποιοι άλλοι εκτός από εσένα είστε "εσείς"?
Εμένα θα μου άρεζε (sic) να υπάρχει χώρος εκτόνωσης σε φυσικό έδαφος, ή αν δεν είναι αυτό εφικτό, σε επιφάνεια που δεν γλιστράει...:)
ωραια εκει να πηγαινετε,μακρια απο γλιστερες επιφανειες,τα δικα μας πανε παντου,,,,,,,,,,

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
δεν εχει κανενα νοημα παιδια,ισως τελικα να φταιω εγω,δεν υπαρχει εδαφος για μενα εδω,υπαρχει αποσταση μεγαλη και δεν μπορω αλλο,την αγνεια την συνχωρο,την ηλιθιοτητα οχι,,,,,,,,,,,,,
και ηλιθιο ειναι να κανεις τον εξυπνο χωρις να εισαι,,,,,,,,,,,,,,,,,που δεν ξερεις,δεν πειραζι,που δεν φροντησες να μαθεις αυτο πειραζι!!!!!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97