Αναζήτηση εκπαιδευτή

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
Ωχ!! Ειπα καμια μα@ακ@α; :( λεω οτι εκανες μια πολυ κατατοπιστικη παρουσιαση περι σχολων εκπαιδευσης κ εκπαιδευτων στην αττικη κ περιξ!! Οντως ανοιξες ενα πολυ ωραιο θεμα! Ε να μη μαθουμε κ την πορεια της εκπαιδευσης των σκυλων; Αφου μονη σου το ειπες οτι θα ενημερωνεις!! :-k ειμαι φαουλ κ δεν το χω καταλαβει ακομα; :confused:

View Weim

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2011
101
0
Νέα Σμύρνη
Ωχ!! Ειπα καμια μα@ακ@α; :( λεω οτι εκανες μια πολυ κατατοπιστικη παρουσιαση περι σχολων εκπαιδευσης κ εκπαιδευτων στην αττικη κ περιξ!! Οντως ανοιξες ενα πολυ ωραιο θεμα! Ε να μη μαθουμε κ την πορεια της εκπαιδευσης των σκυλων; Αφου μονη σου το ειπες οτι θα ενημερωνεις!! :-k ειμαι φαουλ κ δεν το χω καταλαβει ακομα; :confused:
νομίζω οτι σε μπέρδεψε με άλλον! :Ρ

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
θεσσαλονικη-πυλαια 6972 647148
οποτε νομειζω οτι θα συμφωνουνε πολοι........1. πρεπει να ξερουμε ακριβος τι θελουμε απο το σκυλακι μας,
2. κατα πως αυτα να γινουν πραξεις
3. πιος ειναι ο καταληλος για της απετησεις μου
4. αν μηνει ο σκυλος στη σχολη, βλεπουμε της εγγαταστασεις
5. παντα ενα σκυλο για δειγμα παντα(χωρεις δειγμα δεν αφηνουμε με τιποτα σκυλο
απο το δειγμα θα καταλαβουμε τα παντα)
τουλαχιστον εγω καπος ετσι το σκεφτομε.............. υπαρχουνε εξερετοι εκπαιδευτες,πολυ λιγοι αλλα υπαρχουνε!!!!!!!!!
καλη επιτυχια λοιπον!!!!!!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
σαν τους παπάδες έχουν γίνει οι εκπαιδευτές σκύλων, πολλοί αλλά λίγοι καλοί! :p

εκπαιδευτή,
εσύ είσαι υπέρ ο σκύλος να μένει στην "σχολή"; (ακόμα και αν οι εγκαταστάσεις είναι καλές)
Τι εννοείς σκύλο - δείγμα; Ένα ήδη υπάρχων εκπαιδευμένο σκυλί;

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
σαν τους παπάδες έχουν γίνει οι εκπαιδευτές σκύλων, πολλοί αλλά λίγοι καλοί! :p

εκπαιδευτή,
εσύ είσαι υπέρ ο σκύλος να μένει στην "σχολή"; (ακόμα και αν οι εγκαταστάσεις είναι καλές)
Τι εννοείς σκύλο - δείγμα; Ένα ήδη υπάρχων εκπαιδευμένο σκυλί;
απλος οταν μενει στην σχολη ο σκυλος εκπαιδευετε πιο γρηγορα-διορθονοντας και την συμπεριφορα,και πολες επαναληψεις,σε αντηθεση με κ'τοικον,και φυσικα ενα σκυλο που εχει εκπαιδευση ο εν λογο εκπαιδευτης,,,,,

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Το αφεντικό μου είχε αφήσει το σκυλί του έτσι για ένα διάστημα σε σχολή και το πήρε πίσω και το σκυλί είχε τελείως αλλαγμένη συμπεριφορά. Λες και δεν τους αναγνώριζε ως ιδιοκτήτες... άρα δεν τους άκουγε και τόσο... Παίζει τέτοιο σενάριο; Να αλλάξει η σχέση που έχουν με τους ιδιοκτήτες;

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Μάλιστα... εγώ από αυτά που έχω ακούσει έχω φοβηθεί πάντως. Μέχρι και για θάνατο σκύλου που απο ότι φάνηκε έγινε κατά την διάρκεια "εκπαίδευσης" όσο ήταν εκεί το σκυλί και τραβιούνται με δικαστήρια... :(

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
να αφηνεις το σκυλο δεν ειναι καλο.
πες οτι εισαι 100%σιγουρος για τον εκπαιδευτη και να ειναι ο καλυτερος.πρεπει και ο σκυλος να εχει τετοιο χαρακτηρα που να μπορει να υποστηριξει αυτο το πραγμα.
εχει μεγαλη επιπτωση στον χαρακτηρα του σκυλου η απομακρυνση απο τον ιδιοκτητη και το σπιτι σου οσο καλος και αν ειναι ο εκαστοτε εκπαιδευτης σε μια απο τις πιο κρισιμες ηλικιες.
δεν λεω ουτε οτι ειναι κακο αλλα οχι και το αντιθετο.βασικα πρεπει να ξερεις αν μπορεις να το κανεις χωρις επιπτωσεις.το θεμα ειναι μπορεις να το ξερεις?αναφερομαι γενικα

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
Το αφεντικό μου είχε αφήσει το σκυλί του έτσι για ένα διάστημα σε σχολή και το πήρε πίσω και το σκυλί είχε τελείως αλλαγμένη συμπεριφορά. Λες και δεν τους αναγνώριζε ως ιδιοκτήτες... άρα δεν τους άκουγε και τόσο... Παίζει τέτοιο σενάριο; Να αλλάξει η σχέση που έχουν με τους ιδιοκτήτες;
ναι η αληθεια ειναι αυτη,αν το σκυλι περναει στη σχολη καλητερα απο οτι περνουσε σπιτι(που ως συνηθως γινεται) τοτε ναι αλλα με τα μαθηματα πριν την παραδοση ολλα γινονται παλι.....................

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
Μάλιστα... εγώ από αυτά που έχω ακούσει έχω φοβηθεί πάντως. Μέχρι και για θάνατο σκύλου που απο ότι φάνηκε έγινε κατά την διάρκεια "εκπαίδευσης" όσο ήταν εκεί το σκυλί και τραβιούνται με δικαστήρια... :(
οποτε μην αφηνεις το σκυλο,εσυ διαλεγης...........

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
οποτε μην αφηνεις το σκυλο,εσυ διαλεγης...........
Ξέρεις παίζει ρόλο και η βιτρίνα. Μπορεί να έχεις ακούσει καλά λόγια, μπορεί να έχεις πάει να δεις το πως γίνεται η εκπαίδευση κτλ.. και οι εγκαταστάσεις να είναι ΟΚ... το θέμα είναι όμως ότι σχεδόν ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος... για το τι γίνεται όταν "πέφτει" η αυλαία.
Η συγκεκριμένη φίλη μου είχε στείλει το "άτακτο" αρσενικό μπόξερ της για 20 μέρες σε μια σχολή εκπαίδευσης.
Κυρίως επειδή είχε δοκιμάσει με άλλους 2 εκπαιδευτές σπίτι της και δεν είχε αποτέλεσμα.
Την πήραν τηλέφωνο και της είπαν ότι το σκυλί πέθανε από ανεξήγητους λόγους...
Έκανε νεκροψία και βρήκαν ότι είχε αιμάτωμα στο κεφάλι. Ήταν για μέρες χωρίς φαγητό και νερό. Σε πολύ άσχημη κατάσταση!
Ακόμα είναι στα δικαστήρια.

Ουσιαστικά είναι ένα μεγάλο ρίσκο! Δίχως αυτό να σημαίνει ότι είναι όλες οι σχολές λειτουργούν έτσι... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τελικά τι μπορεί να συμβεί! Όπως και να έχει, ότι μηνύσεις να κάνεις, ακόμα και αν κερδίσεις ... το σκυλί σου δεν γυρίζει πίσω :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Τραγικό αυτό που περιέγραψες mimimoula..σίγουρα πολύ κακή επιλογή και από την φίλη σου βέβαια γιατί τέτοιο κάθαρμα θα φαινόταν θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι εκπαιδευτής αλλά χασάπης.. Ελπίζω να δικαιωθεί στα δικαστήρια και να μην ξαναδουλέψει ποτέ το κτήνος.

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
επειδη εχω μαθη να μην ακουω πολα........το βλεπω παρατραβηγμενο,χωρις ομως να παρω θεση.... απλος ενα παραδειγμα....
πριν αρκετο καιρο μου φερανε ενα ντοπερμαν 8 μηνων για εκπαιδευση,με το που φευγη το αφεντικο του, λινω τον δικο μου σκυλο τοτε 10 μηνων για να παιξουν μαζι και να ξαχαστη απο τον χωρισμο του με το αφεντικο του......πραγματι τα ζωα παιζουνε σε εντονο ρυθμο χαρας με αποτελεσμα να γληστρηση το ντοπερμαν επανω στο μωσαικο και να καρφωθει σε ενα καλαθη και να σκιση το πισω ποδι του (βαθυ κωοψιμο).....
... ερωτησει,,,,,,εγω που φταιω????? εαν τωρα επερνα τηλεφωνο το αφεντικο του μεγαλητερες πυθανωτητες θα ειχα να παρει τον σκυλο απο την σχολη με αποτελεσμα να χασω δουλεια,,,,,η,, να το ρισκαρω να το παω στον κτινιατρο μονος μου με δικη μου ευθηνη να το γιατρεψω,με αγνεια του αφεντικου του.......(μεγαλη ευθυνη γιατι μπορουν να συνβουν πολα)??????? χωρις στοιχεια δεν μπορουμε να κατηγορουμε κανεναν!!!! μαζι σας οταν ειπαρχουν στοιχεια βιας(αλα και αυτο φενετε γιατι οταν ο σκυλος δειχνη φοβιες στον εκπαιδευτη τοτε το χασαμε το κορμη πατριωτη......

Τραγικό αυτό που περιέγραψες mimimoula..σίγουρα πολύ κακή επιλογή και από την φίλη σου βέβαια γιατί τέτοιο κάθαρμα θα φαινόταν θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι εκπαιδευτής αλλά χασάπης.. Ελπίζω να δικαιωθεί στα δικαστήρια και να μην ξαναδουλέψει ποτέ το κτήνος.
μεγαλη μπουκια φαεεεεεεε,,,μεγαλη κουβεντα μην πεις!!!!!!!!!!!!! ιδιος χωρις στοιχεια........

Ξέρεις παίζει ρόλο και η βιτρίνα. Μπορεί να έχεις ακούσει καλά λόγια, μπορεί να έχεις πάει να δεις το πως γίνεται η εκπαίδευση κτλ.. και οι εγκαταστάσεις να είναι ΟΚ... το θέμα είναι όμως ότι σχεδόν ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος... για το τι γίνεται όταν "πέφτει" η αυλαία.
Η συγκεκριμένη φίλη μου είχε στείλει το "άτακτο" αρσενικό μπόξερ της για 20 μέρες σε μια σχολή εκπαίδευσης.
Κυρίως επειδή είχε δοκιμάσει με άλλους 2 εκπαιδευτές σπίτι της και δεν είχε αποτέλεσμα.
Την πήραν τηλέφωνο και της είπαν ότι το σκυλί πέθανε από ανεξήγητους λόγους...
Έκανε νεκροψία και βρήκαν ότι είχε αιμάτωμα στο κεφάλι. Ήταν για μέρες χωρίς φαγητό και νερό. Σε πολύ άσχημη κατάσταση!
Ακόμα είναι στα δικαστήρια.

Ουσιαστικά είναι ένα μεγάλο ρίσκο! Δίχως αυτό να σημαίνει ότι είναι όλες οι σχολές λειτουργούν έτσι... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τελικά τι μπορεί να συμβεί! Όπως και να έχει, ότι μηνύσεις να κάνεις, ακόμα και αν κερδίσεις ... το σκυλί σου δεν γυρίζει πίσω :(
ποσες φορες θα το πωωωωωω..... το σκυλι δεν εχει μαθει να λεει ψεματα.......απλος ακουσε τοννννννννννννν!!!!!!!!!!

Last edited by a moderator:

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εκπαιδευτη εδω σε κρινω λαθος.
ποιος ειπε οτι ηθελε το αλλο σκυλακι να παιξει με το δικο σου?
και ποιος εκπαιδευτης βαζει το σκυλο του ιδιοκτητη να παιζει με αλλο σκυλο χωρις την εγκριση του?
και ποσο μαλλον να χτυπησει ο σκυλος και να μη το μαθει ο ιδιοκτητης.μεγαλο λαθος.
σαν σοβαρος επαγγελμτιας επρεπε να χε ενημερωθει ο ιδιοκτητης και ας επερνε το σκυλο του στη τελικη.
αλλα αν σε εμπιστευοταν σιγουρα δε θα τον επαιρνε.πολυ λαθος αντιμετωπιση.
να αφησω εγω το παιδι μου στο παιδικο σταθμο να χτυπησει και να μου το κρυψουν??σφαλμα!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
ΟΚ! πιάνω το πως το λες. Εγώ θα προτιμούσα να ενημερωθώ για το παραμικρό και να εις γνώση μου να πω "Συνέχισε" ή να πω "Έρχομαι και το παίρνω". Προσωπικά αν έβλεπα ένα βαθύ κόψιμο στο πόδι του σκυλιού μου, από την στιγμή που έγινε έτσι με τον τρόπο που περιγράφεις, θα είχα την κρίση να σκεφτώ ότι ήσουν καθαρός μαζί μου, ειλικρινής και σαφώς όταν θα ερχόμουν να το δω, θα περίμενα να δω ότι έχει λάβει και τις σχετικές πρώτες (μην σου πω και δεύτερες) βοήθειες! ;)
Όπως και να έχει, τραβηγμένο ή μη, συνέβη. Θα ρωτήσω παραπάνω στοιχεία, όνομα εκπαιδευτή κτλ, και αν δεν έχει θέμα επειδή είναι στα δικαστήρια, θα στο πω μπας και τυγχάνει να τον ξέρεις!

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Όχι. Το αντίθετο! Απλά αστειεύτηκα. Συγνώμη αν δεν το έθεσα σωστά

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
εκπαιδευτη εδω σε κρινω λαθος.
ποιος ειπε οτι ηθελε το αλλο σκυλακι να παιξει με το δικο σου?
και ποιος εκπαιδευτης βαζει το σκυλο του ιδιοκτητη να παιζει με αλλο σκυλο χωρις την εγκριση του?
και ποσο μαλλον να χτυπησει ο σκυλος και να μη το μαθει ο ιδιοκτητης.μεγαλο λαθος.
σαν σοβαρος επαγγελμτιας επρεπε να χε ενημερωθει ο ιδιοκτητης και ας επερνε το σκυλο του στη τελικη.
αλλα αν σε εμπιστευοταν σιγουρα δε θα τον επαιρνε.πολυ λαθος αντιμετωπιση.
να αφησω εγω το παιδι μου στο παιδικο σταθμο να χτυπησει και να μου το κρυψουν??σφαλμα!
ποιος ειπε οτι ηθελε το αλλο σκυλακι να παιξει με το δικο σου?(o ιδιος ο σκυλος) ποιο το λαθος δεν καταλαβα??
και ποιος εκπαιδευτης βαζει το σκυλο του ιδιοκτητη να παιζει με αλλο σκυλο χωρις την εγκριση του?(επρεπε να τον παρω τηλεφωνο να τον ρωτησω,αυτο μου λες????
σαν σοβαρος επαγγελμτιας επρεπε να χε ενημερωθει ο ιδιοκτητης και ας επερνε το σκυλο του στη τελικη.(εδω συμφωνο απολυτα,,,ενημεροθηκε φυσικα ο ιδιοκτητης(το ποδι ηταν δεμενο 1 μηνα σχεδον) αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι πως μπορεις να μπλεξεις καμια φορα,χωρις να φταις,,,,,,,και απο την πολυθρονα τα ευκολογια τα ξερουν κιαλοι,,,στη πραξη εχουμε το προβλημα!!!!

AdriannaM

Active Member
31 Ιανουαρίου 2012
39
0
Τα νέα μου

:wink:
Είμαι πού είμαι πολυλογού θα προσπαθήσω να σας πω τα νέα μου περιληπτικά.
Έχουμε ήδη κάνει 5 μαθήματα με τον Μαξάκο και είμαι απλά εντυπωσιασμένη. Η δουλειά είναι εξαιρετική και η Μαξάκος είναι πολύ χαρούμενος όταν κάνει μάθημα. Η υπομονή του εκπαιδευτή είναι το κάτι άλλο. Εκείνο που με εντυπωσίασε είναι ότι είναι πολύ μεθοδικός , ήπιος, και έδωσε χρόνο στο Μαξάκο να τον εμπιστευτεί.
Έκανα ήδη και επισκέψεις στη σχολή που έχω το άλλο μου "παιδί". Όποτε πήγα είδα ότι και την πρώτη φορά. Το απίστευτο είναι ότι το παλιόπαιδο έγλυφε και έπαιζε περισσότερο τον εκπαιδευτή του παρά εμένα. Χρειάστηκε να φύγει από κοντά του για να μου δώσει μεγαλύτερη σημασία. Παρότι ζήλεψα για μία στιγμή και τους το είπα κιόλας, κατάλαβα ότι ο ο μικρός μου περνάει καλά.
Σύντομα θα σας έχω και άλλα.:wink:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97