Αναβάθμιση

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Καλέ κύριε Admin, γιατί το αναβαθμίσατε έτσι το φορουμ? Είναι τελείως χαοτικό, να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Είναι η ανάλυση χειρότερη ή μου φαίνεται? Προτιμώ την άλλη παρουσίαση, τι ωραία που ήτανε, είχε και ωραίο χρώμα για background!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Κι εμένα δε μου αρέσει αλλά μάλλον θα είχαν καλό λόγο οι υπεύθυνοι για να το κάνουν, πιθανώς να προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες διαχείρισης...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Θα συμφωνησω με τη Sara... εγω δυσκολευομαι αρκετα.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
και 'μενα δεν μου αρέσει το προτιμούσα οπως ήταν πριν!!είναι πιο δύσκολο και "ασχημο" τώρα...
τελος παντων ειναι θέμα συνήθειας..!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Συγνωμη αλλα ουτε και εμενα μου αρεσει η αναβαθμιση. Προτιμουσα την παλια version.
Ασε που ειναi τοσο ανοιχτο το χρωμα που εχετε επιλεξει και με ενοχλει στα ματια!

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Απο εμπειρια σε άλλα φορουμ συνηθως ετσι γινεται μετά απο αλλαγές.

..και μένα δεν μου πολυαρεσει.
Αλλα είναι θέμα συνηθειας κυρίως.

Θα μπορουσε να γινει το εξης, να εχει επολογή διαφορετικου skin-style.
πχ. θα μπορουσε να υπαρχει και το παλιο(στα χρωματα μονο στην συγκεκριμενη περιπτωση γιατι αλλαξαν και αλλα πραματα στο φορουμ) και το καινουριο style.
οποιος θελει να διαλεγει το παλιό ή το καινουριο με μια επιλογή. - Συνήθως μπαινει χαμηλά εκεί που επιλέγεις γλώσσα.

duaz

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2009
241
0
athens
ετσι επρεπε να γινει ,,, εστω μια επιλογη μας εχουν βγει τα ματια σημερα !!!

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Η αλήθεια είναι ότι έγινε λίγο πιο δύσκολο, βέβαια μπορεί να είναι θέμα συνήθειας και σε λίγες μέρες να μου φαίνεται παιχνιδάκι ;)

Το μόνο που μάλλον προσωπικά δεν θα με εξυπηρετεί είναι η παρουσίαση των τελευταίων συζητήσεων, η προηγούμενη με την αναγραφή μόνο των τίτλων μου άρεσε πιο πολύ και περιελάμβανε και περισσότερα θέματα.

Επίσης στην προηγούμενη μορφή μου άρεσε πολύ στην κεντρική σελίδα πάνω δεξιά η επιλογή να δω όσα θέματα είχαν νέα μηνύματα που δεν είχα διαβάσει, ενώ τώρα πρέπει να πάω στο φόρουμ και να επιλέξω νέα μηνύματα.

ΥΓ. όπως και να έχει σέβομαι την δουλειά που έριξαν όλοι οι υπεύθυνοι του φόρουμ και σίγουρα σε λίγες μέρες θα το έχω μάθει.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ασε που ειναi τοσο ανοιχτο το χρωμα που εχετε επιλεξει και με ενοχλει στα ματια!
Κι εγώ πιστεύω ότι τα πιο πολλά είναι θέμα συνήθειας, αλλά αυτό με το χρωματάκι όντως είναι ένα θέμα. Είναι κουραστικό τόσο πολύ άσπρο και το γαλάζιο είναι τόσο απαλό που πρακτικά άσπρο φαίνεται!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους. Δεν μου αρεσει η καινουργια εκδοση. Ελπιζω να το συνηθισουμε γρηγορα!:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Κι εγώ προτιμώ την προηγούμενη. Εχω αρχίσει την γκρίνια από το πρωί και συνεχίζω ακάθεκτη :p

Defkalion

Administrator
23 Ιουνίου 2008
161
10
Melbourne
www.defkalion.com
Η αλήθεια είναι ότι έγινε λίγο πιο δύσκολο, βέβαια μπορεί να είναι θέμα συνήθειας και σε λίγες μέρες να μου φαίνεται παιχνιδάκι ;)

Το μόνο που μάλλον προσωπικά δεν θα με εξυπηρετεί είναι η παρουσίαση των τελευταίων συζητήσεων, η προηγούμενη με την αναγραφή μόνο των τίτλων μου άρεσε πιο πολύ και περιελάμβανε και περισσότερα θέματα.

Επίσης στην προηγούμενη μορφή μου άρεσε πολύ στην κεντρική σελίδα πάνω δεξιά η επιλογή να δω όσα θέματα είχαν νέα μηνύματα που δεν είχα διαβάσει, ενώ τώρα πρέπει να πάω στο φόρουμ και να επιλέξω νέα μηνύματα.

ΥΓ. όπως και να έχει σέβομαι την δουλειά που έριξαν όλοι οι υπεύθυνοι του φόρουμ και σίγουρα σε λίγες μέρες θα το έχω μάθει.
εμενα μονο το unread posts μου λειπει
Θα δούμε να το φτιάξουμε αυτό, είναι όντως χρήσιμο. :)

Ευχαριστούμε για την επισήμανση. ;)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καλορίζικο...αλλά θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους.
Μου λείπει το unread...πάρα πολύ!!
Τα χρώματα δεν με χαλάνε...φαντάζομαι είναι θέμα συνηθειας...
Στα πμ..έχω ψιλομπερδευτει...αλλά θα το βρω...
Αυτά....προς το παρόν!!!!
Ελπίζω...να το μάθουμε..

A, και κάτι άλλο, στο γραφειο που έχω μάλλον παλιό internet explorer...μου τα βγάζει διπλά...οπότε δεν μπορω να το χρησιμοποιήσω.
Αααααα...τώρα το είδα..τα smiles που είναι???????