Αλλοίωση θεμάτων

Status
Κλειδωμένο θέμα

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Παιδες το να καταφερεις να ανεχτεις τον συνανθρωπο σου επειδη μιλαει, γραφει, ντυνεται, γενικως εκφραζεται διαφορετικα το θεωρω υπερτατο δειγμα δημοκρατιας και ισορροπιας. Εννοειτα παντα σε κοσμια επιπεδα.Για μενα ειναι το μονο που λειπει απο τον ελληνα.

Μπορεις παντα να κρινεις, να προτεινεις, να συμβουλευσεις, να αστειευτεις, ακομα και να ειρωνευτεις αλλα ποτε να απαγορεψεις.

Το φιλοσοφω λιγο παραπανω ισως αλλα ειναι Δευτερα και βαριεμαι να δουλεψω. :)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Καταλαβαίνω την ψυχική κούραση και αναγνωρίζω την πρόσφορα τους .
Πως θα μας φαινόταν όμως αν μας αντιμετώπιζε έτσι ένας εκτροφέας όταν κάναμε τις δεκάδες άσχετες ερωτήσεις λόγο άγνοιας ,αλλά αυτός τα έχει πει εκατοντάδες φορές.
Θεωρώ ότι το να αφιερώσεις κομμάτι της ζωής σου στην προστασία του σκύλου είναι λειτούργημα και όχι δουλειά .
Το μόνο κέρδος που έχεις από ένα λειτούργημα είναι η ηθική ικανοποίηση ότι προσπάθησες .
Για σκέψου έμενα με όγκο στους πνεύμονες να μου έλεγε ο γιατρός << βρε μεγάλε τόσα χρόνια μιλάμε για το τσιγάρο , τώρα τις θες από μένα ; καλά έπαθες ότι έπαθες >>
Στον εκτροφέα πας και ρωτάς για να μάθεις και αυτός οφείλει να σου πει γιατί στην τελική θα του αφήσεις τα λεφτά σου. Δεν του λες όμως «εγώ θα το έχω στον κήπο και δεμένο για να μην μου χαλάσει τα λουλούδια» γιατί τότε δεν θα πάρεις σκύλο, εκτός και πεις ψέματα. Όσο για τις απορείες που μπορεί να έχεις μετά την αγορά εκτός από την αγάπη που έχει ο εκτροφέας, έχει και ένα όνομα που θέλει να κρατήσει ψηλά, μην το ξεχνάμε. Εδώ οι συμβουλες δίνονται αφιλοκερδώς.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Παιδες το να καταφερεις να ανεχτεις τον συνανθρωπο σου επειδη μιλαει, γραφει, ντυνεται, γενικως εκφραζεται διαφορετικα το θεωρω υπερτατο δειγμα δημοκρατιας και ισορροπιας. Εννοειτα παντα σε κοσμια επιπεδα.Για μενα ειναι το μονο που λειπει απο τον ελληνα.

Μπορεις παντα να κρινεις, να προτεινεις, να συμβουλευσεις, να αστειευτεις, ακομα και να ειρωνευτεις αλλα ποτε να απαγορεψεις.

Το φιλοσοφω λιγο παραπανω ισως αλλα ειναι Δευτερα και βαριεμαι να δουλεψω. :)
Θα συμφωνούσα με αυτό γενικά αλλά από τη μικρή μου εμπειρία, αλλά και σε φόρουμ του εξωτερικού τα ίδια γίνονται. Κάποιοι μπαίνουν για να ενημερωθούν, κάποιοι για να ξεσπαθώσουν. Είναι η ευκολία του να πεις σε κάποιον ό,τι θες χωρίς να φοβάσαι ότι θα φας καμία. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που είναι σε αποστολή όπως ο τύπος στην εικόνα.

Το θέμα και το κρίμα στο συγκεκριμένο φόρουμ είναι ότι δεν υπάρχει κανένα κέρδος από το να βάλεις τον άλλο στον τοίχο. Δεν θα μάθει τίποτα.

Attachments

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Θα συμφωνούσα με αυτό γενικά αλλά από τη μικρή μου εμπειρία, αλλά και σε φόρουμ του εξωτερικού τα ίδια γίνονται. Κάποιοι μπαίνουν για να ενημερωθούν, κάποιοι για να ξεσπαθώσουν. Είναι η ευκολία του να πεις σε κάποιον ό,τι θες χωρίς να φοβάσαι ότι θα φας καμία. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που είναι σε αποστολή όπως ο τύπος στην εικόνα.

Το θέμα και το κρίμα στο συγκεκριμένο φόρουμ είναι ότι δεν υπάρχει κανένα κέρδος από το να βάλεις τον άλλο στον τοίχο. Δεν θα μάθει τίποτα.
Συμφωνω. Υπάρχουν καποιοι που απλώς περιμενουν τον αλλο στη γωνια. Δεν εχουν αλη ασχολια. Αλλά ακομα κι ετσι, αν το σκεφτεις καλυτερα, ποιος ειναι ο δυστυχης;

Τωρα πες μου: το Coltrane βγαινει απο τον Μεγαλο;

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Ωραια υπαρχει κανονας οπου λεει οτι πρεπει να σεβομαστε τους αλλους..Αν καποιο μελος ξεφευγει ας τρωει ban..Ειναι απλο..Εχουμε δημοκρατια αλλα υπαρχουν καποιοι κανονες οπου θα ρυθμιζουν την συνηπαρξη μας..Ετσι και στο φορουμ μπορει να γινει κατι αντιστοιχο..Δεν μιλαω για λογοκρισια αλλα για κακη συμπεριφορα..

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
madoolini αλλοιώνεις το thread
για την αλλοίωση θεμάτων στο φόρουμ συζητάμε
Δε μπορώ να καταλάβω αν το λες για πλάκα ή σοβαρά.

Σοβαρά θα σου απαντήσω. Το θέμα αυτό σχετίζεται πλήρως με το περιστατικό που ανέφερα.
Όταν κάποιος ανοίγει ένα θέμα και βλέπεις ότι αυτό μπάζει από παντού κι έχει λάθος βάσεις, τις βάσεις θα πιάσεις.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Στον εκτροφέα πας και ρωτάς για να μάθεις και αυτός οφείλει να σου πει γιατί στην τελική θα του αφήσεις τα λεφτά σου. Δεν του λες όμως «εγώ θα το έχω στον κήπο και δεμένο για να μην μου χαλάσει τα λουλούδια» γιατί τότε δεν θα πάρεις σκύλο, εκτός και πεις ψέματα. Όσο για τις απορείες που μπορεί να έχεις μετά την αγορά εκτός από την αγάπη που έχει ο εκτροφέας, έχει και ένα όνομα που θέλει να κρατήσει ψηλά, μην το ξεχνάμε. Εδώ οι συμβουλες δίνονται αφιλοκερδώς.
Κι εδώ οι πληροφορίες δεν δίνονται αφιλόκερδος , έχουν κέρδος.
Το δικό μου κέρδος με το να δώσω μια συμβουλή και να προλάβω ένα άσχημο αποτέλεσμα είναι ότι θα έχω βοηθήσει στην βελτίωση της ζωής έστω και ενός σκύλου.
Το κέρδος έχει πολλές μορφές

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ωραια υπαρχει κανονας οπου λεει οτι πρεπει να σεβομαστε τους αλλους..Αν καποιο μελος ξεφευγει ας τρωει ban..Ειναι απλο..Εχουμε δημοκρατια αλλα υπαρχουν καποιοι κανονες οπου θα ρυθμιζουν την συνηπαρξη μας..Ετσι και στο φορουμ μπορει να γινει κατι αντιστοιχο..Δεν μιλαω για λογοκρισια αλλα για κακη συμπεριφορα..
Πως ορίζεις την κακή συμπεριφορά? (δεν μιλάω να πέσουν καντήλια οκ αυτό είναι δεδομένο) αλλά αν ο άλλος απαντήσει ξερά χωρίς γλυκουλινιές οι περισσότεροι αρπάζονται! Άλλος είναι απότομος χαρακτήρας άλλος χιουμορίστας εδώ παρατηρείται η παρεξήγηση της παρεξήγησης χωρίς λόγο!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Πώς οριζεται το οριο;

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Πως ορίζεις την κακή συμπεριφορά? (δεν μιλάω να πέσουν καντήλια οκ αυτό είναι δεδομένο) αλλά αν ο άλλος απαντήσει ξερά χωρίς γλυκουλινιές οι περισσότεροι αρπάζονται! Άλλος είναι απότομος χαρακτήρας άλλος χιουμορίστας εδώ παρατηρείται η παρεξήγηση της παρεξήγησης χωρίς λόγο!
Νομιζω οτι ειρωνικα σχολια και προσβλητικα κανουν μπαμ..Ναι ο καθενας εχει την δικη του ιδιοσυγκρασια αλλα καποια πραγματα κανουν μπαμ σε ολους..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Νομιζω οτι ειρωνικα σχολια και προσβλητικα κανουν μπαμ..Ναι ο καθενας εχει την δικη του ιδιοσυγκρασια αλλα καποια πραγματα κανουν μπαμ σε ολους..
Μα ακόμα και η ειρωνεία πολλές φορές είναι τρόπος έκφρασης (δεν αναφέρομαι στην προσβολή φυσικά)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Δεν μπορω να σου απαντησω..ο καθενας εχει τα δικα του ορια..Το φορουμ εχει φτιαχτει απο καποιους ισως αυτοι να εχουν την απαντηση..
χα χα Αυτο ακουστηκε σαν προσευχη στο Θεο.
Xωρις παρεξηγηση ετσι; :)

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Για να μη φανεί στο τέλος ότι κάνω ηθικό προσανατολισμό θέλω να επισημάνω ότι το πρόβλημα μου είναι ποιο ρεαλιστικό .
Κάποιοι μου στερούν το δικαίωμα να παρακολουθήσω ένα θέμα , με αναγκάζουν να διαβάσω εκατοντάδες απαντήσεις άσχετες με το όποιο αρχικό θέμα με αποτέλεσμα αυτό να είναι κουραστικό .
Επίσης πολλές φορές μπορεί να στερηθούμε μιας σοφής και έμπειρης απάντησης επειδή κάποιος θα αρνηθεί να κάνει ολοήμερη ανάγνωση και να καταλήξει σε αυτό που έχει να προτείνει φοβούμενος ότι ίσως έχει γραφτεί
Επίσης υπάρχει και μια πολύ εύκολη λύση σε όλα .
Όταν υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις υπάρχει και η δυνατότητα του ΠΜ στον άμεσα ενδιαφερόμενο .
Δεν υπάρχει λόγος οι αντιπαραθέσεις σε προσωπικό επίπεδο να λαμβάνουν χώρο στο δημόσιο φόρουμ .
Εκτός και αν όλο αυτό γίνεται για δημιουργία εντυπώσεων

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Η ειρωνια συνηθως εχει αρνητικη εννοια...
Θέλω σκύλο φύλακα.... απάντηση..... βάλε συναγερμό! ειρωνεία? σαφώς! αλήθεια? μεγάλη!!!!!!!

@ lovey,,,,,,, I do I do!!!!!! χε χε χε

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα