Αλλαγή πορείας και διάφορες απορίες

Status
Κλειδωμένο θέμα

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
η Πρέβεζα εμένα μου φέρνει αυτοκτονία στον νού....και μήπως έρχεται ο κύριος νομάρχης.....δεν ξέρω γιατί...μαλλον ο πολύς Καρυωτάκης με έχει πειράξει......
Πάνω που είχα σβήσει μηχανές...................:mad::mad::mad::D:D:D

(γιατί χωρίς emoticons δεν βλέπω προκοπή)

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
μα αυτό πρέπει να καταλάβουμε όλοι....
είναι αδύνατον να γίνει απόλυτα αντιληπτό το ύφος του καθενός μας.

γιαυτό εκφραζόμαστε απλά λιτά και περιεκτικά αποφευγοντας τις γενικεύσεις και τους χαρακτηρισμούς

απ την άλλη πάλι εμείς ως μοντερέιτορς πασχίζουμε να μην ξεκινήσει φαγωμάρα αφού τελικά δεν βγαίνει τίποτα θετικό για τον χώρο που υπηρετεί το φόρουμ μέσω κανενός είδους φαγωμάρας
οπότε λέμε κι εμείς τα δικά μας-σαν να είναι σοβαρά τα πράγματα-κι ας μας φαίνεται ότι τουλάχιστον ένας απο τους δύο κάνει πλάκα

η Πρέβεζα εμένα μου φέρνει αυτοκτονία στον νού....και μήπως έρχεται ο κύριος νομάρχης.....δεν ξέρω γιατί...μαλλον ο πολύς Καρυωτάκης με έχει πειράξει......
και εμενα ρε συ...προχτες που ειχα παει και επινα τον καφε μου στην παραλια βλεποντας την θαλασσα ,τα ιστιοφορα να λικνιζονται (με η χωρις τις κυριες με τα μπικινι επανω) τον κοσμο να σουλατσαρει,αυτοκτονια σκεφτομουν.Τοσο που μετα πηγα και επνιξα τον πονο μου σε μια ταβερνουλα με ουζακι και ψαρικα :p

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
φιλεναδα αυτον μη τον κερνας κανει κακες παρεες!!
ναι...και τις παρασερνω και αυτες στις παραλιες και στις ψαροταβερνες ...
και για να ειμαστε εντος θεματος,οποιος θελει να αλλαξει πορεια ας ερθει κατα δω μερια και θα τον βαλουμε εμεις στον σωστο δρομο : παρεακι,ουζακι ,λιγα πολυ λιγα λεφτα, αλλα καλη καρδια !
Eξαιρειται ο σουπερμαν που με τον δρομο που εχει παρει ,δεν βλεπω γυρισμο!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ο σουπερμαν δεν εχει παρει κανενα δρομο. Ειναι στους αιθέρες! Κατεβαινει μονο για να πει "μείνε" στην Αουρα να τραβηξει φωτο-βιντεο, στολή και πισω... :-D

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Καλησπερα σε ολους και χαιρομαι που παιρνετε το θεμα οπως και αλλα στον χαβαλε.Χρησιμοποιησα 1 λαθος λεξη που δεν ισχυει και μου φανηκε οτι η Sea Mol πειραχτηκε.Προσωπικα μου αρεσει η Πρεβεζα και εχω παει αρκετες φορες αλλα περιστασιακα για καφε,ποτο η καποια δουλεια.Γενικα η Ηπειρος ειναι πολυ ομορφη και πηγαινω καθε καλοκαιρι απο μικρος,οπως και σε καποια αλλα μερη.Εκει βρισκονται οι γιαγιαδες μου,παππουδες κλπ απο τους γονεις μου και απο'κει καταγομαι.Μικρος εχω περασει ολοκληρα καλοκαιρια εκει.Μονο περυσι δεν πηγα,λογω του σκυλου αλλα και οικονομικων.Samsok στα Ιωαννινα γεννηθηκα και περασα τα καλυτερα μου χρονια,αλλα δυστυχως φυγαμε απο'κει οταν ημουν 5 χρονων για Αθηνα γιατι δεν εβρισκε ο πατερας μου εργασια απ'οτι μου ειχαν πει οι δικοι μου.Μεναμε στην Ανατολη.Πριν 3-4 χρονια ετυχε να ερθω Ιωαννινα σε 1 γνωστη της μητερας μου και επισκεφτηκα την γειτονια στην οποια εμενα,ανατριχιασα ειλικρινα.Θα ηθελα ομως να ερθω και γενικα να περιηγηθω στα Ιωαννινα,μεσα στην πολη κλπ.Ισως καποια στιγμη να μεινω μονιμα σε καποιο μερος της Ηπειρου,πιστευω οτι αξιζει σε σχεση με την Αθηνα που ειναι τσιμεντουπολη,καυσαεριο και αγχος.Ειναι ομως σημαντικο και το θεμα εργασιας.Αν καποια στιγμη αποκτουσα χρηματα ισως εχτιζα η αγοραζα κανα λυομενο στην λιμνη Ιωαννινων που εχουμε 1 οικοπεδο,το οποιο δυστυχως εχουν παρατησει οι δικοι μου και θελει μπαζωμα,περιφραξη με καποιες νομικες διαδικασιες.Σκεφτομαι να παω φετος,αλλα πρεπει αν βρω να αφησω καπου τον σκυλο,σε καποιο εμπιστο ατομο,γιατι δεν εχουμε εκει δικο μας σπιτι και οι συνθηκες στο σπιτι της γιαγιαδων-παππουδων δεν νομιζω να ειναι ιδανικες,υπαρχουν και μικρα παιδακια,δεν θα εχω τον δικο μου καταλληλο χωρο και δεν ξερω πως θα δεχτουν τον σκυλο,ειναι προβλημα,ρισκο.Δηλαδη μπορει να παω,να τα μαζεψω και να φυγω,μεσα σε λιγες ωρες με αποτελεσμα να ταξιδεψω αδικα και να στεναχωρηθω )))))

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Νομίζω ότι η φίλη μας η sea-mol είναι αρκετά χαλαρή για να πειραχτεί, χαλάρωσε!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Νομίζω ότι η φίλη μας η sea-mol είναι αρκετά χαλαρή για να πειραχτεί, χαλάρωσε!
Παλιοτερα νομιζα οτι ηταν ο sea-mol, μετα αλλαξα γνωμη και τωρα ξαναάλλαξα...:D Σημασια εχει οτι χαλαρωσε...:p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κατ'αρχάς... Grifos ελπίζω ότι απόφαση και να πάρεις να σου ταιριάζει... Φαντάσου τη ζωή σου σε βάθος 10 χρόνων... Τα ξέρεις αυτά που θέλω να σου πω, καλή δύναμη!

Παλιοτερα νομιζα οτι ηταν ο sea-mol, μετα αλλαξα γνωμη και τωρα ξαναάλλαξα...:D Σημασια εχει οτι χαλαρωσε...:p
Νομίζω ότι τελικά μόνο αν βάλει άβαταρ όπου να φαίνεται αγκαλιά με τον Πύρρο θα πάρουμε μια σωστή απόφαση για το πως να φωνάζουμε αυτό το άτομο, ε? ε? ε? :p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Η αδερφή μου....εγώ είμαι πιο τριχωτός και ντρέπομαι να βγάλω....
Αααααα, ετσι πες....
Βγαλε, μη μασας !!!

Για να δουμε τωρα ποσοι θα καταλαβουν, και τι...:D

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Άντε ντε.....εγώ πάντως δεν κατάλαβα.....:D

(μήπως να παίξουμε κάπου αλλού? του το σκίσαμε το thread του ανθρώπου...)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Άντε ντε.....εγώ πάντως δεν κατάλαβα.....:D

(μήπως να παίξουμε κάπου αλλού? του το σκίσαμε το thread του ανθρώπου...)
Δικιο εχεις...:D
Θα τηρησουμε σιγην ιχθύως τωρα και βλεπουμε...:p

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Καλησπερα σε ολους και χαιρομαι που παιρνετε το θεμα οπως και αλλα στον χαβαλε.Χρησιμοποιησα 1 λαθος λεξη που δεν ισχυει και μου φανηκε οτι η Sea Mol πειραχτηκε.Προσωπικα μου αρεσει η Πρεβεζα και εχω παει αρκετες φορες αλλα περιστασιακα για καφε,ποτο η καποια δουλεια.Γενικα η Ηπειρος ειναι πολυ ομορφη και πηγαινω καθε καλοκαιρι απο μικρος,οπως και σε καποια αλλα μερη.Εκει βρισκονται οι γιαγιαδες μου,παππουδες κλπ απο τους γονεις μου και απο'κει καταγομαι.Μικρος εχω περασει ολοκληρα καλοκαιρια εκει.Μονο περυσι δεν πηγα,λογω του σκυλου αλλα και οικονομικων.Samsok στα Ιωαννινα γεννηθηκα και περασα τα καλυτερα μου χρονια,αλλα δυστυχως φυγαμε απο'κει οταν ημουν 5 χρονων για Αθηνα γιατι δεν εβρισκε ο πατερας μου εργασια απ'οτι μου ειχαν πει οι δικοι μου.Μεναμε στην Ανατολη.Πριν 3-4 χρονια ετυχε να ερθω Ιωαννινα σε 1 γνωστη της μητερας μου και επισκεφτηκα την γειτονια στην οποια εμενα,ανατριχιασα ειλικρινα.Θα ηθελα ομως να ερθω και γενικα να περιηγηθω στα Ιωαννινα,μεσα στην πολη κλπ.Ισως καποια στιγμη να μεινω μονιμα σε καποιο μερος της Ηπειρου,πιστευω οτι αξιζει σε σχεση με την Αθηνα που ειναι τσιμεντουπολη,καυσαεριο και αγχος.Ειναι ομως σημαντικο και το θεμα εργασιας.Αν καποια στιγμη αποκτουσα χρηματα ισως εχτιζα η αγοραζα κανα λυομενο στην λιμνη Ιωαννινων που εχουμε 1 οικοπεδο,το οποιο δυστυχως εχουν παρατησει οι δικοι μου και θελει μπαζωμα,περιφραξη με καποιες νομικες διαδικασιες.Σκεφτομαι να παω φετος,αλλα πρεπει αν βρω να αφησω καπου τον σκυλο,σε καποιο εμπιστο ατομο,γιατι δεν εχουμε εκει δικο μας σπιτι και οι συνθηκες στο σπιτι της γιαγιαδων-παππουδων δεν νομιζω να ειναι ιδανικες,υπαρχουν και μικρα παιδακια,δεν θα εχω τον δικο μου καταλληλο χωρο και δεν ξερω πως θα δεχτουν τον σκυλο,ειναι προβλημα,ρισκο.Δηλαδη μπορει να παω,να τα μαζεψω και να φυγω,μεσα σε λιγες ωρες με αποτελεσμα να ταξιδεψω αδικα και να στεναχωρηθω )))))
To oτι εγω και αλλοι Πρεβεζανοι πηραν το θεμα στον χαβαλε δεν αναιρει το αστοχο της πρωτης σου τοποθετησης καθως και τους χαρακτηρισμους που εδωσες αρχικα...οσο και αν μετα αλλαξες ροτα και καλα εκανες δηλαδη.
Απλα εχω πιο σημαντικα πραγματα (οπως και οι υπολοιποι) για να μας κανουν να συγχυζομαστε οποτε
τετοια πραγματα πλεον τα ξεπερνω με την βοηθεια του χιουμορ,οποτε καλη καρδια!
Η Ηπειρος ειναι οντως ωραια αλλα και οι Ηπειρωτες δεν ειναι τοσο κακοι,αν και εχουν τις ιδιοτροπιες τους.Οπως δηλαδη ειναι και οι Μακεδονες, οι Κρητικοι και ολοι οι υπολοιποι...
Οσο για το οικοπεδο,προβλεπω τα επομενα χρονια να ξαναζωντανευουν πολλα παρατημενα σπιτια και οικοπεδα στην υπαιθρο και οχι μονο για το καλοκαιρι, βλεπετε οι πολιτικοι μας (ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ) βρηκαν τον τροπο να λυσουν προβληματα οπως η αποκεντρωση ( αλλα και αλλα οπως το κυκλοφοριακο που λυνεται με τα καυσιμα στα υψη, την παχυσαρκια με την πεινα που θα πεσει κ.α ) !

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Πιστεύεις οτι μπορεί να αντιστραφεί η αστυφιλία χωρίς να αλλάξουν τα πρότυπα?
Εμένα μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο....
Νομίζω ότι είναι πολύ πιο πιθανό να έχουμε δεύτερο κύμα μαζικής εξωτερικής μετανάστευσης, παρά αντίστροφης εσωτερικής...
Ειδικά τώρα που λόγω Ευρωπαικής Ένωσης είναι πολύ πιο εύκολο σε σχέση με 50 χρόνια πριν...
Μόνο όσοι έχουν το μεράκι θα επιστρέψουν...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Εγώ πάντως....όσο περνάει ο καιρός...τόσο το σκέφτομαι να πάω στο...."χωριό μου"......εις το βουνό ψηλά εκεί........:D:D

Status
Κλειδωμένο θέμα