Αλλαγή πορείας και διάφορες απορίες

Status
Κλειδωμένο θέμα

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
vasgial μια απο τα ιδια.
βεβεα εγω δεν αγορασα τιποτα εδω. 200χιλ πηγενε ελα καθε μερα αλλα δε μασαμε εμεις οι σπηλιανοι ορε!!!
μεχρι να αρχισουμε να τρωμε οριτζεν!!!
Θελω ενα βενζιναδικο με πελατες σαν εμας.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
@ Γριφος σε πολυκατοικια μενω αν και θα προτιμουσα μονοκατοικια. Αλλα για να βρουμε το σπιτι που σηκωνε η τσεπη μας και ειχε αυτα που θελαμε ειδαμε στην κυριολεξια ολα τα ακινητα της περιοχης. Ισως εχεις δικιο οτι ειναι γκριζα ζωνη. Σε καμμια περιπτωση δεν στο προτεινα σαν λυση. Απλα για μενα το σπιτι μας ειναι το προσωπικο μας καστρο και εμεις επιλεγουμε το πως και που θα ειναι ετσι ωστε να μπορουμε να αφηνουμε οταν κλεινει η πορτα ολα οσα μας πειραζουν εκτος.

@ sea mol ουτε εμενα με πειραζουν οι καλημερες αλλα θελω να εχω την επιλογη να μην ανακατευονται στην ζωη μου και να μην με κρινουν. Καλως ή κακως ειναι κατι που δεν μπορω ουτε να το συνηθησω ουτε να το προσπερασω.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Εγώ μπορώ να σου δώσω μόνο μια συμβουλή εαν το αποφασίσεις, πρόσεξε ο κοντινότερος γείτονας να είναι σε απόσταση τουλάχιστον 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, ζω σε τέτοιο περιβάλλον και δεν θα το άλλαζα με τίποτα...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...πρόσεξε ο κοντινότερος γείτονας να είναι σε απόσταση τουλάχιστον 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, ζω σε τέτοιο περιβάλλον και δεν θα το άλλαζα με τίποτα...
...και ο κοντινότερος κτηνίατρος?

Υ.Γ. Γιώργο, αρκετοί θα "σκότωναν" για νάναι στη θέση σας!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
...και ο κοντινότερος κτηνίατρος?
30 λεπτά ... απαραίτητο βεβαια πλήρες φαρμακείο για πρώτες βοήθειες και rottweiler ή έστω άλλη φυλή της ομάδας 2 :D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Κι εγώ μαζί. Σε συνδυασμό με ένα τοίχο περίφραξης γύρω στα πέντε μέτρα.
Εντάξει, τώρα... μην το παρακάνεις κι εσύ!:D

Τρία μέτρα αρκούν: 1,50 μέτρο μάντρα + 1,5 μέτρο βιομηχανικό σιδερένιο πλέγμα (όχι το απλό κοτετσόσυρμα) + (επιπλέον, για όσους έχουν και ...γάτες) περίπου 0,50 μέτρο δίχτυ γυρισμένο προς τα μέσα.

Και είσαι εντάξει...:)

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Τι να πω...
Εγώ προτιμάω να βγαίνω περπατάδα και να λέω δέκα καλημέρες με τα πιο ασυνάρτητα άτομα, παρά να χάνομαι στο πλήθος...
Από μικρός στην επαρχία, έπρεπε να διαλέξεις: ή θα έλεγες "οι κ@λοπρεβεζάνοι όλο σχολιάζουν, πότε θα πάω στην ονειρεμένη Αθήνα"...ή θα γινόσουν και συ μέρος της "κοινότητας"
Προσωπικά προσπαθώ να μην ασχολούμαι και σχολιάζω τους άλλους, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί μου και από τα διάφορα "μαντάτα" που μαθαίνω για την ζωή μου, που δεν ξέρω ούτε εγώ ο ίδιος....:D:D:D
Αμαν αυτοι οι Πρεβεζιανοι,πολυ κουτσομποληδες.Ειναι 1 απο τους λογους που δεν θα μπορουσα να μεινω εκει.Ενταξει,στα χωρια το καταλαβαινω καπως,ζουν και πολλοι ηλικιωμενοι αλλα και οι υπολοιποι εχουν υιοθετησει οπισθοδρομικες νοοτροπιες,αλλα σε πολεις οπως η Πρεβεζα και η Αρτα ειναι τα ιδια και χειροτερα.Μου αρεσει που ειναι και σνομπ οι Πρεβεζιανοι,χαχα νομιζουν οτι καποιοι ειναι κιολας.Για κανα καφεδακι καλα ειναι που και που και μετα γεια σας...

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Σνομπ?
Οι Πρεβεζάνοι?

Δεν θα ασχοληθώ με το άτομό σου, καθώς η κρίση σου είναι παιδαριώδης....

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
τι ειπε ρε φιλεναδα?
εγω δε θελω να σπειρω τη διχονοια αλλα μεγαλη προσβολα αυτο που σου σκασε για τη πρεβεζα.
εγω στη θεση σου θα επαιρνα το αιμα μου πισω!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ειπαμε ο ανθρωπος ειναι ικανος οπου και να βρισκεται να ειναι η καλος η λεβιες.Δεν εχει να κανει η γεωγραφικη του θεση.Η μαλακια στο μυαλο υφισταται σε και στην πανω και στην κατω ραχουλα.
Τα πραγματα ειναι οπως θελουμε εμεις να ειναι.Αν ετσι το βλεπεις ετσι ειναι(για σενα και τον καθενα μας).
Ξεκολατε με τις ταμπελες ρε αχλαδια.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Σνομπ?
Οι Πρεβεζάνοι?

Κοιτα εχει τυχει να γνωρισει ελαχιστους Πρεβεζιανους και δεν σχηματισα καλη αποψη.Δεν ειχα ποτε μου επαφες με πολλους.Ενταξει,ηταν λαθος μου που τους εκρινα σαν συνολο,δεν ηταν σωστο.Αρπαχτηκατε ολοι με την 1...Ενταξει,δεν τους εβρισα κιολας.Nasouk με την λεξη αχλαδια αναφερεσαι σε εμενα υποθετω,τουλαχιστον θα μπορουσες να μιλησεις πιο σωστα σαν 3ος.Και ο Superman με την 1 να βαλει φιτιλιες.Τελοσπαντων θα μπορουσατε να μιλησετε πιο σωστα χωρις να επιτιθεστε...Δεν νομιζω να εχω δειξει κατι ασχημο σε καποιο σχολιο μου στο φορουμ απο τη στιγμη που γραφτηκα...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
εγω το πήρα σαν πλακα όλο αυτο με τ Πρέβεζα ....

συγγνώμη αλλα αυτο το θέμα δεν είναι εκτος της θεματολογίας του φορουμ ?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τείνει να είναι εκτός
αλλά με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται

το "δεν κάνουμε γενικεύσεις και δημόσιες προσβολές" το ξέρουμε όλοι πάντως......

όλοι οι αθηναίοι είναι....αθηναίοι
:p

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Σνομπ?
Οι Πρεβεζάνοι?

Παιδιά, αν δεν είναι εμφανές το χιουμοριστικό της απάντησής μου.......σόρρυ......σιγά μη θιχτώ επειδή μου'πε για την Πρέβεζα και έχασε η Βενετιά βελόνι....
και η φιλενάδα ο Supi χαβαλέ κάνει....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μα αυτό πρέπει να καταλάβουμε όλοι....
είναι αδύνατον να γίνει απόλυτα αντιληπτό το ύφος του καθενός μας.

γιαυτό εκφραζόμαστε απλά λιτά και περιεκτικά αποφευγοντας τις γενικεύσεις και τους χαρακτηρισμούς

απ την άλλη πάλι εμείς ως μοντερέιτορς πασχίζουμε να μην ξεκινήσει φαγωμάρα αφού τελικά δεν βγαίνει τίποτα θετικό για τον χώρο που υπηρετεί το φόρουμ μέσω κανενός είδους φαγωμάρας
οπότε λέμε κι εμείς τα δικά μας-σαν να είναι σοβαρά τα πράγματα-κι ας μας φαίνεται ότι τουλάχιστον ένας απο τους δύο κάνει πλάκα

η Πρέβεζα εμένα μου φέρνει αυτοκτονία στον νού....και μήπως έρχεται ο κύριος νομάρχης.....δεν ξέρω γιατί...μαλλον ο πολύς Καρυωτάκης με έχει πειράξει......

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk