Παιδιά σας νικάω όλους. Μακράν το πιο σιχαμερό σκύλο του φόρουμ και του κόσμου έχω εγώ αλλά αυτό που μου έκανε ούτε στον εχθρό μου. Μόνο σ'αυτούς που βάζουν φόλες το εύχομαι,αυτό και πολύ πολύ χειρότερα.
Περπατούσαμε αμέριμνα στον πεζόδρομο και μόλις ειχαμε ξεκινήσει την βόλτα μας. Ο δημοτικός φωτισμός σχεδόν ανύπαρκτος πλέον..Ξαφνικά βουτάει κάτι από κάτω. Λέω την εντολή άστο με γράφει κανονικότατα. Βλέπω να εξέχει από το στόμα του μια σακούλα. Φοράω την σκατοσακούλα που κρατούσα στο χέρι σαν γάντι (άδεια αν και αυτό θα ήταν το λιγότερο) και τον σβερκώνω κι αρχίζω να παλεύω να του ανοίξω το στόμα . Με τα πολλά βγάζω την σακούλα από το στόμα του και την πετάω αηδιασμένη σε έναν σκουπιδοτενεκέ. Ξαφνικά μια μπόχα με περιβάλλει και καταλαβαίνω ότι βρωμάω φριχτά ψοφίμι......Ένα άσπρο πηχτό υγρό με μυρωδιά ψωφιμιού βρισκόταν μέσα στην σακούλα που είχε στο στόμα του ο σιχαμερός βρωμόσκυλος που θρέφω και με είχε περιλούσει...μαλλιά λαιμό, πόδια χέρια...Τρέχοντας γυρίσαμε σπίτι , δυστυχώς δεν μπόρεσα να μπω κι εγώ στο πλυντήριο μαζί με όλα όσα φορούσα..Η μυρωδιά δεν έφευγε με τίποτα παιδιά...έχω πάθει σοκ!!!