Η απόφαση πάρθηκε, οι επαφές με εκτροφείς έγιναν, είμαστε κοντά στο να καταλήξουμε και σε αυτό, οπότε προσεχώς θα έχω και τις λεπτομέρειες.
Σε αναμονή λοιπόν...
Σε αναμονή λοιπόν...
Οπότε δεν έχει να κάνει ούτε με την στείρωση, ούτε με το γένος του σκύλου, αλλά με τον χαρακτήρα, την κοινωνοικοποίηση, τις εμπειρίες και την εκπαίδευση του σκύλου.Το δικό μου στειρωμένο θηλυκό, είναι φόβος και τρόμος για πολλά, κάθε γένους και είδους, σκυλιά.
Γιατί στους μεταξύ τους "καυγάδες" θα είμαι εκεί παρών, σε απόσταση αναπνοής, για να επέμβω πριν καν ξεκινήσουν, όχι να προλάβουν να γίνουν ομηρικοί.Επίσης, γιατί δεν φοβάσαι τους μεταξύ των κοριτσιών καυγάδες; Οτι θα είναι [για κάποιον λόγο] ηπιότεροι;
Τα θηλυκά δεν έχουν πείσμα, νεύρο, δύναμη, δόντια και νύχια;
Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.Άλλωστε, δεν θα φέρω στο σπίτι έναν ενήλικο σκύλο, αλλά ένα κουτάβι που θα ενταχθεί στην αγέλη, θα μάθει την θέση του σε αυτή, αλλά και τους κανόνες μου.
Καραclue: Θα το λατρέψει ο Sirkos...Στο άλλο θέμα τώρα..πότε θα λάβουμε κι άλλο clue?Μέχρι τώρα έχουμε ότι θα με ακινητοποιήσει αν μπω, οτι είναι μονόχρωμη, δεν είναι dogo και μαδάει..χμ..Θιβετιανό μαστιφ?
![]()
πόσο ανοιχτοχρωμο ειναι?????????????Καραclue: Θα το λατρέψει ο Sirkos...
Λεπτομέρειες τη Δευτέρα.
Mαλλον παρα πολυ!!πόσο ανοιχτοχρωμο ειναι?????????????
Μετά από τέτοιο clue θέλεις κι άλλες λεπτομέρειες;;;πόσο ανοιχτοχρωμο ειναι?????????????
όχι δεν θα φύγεις τώρα... εδώ θα μεινεις να απαντάς!
Mαλλον παρα πολυ!!
Όντως πιο πολύ δεν γίνεται.
Με το καλο Μιχαλη![]()