Πολύ σύντομα μην ανησυχείς καθόλου. Σε πέντε μήνες θα ξέρεις τι γκάφα έκανες.Αποτέλεσμα πότε θα δούμε ??
εμεις εχουμε δει παιρνοντας τα σκυλια μας απο κει που πρεπει μετα οσοι πιστοι προσελθετε λεμε λεμε λεμε ε αν δεν καταλαβαινει καποιος προσωπικα δε θα πεθανω κιολας γιατι περναμε στηνπαροιμια που λεει τον αραπη κι αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλαςΠοιος δεν καταλαβέ ??
Αποτέλεσμα πότε θα δούμε ??
Ετσι ακριβώς αυτο λεω Dr. πποιος μπορει να βάλει λουκετο στο πετ σοπ ??? Εμεις οχι.. πάλι γυρνάει στο συστημαΕδώ υπάρχει "ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ".
Ελπίζω να κρατήσει, γιατί κάτι τέτοιοι είναι που πετάνε τον "ερωτά τους" στον δρόμο μόλις εμφανιστούν τα προβλήματα.
Αφού κι εκεί "το πρόβλημα δεν λύνεται" τι πειράζει άλλο ένα αδεσποτάκι;
Εγώ χαίρομαι εν τέλη για την όλη συζήτηση.
Είναι η απόδειξη για το ότι πρέπει να απαγορευτούν οι πωλήσεις ζώων σε πετ-σοπ.
Ποιος δεν καταλαβέ ??
Αποτέλεσμα πότε θα δούμε ??
Τετοια λεγε, μετα να μπουν να μας πουν οτι την ματιαξαμε, τετοιο ωριμο σκεπτικο που εχουν!καλά.... εγω η κακουργα ευχομαι να βιωσετε το λαθος σας! οχι για την ψυχουλα! γιατι δεν καταλαβαινετε!
Το συγκεκριμενο συνεργάζετε με ιδιωτες.
Ετσι ακριβώς αυτο λεω Dr. πποιος μπορει να βάλει λουκετο στο πετ σοπ ??? Εμεις οχι.. πάλι γυρνάει στο συστημα
Και ποιος σας ειπε οτι το ζωάκι που πηράμε απο το πετ σοπ ειναι εισαγωγης. Το συγκεκριμενο συνεργάζετε με ιδιωτες.
Ναι αλλα εγω που δεν εχω τις γνώσεις σας ποιος μπορει να μου εγγυηθει οτι εαν το πάρω απο ιδιωτη η εκτρωφέα οτι το σκυλάκι ειναι υγειης με καλο χαρακτήρα???Πολύ σύντομα μην ανησυχείς καθόλου. Σε πέντε μήνες θα ξέρεις τι γκάφα έκανες.
Αν είστε τόσο πια τυχεροί και το σκυλί βγεί υγειής και με καλό χαρακτήρα, να πάτε να παίξετε και ένα λόττο!
Στης 27 σας το ειπαμε δεν το ειδαμε τοτε εχει 1 εβδομαδα που το συζητάμε εγω και η γυναίκα μου.Είστε πολύ ωραίοι εσείς!!!!!!!
27/1 λες οτι ειδες ένα μικρουλι και σκέφτεσαι να το πάρεις και μπαινεις εδω και ρωτας και στις 28/1 λες οτι το πήρες ήδη!!!!!
Μας κοροιδευετε κυρία μου????
Τους χειροκρότησαν κιόλας!!!!!
Απορία για όποιον έχει την ευγενή καλωσύνη...στο άλλο φόρουμ τα τραβάνε τα μαλλιά τους ή δίνουν τις ευχές τους
Πλάκα κάνεις... Για σκυλοφόρουμ μιλάμε;Τους χειροκρότησαν κιόλας!!!!!
Μάλιστα...για σκυλοφόρουμ...!!Πλάκα κάνεις... Για σκυλοφόρουμ μιλάμε;