Αφου οπως η ιδια λες το μεγαλυτερο προβλημα ειναι τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ γιατι δεν εσωσες ενα απο αυτα????????????
Αντιθετα προτιμησες το πετσοπ.
Ευτυχως που εχω καλους τροπους γιατι κανονικα χρειζεσαι πολυ βρισιδι.
Και ενα με βρίσεις πιστευεις οτι θα λυσεις το προβλημα η πιστευεις οτι θα στο ανταποδώσω.
Αρχιζω να απορω ποσο φιλόζωοι είστε.
Αλλα πάντα ετσι γινετε οταν κάποιος σας λέει ποια ειναι η αληθεια που επικρατη και θα επικρατη δυστηχώς πολλα χρονια εαν δεν παρθούν σοβαρα μέτρα απο το κράτος.
Αλλα εσεις δεν θελετε να καταλάβετε και πιστευετε οτι θα σταματησετε τους ανθρωπους να αγοράζουν απο το πετ σοπ χωρις καμια απογαορευση εμποριας απο αυτα.
Θα το πω χιλιοστει φορα ειναι πρωσοπικη μου αποψη οπως και η δικη σας. ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.
Γιατι υπάρχουν ανθρωποι που δεν τους ενδιαφερει και αγοράζουν αλλοι γιατι πιστευουν οτι θα το σώσουν απο εκει μέσα άλλοι γιατι δεν εχουν την οικονομικη δυνατότητα να πάρουν απο εκτρωφεα, άλλοι γιατι δεν εχουν εκτρωφεα και το βρισκουν ποιο ευκολο, αλλοι δεν εχουν γνωσεις κτλ.
Με την απαγορευση τουλάχιστων δεν θα βλέπουμε ζωάκια στις βιτρινες και ετσι δεν θα γινονται τα μισα παραπάνο τουλαχιστων που αναφέρω.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ???
Το σκυλάκι που πηράμε εμεις (στο βιβλίο υγείας του που μας έδωσαν ηταν 4 μηνων) ηταν σε μι ηλικία που θα πήγαινε πισω η θα δωριζόταν σε άσχετους που καμια πρόθεση ισως δεν ειχαν να πάρουν ενα ζωάκι με το μεράκι και αγαπη που θα το έχουμε εμεις που αποφασίσαμε σε μια εβδομα να το πάρουμε.
Και για να απαντησω στον/στην συμφοριτισα που με ρωτάει εαν αγοραζα πλεον απο πετ σοπ θα την έλεγα σιγουρα οχι τοσο ευκολα πλεόν εαν δεν ειμαι σιγουρος για ολα αυτα που με αναφέρατε και στα οποια σας εχω αναφέρει επαναλλημενος οτι ΣΥΜΦΩΝΩ για αυτα που λετε αλλα δεν πιστευω οτι θα σωσετε την κατασταση βλεποντας ζωα σε πετ σοπ και λέγοντας τους ανθρωπους να μην τα αγοράζουν.
Συγνωμη για το μεγάλο μου κειμενο εαν σας κουρασα.