Αγορά τροφής μέσω του Amazon.co.uk και Amazon.de

Newfound

Well-Known Member
12 Μαϊου 2013
73
0
να τολμησω να ρωτησω για ποια τροφη ενδιαφερεστε, ποσο την παιρνατε ελλάδα, πόσο από το amazon; δηλαδη αν ειχαμε και καρτα θα ηταν ακομη φθηνοτερα; το λέω αυτο γιατί η αγορά 'καλων' τροφων ειναι πολύ περίεργη τελικα αν το σκεφτειτε. Απο την μια υπαρχουν οι ελληναραδες που αν δεν πληρωσουν 80 ευρω το σακι δεν κοιμουνται το βραδι και απο την αλλη η κατηγορια που την βρηκατε οποια παιρνετε πολυ φθηνοτερα και θελετε/θελουμε και αλλο. αν και εγω τον τελευτιαιο καιρο εδινα orijen acana οποτε ελυσα το θεμα κοστους αλλιως.

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το παρατηρήσατε, αλλά τα δωρεάν μεταφορικά με αγορές πάνω από 25 λίρες, έχουν σταματήσει για κάποιες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών και προς Ελλάδα.

FREE Super Saver Delivery on eligible orders over £25 is currently available to Belgium, Denmark, Finland, Gibraltar, Iceland, Republic of Ireland, Luxembourg, Netherlands, Poland, Portugal and Sweden. FREE Super Saver Delivery to Italy, Spain, Andorra, Greece, Liechtenstein, Norway, San Marino and the Vatican City on eligible orders over £25 was available on orders placed up to and including June 11, 2013 (GMT).

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Σταματησε απο χτες, και πανω που ηθελα να κανω παραγγελια, δε προλαβα.

Εχουμε στειλει αρκετοι email μηπως και παρουν πισω την αποφαση, οποτε αν θελετε στειλτε κ εσεις μηηηπως αλλαξει αυρο :(

Sent from my iPad using Tapatalk HD

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Σταματησε απο χτες, και πανω που ηθελα να κανω παραγγελια, δε προλαβα.

Εχουμε στειλει αρκετοι email μηπως και παρουν πισω την αποφαση, οποτε αν θελετε στειλτε κ εσεις μηηηπως αλλαξει αυρο :(

Θα στείλω κιεγω email το απόγευμα...

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Έριξα και εγώ παραγγελία στις 10 του μήνα. Πρόλαβα στο τσακ.
Πολύ στενάχωρη εξέλιξη :-\

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Στειλτε ολοι μειλ παιδια οταν δουν οτι θα μειωθουν οι παραγγελιες δε θα τους αρεσει καθολου

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
τους εστειλα και εγω e-mail, να δω τι θα απαντησουν. Στειλτε ολοι παιδια μπας και γινει τιποτα!

Υγ: και απαντησαν αμεσως, τι κριμα που εισαστε δυσαρεστημενη αλλα το κοστος για να στελνουμε Ελλαδα ηταν πολυ υψηλο και δεν μπορουν πια να εχουν το f.s.s.d. και οτι λυπουνται πολυ αλλα δεν ξερουν στο μελλον τι
θα κανουν για αυτο το θεμα και μπλα μπλα μπλα. . .

Last edited:

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Πάνω κάτω τα ίδια είπαν και σε εμένα Ειρήνη.

Έχω ελπίδες ότι θα το ξανά σκεφτούν. Υπάρχει κόσμος και από άλλα φόρουμ κλπ που έχει κινητοποιηθεί με email, τηλ etc

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

Last edited:

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
έστειλα και εγώ! Αν τους πρήξουμε στα e-mail κάτι θα κάνουμε.. Και στο solve your problem να πατάτε όχι

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
911
26
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Απλα μπορει να σας απαντανε και τα auto reply..:p

Τοσο καλυτερες τιμες ειχαν πια και πεσατε σε καταθλιψη?

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
δεν νομιζω. Σ'εμενα η απαντηση ηταν πιο "πλουσια" ισως γιατι τονισα περισσοτερες
φορες ποσο δυσαρεστημενη ειμαι :)
εμενα μου απαντησανε αυτο
Hello Irene,

I understand that you would like to raise to our concern that you are disappointed with the information that we no longer offer free super saver delivery to Greece as the shipping cost sending orders to your country is very high.

FREE Super Saver Delivery to Greece on eligible orders over £25 was available on orders placed up to and including June 11, 2013 (GMT).

I really do appreciate you being one of our loyal and valued customers and I'm sorry to hear that you're unhappy about this change.

You can find our current international delivery rates on our help page:

www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=11072981

As I can't speculate on future offers, I’m unable provide any additional information on this issue.

We are always working to serve our international customers better. However, as policy, we do not comment on any possible expansion plans.

Please know that all our customers, international and at home, are very important to us. As such, let me thank you for sending Amazon.co.uk your thoughts about this change.

I will definitely pass your message on to the appropriate department who will be responsible to review your comment. Customer feedback such as yours helps us to continue improving the selection and service we provide. We appreciate the time you've taken to write to us.

If you have any other suggestions for us or would like to make a comment at another time, simply send us an e-mail. To do this, you can visit our Help Desk at the following URL:

http://www.amazon.co.uk/gp/help/contact-us/general-questions.html

I hope you find this resolution satisfactory.

We look forward to hearing from you. Thank you for shopping at Amazon.co.uk.
Warmest regards,
Gracia Mae C
unquote

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Απλα μπορει να σας απαντανε και τα auto reply..:p

Τοσο καλυτερες τιμες ειχαν πια και πεσατε σε καταθλιψη?
Eγώ δεν το χρησιμοποιούσα πλέον αλλά ναι οι τιμές ήταν γύρω στα 20 ευρώ χαμηλότερες..Τόσο καλύτερες λοιπόν :p

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
911
26
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Αργησα τοτε να δω το θεμα!!! :p

Παντως καμια σχεση οι 2 απαντησεις που μας εχουν παρατεθει.

Τεσπα εγω οταν ψωνιζω σε πετ σοπ το εχω σαν διασκεδαση. Δλδ θα χαζεψω και 2-3 πραγματα θα πιουμε και ενα καφεδακι και χαλαλι η λιγο πιο τσιμπημενη τιμη.