Αγορά Γερμανικού Ποιμενικού

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
καλησπερα σας,
ειμαι καινοριο μελος και το ονομα μου ειναι κατερινα. θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω ενα καλο εκτροφειο για να παρω ενα γερμανικο ποιμενικο χωρις να πρεπει να παρω δανειο για να το αποκτησω (μου ζητανε 1400 ευρω σχεδον ολοι). να τονισω οτι αυτο που με ενδιαφερει ειναι ο χαρακτηρας του να ειναι αυτος που πρεπει και δε με νοιαζει ποσα κυπελλα εχουν παρει οι γονεις του. για να βρω ομως αυτο θα πρεπει να απευθυνθω σε εκτροφεια!

Last edited by a moderator:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλωσηρθες Κατερινα.Τα ειπες ολα μονη σου.Μονο σε εκτροφεα θα βρεις σωστο χαρακτηρα.Τα κυπελα σου αποδεικνυουν οτι σωματικα,μορφολογικα και ψυχικα οι γονεις του κουταβιου ειναι υγιεις.

Δεν εχω παρει απο εκτροφειο σκυλο και πιστεψε με εχω δωσει πολλααααα παραπανω σε γιατρους απο οσο στοιχιζε ο σκυλος απο εκτροφειο.

Αν δεν εχεις χρηματα,παρε αδεσποτο.Μη ρισκαρεις απο πετ σοπ ή καποιο φιλο,συγγενη κτλ.Θα το μετανιωσεις στην πορεια.

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
το dimitriouland ο ιδιοκτητης λειπει στη γερμανια για το παγκοσμιο κυπελλο. το ιδιο και ο ιοαννιδης στο clever canin. ειμαι διατεθημενη να δωσω χρηματα αλλα οχι τοσα. το θεωρο υπερβολικο ποσο. μεχρι 800-900 καλα ειναι. ξερεις τι γινεται; δε θα με πειραζε να επαιρνα ενα αδεσποτο, τα αγαπαω ολα τα σκυλακια, ομως η συγκεκριμενη φυλη δε συγκρινεται. ειχα παλιοτερα γερμανικο ποιμενικο και εχω πολυ καλη εμπειρια και εγω και τα παιδια μου.

Last edited by a moderator:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Κατερινιω,δεν αμφιβαλλω για αυτα που λες και νιωθεις.Αλλα να στο πω ξεκαθαρα.Δυσκολο να βρεις απο εκτροφειο κουταβι με τετοια τιμη.Εδω ορισμενα πετσοπ,πουλανε στη τιμη που λες,θα πουλα ιδια τιμη ο εκτροφεας;

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
με δημητριουλαντ κ κλεβερ κανιν πηρα τηλ αλλα δε μιλησα με τους ιδιοκτητες γιατι ελειπαν στη γερμανια για το παγκοσμιο κυπελλο κ δε μου ειπαν τιμες. μιλησα με δυο αλλους το ενα λεγοταν ντι μαρτζιο,καπως ετσι, κ το αλλο δε το θυμαμαι κ μου ειπαν τοσα. 1400 το ντι μαρτζιο κ το αλλο 1200.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Περα απο την τιμη του κουταβιου,εχεις σκεφτει αν εχεις χρηματα,αν συμβει κατι ιατρικο;Για εκπαιδευση εχεις;Γιατι τετοια σκυλια την εκπαιδευση τους τη θελουνε.Εχεις ψαξει στο φορουμ τιμες για τροφες,φαρμακα,κτλ;Δες στην υποενοτητα με τις δημοσκοπησεις "ποσα ξοδευετε το χρονο για το σκυλο σας";Η' καπως ετσι λεγεται.Δε θελω να σε τρομαξω,απλα συνηθως η τιμη που παιρνεις ενα κουταβι ειναι ελαχιστη στα συνολικα εξοδα που εχεις(σταθερα και εκτακτα).Γιατι δεν παιρνεις και κανενα μικροσωμο...:p

Last edited:

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
ειχα ξανα γερμανικο ποιμενικο. ξερω τα εξοδα του. αλλο να τα δινεις κατα διαστηματα κ αλλο να τα δινεις μαζεμενα! τα μικροσωμα δε συνδυαζουν φυλαξη, προστατευτικοτητα,αγαπη προς τα παιδια κ να μη χρειαστει να τα μαλωσεις. οσο για την εκπαιδευση δε χρειαζεται τοσο αφου ειναι ευκολα στη μαθηση. τη ζηνα δε τη μαλωσα ποτε κ παντα με υπακουε χωρις να με κουρασει, ισως επηρεαζοταν κ απο τα παιδια μου που ηταν κ αυτα μικρα. εξαλλου μη νομιζεις οτι κ στα μικροσωμα δε ξοδευεις λιγοτερα.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Κατερινα,εγω στα ειπα αυτα γιατι δεν ηξερα τι εμπειριες ειχες απο παρομοιο σκυλο.Να σε προετοιμασω ηθελα και να σε κανω να σκεφτεις ολες τις πιθανοτητες.Αφου λοιπον τα γνωριζεις,καλως να βρεις το σκυλακι που θες.

Απο τι πεθανε το προηγουμενο σκυλακι;:(

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
οχι αλλα μου τα προτεινε καποιος που εχει παρει σκυλι απο το δημητριου κ εκτος οτι μου ειπε οτι εμεινε πολυ ικανοποιημενος μου πε οτι η τιμες στα κουταβια ηταν αρκετα χαμηλοτερες απο αυτες που ανεφερες και γω μολις ξεμπερδεψω με κατι τρεχαματα και τακτοποιηθω παω για μαλινουα μαλλον,και το κλεβερ κανιν νομιζω ομως οτι εχει λογικοτερες τιμες.βασιλης

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
σκυλακο η ζηνα μου δε πεθανε (χτυπα ξυλο!) απλα στραβωσε το ποδι της κ εγω φοβηθηκα οτι επειδη την ειχαμε στο διαμερισμα το επαθε κ την εδωσα σε εναν φιλο μου που ειχε κτημα κ ειχε κ αυτος το ιδιο σκυλι. δε πηρα λεφτα παρολο οσα ειχα δωσει. δυστυχως εμαθα πολυ αργοτερα οτι δεν εφταιγε το διαμερισμα απλα ηταν εκ γενετης ετσι κ αδικα την εδωσα κ τωρα κλαιμε ακομα.

efiny

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
65
0
πειραιας
χαρηκα βασιλη. με το καλο να παρεις το σκυλακι. θα σε ακουσω για τον δημητριου γιατι κ μενα μου φανηκε καλος. ας ελπισουμε να βρουμε αυτο που ζηταμε :)

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Efiny, ποιος αποφασισε οτι φταιει το διαμερισμα για την κατασταση του ποδιου; Το προβλημα ποιο ηταν, ..δυσπλασια; Οσο για την εκπαιδευση πρεπει να θυμασαι οτι ολα τα σκυλια δεν ειναι ιδια. Μπορει το προηγουμενο να "πηγε" μονο του, αλλα το επομενο μπορει να βγει κερατο. Μπορει και οχι! ..απλα κρατα μια καβατζα..