Αγγλικό Staffordshire Bull Terrier & Φύλαξη

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πολυ ωραια!:)
Αυτο που λες σχετικα με την παρατηρηση, αμα σου πω οτι το βλεπω και εγω και ας ειναι σχεδον 5 μηνων?
Εχει καμια βδομαδα που στεκεται οπως λες με την ουρα πανω οταν ακουσει θορυβο απο καπου και παρατηρει. Το κανει οταν υπαρξει κατι και οχι ασχετα...
Και εμενα μου αρεσει που ειναι σοβαρος και δεν γαυγιζει χωρις λογο. Και με κοιταει στα ματια...:):D:p:cool:

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
είναι πολύ νωρίς ακόμα για σένα.
Θα περιμένεις να περάσει το 12-14 μηνο για να δεις τα πρώτα σοβαρά σημάδια .
Σίγουρα στην ηλικία που αναφέρεις αρχιζει και ¨ξυπνάει¨και παρατηρεί αλλά είναι κουταβάκος ακόμα...
σιγά σιγά

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
To ξερω οτι ειναι νωρις. Βλεπω ομως πως αλλαζει σιγα σιγα και πως σοβαρευει σε καποιες περιπτωσεις...
Εχει κανει και τα γρυλισματακια του και τα γαυγισματα αποριας...

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
Nα ενημερώσω πως εδώ και 2 μήνες έχω μετακομίσει πιο βόρεια στην Αθήνα και είμαι σε μονοκατοικια ...
Το σκυλί έχει αλλάξει ριζικά και είναι πλέον ένας πολύ καλός φύλακας που τρέχει να ελένξει τα πάντα που του φαίνονται ύποπτα.
Γαυγίζοντας ανάλογα...

Ενα βράδυ ήθελα να τον τεστάρω και περίπου 100 μέτρα μακριά απο το σπίτι , κρύφτηκα πίσω από μια κολώνα...
και έβγαζα μόνο το κεφάλι μου με ύποπτο τρόπο...

Με είδε,άρχισε να ¨βήχει" μετά να γαυγίζει...και μετά να γαυγίζει δυνατά και να σηκώνεται στα 2 πόδια ...σούζα!!!
Είναι και κοντος!!!χαχαχαχαχ@!

Το σκυλί τον Αύγουστο κλείνει τα 2 χρόνια

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ειχαριστουμε πολυ Under! Και εγω αν και το σκυλακι μου ειναι ακομα μικρο, εχω δει παρα πολλα και ανελπιστα ευχαριστα σημαδια φυλαξης! Δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες ακομα, σε μερικους μηνες θα μπορω να πω περισσοτερα. Επιγραμματικα να πω, οτι για την ηλικια του ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την συμπεριφορα του...:cool:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ειχαριστουμε πολυ Under! Και εγω αν και το σκυλακι μου ειναι ακομα μικρο, εχω δει παρα πολλα και ανελπιστα ευχαριστα σημαδια φυλαξης! Δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες ακομα, σε μερικους μηνες θα μπορω να πω περισσοτερα. Επιγραμματικα να πω, οτι για την ηλικια του ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την συμπεριφορα του...:cool:
ειπαμε.....το αγορι της "Whitney" ;)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Σε γενικες γραμμες λεγεται οτι κανουν καλα σωματοφυλακη και οχι χωρου. Προσωπικα πιστευω οτι παιζει ρολο και το που θα μεγαλωσει ενας σκυλος, και το πως θα μεγαλωσει ενας σκυλος, και το πως θα τον διαχειριζεται ο ιδιοκτητης του καθως μεγαλωνει...

Παντως ειναι σκυλος με πολυ εντονη αντιληψη-ακοη και οραση και γενικα αντιλαμβανεται παρα πολλα πραγματα στο χωρο. Ακομα και την ωρα του παιχνιδιου και της τρελας, μπορει να σταματησει και να φυγει προς το σημειο που ακουσε κατι...

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαι ανελπιστα σημαδια γλυψιματος και τρυφεροτητας επισης .. :) :cool:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Kαι ανελπιστα σημαδια γλυψιματος και τρυφεροτητας επισης .. :) :cool:
Αυτο ναι, ειναι χαρακτηριστικο της φυλης! Πολυ τρυφερος και στοργικος με τους δικους του ανθρωπους...;):)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Σωματοφυλακη,φυλαξη ?Δεν ειναι τα δυνατα χαρτια του αλλα μπορει και να κανει.
Γλυψιμο ? επιβαλλεται,μεχρι μουλιασματος!!!

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
το καλοκαίρι θα τον πάω 2 εβδομάδες να κάνουμε κάποια μαθήματα φύλαξης μαζί με τα Γερμανικά της Πολεμικής Αεροπορίας.
Όταν ολοκληρώσουμε θα σας πω τα νεότερα.

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
Μέσα Νοεμβρίου ξεκινάμε εκπαίδευση για φύλαξη χώρου και σωματοφυλακή.
Τα μαθήματα θα διαρκέσουν περίπου 3 μήνες και η διάρκεια του μαθήματος θα είναι 1.5 ώρα ( αν ο σκύλος έχει την φυσική κατάσταση , διαφορετικά θα γίνουν περισσότερα μαθήματα ).

Θα σας ανεβάζω βίντεο από διάφορα στάδια της εκπαίδευσης.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μέσα Νοεμβρίου ξεκινάμε εκπαίδευση για φύλαξη χώρου και σωματοφυλακή.
Τα μαθήματα θα διαρκέσουν περίπου 3 μήνες και η διάρκεια του μαθήματος θα είναι 1.5 ώρα ( αν ο σκύλος έχει την φυσική κατάσταση , διαφορετικά θα γίνουν περισσότερα μαθήματα ).

Θα σας ανεβάζω βίντεο από διάφορα στάδια της εκπαίδευσης.
Για να δουμε το SBT σε αυτα τα γηπεδα, τι μπαλα θα παιξει...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θα την παίξει την Μπαλα, αλλα το θέμα είναι ο Εκπαιδευτης να παίξει Μπαλα με τον σκύλο... Δεν είναι λυκοσκυλο.
Αυτη ειναι μια πολυ σημαντικη παραμετρος. Αυτα τα σκυλακια διαφερουν απο τις ''πατροπαράδοτες'' φυλές φυλαξης...